Şimdi Ara

Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
5
Favori
18.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ailkem

quote:

Orijinalden alıntı: ziyan82

arkadaşlar teknobiyotik den Dark Mini Mania 3D WiFi Android Medya Oynatıcı aldım pazartesi sipariş verdim çrşamba günü elime geçti ama kutu içeriğinde güç adaptörü yoktu, cihazı kullanamıyorum velasılkelam adaptörü kendim alayım dedim ama 5v adaptör yalnız kaç amper olduğu ne kıtapçıkta nede cıhazın üzerinde yazıyor kullanan arkadaşlartdan rica ediyorum adaptörün marka ve modelini ayrıntılı bir şekilde benimle paylaşabilirilermi acaba teknobiyotik kardeşime mesaj attım dün, hala bekliyorum cevap gelecek diye

İnput: 100-240v

50-60hz 0.8A

Output: 12V 2000mA kısacası 2A

Alma şansınız var ama neden cebinizden para veresiniz. Aldığınız yerden isteyin ya da geri iade edin.

Bu alet standby konumunda bırakılınca elektrik kesintilerinde kendiliğinden açılıyor. Fişi çekiyorum kullanmadığım zaman mecburen.A

teşekkürler hocam yardımlarınız için darktan bugün mesaj aldım adaptörü yollamışlar pazartesi günü elime geçeceğini söylediler bakalım inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyan82 -- 16 Mart 2013; 16:11:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ailkem

quote:

arkadaşlar teknobiyotik den Dark Mini Mania 3D WiFi Android Medya Oynatıcı aldım pazartesi sipariş verdim çrşamba günü elime geçti ama kutu içeriğinde güç adaptörü yoktu, cihazı kullanamıyorum velasılkelam adaptörü kendim alayım dedim ama 5v adaptör yalnız kaç amper olduğu ne kıtapçıkta nede cıhazın üzerinde yazıyor kullanan arkadaşlartdan rica ediyorum adaptörün marka ve modelini ayrıntılı bir şekilde benimle paylaşabilirilermi acaba teknobiyotik kardeşime mesaj attım dün, hala bekliyorum cevap gelecek diye

İnput: 100-240v

50-60hz 0.8A

Output: 12V 2000mA kısacası 2A

Alma şansınız var ama neden cebinizden para veresiniz. Aldığınız yerden isteyin ya da geri iade edin.

Bu alet standby konumunda bırakılınca elektrik kesintilerinde kendiliğinden açılıyor. Fişi çekiyorum kullanmadığım zaman mecburen.A

teşekkürler hocam yardımlarınız için darktan bugün mesaj aldım adaptörü yollamışlar pazartesi günü elime geçeceğini söylediler bakalım inşallah
    Bende sorununuzun çözüldüğüne sevindim hocam. Umarım sorun yaşamazsınız bir daha.

• Torrent desteği var ve çalışıyor. Açıkçası ben fazla test edemedim. Cihazın can sıkıcı tarafı tr altyazıyı sürekli kumandadan seçmek gerekiyor. Tr dublaj ayarlayinca tr ses oynatıyor.
    7/24 torrent özellikle seed yapacaksanız bu cihaz bence buna uygun değil. Bunun için belki pahalı olacak ama zyxel nsa310 olabilir. Bunda da en fazla 10 dosyayı seed yapabiliyorsunuz. Ancak DLNA destekleyen her cihazdan diskten film (altyazısız) oynatabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betoner -- 17 Mart 2013; 13:53:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: betoner

Torrent desteği var ve çalışıyor. Açıkçası ben fazla test edemedim. Cihazın can sıkıcı tarafı tr altyazıyı sürekli kumandadan seçmek gerekiyor. Tr dublaj ayarlayinca tr ses oynatıyor.
    7/24 torrent özellikle seed yapacaksanız bu cihaz bence buna uygun değil. Bunun için belki pahalı olacak ama zyxel nsa310 olabilir. Bunda da en fazla 10 dosyayı seed yapabiliyorsunuz. Ancak DLNA destekleyen her cihazdan diskten film (altyazısız) oynatabilirsiniz.

Bilgiler için teşekkürler hocam.
  • arkadaşlar egreat r6s ile bun arasında kaldım r6s de birde ıptv var bunda ıptv varmı acaba benim aklım egreatr6s plus a kayıyor arkadaşlar sizce ne alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: dargmen

arkadaşlar egreat r6s ile bun arasında kaldım r6s de birde ıptv var bunda ıptv varmı acaba benim aklım egreatr6s plus a kayıyor arkadaşlar sizce ne alınır

Hocam o cihaz iyidir.

Bundada iptv var ama jail break tarzı programlarla falan yapabiliyorsun.

Tercih tamamen sana kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

arkadaşlar egreat r6s ile bun arasında kaldım r6s de birde ıptv var bunda ıptv varmı acaba benim aklım egreatr6s plus a kayıyor arkadaşlar sizce ne alınır

Hocam o cihaz iyidir.

kardeş sence dark mı egreat mı fiat aynı 2sindede egreat iyi gibi ama custum fw ile yapaılıyormuş falan dil türkce olmuyormuş herelde diger bileşenler falan nerdeyse 2cıhazd aynı gibi birde egreat ın burda servis falan agı nasıl sizce birde bu r6s in r6s plus olanı var şimdi netde satışda bunun farkına baktyım hic bi fark göremedim r6s ile plus aynı gibi degilmi

• quote:

quote:

quote:

Hocam o cihaz iyidir.

kardeş sence dark mı egreat mı fiat aynı 2sindede egreat iyi gibi ama custum fw ile yapaılıyormuş falan dil türkce olmuyormuş herelde diger bileşenler falan nerdeyse 2cıhazd aynı gibi birde egreat ın burda servis falan agı nasıl sizce birde bu r6s in r6s plus olanı var şimdi netde satışda bunun farkına baktyım hic bi fark göremedim r6s ile plus aynı gibi degilmi

Yani hocam ne desem ki.

Egreat iyi cihazdır ama buralarda servis desteği neredeyse yok diye biliyorum.

Custom fw ile yapılıyorsa o da sıkıntı imiş. Gerçi darkta öyle yapılabiliyor. Ek program vs. yüklüyorsun.

R6S plus'u görmedim ama 160S bakabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam o cihaz iyidir.

Yani hocam ne desem ki.

Custom fw ile yapılıyorsa o da sıkıntı imiş. Gerçi darkta öyle yapılabiliyor. Ek program vs. yüklüyorsun.

teşekkür ederim kardeş ilgine alakana egreat iyigi duruyor daha önce dark kullandım memnundum aslında bu cs ile ıptv falan cokta menun kalacagımız bir durm degil herelde
    dark ban sıcak geliyor bakalım hayırlsı

• quote:

teşekkür ederim kardeş ilgine alakana egreat iyigi duruyor daha önce dark kullandım memnundum aslında bu cs ile ıptv falan cokta menun kalacagımız bir durm degil herelde
    dark ban sıcak geliyor bakalım hayırlsı

Önemli değil hocam estağfurullah amacımız yardım etmek sonuçta.

Hangisini alırsanız alın güle güle kullanın inşallah .
  • Uzak durun demiştim size DARk tan..ürünün satış sonrası hizmeti YOOOKKK..

ithalatçı da malı satan da insanı çıldırtır
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizza

Uzak durun demiştim size DARk tan..ürünün satış sonrası hizmeti YOOOKKK..

ithalatçı da malı satan da insanı çıldırtır

Hocam belki de size kötü şeyler denk gelmiştir.

Dark yandaşçıcısı ya da satıcısı değilim ama bazen olabiliyor böyle şeyler .
  • dostum üstüne baqsarak söylüyorum.CİHAZA lafım yok..benim uyarım teknik servis olayı..arıza durumunda telefon açacağın veya gdip yüzyüze konuşacak bir yerin yok..Böyle birşey olabilirmi.? Mail ile muhatap olunuyor ...adresine gönderin diyorlar..sonrası peki?? kime açıp konuşacaksın; kaç para cihazda vs ne var yani KONUŞAMIYOSUN kimseyle..sanki konsolosluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizza

dostum üstüne baqsarak söylüyorum.CİHAZA lafım yok..benim uyarım teknik servis olayı..arıza durumunda telefon açacağın veya gdip yüzyüze konuşacak bir yerin yok..Böyle birşey olabilirmi.? Mail ile muhatap olunuyor ...adresine gönderin diyorlar..sonrası peki?? kime açıp konuşacaksın; kaç para cihazda vs ne var yani KONUŞAMIYOSUN kimseyle..sanki konsolosluk

Aynen hocam orası çok kötü işte. O cihazı kargoladın adrese ne oldu cihaz kayboldu ee sonra ne halt edeceksin ? Ya da başka gönderen. O yüzden servisi kötü bencede.

Konsolosluk iyiymiş .

• darkın tüm modellerine dair bir çok benzer şikayet bulunmakta. Ürünler kağıt üzerinde çok şey vadediyor. Ancak ben sırf bu tutumdan dolayı almaya hiç cesaret edemedim. Bu ürüne dair kendi sitelerinde yayınladıkları tanıtım videosunu da yapılan oynamaları farkettiğinizde zaten firmanın samimiyetinden şüphe etmenize yetiyor.

Sonlara doğru tarayıcıyı tanıtırkenki bölümde tarayıcı yükleme çemberine dikkat edin. Görüntü hızlandırılmış. Videonun bir çok yerinde bu tür müdahaleler var, bu en barizi.

http://www.akortek.com/elektronik/media-player/dark-mini-mania-3d-wifi-3d-bluray-iso-1080p-mkv-h-264-hdmi-1-4-7-1-dts-dolby-ses-destekli-android-medya-oynatici.html

http://vimeo.com/53021920#

• quote:

Orijinalden alıntı: hapsikoli

darkın tüm modellerine dair bir çok benzer şikayet bulunmakta. Ürünler kağıt üzerinde çok şey vadediyor. Ancak ben sırf bu tutumdan dolayı almaya hiç cesaret edemedim. Bu ürüne dair kendi sitelerinde yayınladıkları tanıtım videosunu da yapılan oynamaları farkettiğinizde zaten firmanın samimiyetinden şüphe etmenize yetiyor.

Sonlara doğru tarayıcıyı tanıtırkenki bölümde tarayıcı yükleme çemberine dikkat edin. Görüntü hızlandırılmış. Videonun bir çok yerinde bu tür müdahaleler var, bu en barizi.

http://www.akortek.com/elektronik/media-player/dark-mini-mania-3d-wifi-3d-bluray-iso-1080p-mkv-h-264-hdmi-1-4-7-1-dts-dolby-ses-destekli-android-medya-oynatici.html

http://vimeo.com/53021920#

Çok ilginçmiş bende şimdi baktımda video'ya dediğinizi farkettim sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam o cihaz iyidir.

Yani hocam ne desem ki.

Bilmiyorsunuz , bilseydiniz türkiye ye ilk mkv oynatıcıyı bizim getirdiğimizi ayrıca ne olduğu belirsiz ürünleri değil de dünyanın en bilindik ve popüler markalarını da getirdiğimizi bilirdiniz.

Ayrıca dark diye bir ürün yokken ülkemizde egreat satışı ve servisinin olduğunu bilirdiniz.

Dark markalı oynatıcıların bir yılda satıldığı adetten fazla , 1 ayda egreat markalı ürün satılmakta.

Aradaki farktan, küçük bir örnek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Bilmiyorsunuz , bilseydiniz türkiye ye ilk mkv oynatıcıyı bizim getirdiğimizi ayrıca ne olduğu belirsiz ürünleri değil de dünyanın en bilindik ve popüler markalarını da getirdiğimizi bilirdiniz.

Ayrıca dark diye bir ürün yokken ülkemizde egreat satışı ve servisinin olduğunu bilirdiniz.

Dark markalı oynatıcıların bir yılda satıldığı adetten fazla , 1 ayda egreat markalı ürün satılmakta.

Aradaki farktan, küçük bir örnek.

Pardonda, ben bilmek zorunda değilim.

Dark diye bir ürün yokken reklamınızı yapsaydınız da bilseydik.

Bu rakamları sayısal verilerle ya da grafikle açıklayabilir misiniz acaba ?

Ayrıca Egreat'ın daha Türkçe dil desteği bile yok. Belli ki siz Egreat'ın yetkili servis/satıcısısınız. Sizden başka Türkiye'de Egreat desteği veren firma kim var bunlarıda belirtirseniz seviriniz !

• Bilmek zorunda olmamanızı söylemeniz gayet normal iken , bilmediğiniz konularda da yorum yapmanız o kadar a-normal olsa gerek.
    Ürün kalitesi - perfomansı ve fiyatıyla zaten kendi reklamını yapıyor , buda satışlara ve müşteri memnuniyetine yansıyor.

Egreat'in türkçe dil desteği olmadığını nerden çıkardınız ?
    Egreat markalı ürünlerin bırakın türkçe altyazı desteğini , 4 yıldır türkçe menü desteği de var !
    Böyle bir kanıya nerden - nasıl vardınız ?

Acaba , incelemediğiniz ve görmediğiniz bir ürünü incelenmiş gibi kopyala-yapıştır ile açtığınız gibi mi ?

Ürünün ithalatçısı biz olduğumuz için doğal olarak ta , servis ve garantisini biz veriyoruz.
    Servis ve garanti desteği konusunda bir memnuniyetsizlik duydunuz mu ?

Bakın , bakalım bu konuda son kullanıcıların genel yorumları nelerdir.

Ayrıca , aşağıdaki linklere bir göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Sancak Bilgisayar Hakkında ....
    http://forum.donanimhaber.com/m_39241959/tm.htm

Diğer Firma Hakkında ... ( insanlar nasıl manipüle edilmiş )
    http://forum.donanimhaber.com/m_31992656/tm.htm

http://eksisozluk.com/akortek--2267318

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/akortek-bilisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 22 Mart 2013; 12:55:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Bilmek zorunda olmamanızı söylemeniz gayet normal iken , bilmediğiniz konularda da yorum yapmanız o kadar a-normal olsa gerek.
    Ürün kalitesi - perfomansı ve fiyatıyla zaten kendi reklamını yapıyor , buda satışlara ve müşteri memnuniyetine yansıyor.

Egreat'in türkçe dil desteği olmadığını nerden çıkardınız ?
    Egreat markalı ürünlerin bırakın türkçe altyazı desteğini , 4 yıldır türkçe menü desteği de var !
    Böyle bir kanıya nerden - nasıl vardınız ?

Acaba , incelemediğiniz ve görmediğiniz bir ürünü incelenmiş gibi kopyala-yapıştır ile açtığınız gibi mi ?

Ürünün ithalatçısı biz olduğumuz için doğal olarak ta , servis ve garantisini biz veriyoruz.
    Servis ve garanti desteği konusunda bir memnuniyetsizlik duydunuz mu ?

Bakın , bakalım bu konuda son kullanıcıların genel yorumları nelerdir.

Ayrıca , aşağıdaki linklere bir göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Sancak Bilgisayar Hakkında ....
    http://forum.donanimhaber.com/m_39241959/tm.htm

Diğer Firma Hakkında ... ( insanlar nasıl manipüle edilmiş )
    http://forum.donanimhaber.com/m_31992656/tm.htm

http://eksisozluk.com/akortek--2267318

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/akortek-bilisim

Bilmediğim konu hakkında yorum yapmam, adetim değildir bu bir !

İkinci olarak Akortek ya da Dark yandaşlığı yapmadığımı herkes biliyor bu iki !

Egreat'ın Türkçe dil desteği olmadığına ben değil kullananlar karar vermiş bu tecrübeyle sabit arkadaşlar tarafından biraz araştırırsanız görürsünüz bu üç !

Ayrıca benim yazılarımı okursanız insanlara Egreat'ın R6S modelini de tavsiye ettiğimi hem de bu konuda tavsiye ettiğimi görürsünüz ki bu da Akortek ya da Dark yandaşığlığı yapmadığımı net bir şekilde açıklar bu dört !

Ve ayrıca beni bilende bilir, neyi bildiğim neyi bilmediğim ya da ne hakkında konuşup konuşmadığımda sizi alakadar etmez bu da beş !

Alın voltanızı. Gereksiz yere post kasıp reklam yapmayın !

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.