Şimdi Ara

Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu- (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
5
Favori
18.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen bende urunu alacaktim vazgectim son sayfa cok yardimci oldu :)
    Ama baska marka oneriniz var mi ?
    Yok sorunsuz pasalar gibi torrent indirip her formati oynatan wifi olan bie media player ?
    Yada sizler darktan sonra ne kullandiniz birde turkcelltv calisiyor mu onu merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devildod

Aynen bende urunu alacaktim vazgectim son sayfa cok yardimci oldu :)
    Ama baska marka oneriniz var mi ?
    Yok sorunsuz pasalar gibi torrent indirip her formati oynatan wifi olan bie media player ?
    Yada sizler darktan sonra ne kullandiniz birde turkcelltv calisiyor mu onu merak ediyorum.

Torrent indirmek icin neden media player kullanmak istiyorsunuz hocam. Tasinabilir bilgisayariniz varsa eger torrentlerinizi buradan cekin. Wi fi olan guzel media player soyleyebilirim ama su an evde degilim okuldayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aramazmert kullanıcısına yanıt
    laptopu ac , filmi indir,filme hd'ye at,hd'yi mp'ye tak izle uzun iş o yüzden hepsi için tek kutu cozum arıyorum.
    Var mı önerin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devildod

laptopu ac , filmi indir,filme hd'ye at,hd'yi mp'ye tak izle uzun iş o yüzden hepsi için tek kutu cozum arıyorum.
    Var mı önerin?

filmi nereden indirmek istiyorsunuz? torrent mi?
  • Dark alırsanız arıza vs olduğunda ki kesin oluyor elinizde KALIR muhatap bile bulamazsanız..Ben de 1 TB DArk tank var.2.sene sinde sapıtmaya başladı..Akortek firmasına ulaşacak tlf yok..adamlar mail atın ve cihazı kargo ile gönderin prensibinde..SADECE Sancaktepe de bir adresleri var ama tlf.la görüşme yok.

yani ürünü gönderdinz akıbet sorma falan yapamıyorsunuz.adamlar sadece Satıcı gerisi YOK..eskiden form - tlf.-teknis servis yeri vardı kendz götürüp oturp konuşuyordunz veya beklyordunz..hepsini kaldırdılar her ay dünyanın yeni modelini çıkarıyorlar nerdeyse .ama sonra ne güncelleme ne de destek bişey yok..Konuşacak kimsen YOK...

Almayı düşünenler bunu düşünsün..inanmayan da akortek sitesinden incelesin.

• criminal57 C kullanıcısına yanıt
    DARK RECORD MANIA aldım...
  • slm
    10 gun kadar oldu sadece fılm ızlemek ıcın ag uzerınden dark mini maina 2 aldım
    fakat fılmlerı hdd den oynatmada sorun yok
    network uzerınden paylasımdan gelen sınemaları ızleyemedıms bır turlu>>>nedenmı paylasımdakı pc yı goruyor ordan sınema kılasorunu goruyor en son sınema kılasorune gırmek ıstedıgımde ag gırısı menusu cıkıyor..cıkan menude net kullanıcı adı ve net sıfresı yazıyor realtel_guest ve altında sıfrede xxxxx yazıyor ne yaptımsa ne yazdımsa gecemedım burayı..
    tabı paylasımdakı fılmmıde gıremdıgım ıcın ızleyemedıms..
    bu konuda bu sıfre nedır nasıl gecılır yardım edecek varmı dır
    win 7 kurulu pc de...
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 23 Aralık 2013; 1:49:43 >
  • Dark Mini Mania 3D WiFi cihazını geçen hafta internetten sipariş vererek aldım.
    İlk amacım NTFS formatındaki harici harddiskimdeki 2d ve 3d filmleri sorunsuz izleyebilmekti.
    Şunu söyleyebilirim ki şuana kadar hdd bulunan tüm filmleri sorunsuz izlemeye başlayabildim. Ancak filmlerin sonunu genelde izleyemeden ısınmadan dolayı cihaz ortalama 1 saat içinde kilitleniyordu.
    Cihazın bu kadar ısınması tasarımında mühendislik bir hata yapıldığına işaret etmekteydi.
    Sorunu çözmek için cihazın içini açtığımda RTD1186DD CPU'nun üstünde küçük bir pasif soğutucu olduğunu ve dış alüminyum kasanın tamamen kapalı olduğundan hava sirkülasyonu sağlayamadığını tespit ettim.
    Mevcut pasif soğutucuyu iptal ederek yeni bir soğutucu tasarladım daha sonra dış kasaya hava sirkülasyonu sağlayacak şekilde delikler açtım, son olarak cihazın alt kısmına lastik ayaklar monte ettim.
    Sonuç olarak şuana kadar film seyrederken hiç kilitlenme olmadı.
    İlerleyen zamanda cihazla ilgili olarak sorun ve çözümleri buradan paylaşmaya devam edeceğim.

Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu-
     Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu- Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu- Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu- Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu-

• Tebrikler güzel işçilik çıkartmışsınız. Sizin cihaz için yaptığınız çok doğru ve yerinde bir müdehale olsa da ne yazık ki garantiye yollsanız satan firmanın yetkilileri yüzsüz yüzsüz garanti kapsamının dışında kaldınız demekten çekinmeyecektir. Keşke disptribütör firma hala cihazı bu haliyle satmaya devam edeceğine gerekli müdehaleyi kendisi yapıpta satsaydı. Sonuç olarak bu cihazın ısınma sorunu olduğu zaten aşikar. Göz göre göre müşteri kaybedip güven yitiriyorlar. Kendi ayaklarına sıkıyorlar da diyebiliriz. Hadi siz yeteneklisiniz ve ısınma sorununu kendi imkanlarınızla aştınız diyelim cihazda bilinen belli başlı yazılımsal sorunlar mevcut bunları son kullanıcı nasıl aşsın. Söz verilen güncellemelerin hiç birini yapmadılar vs. Sizi tebrik ederken satıcıyı kınıyorum. Umarım kendi adınıza ihtiyaçlarınızı karşılayacak seviyeye getirebilmişsinizdir ve uzun süre sorunsuz kullanırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: frantic2

slm
    network uzerınden paylasımdan gelen sınemaları ızleyemedıms bır turlu>>>nedenmı paylasımdakı pc yı goruyor ordan sınema kılasorunu goruyor en son sınema kılasorune gırmek ıstedıgımde ag gırısı menusu cıkıyor..cıkan menude net kullanıcı adı ve net sıfresı yazıyor realtel_guest ve altında sıfrede xxxxx yazıyor ne yaptımsa ne yazdımsa gecemedım burayı..
    win 7 kurulu pc de...
    saygılar

Win7 kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazmayı denediniz mi?

Artı olarak win7 kullanıcı adınızın bir şifresi yoksa öncelikle bir kullanıcı şifresi oluşturup öyle deneyin.

Son olarak biraz geç bir cevap oldu kusura bakmayın...

• SLM
    Dark Mini Mania 3D cihazımda Wi-Fi bağlantıda sıkıntı yaşayınca, sorunu çözmek için "PIGTAIL U.FL IPX - SMA DÖNÜŞTÜRÜCÜ' kablo aldım.
    Fotoğraflarda görüldüğü gibi montajını yaptım. Şuan istediğim kazançta Wi-Fi anteni takabiliyorum.
    Ayrıca cihazın içini açmışken CPU'nun üstündeki kendi tasarladığım aktif soğutuyu test amaçlı olarak büyük bir pasif soğutucu ile değiştirdim.
    Cihazla ilgili sorun ve çözümleri buradan paylaşmaya devam edeceğim.
    https://store.donanimhaber.com/f3/bf/4e/f3bf4ee4a9c445270c4a1fe83392be5e.jpghttps://store.donanimhaber.com/1e/97/b2/1e97b2f02ea08da5f7581ec3f2723bb0.jpghttps://store.donanimhaber.com/e8/f3/07/e8f307d55776fa0f68aa9af1030b9a1c.jpghttps://store.donanimhaber.com/44/26/1c/44261c7b11eb3f737517f5d82c32ebee.jpghttps://store.donanimhaber.com/f5/c0/13/f5c013b1f404105de763c62538bf87b4.jpg
     Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu- Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu- Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu- Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu- Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu-

• quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

quote:

Orijinalden alıntı: frantic2

slm
    win 7 kurulu pc de...
    saygılar

Win7 kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazmayı denediniz mi?

Artı olarak win7 kullanıcı adınızın bir şifresi yoksa öncelikle bir kullanıcı şifresi oluşturup öyle deneyin.

Son olarak biraz geç bir cevap oldu kusura bakmayın...

ilgin ıcın tskler arkadasım
    herseyı denedım..servıs destek vermıyor bu konuda aradım..sızın kendınız halledın dıyor zaten olsa ben servısı neden arayıım...ne yaptımsa her seferınde aynı sıfre ekranı karsılıyor..bu yuzden pc ye bıle format attım sıfre koydum sıfre kaldırdım hep aynııı..degısen bısı yok..
    satıcıya dedım ben sadece agdan kullanmak ıcın aldım işime yaramadı dıe..satıcı sagolsun istersenız iade edebılırınız dedı
    bende ürünü iade yaptım..
    bir daha almadım artık....

• quote:

Orijinalden alıntı: Zorhan

SLM
    Dark Mini Mania 3D cihazımda Wi-Fi bağlantıda sıkıntı yaşayınca, sorunu çözmek için "PIGTAIL U.FL IPX - SMA DÖNÜŞTÜRÜCÜ' kablo aldım.
    Fotoğraflarda görüldüğü gibi montajını yaptım. Şuan istediğim kazançta Wi-Fi anteni takabiliyorum.
    Ayrıca cihazın içini açmışken CPU'nun üstündeki kendi tasarladığım aktif soğutuyu test amaçlı olarak büyük bir pasif soğutucu ile değiştirdim.
    Cihazla ilgili sorun ve çözümleri buradan paylaşmaya devam edeceğim.
    https://store.donanimhaber.com/f3/bf/4e/f3bf4ee4a9c445270c4a1fe83392be5e.jpghttps://store.donanimhaber.com/1e/97/b2/1e97b2f02ea08da5f7581ec3f2723bb0.jpghttps://store.donanimhaber.com/e8/f3/07/e8f307d55776fa0f68aa9af1030b9a1c.jpghttps://store.donanimhaber.com/44/26/1c/44261c7b11eb3f737517f5d82c32ebee.jpghttps://store.donanimhaber.com/f5/c0/13/f5c013b1f404105de763c62538bf87b4.jpg
     Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu- Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu- Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu- Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu- Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu-

Slm,
    Bende de aynı cihaz var.
    Öncelikle mediplayer olarak 3 boyutlu tüm filmleri açması iso dahil güzel yanı.Altyazılarını ayarlayabiliyorsunuz. Ancak yazı karakterini türkçe olarak ayarlayıp ileri geri sarma gibi farklı birşeyler yapınca tekrar farklı bir seviye olan 1 e geliyor. tüm harflaer desteklenmiyor o zaman. yeniden elle düzeltmemiz gerekiyor. Bunun çözümünü bulan arkadaşımız var mı?
    İkincisi android tarayıcıdan hiç web browser ile sitelere ulaşamadım. wireless olarak bağlanıyorum. ilgili kısma geçip gogle da arattığımda sonuçlar çıkıyor. herhangi bir gazete sayfasını bulduğumda ve incelemek istediğimde beklenmedik şekilde kapanıyor. Bu sorunu yasayan ve aşan arkadaşım var mı? internetten film flash player ile film izleyen var mı? teşekkürler

• kablosuz olarak ağdan bilgisayara bağlanamadım. Ağ girişi çıkıyor. Ağ tarayıcısı ve özel dosya sunucusu girin diyor. Ne girilecek anlamadım?
  • Bu nasıl inceleme anlamadım. Neyse ki, kullanan arkadaşlar yorum yapmış da almaktan vazgeçtim ürünü...
  • Ürünün genel olarak bir sıkıntısı var anlaşılan ama almak istiyorsak nasıl bir alternatif önerebilirsiniz bizlere?
  • P.Kurmay Albay kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bende vazgeçtim ve alternatif yaratmaya çalışıyorum, Ezcool HD Dream Medya Oynatıcı var bilmiyorum işinizi görürse bende size önerebilirim.

• Servis konusundaki yetersizlikleri okuyunca ben de almaktan vazgeçtim.Teşekkürler...
  • Arkadaşlar bu cihaza sahip olup Android marketten kodi kuran var mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.