Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açık olarak belirtmedikleri için anlayamadım ki.Lütfen biri tam olarak açık şekilde belirtsin.
  • Gayet basit... İlk taşı koyduktan sonra kapı açılıyor ilerliyosun bi alana geliyon büyük Combat Staff var onun karşısında ki duvarda taşlardana biri Rope Bow'la alıyorsun.. sonra aşa iniyon Ghoul'lar geliyo öldürüyon düzeneği çalıştırıyon kapı açılıyo ilerliyon ilerledikçe taşları buluyosun zaten sen istemesende göze batıyorlar çünkü ^^ Diğer 3 taşı alınca başladığın yere döndüğünü fark ediceksin... bulamadığın taş olursa tekrar baştan başla yani o heykelin oraya gel açılan ilk kapıdan tekrar ilerle geçtiğin yerleri iyicene inceleyerek devam et mutlaka bulursun...
  • beyler bnde bir sorun var diyelim elektrikli hançerler var ya onları çıkartıncaizi kalıyor sallıyınca beyaz izi çıkıyor kırmızı kılıçtada adam kılıcı sallayınca ekrenda izi kalıyor başka silaha geçince gidiyor bunu nasıl çözebilirim yardım lütfen?
  • merhaba arkadaşlar oyunu yeni aldım oyunun başında kılıcı ilk olarak aldıgımız zaman ipi kesmemiz gerekiyor taputun düşmesi için fakat ben kılıcı kullanamadım daha dogrusu ipi kesemedim bana yardımcı olunuz şimdiden tşkler
  • Nasıl yani kullanamadın kesemedin :S Kılıcı ilk aldığında 2numaraya düşücektir ona basınca kılıç eline gelicek sende ipe yaklaşıp savurcan kılıcı :S Benden sana tavsiye eğer bunu yapamıyosan hiç başlama yoksa yapımcılara yazık olur Umarım teknik bir sorun değildir seninki...
  • çok tşk ilgine oyun başında kolay oynayayım diye tuşların yerini degiştirmiştim buda oyunun kafasını bulandırdı galiba orjinal haline getirdim şimdi sorunsuz çalışıyor sagolasın
  • dostum dark messiah rar lı versiyon var. patch 1.02 indirdim senin dediğin reg dosyasını da ama hala sinematiklerde ortada beyazbi çizgi olan siyah ekran çıkıyor. 3 gündür nette aramadığım yer kalmadı yardımcı olabilirsin çok memnun olurum.
  • abi oyun manyak yaaa bişe sorcam sizce bu oyun ATI 9600 ekran kartında çalışır mı?
  • Çalışır ama kasar...
  • tşk..
  • oyunun sonundaki adam çok kolay öldü sadece 2-3 tane iksir aldım,oyunun geneli güzel 3-4 türlü sonu var sanırım, ben 2 tanesini gördüm xana ile birlikte bitirdim oyunu
     Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]

• ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLUN BU BÜYÜCÜYÜ NASIL ÖLDÜRECEZ HER YOLU DENEDİM BİR TÜRLÜ ÖLDÜREMEDİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • bi ss bi foto koy yardımcı olalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

Arkadaşlar benim gibi oyunun rarlı versiyonunu oynayan ve oyunda crash sorunu yaşayanlar için reg dosyası upload ettim. Bu konuda auril dostuma çok teşekkür ederim çünkü reg dosyasına onun sayesinde kavuştum. Reg dosyasını çektikten sonra çalıştırın ve oyun regedite kendini ekleyecek daha sonra v1.02 patch ini yükleyin ve ilaçlayın. Artık oyunda crash sorunundan eser yok Anlamadığınız biryer varsa yardımcı olmaya çalışırım. Böyle büyük bir forumda kimsenin yardımcı olmamasınıda kınıyorum. Forumun eski tadı hakketten kalmadı. Kimse kimsenin umrunda değil. Neyse auril dostuma tekrar teşekkür ediyorum umarım herkes in işine yarar bu dosya.
    http://www.file-upload.net/download-204563/dame.rar.html

Selam yukarıdaki registry dosyasına ait link cevap vermiyor.Tekrar yükleyebilirmisin sana zahmet?

• Beyler benim bir sorunum var...Elimdeki oyun rar'lı ve tek dvd, hatta üzerinde full orjinal tak çalıştır yazıyor...Oyunu C:\Program Files\Ubisoft altına kuruyorum, forumdaki arkadaşların vermiş olduğu registry dosyasını ekliyorum sonra oyunun patch 1 ve patch 2 sini kuruyorum...Sorun surda bu asamadan sonra oyun patch dosyalarını D:\Dark Messiah Might And Magic altında bir dosyaya cıkarıyor oysaki ben oyunu C:\Program Files\Ubisoft altına kuruyorum...Ve sonucta 2 tane mm.exe dosyası cıkıyor, C: üzerindeki olan oyunu acıyor fakat bilinen ilk video görüntüleri ve dikdörtgen çizgi sorunu devam ediyor...D: üzerindeki mm.exe dosyası ise oyunu acarken Wrong disc inserted seklinde bir hata veriyor...Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Oyunun crack'inimi bulmam gerekiyor yada oyunu D: altına kursam sorun çözülürmü lütfen bu konuda bilgisi olan bir arkadaş bana yardım etsin ilginize teşşekürler arkadaşlar

• ya beyler benimde bi sorunum var oyunda adamların konuşma sesleri çıkmıyor vede c de yüklenen yerde sounds a giriyorum arkane dosyasına giriyorum hiç ses dosyası yok nasıl iştir anlamadım bi türlü
  • Bende son bölüme Xana sız geldim.Büyücü Dragonu çağırdı.Yukarıda tahtalar ipler var, oraya çıktım ama gidilecek bir yol bulamadım..Oyunun sonunda tıkandım.Yardım edebilirmisinz

PhoeniX_755 aradığın cevap aşağıdaki linkte var.

http://forum.donanimhaber.com/m_10371602/mpage_1/key_dark%252Cmessiah//tm.htm#10758569

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gGeneral -- 30 Mart 2007; 22:12:01 >
  • sağol kardeş deniycem bunu ama burda yazdığına göre bu oyundaki readme yi yapan pisliğin teki steam i yüklemeyin diyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: --REMINDED--

Beyler Dark Messiahı Yükledim mm.exe ye tıklıyorum bilgisayarım hiçbir tepki vermiyor sebebi nedir bunun ??

crack dosyasını kopyaladınmı?
  • arkadaşlar 10 sayfalık yazıları okudum fakat bi kaç sorunumu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim..

Sorun 1 : patch 1.01 ve 1.02 yi indirdim reg i de indirdim ayarlarını yaptım kurdum. Fakat CD/DVD diye hata veriyor. çözemedim.

Sorun 2 : Normal oyunda kızla tekneden indik tapınağın önüne geldik. Kırık Lever i bul diyor gidiyorum yanında çekiyorum kolu yere düşüyor alamıyorum hiç bir şekilde o kısmı geçemedim yardımcı olursanız sevirim.

Sorun 3 : STEAM i kurdum prduct key istiyor bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nedra -- 3 Nisan 2007; 23:59:37 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.