Şimdi Ara

Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
5
Favori
18.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marseltalon

Hangi, 3d media player alsak acaba yoksa daha beklesek mi?

Hocam öncelikle ihtiyaçlarını belirle. Ne yapmak istiyorsun, 3D olsun mu olmasın mı ? mkv, avi, mpeg, ts gibi formatları oynatabilecek bir media player mi istiyorsun ? Gibi gibi. Ondan sonra tekrar cevap yaz, konuşalım.

quote:

Orijinalden alıntı: UFO123

Medya Oynatıcılardan çok anlamam.
    Bundan daha önce Vatan Bilgisayardan ucuz diye bir adet EVEREST almıştım (78 TL) , bir hafta kullandım, görüntüler donmaya başladı, sonra cihaz ne açıldı ne kapandı, götürdüm geri aldılar. Sonra be de;
    hepsiburada dan bir adet "Dark Mini Mania 2 Full HD 1080p MKV/H.264 / HalfSBS 3D / 7.1 DTS/Dolby Ses / Internet / Bluray ISO Media Player (DKMPMINI2)" aldım (188 TL)

- 3 D Televizyonum yok, bu nedenle 3D film izleyemedim. 3D yorumu yapamam.
    - Cihazın fanı yok ben çok ısınır sorun olur diye düşünmüştüm ama saatlerce çalışsa bile sorun olmuyor (film albümü seyrediyorduk sabah, tv. yi kapatıp dışarı gittik, akşam geldim tv açınca hala fotoğraflar slayt geçişi yapıyordu, cihazı kapatmadan çıkmışız)
    - Ses ve alt yazı DEFAULT yapamıyorsunuz, yani filmi ilk taktığınızda otomatik türkçe ses ve altyazı çıkmıyor, siz elle girip çeviriyorsunuz. DEFAULT seçeneklerinde TÜRKÇE de yok..
    - Film oynatmalarında sorun yok, şu ana kadar bütün filmleri oynattı.
    - Filmlerde donma yapmıyor, ama bir iki filmde görüntü dondu (TİTANİC BLURAY), ses devam etti. İleri tuşuna bassamda devam etmedi, filmi baştan başlatttım. Bunu filmden mi yaptı cihazdan mı anlayamadım, bir kaç film sonra ortaya çıkar ne olduğu.
    - İnternete hafızasında olan sitelere giriyor, ekplorer gibi yada mozilla firefox gibi bir web browser yok, yada ben aradım bulamadım.
    - Benim 1 Mbps hıznda internetim var o bile youtube den video izlemek için yetti. İki youtube var, biri youtubeXL olmasına rağmen tam ekran oynatmıyor. Genelde içerik rusça, siteler, sayfalar, tv ler rusça.

cihaz ile ilgili sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım, ama dediğim gibi fazla anlamıyorum, bana nesine nasıl bakılacağını söylerseniz bakarım, ama cihazı resetletmeyin :)

Dediklerin buradaki çoğu arkadaşa yardımcı olacaktır. O donma sorunu dediğin gibi blu-ray olmasından kaynaklanıyor olabilir. Bazen alet görüntüyü işleyememe de yapabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

Hangi, 3d media player alsak acaba yoksa daha beklesek mi?

Hocam öncelikle ihtiyaçlarını belirle. Ne yapmak istiyorsun, 3D olsun mu olmasın mı ? mkv, avi, mpeg, ts gibi formatları oynatabilecek bir media player mi istiyorsun ? Gibi gibi. Ondan sonra tekrar cevap yaz, konuşalım.

quote:

Orijinalden alıntı: UFO123

Medya Oynatıcılardan çok anlamam.
    Bundan daha önce Vatan Bilgisayardan ucuz diye bir adet EVEREST almıştım (78 TL) , bir hafta kullandım, görüntüler donmaya başladı, sonra cihaz ne açıldı ne kapandı, götürdüm geri aldılar. Sonra be de;
    hepsiburada dan bir adet "Dark Mini Mania 2 Full HD 1080p MKV/H.264 / HalfSBS 3D / 7.1 DTS/Dolby Ses / Internet / Bluray ISO Media Player (DKMPMINI2)" aldım (188 TL)

- 3 D Televizyonum yok, bu nedenle 3D film izleyemedim. 3D yorumu yapamam.
    - Cihazın fanı yok ben çok ısınır sorun olur diye düşünmüştüm ama saatlerce çalışsa bile sorun olmuyor (film albümü seyrediyorduk sabah, tv. yi kapatıp dışarı gittik, akşam geldim tv açınca hala fotoğraflar slayt geçişi yapıyordu, cihazı kapatmadan çıkmışız)
    - Ses ve alt yazı DEFAULT yapamıyorsunuz, yani filmi ilk taktığınızda otomatik türkçe ses ve altyazı çıkmıyor, siz elle girip çeviriyorsunuz. DEFAULT seçeneklerinde TÜRKÇE de yok..
    - Film oynatmalarında sorun yok, şu ana kadar bütün filmleri oynattı.
    - Filmlerde donma yapmıyor, ama bir iki filmde görüntü dondu (TİTANİC BLURAY), ses devam etti. İleri tuşuna bassamda devam etmedi, filmi baştan başlatttım. Bunu filmden mi yaptı cihazdan mı anlayamadım, bir kaç film sonra ortaya çıkar ne olduğu.
    - İnternete hafızasında olan sitelere giriyor, ekplorer gibi yada mozilla firefox gibi bir web browser yok, yada ben aradım bulamadım.
    - Benim 1 Mbps hıznda internetim var o bile youtube den video izlemek için yetti. İki youtube var, biri youtubeXL olmasına rağmen tam ekran oynatmıyor. Genelde içerik rusça, siteler, sayfalar, tv ler rusça.

cihaz ile ilgili sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım, ama dediğim gibi fazla anlamıyorum, bana nesine nasıl bakılacağını söylerseniz bakarım, ama cihazı resetletmeyin :)

Dediklerin buradaki çoğu arkadaşa yardımcı olacaktır. O donma sorunu dediğin gibi blu-ray olmasından kaynaklanıyor olabilir. Bazen alet görüntüyü işleyememe de yapabilir.

hocam öncelikle ilgin için çok saol,şimdi ben de evde LG 42 LW4500 3D tv var ama tv de mkv kodek sıkıntısıda var dolayısıyla pc de mkvmerge programı ile muxing yapmaya bıktım ,bazen açıyor bazen açmıyor zaten muxing yapsanda DTS sesleri çözemiyor tv ,haliyle artık adama gibi mediaplayer almak istiyorum,öncelikle hedefim film izlemek,tüm 3D filmleri de izlemek istiyorum,yani alacağım media player herşeyi oynatsın istiyorum bana sorun çıkarmasın istiyorum,parası sorun değil yeter ki değsin...Bana yardımcı olabilirmisiniz mesela aklımdan geçen 'Egreat R150+pro'modeli var,ya da biraz daha bekleyim ilerde daha iyileri çıkar mı?zira pek te acelem yok...Teşekkürler.

• quote:

hocam öncelikle ilgin için çok saol,şimdi ben de evde LG 42 LW4500 3D tv var ama tv de mkv kodek sıkıntısıda var dolayısıyla pc de mkvmerge programı ile muxing yapmaya bıktım ,bazen açıyor bazen açmıyor zaten muxing yapsanda DTS sesleri çözemiyor tv ,haliyle artık adama gibi mediaplayer almak istiyorum,öncelikle hedefim film izlemek,tüm 3D filmleri de izlemek istiyorum,yani alacağım media player herşeyi oynatsın istiyorum bana sorun çıkarmasın istiyorum,parası sorun değil yeter ki değsin...Bana yardımcı olabilirmisiniz mesela aklımdan geçen 'Egreat R150+pro'modeli var,ya da biraz daha bekleyim ilerde daha iyileri çıkar mı?zira pek te acelem yok...Teşekkürler.

Selam hocam, önemli değil. LW4500 DTS çözemez biliyorum. Bende 660S var çözüyor çok şükür . Bu media playeri alabilirsin. Ya da bunun rakiplerinden biri olarak gördüğüm Egreat R6S'ye de bakabilirsin. O da iyi bir cihazdır.

• Arkadaşlar televizyonuzun 3D özelliği varsa, media player ınızın 3d olmasına gerek yok. Bende philips 3d tv var, televizyon usb den 3d oynatıyor. Ayrıca next 19500 uydu alıcım var 3d özelliği yok. Ama flash belleği 3d filim koyup uydu alıcıdan oynatıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impulus

Arkadaşlar televizyonuzun 3D özelliği varsa, media player ınızın 3d olmasına gerek yok. Bende philips 3d tv var, televizyon usb den 3d oynatıyor. Ayrıca next 19500 uydu alıcım var 3d özelliği yok. Ama flash belleği 3d filim koyup uydu alıcıdan oynatıyorum.

Bazı arkadaşlar da media playerında ille de 3D olması lazım demiştim,şimdi kafam karıştı iyice %100 net cevap verebilcek olan var mı?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar televizyonuzun 3D özelliği varsa, media player ınızın 3d olmasına gerek yok. Bende philips 3d tv var, televizyon usb den 3d oynatıyor. Ayrıca next 19500 uydu alıcım var 3d özelliği yok. Ama flash belleği 3d filim koyup uydu alıcıdan oynatıyorum.

Bazı arkadaşlar da media playerında ille de 3D olması lazım demiştim,şimdi kafam karıştı iyice %100 net cevap verebilcek olan var mı?

Şöyle cevap vereyim arkadaşlar:

Televizyonunuz 3D olsa bile LW4500 gibi bir televizyon DTS Codecleri çözemez. Bunun için televizyonun 3D oynatmasının bir önemi kalmaz ve media playere ihtiyaç duyarsın. Arkadaşın televizyonu gibi 3D destekleyen ve formatta sıkıntı çıkarmayan bir televizyona sahipsen media playerin 3D destekli olmasına gerek yok, çünkü media player alma ihtiyacında yok. O yüzden ayrımı iyi yapın.

• quote:

quote:

quote:

Televizyonunuz 3D olsa bile LW4500 gibi bir televizyon DTS Codecleri çözemez. Bunun için televizyonun 3D oynatmasının bir önemi kalmaz ve media playere ihtiyaç duyarsın. Arkadaşın televizyonu gibi 3D destekleyen ve formatta sıkıntı çıkarmayan bir televizyona sahipsen media playerin 3D destekli olmasına gerek yok, çünkü media player alma ihtiyacında yok. O yüzden ayrımı iyi yapın.

Televizyonum,LG LW4500 ve DTS leri çözemiyor ve her mkv filmi de açmıyor ,dolayısıyla 3D özellikli media player almalıyım sanırsam,doğrumu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Televizyonum,LG LW4500 ve DTS leri çözemiyor ve her mkv filmi de açmıyor ,dolayısıyla 3D özellikli media player almalıyım sanırsam,doğrumu?

Evet. Çünkü 3D özellikli almazsanız 3D izleyemezsiniz. Şu an için zaten TV üzerindeki USB'ler saf dışı çünkü DTS vs. oynatmıyor. O yüzden 3D izlemek istiyorsan 3D destekleyen bir media player almalısın ki sorun çıkmasın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet. Çünkü 3D özellikli almazsanız 3D izleyemezsiniz. Şu an için zaten TV üzerindeki USB'ler saf dışı çünkü DTS vs. oynatmıyor. O yüzden 3D izlemek istiyorsan 3D destekleyen bir media player almalısın ki sorun çıkmasın.

Peki buaraya kadar herşey tamam yani anlaşıldı,peki ne alsam ya da beklesemmi yakında yeni ürünler çıkarmı?

• quote:

Peki buaraya kadar herşey tamam yani anlaşıldı,peki ne alsam ya da beklesemmi yakında yeni ürünler çıkarmı?

Bu konudaki Dark'ı alabilirsin. Onun haricinde, benim o modele rakip gördüğüm Egreat R6S'yi de alabilirsin. Dark şu an hepsiburada.com'da 275 TL civarında seyrediyor. Egreat ise Türkiye'de bulmak biraz zor. Ama bulursan 225 hatta 200 TL civarlarında bulabilirsin. Çünkü ben gördüm o fiyatları. Yeni ürünler mutlaka çıkar.
  • arkadaşlar bende media player tavsiyesi rica edeceğim.Philips 6097 aldım bildiğim kadarıyla dts sorunu çıkacak.Aldığım media playerdan isteğim donmasın kitlenmesin codec convert ettirmesin tamamen son kullanıcı ürünü istiyorum.Zamanında bu işlerle çok uğraştım artık uğraşmak istemiyorum.Hdd'yi takayım kutuya tv den izliyim bitsin.Hangi ürünü tavsiye edersiniz?
  • Arkadaslar dogru soyluyorlar.
    Playerdan gelen goruntu side by side veya bir baska sekilde ise 3D tvlerin cogu iki goruntuyu ust uste getirip 3d ye cevirmektedir.
    uygun gozluk ile 3D seyredebilirsiniz. ben 3.5 GB bir filmi seyrettim USB flash ile.
    Asil sorun dosya boyutu. SD kart veya USB uzerine cok buyuk boyutlu dosya kaydedemiyorsunuz.
    veya 15-18 GB dosyayi parca pincik ufaltiyorsunuz.... SIKINTI!....
    format degistirdiginizde de bu defa tv'niz o formati kabul etmeyebiliyor.
    bu nedenle, iyi bir media player almak gerekiyor.
    ben de dark mini mania 3d wifi dusunuyorum.
    ancak bir sure daha forumlari izleyecegim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

arkadaşlar bende media player tavsiyesi rica edeceğim.Philips 6097 aldım bildiğim kadarıyla dts sorunu çıkacak.Aldığım media playerdan isteğim donmasın kitlenmesin codec convert ettirmesin tamamen son kullanıcı ürünü istiyorum.Zamanında bu işlerle çok uğraştım artık uğraşmak istemiyorum.Hdd'yi takayım kutuya tv den izliyim bitsin.Hangi ürünü tavsiye edersiniz?

Televizyonunuz hayirli olsun hocam. Dts sorunu cikacaktir. Bu konudaki media playeri alabilirsiniz. Onun haricinde benim bu modele rakip olarak gordugum egreat r6s media playeride alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitsayman

Arkadaslar dogru soyluyorlar.
    Playerdan gelen goruntu side by side veya bir baska sekilde ise 3D tvlerin cogu iki goruntuyu ust uste getirip 3d ye cevirmektedir.
    uygun gozluk ile 3D seyredebilirsiniz. ben 3.5 GB bir filmi seyrettim USB flash ile.
    Asil sorun dosya boyutu. SD kart veya USB uzerine cok buyuk boyutlu dosya kaydedemiyorsunuz.
    veya 15-18 GB dosyayi parca pincik ufaltiyorsunuz.... SIKINTI!....
    format degistirdiginizde de bu defa tv'niz o formati kabul etmeyebiliyor.
    bu nedenle, iyi bir media player almak gerekiyor.
    ben de dark mini mania 3d wifi dusunuyorum.
    ancak bir sure daha forumlari izleyecegim....

Benim televizyonumda dosya formati sikintisi yasanmiyor hocam. Ama arkadaslarin yasadigini biliyorum. Sizin dediginiz fat32 dosya formati icin. Ntfs de sorun cozulur. Ama tv kabul etmiyor diyorsaniz zaten cogu media player ntfs desteklidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• format derken dosya uzantısı değil, USB nin FAT32 ExFAT NTFS vs olarak formatlanmasını kastetmiştim. Örneğin benim TV FAT32 kabul ediyor ama dosya boyutu max 4MB oluyor o zaman.... NTFS ise kabul etmiyor.
  • bu alet özellikleri açısından gayet tatmin edici gibi gözüküyor ama kullanıcı yorumu çok önemli.
    kullanıcısı arkadaşlardan bol bilgi bekliyoruz.
    şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitsayman

format derken dosya uzantısı değil, USB nin FAT32 ExFAT NTFS vs olarak formatlanmasını kastetmiştim. Örneğin benim TV FAT32 kabul ediyor ama dosya boyutu max 4MB oluyor o zaman.... NTFS ise kabul etmiyor.

Hocam yazımda ben zaten dosya formatlarından bahsettim. Dikkatli okursanız görürsünüz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerliyerli

bu alet özellikleri açısından gayet tatmin edici gibi gözüküyor ama kullanıcı yorumu çok önemli.
    kullanıcısı arkadaşlardan bol bilgi bekliyoruz.
    şimdiden teşekkürler.

+1

İncelemesi bana, yorumları kullanıcılara düşer hocam .
  • bu cihazın bariz ısınma problemi var. falshdiskten harici hdd ye dosya transferi yaparken yeşil ekran olup donuyor. aynı şekilde wifi üzerinden dosya aktarmada da yeşil ekranda donup kalıyor. bazenn kendiliğinden ana menüye dönüyor. kısacası ben memnun kalmadım ve cihazı aldığım yere iade ettim. diğer özelliklerine bakmadım. ben tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebakirci -- 17 Ocak 2013; 23:00:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebakirci

bu cihazın bariz ısınma problemi var. falshdiskten harici hdd ye dosya transferi yaparken yeşil ekran olup donuyor. aynı şekilde wifi üzerinden dosya aktarmada da yeşil ekranda donup kalıyor. bazenn kendiliğinden ana menüye dönüyor. kısacası ben memnun kalmadım ve cihazı aldığım yere iade ettim. diğer özelliklerine bakmadım. ben tavsiye etmem.

Öncelikle selamlar,

Bu cihazlarda ısınma problemi olması gayet doğaldır çünkü soğutucusu yok. Sadece bu üründe değil çoğu media playerlarda (bu tip) yoktur. Wi-Fi üzerinden dosya aktarımı olması normaldir. Bu; media playerin modeme yakınlığına, bağlantı hızınıza, hat değerlerine vs. bağlı olarak değişir. Bunu yaşamanızda normal. Donma yaşamanız elbette can sıkıcı. Ürün daha yeni bir ürün olduğu için bu tip problemler olacaktır. Yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim hocam.

Ben de sana Egreat R6S tavsiye ederim .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.