Şimdi Ara

Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu- (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
5
Favori
18.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ocen76

çünkü bu ürünün incelenecek bir tarafı yok.

fason ürün , vasat satıcı , alanı pişman eden satış sonrası destek.

birde incelemesini yapıp insanların başını mı yakalım

Vasat satıcı derken ben miyim ? Umarım öyle bir intiba uyandırıcak bir şey dememişimdir.

Satış sonrası desteğinin kötü olduğu doğrudur.
  • Dark'ın Ürünleri Çok İyidir Ancak Yeni Mini Kumandolu Modeli Daha İyi Bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

Orijinalden alıntı: ailkem

Bu cihazın neden kullanıcı incelemesi yok. Android uygulamalarında nasıl mesela. Android kısmına mx player gibi bir oynatıcı kurunca ip tv izleyebiliyormuyuz bilgisi olan var mı?

Kimse android uygulamalarını test etmiyor çünkü televizyonları zaten çoğunlukla smart tv. IP tv izlenebiliyor. Ama çoğu rusça kanal.

Bana ip tv de lazımdı. Kendi listemi girip izleyeceğim kanallar gerekti. bu arada ürünün media oynatım kısmı gerçekten rahat. İnceleme kısmına zamanla detaylı bilgiler girebilirim.

Xp üzerinden doğrudan hddlere ağdan erişim yapıp filmleri sorunsuz oynattı. en dandik divx'ten 40gb blueray'a kadar sorunsuz bir şekilde oynattı.
    1tb'lık hdd'yi çalıştırdı. hdd adaptörlü. Kablosuz ağ bağlantısı üzerinden 720p ve üstünde sıkıntı çıkıyor. Modem ile salon arasında çekim güçü çok iyi değil.
    İleri geri sarmalarda 40gb blueray dahil hiç sıkıntı yok.

optic ve coaxial kablo ile, z5500'den dolby digital ve dts ses aldım.

Cihazın auto olarak türkçe altyazı ile başlamaması, ve böyle bir seçeneğin olmaması garip olmuş film başlayınca manuel olarak seçiyorsunuz. Alt yazı ayarları güzel.

Kumandası ile kullanımı rahat değil ama, usb uzatma kablosu takıp ucuna usb hub bagladım hub'a da usb klavyem ve mouseyi bagladım. (logitech wave ve razer death adder )Net ortamında dolaşmak keyifli oldu. Android'i mouse ile kullanmak iyiymiş.

İnternet tarayıcısının flash desteği var android 2.2.1 sürümü ile gelsede sistem normal android'in kırpılmış hali. Her paketi çalıştıramıyor. Dolphin browser ile acunn medya gibi sitelere girip videoları rahatlıkla izleyebiliyorsunuz. Sayfa açma hızı çok iyi değil ama 512mb ramına rağmen video oynatırken sorun çıkarmıyor. Facebook kullanımı pc'den farklı değil. android üzerinden uygun video player yükleyemedim mplayer hariç diğerlerinde paket hatası verdi ip tv yalan oldu.

Firma yetkililerine ulaşsak acaba bir sonraki yazılımda ip tv için bir eklenti yaparlar mı merak ediyorum.

Kendisine ait internet uygulamaları android varken anlamsız. Youtube hızlı kullanıldığı için sorun bir ihtimal iş görebilir bu arada ekranı tam olarak kaplıyor zoom tuşuna basmanız gerekiyor.

Torrent ayarlarını daha yapmadım. Pc üzerinden cihaza erişim denenmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkem -- 2 Mart 2013; 23:07:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ailkem

Bana ip tv de lazımdı. Kendi listemi girip izleyeceğim kanallar gerekti. bu arada ürünün media oynatım kısmı gerçekten rahat. İnceleme kısmına zamanla detaylı bilgiler girebilirim.

Xp üzerinden doğrudan hddlere ağdan erişim yapıp filmleri sorunsuz oynattı. en dandik divx'ten 40gb blueray'a kadar sorunsuz bir şekilde oynattı.
    1tb'lık hdd'yi çalıştırdı. hdd adaptörlü. Kablosuz ağ bağlantısı üzerinden 720p ve üstünde sıkıntı çıkıyor. Modem ile salon arasında çekim güçü çok iyi değil.
    İleri geri sarmalarda 40gb blueray dahil hiç sıkıntı yok.

optic ve coaxial kablo ile, z5500'den dolby digital ve dts ses aldım.

Cihazın auto olarak türkçe altyazı ile başlamaması, ve böyle bir seçeneğin olmaması garip olmuş film başlayınca manuel olarak seçiyorsunuz. Alt yazı ayarları güzel.

Kumandası ile kullanımı rahat değil ama, usb uzatma kablosu takıp ucuna usb hub bagladım hub'a da usb klavyem ve mouseyi bagladım. (logitech wave ve razer death adder )Net ortamında dolaşmak keyifli oldu. Android'i mouse ile kullanmak iyiymiş.

İnternet tarayıcısının flash desteği var android 2.2.1 sürümü ile gelsede sistem normal android'in kırpılmış hali. Her paketi çalıştıramıyor. Dolphin browser ile acunn medya gibi sitelere girip videoları rahatlıkla izleyebiliyorsunuz. Sayfa açma hızı çok iyi değil ama 512mb ramına rağmen video oynatırken sorun çıkarmıyor. Facebook kullanımı pc'den farklı değil. android üzerinden uygun video player yükleyemedim mplayer hariç diğerlerinde paket hatası verdi ip tv yalan oldu.

Firma yetkililerine ulaşsak acaba bir sonraki yazılımda ip tv için bir eklenti yaparlar mı merak ediyorum.

Kendisine ait internet uygulamaları android varken anlamsız. Youtube hızlı kullanıldığı için sorun bir ihtimal iş görebilir bu arada ekranı tam olarak kaplıyor zoom tuşuna basmanız gerekiyor.

Torrent ayarlarını daha yapmadım. Pc üzerinden cihaza erişim denenmedi.

Öncelikle selamlar,

Cihazınız hayırlı olsun.

IP TV var, şöyle var. Biraz internette araştırma yaparsanız jailbreak tarzı bazı eklentiler ile yapabiliyorsunuz.

Verdiğiniz bilgiler çok yardımcı olucaktır almak isteyen arkadaşlara. Ben de alıcaktım ama gidip LG HB1100RE Blu-Ray Ev Sinema Sistemi aldım. 2 TB HDD (adaptörlü) geç okuyor biraz. Ama dediğim gibi 2 TB. Çok şükür bir sıkıntım yok.

Senden de bu cihaz ilgili daha detaylı görüşler + resimler bekliyoruz.

• arkadaşlar bn bu mania mini 3d den alacagım dts destei varmı bu cıhaz tam olarak hibrit bi cıhazmı acaab bir arkadaşım eger android ise işletim sistemi medya playr dts veremiyor dedi bana dts cok önemli truehd cok önemli bunu deneyen varmı lütfen bu konularda bilgi paylaşımı rica diyorum bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: dargmen

arkadaşlar bn bu mania mini 3d den alacagım dts destei varmı bu cıhaz tam olarak hibrit bi cıhazmı acaab bir arkadaşım eger android ise işletim sistemi medya playr dts veremiyor dedi bana dts cok önemli truehd cok önemli bunu deneyen varmı lütfen bu konularda bilgi paylaşımı rica diyorum bu konuda

Selamlar,

Bu cihaz DTS oynatabiliyor. Önceki mesajlara bakarsanız arkadaşlar zaten yazdı.
  • Önemli soru şu : Bu filmlerde alt ve üst siyah bandı yok edip full ekran yapabiliyor muyuz bu cihazda ? Upscale yapabiliyor mu ?
  • Cihazın torrent kısmını inceliyorum. Sistemi şu şekilde 2TB harici 3.0 disk NTFS formatlı sorunsuz çalışıyor. Harici başka hdd yada usb bellek falan takılı değil. bt ve transmission açık. Pc den i.e. transmission dan girip, dosya ekleyip indirebiliyorum. Ama indirdiğim dosya nerede bulamıyorum. hdd yi pc bağlayıp arıyorum yine yok nerede bu dosya çıldırttı. Sanki hayali dosya indirmişim gibi fikri bilgisi olan varmı?
    transmission girisi local ip örnek: 192.168.2.15:9091

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • torrnet calışmıyormu bu cıhazda acaba
  • arkadaşlar ben teknobiyotik in sitesinden baktıgımda torrent desetgi yok yazıyor özelliklerinde torrrent destegi varmı acaba kullanlardan bir yorum alabilirmyiz
  • quote:

arkadaşlar ben teknobiyotik in sitesinden baktıgımda torrent desetgi yok yazıyor özelliklerinde torrrent destegi varmı acaba kullanlardan bir yorum alabilirmyiz

Hocam senden önceki mesajda @betoner arkadaş torrent kısmını kullandığını yazmış.
  • onu gördüm ama calıştramadıgını yazmış var da calışmıyormu arkadaş mı bereceremmeiş oarası kafa karıştrıyor en öenmlisde ben bugün akortek i aradın bana adamın söyledigi ben model ismi verrek sordum tlf da şimi tam olarak hatrlayamıyorum ama DEDİ teknobiyortik sitesinden teknik bilgilere batıgında oarda ne yazıyorsa vardır ne yazmıyorsa yok demektir oradki bilgi dorudur dedi bende o sebbele kafam karştı o sebebe soruyorum ÖZELLİKLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dargmen -- 11 Mart 2013; 20:15:40 >
  • quote:

onu gördüm ama calıştramadıgını yazmış var da calışmıyormu arkadaş mı bereceremmeiş oarası kafa karıştrıyor en öenmlisde ben bugün akortek i aradın bana adamın söyledigi ben model ismi verrek sordum tlf da şimi tam olarak hatrlayamıyorum ama DEDİ teknobiyortik sitesinden teknik bilgilere batıgında oarda ne yazıyorsa vardır ne yazmıyorsa yok demektir oradki bilgi dorudur dedi bende o sebbele kafam karştı o sebebe soruyorum ÖZELLİKLE

Nasıl bir müşteri memnuniyeti anlayışıdır çözemedim hocam.

Arkadaş indirebiliyor ama dosyanın nereye geldiğini bulamıyor.
  • valla adamlar tam bir sallama iş yapıyorlar ben bu adamlara güvenerek almayacagım alırsam alınacak adam gibi bişeyyok piyasada yapacak bişeyyopk alacagım bunu 1-2 güne inş
  • quote:

valla adamlar tam bir sallama iş yapıyorlar ben bu adamlara güvenerek almayacagım alırsam alınacak adam gibi bişeyyok piyasada yapacak bişeyyopk alacagım bunu 1-2 güne inş

Hocam rakibi olarak Egreat R6S var ona da bir bak.
  • arkadaşlar teknobiyotik den Dark Mini Mania 3D WiFi Android Medya Oynatıcı aldım pazartesi sipariş verdim çrşamba günü elime geçti ama kutu içeriğinde güç adaptörü yoktu, cihazı kullanamıyorum velasılkelam adaptörü kendim alayım dedim ama 5v adaptör yalnız kaç amper olduğu ne kıtapçıkta nede cıhazın üzerinde yazıyor kullanan arkadaşlartdan rica ediyorum adaptörün marka ve modelini ayrıntılı bir şekilde benimle paylaşabilirilermi acaba teknobiyotik kardeşime mesaj attım dün, hala bekliyorum cevap gelecek diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyan82

arkadaşlar teknobiyotik den Dark Mini Mania 3D WiFi Android Medya Oynatıcı aldım pazartesi sipariş verdim çrşamba günü elime geçti ama kutu içeriğinde güç adaptörü yoktu, cihazı kullanamıyorum velasılkelam adaptörü kendim alayım dedim ama 5v adaptör yalnız kaç amper olduğu ne kıtapçıkta nede cıhazın üzerinde yazıyor kullanan arkadaşlartdan rica ediyorum adaptörün marka ve modelini ayrıntılı bir şekilde benimle paylaşabilirilermi acaba teknobiyotik kardeşime mesaj attım dün, hala bekliyorum cevap gelecek diye

Hocam selamlar keşke hiç uğraşmasaydınız. Direk teknobiyotiği arayıp geri gönderiyorum deseydiniz.
  • quote:

Hocam selamlar keşke hiç uğraşmasaydınız. Direk teknobiyotiği arayıp geri gönderiyorum deseydiniz.

bir iki gün daha cevap gelmezse iade edeceyim galiba öyle görünüyor satış sonrası hizmet berbat zaten hizmet yok yanlış söyledim galiba
  • quote:

quote:

bir iki gün daha cevap gelmezse iade edeceyim galiba öyle görünüyor satış sonrası hizmet berbat zaten hizmet yok yanlış söyledim galiba

Anladım hocam. Elbette iade edin, sonuna kadar savunun hakkınızı.
  • quote:

arkadaşlar teknobiyotik den Dark Mini Mania 3D WiFi Android Medya Oynatıcı aldım pazartesi sipariş verdim çrşamba günü elime geçti ama kutu içeriğinde güç adaptörü yoktu, cihazı kullanamıyorum velasılkelam adaptörü kendim alayım dedim ama 5v adaptör yalnız kaç amper olduğu ne kıtapçıkta nede cıhazın üzerinde yazıyor kullanan arkadaşlartdan rica ediyorum adaptörün marka ve modelini ayrıntılı bir şekilde benimle paylaşabilirilermi acaba teknobiyotik kardeşime mesaj attım dün, hala bekliyorum cevap gelecek diye

İnput: 100-240v

50-60hz 0.8A

Output: 12V 2000mA kısacası 2A

Alma şansınız var ama neden cebinizden para veresiniz. Aldığınız yerden isteyin ya da geri iade edin.

Bu alet standby konumunda bırakılınca elektrik kesintilerinde kendiliğinden açılıyor. Fişi çekiyorum kullanmadığım zaman mecburen.A

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.