Şimdi Ara

Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
5
Favori
18.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba. arkadaşlar. ben bu cihazı aldım 3 gün oldu. çok memnunum. 40gb lık 3D bluray iso dosyasını hiç takılmadan oynatıyor. hiç laptobu tv ye bağlayıp uğraşmaya gerek yokmuş. kumanda kullanımı rahat. harici hardiskimde olupta oynatmadığı format daha olmadı. daha denemeye devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk4j

merhaba. arkadaşlar. ben bu cihazı aldım 3 gün oldu. çok memnunum. 40gb lık 3D bluray iso dosyasını hiç takılmadan oynatıyor. hiç laptobu tv ye bağlayıp uğraşmaya gerek yokmuş. kumanda kullanımı rahat. harici hardiskimde olupta oynatmadığı format daha olmadı. daha denemeye devam...

torrent olayını denediniz mi performansı nasıl?3d film izlemekten ziyade gece pc yi açık bırakmamak için alıcam bu makinayı..

diğer arkadaşlarda media playerdan torrent indirirken sıkıntı olup olmadığını biliyorlarsa yardımcı olursanız sevinirim..bu iyi değilse de hangi makinayı almamı tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk4j

merhaba. arkadaşlar. ben bu cihazı aldım 3 gün oldu. çok memnunum. 40gb lık 3D bluray iso dosyasını hiç takılmadan oynatıyor. hiç laptobu tv ye bağlayıp uğraşmaya gerek yokmuş. kumanda kullanımı rahat. harici hardiskimde olupta oynatmadığı format daha olmadı. daha denemeye devam...

Hocam selamlar. Aydınlatıcı bir yorum olmuş almak isteyen arkadaşlar için. Bir sorum olacak 40 GB'lık 3D blu-ray iso'nun ses codec türü nedir ? DTS mi yoksa DTS-Master mı ? Bunu öğrenmek istiyorum.

Bir de harici hdd'niz kaç tb ? Ona göre buradaki arkadaşlarda gönül rahatlığıyla alsınlar. Denedikçe sonuçlarınızı paylaşın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

torrent olayını denediniz mi performansı nasıl?3d film izlemekten ziyade gece pc yi açık bırakmamak için alıcam bu makinayı..

diğer arkadaşlarda media playerdan torrent indirirken sıkıntı olup olmadığını biliyorlarsa yardımcı olursanız sevinirim..bu iyi değilse de hangi makinayı almamı tavsiye edersiniz?

Hocam anladığım kadarıyla siz bilgisayarı açık bırakmamak için bu cihazı almak istiyorsunuz. Yani torrent dosyasını bu cihazdan indirip diske kaydedeceksiniz yanlış anlamadıysam.

O zaman kullanan arkadaşlar bunu bir denesinde sonucu paylaşsınlar imkanları varsa .

Bu makina iyi bir makina ama; rakibi olarak Egreat R6S'ye de bakabilirsin.

• arkadaşlar egreat r160s imi satıyorum.17 ocak fatura kesim tarihi.2 veya 3 defa kullandım.Yeni bir şey de kurmadım içine. Güç adaptörü kumandası sata kablosu kullanım kılavuzu 1.4 hdmi kablosu yanında mevcuttur. Sadece kutusu yok.Maalesef annem çöpe atmış.Yalova da oturuyorum.çİSteyewne elden de teslim edilebilir. FİYATI 250 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

Hocam anladığım kadarıyla siz bilgisayarı açık bırakmamak için bu cihazı almak istiyorsunuz. Yani torrent dosyasını bu cihazdan indirip diske kaydedeceksiniz yanlış anlamadıysam.

O zaman kullanan arkadaşlar bunu bir denesinde sonucu paylaşsınlar imkanları varsa .

aynen öyle hocam..3D performansı pc kadar iyi olursa tabiki media playerdan izlerim ama dediğim ve anladığınız gibi pc yi gece açık bırakmak istemiyorum...anneme söz geçiremiyorum elektrik faturasının yarısını pc nin çektiğini düşünüyor..

• quote:

quote:

quote:

aynen öyle hocam..3D performansı pc kadar iyi olursa tabiki media playerdan izlerim ama dediğim ve anladığınız gibi pc yi gece açık bırakmak istemiyorum...anneme söz geçiremiyorum elektrik faturasının yarısını pc nin çektiğini düşünüyor..

Anladım hocam. 3D performansını arkadaşlar denesin ve yorum yapsın. Ama iyidir bana göre. Çünkü 3D performansının cihazla değil, televizyonla alakası olduğunu unutmayalım. PC'nin gece açık kalma sorunu aynı sebep yüzünden benimde vardı. Annem saolsun çok elektrik harcıyor vs. diyordu ama artık istediğimi yapabiliyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım hocam. 3D performansını arkadaşlar denesin ve yorum yapsın. Ama iyidir bana göre. Çünkü 3D performansının cihazla değil, televizyonla alakası olduğunu unutmayalım. PC'nin gece açık kalma sorunu aynı sebep yüzünden benimde vardı. Annem saolsun çok elektrik harcıyor vs. diyordu ama artık istediğimi yapabiliyorum.

tv olarak Samsung 46EH6030 var

• quote:

tv olarak Samsung 46EH6030 var

Güle güle kullanın, memnunsanız sorun yoktur.
  • Benim Dark Tank 2 sene oldugu sapıtmaya başladı

yarı açık halde takılıp kalıyor ,5-10 kez acıp kapadıktan sonra düzeliyor.içindeki hard disk 1 Tb.alfabetik filmlerde D harfinden sonraki filmleri izlemek istyrm .cihaz kendini otomotik açıp kapatyor başa dönüyor
    filmleri izleyemiyorum..

Tamir için Telefonla konuscak muhatap yok eskiden perpa da idi yerleri.. Oradan taşınmşlar sanrm.telefon açacak numara yok..mail attım cvp geldi ....adresine gönderin Kimlik no sunu yazın gönderdin demişler.Kime göndercem teslim alındıgını kime sorcagım telefon verirmisiniz diye mesaj attım cevap bile vermediler 15 gündür..Bu kadar ilgisizlik olmaz ya..Malı satarken reklam yaparken iyi sonrası yok ürün iyi olabilirl ama servis vs SIFIR..Telefon olmazmı ya bir firmada adres ver gönder kimlik no yu da yaz..nasıl güveniyim sana kardeşim kimlik no mu yazıpta..

DARK alacaklar 2-3 KEZ düşünsün..arıza yaparsa bunları gözönünde bulundurun derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: gizza

Benim Dark Tank 2 sene oldugu sapıtmaya başladı

yarı açık halde takılıp kalıyor ,5-10 kez acıp kapadıktan sonra düzeliyor.içindeki hard disk 1 Tb.alfabetik filmlerde D harfinden sonraki filmleri izlemek istyrm .cihaz kendini otomotik açıp kapatyor başa dönüyor
    filmleri izleyemiyorum..

Tamir için Telefonla konuscak muhatap yok eskiden perpa da idi yerleri.. Oradan taşınmşlar sanrm.telefon açacak numara yok..mail attım cvp geldi ....adresine gönderin Kimlik no sunu yazın gönderdin demişler.Kime göndercem teslim alındıgını kime sorcagım telefon verirmisiniz diye mesaj attım cevap bile vermediler 15 gündür..Bu kadar ilgisizlik olmaz ya..Malı satarken reklam yaparken iyi sonrası yok ürün iyi olabilirl ama servis vs SIFIR..Telefon olmazmı ya bir firmada adres ver gönder kimlik no yu da yaz..nasıl güveniyim sana kardeşim kimlik no mu yazıpta..

DARK alacaklar 2-3 KEZ düşünsün..arıza yaparsa bunları gözönünde bulundurun derim...

Sorun yaşıyor olmanıza üzüldüm.

Kimlik numarasını isteyip de gönderin demek çok ilginç.

Umarım en kısa zamanda arızanız giderilir.

• eyvallah dostum..cihaz güzel güzel olmasına..ama servis olayı yok ayrıca Kimlik no sunu istemek ne alaka yani..telefon olmazmı bir servisin ya..düşün cihazı ucube bilmediğin bir adrese gönderiyorsun,kimlik no sunuda ne alaka ise yazıyosun..haydaaa..bekle bakalım sonra cihaz geri gelcekmi ? kimlik no nu alıp ne halt yenecek belki de dikkat edin en fazla model DARK ta...Her ay nerdeyse model geliyor..Satana kadar... satııktan sonra muhatap bul bulabilirsen sanki Başbakanlık la görüşceksin..tlf yok - isim yok belli bir yer yok..
    Uzak durun derim
  • quote:

eyvallah dostum..cihaz güzel güzel olmasına..ama servis olayı yok ayrıca Kimlik no sunu istemek ne alaka yani..telefon olmazmı bir servisin ya..düşün cihazı ucube bilmediğin bir adrese gönderiyorsun,kimlik no sunuda ne alaka ise yazıyosun..haydaaa..bekle bakalım sonra cihaz geri gelcekmi ? kimlik no nu alıp ne halt yenecek belki de dikkat edin en fazla model DARK ta...Her ay nerdeyse model geliyor..Satana kadar... satııktan sonra muhatap bul bulabilirsen sanki Başbakanlık la görüşceksin..tlf yok - isim yok belli bir yer yok..
    Uzak durun derim

Evet model sayısı çok fazla var Dark'ta. O yüzden dikkat etmek gerek. Sakın göndermeyin cihazınızı.

Dark Akortek Bilişim firmasına ait bir alt markadır. Öncelikli sorununuz için bu sayfaya bakabilirsiniz:

http://www.akortek.com/dark-destek

Daha sonrasında sorun giderilmezse eğer:

Sıvat Yolu Sakız Sokak No:4/2 Sancaktepe / İstanbul / TÜRKİYE

Destek Hattı: 0850 207 10 36

Adres ve telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Dipnot: Ben bir Dark ya da Akortek çalışanı ya da reklamcısı değilim. Sadece size yardım etmeye çalışıyorum.

• saol dostum o konuda şüphem yok..bu bilgileri zaten bilyorum ben..tlf.da bekletp duyolar..mail attım bu dedğin adrese cihazı ve kimilk no nunuzu yazıp gönderdn dye cvp geldi..bende peki bu adrese ait tlf yokmu size teslim edildimi edilmedi mi nasıl sorcagım,tamir ne tutar vs diye soracaktım..CVP bile verilmedi..kimlik no sunu niye istyrsnz dedim ..hiç cvp.YOK..
  • quote:

saol dostum o konuda şüphem yok..bu bilgileri zaten bilyorum ben..tlf.da bekletp duyolar..mail attım bu dedğin adrese cihazı ve kimilk no nunuzu yazıp gönderdn dye cvp geldi..bende peki bu adrese ait tlf yokmu size teslim edildimi edilmedi mi nasıl sorcagım,tamir ne tutar vs diye soracaktım..CVP bile verilmedi..kimlik no sunu niye istyrsnz dedim ..hiç cvp.YOK..

Gerçekten çok ilginçmiş. Telefonda bekletmeleri ve mailinize geri dönmemeleri de cabası. Aldığınız firmaya başvurup oradan servise göndermeyi denediniz mi ?
  • hepsiburda..dan aldım..onlara gönderip beklersem daha beter
  • quote:

hepsiburda..dan aldım..onlara gönderip beklersem daha beter

Doğru .
  • Bu cihazın neden kullanıcı incelemesi yok. Android uygulamalarında nasıl mesela. Android kısmına mx player gibi bir oynatıcı kurunca ip tv izleyebiliyormuyuz bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ailkem

Bu cihazın neden kullanıcı incelemesi yok. Android uygulamalarında nasıl mesela. Android kısmına mx player gibi bir oynatıcı kurunca ip tv izleyebiliyormuyuz bilgisi olan var mı?

Kimse android uygulamalarını test etmiyor çünkü televizyonları zaten çoğunlukla smart tv. IP tv izlenebiliyor. Ama çoğu rusça kanal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ailkem

Bu cihazın neden kullanıcı incelemesi yok. Android uygulamalarında nasıl mesela. Android kısmına mx player gibi bir oynatıcı kurunca ip tv izleyebiliyormuyuz bilgisi olan var mı?

çünkü bu ürünün incelenecek bir tarafı yok.

fason ürün , vasat satıcı , alanı pişman eden satış sonrası destek.

birde incelemesini yapıp insanların başını mı yakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.