Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: shadow99tr

8 bölümdeyim ya daha kac bölüm var sınavlara calısmam lazım ona göre devam etcem..uzunsa sallayım

ne uzunu kısacık

8 den sonra prologue geliodu galiba

şu şehre gidip savaştıktan sonra şehrin içinden necropolise geçicen

orası prologue ztn

çok basit bi yer

ama yolunu çabuk kaybediosun

sonundada arantirin yanına gidip biraz uraştıktan sonra bitio

oyun aslında çok basitte şu loadingler ve buglar olmasaydı..........

• quote:

ya arkadaslar bu oyunu oynuyorum gercekten cok sevdim.bir yerde takıldım chapter 3 te bir odaya griyoruz girdiğimizde bir kızla adam yaratıklarla güreşiyor. o sırada yaratıgın biri pırlanta gibi bir seyi alıp kacıyor takip etmeye baslıyoruz sonra bir yerden hopluyoruz ve sonra yaratık tepeye dogru kacıyor, bizde bir yerde kalıyoruz yerde sadece yanan bir odun var onumu kullanmamız gerekiyor..yardımcı olabilirseniz sevinirim.teşekkürler..

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]

arkadaşlar bende burada kaldım.
    imdat yaratığı kovalıyorum. peşinden gidiyorum biryerde kayboluyor.

oyun kaybettim diye bitiyor.
    nasıl yakalayacağız şu hınzırı.
    lütfen yardımmmmmmmmmmmmmm.

• quote:

Orjinalden alıntı: teoms

quote:

ya arkadaslar bu oyunu oynuyorum gercekten cok sevdim.bir yerde takıldım chapter 3 te bir odaya griyoruz girdiğimizde bir kızla adam yaratıklarla güreşiyor. o sırada yaratıgın biri pırlanta gibi bir seyi alıp kacıyor takip etmeye baslıyoruz sonra bir yerden hopluyoruz ve sonra yaratık tepeye dogru kacıyor, bizde bir yerde kalıyoruz yerde sadece yanan bir odun var onumu kullanmamız gerekiyor..yardımcı olabilirseniz sevinirim.teşekkürler..

arkadaşlar bende burada kaldım.
    imdat yaratığı kovalıyorum. peşinden gidiyorum biryerde kayboluyor.

oyun kaybettim diye bitiyor.
    nasıl yakalayacağız şu hınzırı.
    lütfen yardımmmmmmmmmmmmmm.

oradan gitmicen arkadasım arkana dön sag tarafta bir giriş var oradan gireceksin

• Bu oyunun iyiki türkçesi çıkmış. Herşeyi anlamak çok zevkli oluyor. Özellikle notları anlamak.
  • Arkadaşlar kaç tane nodvd crack yükledim bir türlü oyunu açamadım!!!
    mm.exe dosyasına çift tıkladığım zaman ne bir pencere açılıyor ne hard bir şeyler okumaya başlıyor..hiçbirşey olmuyor.
    bunun nedeni nedir bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngeL.TGM -- 19 Mayıs 2007; 17:27:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AngeL.TGM

Arkadaşlar kaç tane nodvd crack yükledim bir türlü oyunu açamadım!!!
    mm.exe dosyasına çift tıkladığım zaman ne bir pencere açılıyor ne hard bir şeyler okumaya başlıyor..hiçbirşey olmuyor.
    bunun nedeni nedir bilen varmı

bekli cd de bir sorun vardır. Bende yeni aldım yükledim oyunu. bir adet dvd ve zipli içinde dosyalar. Onları boş bir klasöre çıkardım, crack ini değiştirdim ve bitti. Bu ses sorunu olayları falan hiç yok. Herşey gayet güzel. Üzerine birde türkçe dil mükemmel oldu.

• bu oyunda harita yok mu? göremiyormuyuz nerde olduğumuzu..dolanıp duruyorum şu kristal için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper1391

bu oyunda harita yok mu? göremiyormuyuz nerde olduğumuzu..dolanıp duruyorum şu kristal için.

kristalin yerleri 3-5 sayfa önce verilmişti..
  • teşekkürler.. şimdide resimdeki yerde takıldım..bakire gözü denen zımbırtıyı örümcek heykeline yerleştirdim ve şimdide ölü bir kahinle anne yüreği denen yaşam taşını bul diyor..ama nerden gideceğimi bulamadım ve heykelin yanındayım.teşk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper1391 -- 20 Mayıs 2007; 13:53:39 >
  • gerçektende şahane bir oyun..ama su sıstem gereksımlerı benı olduruyor..
  • quote:

teşekkürler.. şimdide resimdeki yerde takıldım..bakire gözü denen zımbırtıyı örümcek heykeline yerleştirdim ve şimdide ölü bir kahinle anne yüreği denen yaşam taşını bul diyor..ama nerden gideceğimi bulamadım ve heykelin yanındayım.teşk..

kacıncı bölüm ya kardeş orası 5-6 falan dimi..biraz daha görüntü yolla tanıdık gelmedi orası...

• bölüm 6 olması lazım..örümcek heykelinin olduğu yer burası..karşıdaki kapıya yaklaşınca xana hissediyorum kapının ardında diyor ama ben o kapıyı nasıl açacağımı bulamadım..biraz önce duvardaki sarı kristali aldım..bakire gözü aldım ve işte buradayım..
  • quote:

bölüm 6 olması lazım..örümcek heykelinin olduğu yer burası..karşıdaki kapıya yaklaşınca xana hissediyorum kapının ardında diyor ama ben o kapıyı nasıl açacağımı bulamadım..biraz önce duvardaki sarı kristali aldım..bakire gözü aldım ve işte buradayım..

3 kristali bulduktan sonra örümcek baska bir kapı acıyor orası sanırım...ilerleyince bir yere geliyorsun 3-5 tane adam öldürüyorsun o adamın birinden örümcek anahtar düşüyor kapıyı acınca o iki görevi tamamlıyorsun ve oyun bambaska bir hal alıyor..oyun yeni baslıyor yani :) ama yarısından fazlasını oynamıssın..3-5 saat daha oynasan bitecek..
  • o anlattığın oldu..tabi ben yanılmıyorsam..örümceğe sadece bir kapı açtırabildim..o açılan kapıdan gittim. bakire gözü denen zımbırtıyı buldum..hatta onu örümceeğ takınca hatun "seni görebiliyorum falan diyor" işte ondan sonrasında takıldım.. örümcek anahtarını tapınağın gücünü aktif edince gelen bir ork tanm aldım.yani epey önceden..eğer dediğiniz anahtar bu değilse ben biryerlerde anahtarı es geçtim..
  • YAaw ben daha başta gece necrolar basıyor yaa;orda takıldım;üç dört tanesini hallettim;dah 2-3 tane geliyor;enerji de gıdım ne yapayım
  • Arkadaşlar şu uçan ahtapotları ilk gördüğümüz yeri hatırlarsınız. Kayıkla kıyıya yanaşıyoruz. Kız ve 2 adamda yanımızda. Orgları öldürüyoruz sonrada ilerde bir kapı var ama kolu yerinde yok. Bir tünele atlıyoruz ve uçan ahtapotlar geliyor tünelde. Orada tüneli geçtim ve o açılamayan kapının arkasındayım. orada da bir kapı var üzrinde kolu var, fakat kolu çekince kol kırıldı ve düştü. Tahminim o kolu ordan alıp diper kapıya götürüp oraya takıp açılacak diye düşündüm ama kapı kolunu yerden almıyor. Büyü ile kapı kolunu hareket ettiriyorum ama yere düşünce yine kalıyor orada. Burada ne yapmam lazım acaba???
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Arkadaşlar şu uçan ahtapotları ilk gördüğümüz yeri hatırlarsınız. Kayıkla kıyıya yanaşıyoruz. Kız ve 2 adamda yanımızda. Orgları öldürüyoruz sonrada ilerde bir kapı var ama kolu yerinde yok. Bir tünele atlıyoruz ve uçan ahtapotlar geliyor tünelde. Orada tüneli geçtim ve o açılamayan kapının arkasındayım. orada da bir kapı var üzrinde kolu var, fakat kolu çekince kol kırıldı ve düştü. Tahminim o kolu ordan alıp diper kapıya götürüp oraya takıp açılacak diye düşündüm ama kapı kolunu yerden almıyor. Büyü ile kapı kolunu hareket ettiriyorum ama yere düşünce yine kalıyor orada. Burada ne yapmam lazım acaba???

Kardeş orada yanlış hatırlamıyorsam ipli ok-yay takımı var. O oku aldıktan sonra dufvarlara bir göz gezdir, duvrın içerisinde bir zımbırtı var onu aktif hale getirirsen yukarıdan kapı açılıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: fx66ex

quote:

Arkadaşlar şu uçan ahtapotları ilk gördüğümüz yeri hatırlarsınız. Kayıkla kıyıya yanaşıyoruz. Kız ve 2 adamda yanımızda. Orgları öldürüyoruz sonrada ilerde bir kapı var ama kolu yerinde yok. Bir tünele atlıyoruz ve uçan ahtapotlar geliyor tünelde. Orada tüneli geçtim ve o açılamayan kapının arkasındayım. orada da bir kapı var üzrinde kolu var, fakat kolu çekince kol kırıldı ve düştü. Tahminim o kolu ordan alıp diper kapıya götürüp oraya takıp açılacak diye düşündüm ama kapı kolunu yerden almıyor. Büyü ile kapı kolunu hareket ettiriyorum ama yere düşünce yine kalıyor orada. Burada ne yapmam lazım acaba???

Kardeş orada yanlış hatırlamıyorsam ipli ok-yay takımı var. O oku aldıktan sonra dufvarlara bir göz gezdir, duvrın içerisinde bir zımbırtı var onu aktif hale getirirsen yukarıdan kapı açılıyor.

hemen bakıyorum oyuna. Yinede başka orası için aklınıza bir şey gelirse yardımlarınızı bekliyorum. o yere düşen kapı konu bir işe yaramıyor dimi. Onla fazla uğraşmayayım.

• quote:

Orjinalden alıntı: fx66ex

quote:

Sağolasın. buldum kapıyı açan kolu. Ama şu ejderhanın dikkatini çekemedim bir türlü. hep kızı öldürme peşinde.

• quote:

Sağolasın. buldum kapıyı açan kolu. Ama şu ejderhanın dikkatini çekemedim bir türlü. hep kızı öldürme peşinde.

Tam olarak neredesin bilmiyorum ancak eğer dışarıda isen o yaratıkla uğraşma, zaten gidecek. Eğer içerideki karşılaşmadan bahsediyorsan yaratığa ok at devamlı, bir süre sonra seni farkediyor ve üzerine gelmesini sağla yani kaçma hemen.Umarım kapının ağzında duruyorsundur kardeş o yaratığı nasıl öldüreceğini biliyorsun anladığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aalpan -- 22 Mayıs 2007; 16:41:03 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.