Şimdi Ara

Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
5
Favori
18.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz getirdiğimiz ürünün altyazı desteği olup - olmadığını bilmiyoruz da siz hiç görmediğiniz ürününün türkçe menü & altyazı desteğinin olmadığını ve servis desteğinin olmadığını biliyorsunuz.

Ayrıca inceleme diye konu açıyor daha sonra insanlar "bu nasıl inceleme diye" tepki gösterince konu başlığını değiştiriyorsunuz.

Son olarakta önerdiğiniz ürün ve firma hakkında insanların gerçek düşünce ve yorumlarını buraya kopyalayınca 1-2-3 diye sayı saymaya başlıyorsunuz.

Hadi bizim kim olduğumuz ve ne yapmaya çalıştığımız belli.

Ya siz ne yapmaya çalışıyorsunuz?
    Çok mu belli oluyor

Reklam ve manipilasyon mu istiyorsun ?
    Sana aşağıdaki gibi mesajlardan yüzlercesini gösterebilirim.
    yeni kullanıcı kaydı yap , kendi firmanı öv diğer firmalara çamur at.

quote:

Orijinalden alıntı: nefestoo

Dark'ın Ürünleri Çok İyidir Ancak Yeni Mini Kumandolu Modeli Daha İyi Bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 23 Mart 2013; 9:34:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Biz getirdiğimiz ürünün altyazı desteği olup olmadığını bilmiyoruz ama siz hiç görmediğiniz ürününün altyazı desteğinin olmadığını ve servis desteğinin olmadığını biliyorsunuz.

Ayrıca inceleme diye konu açıyor daha sonra insanlar "bu nasıl inceleme diye" tepki gösterince konu başlığını değiştiriyorsunuz.

Son olarak önerdiğiniz ürün ve firma hakkında insanların gerçek düşünce ve yorumlarını buraya kopyalayınca 1-2-3 diye sayı saymaya başlıyorsunuz.

Çok mu belli oluyor

Şu konuda, Egreat'ın herhangi bir ürünü hakkında altyazı desteğinin olup olmadığını söyleyen ben ya da bir başkası var mı ? Bence yok. Menü desteğinin türkçe olmayışından bahsettik.

Ayrıca Dark'ı ben kullandım. Altyazılarından sadece .srt'yi denedim destekliyor. .idx, .sub denemedim çünkü fırsatım olmadı vaktim kısıtlıydı. Servis desteğinin nerede olduğunu da gayet iyi biliyorum.

Arkadaşım, benim inceleme mantığım seni uzaktan yakından alakadar etmez. Tekrar söylüyorum al voltanı bas git.

• quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Biz getirdiğimiz ürünün altyazı desteği olup olmadığını bilmiyoruz ama siz hiç görmediğiniz ürününün altyazı desteğinin olmadığını ve servis desteğinin olmadığını biliyorsunuz.

Son olarak önerdiğiniz ürün ve firma hakkında insanların gerçek düşünce ve yorumlarını buraya kopyalayınca 1-2-3 diye sayı saymaya başlıyorsunuz.

Çok mu belli oluyor

Şu konuda, Egreat'ın herhangi bir ürünü hakkında altyazı desteğinin olup olmadığını söyleyen ben ya da bir başkası var mı ? Bence yok. Menü desteğinin türkçe olmayışından bahsettik.

Ayrıca Dark'ı ben kullandım. Altyazılarından sadece .srt'yi denedim destekliyor. .idx, .sub denemedim çünkü fırsatım olmadı vaktim kısıtlıydı. Servis desteğinin nerede olduğunu da gayet iyi biliyorum.

Arkadaşım, benim inceleme mantığım seni uzaktan yakından alakadar etmez. Tekrar söylüyorum al voltanı bas git.

al voltanı bas git cümlesi yakışmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 23 Mart 2013; 18:51:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

Kusuruma bakmayın, böyle reklamcı tipler sinirimi bozuyor bazen .
  • quote:

quote:

Sancak Bilgisayar reklamcı değil. Kendisi zaten Egreat'in Türkiye Temsilcisi... Egreat cihazlarına verdiği satış sonrası desteği burada tartışmanın bir anlamı yok, kendisinden memnun olmayan tek bir müşteri bulmazsınız. Egreat cihazlarına Türkçe menü vardır. Yok diyenler, yabancı sitelerden indirilen yazılımları yükleyip olmadığını söylüyor olabilirler. Ben marka olarak Egreat'i sevmem, Dark'ı da sevmem. Sevmememin sebebi Egreat firmasının cihazlarına yazılım anlamında gram destek vermemesi / verememesidir. Sancak Bilgisayar'ı da aksine severim. Onu sevmemin sebebi de Egreat gibi yazılım konusunda kazma bir firma ile müşterilerini hiçbir şekilde mağdur etmeden çalışabilmeleridir. Yazılım konusunda ellerinden gelen herşeyi yapmaktadırlar. Dark'ta ise vurdumduymazlık almış yürümüştür. Cihaz düzgün çıkarsa ne ala ama bir problem yaşarsanız yandınız demektir.

Ha şunu da belirtmeden geçmeyeyim, Egreat cihazları donanım olarak son derece kaliteli cihazlardır. Benim üç sene önce aldığım S1A, tek bir arıza yapmadan arkadaşımın evinde hala çalışmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

quote:

quote:

Sancak Bilgisayar reklamcı değil. Kendisi zaten Egreat'in Türkiye Temsilcisi... Egreat cihazlarına verdiği satış sonrası desteği burada tartışmanın bir anlamı yok, kendisinden memnun olmayan tek bir müşteri bulmazsınız. Egreat cihazlarına Türkçe menü vardır. Yok diyenler, yabancı sitelerden indirilen yazılımları yükleyip olmadığını söylüyor olabilirler. Ben marka olarak Egreat'i sevmem, Dark'ı da sevmem. Sevmememin sebebi Egreat firmasının cihazlarına yazılım anlamında gram destek vermemesi / verememesidir. Sancak Bilgisayar'ı da aksine severim. Onu sevmemin sebebi de Egreat gibi yazılım konusunda kazma bir firma ile müşterilerini hiçbir şekilde mağdur etmeden çalışabilmeleridir. Yazılım konusunda ellerinden gelen herşeyi yapmaktadırlar. Dark'ta ise vurdumduymazlık almış yürümüştür. Cihaz düzgün çıkarsa ne ala ama bir problem yaşarsanız yandınız demektir.

Ha şunu da belirtmeden geçmeyeyim, Egreat cihazları donanım olarak son derece kaliteli cihazlardır. Benim üç sene önce aldığım S1A, tek bir arıza yapmadan arkadaşımın evinde hala çalışmaktadır.

Bakin. Herkesin kisisel dusuncesidir ve buna herkes saygi duymak zorundadir. Benim dusuncem bu sekildeyse budur yani. Kisel bir sorunum yoktur kimseyle. Ayrica ben darki da.goklere cikarmadim egreatida. Iki urunude burada soyledim tavsiye ettim. Beni bilen bilir gerisi zaten bos.

• Bazı kullanım bilgileri: Cihazın aspect görüntü ayarı sol alttaki kırmızı tuş ile yapılıyor. Panasonic 42wt50e kendi playerı ile dark arasında görüntü kalitesi aynı gibi, ben fark göremedim. Cisco ea4500 router a bağlı harici 3.5 harddiskten cat5e kablo ile (1gbit bağlantıyı destekliyor) sorunsuz her türlü filmi ağdan sorunsuz açıyor. Wifi ile router dibindeyken (1,5 m) sorunsuz oynatım yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: betoner

Bazı kullanım bilgileri: Cihazın aspect görüntü ayarı sol alttaki kırmızı tuş ile yapılıyor. Panasonic 42wt50e kendi playerı ile dark arasında görüntü kalitesi aynı gibi, ben fark göremedim. Cisco ea4500 router a bağlı harici 3.5 harddiskten cat5e kablo ile (1gbit bağlantıyı destekliyor) sorunsuz her türlü filmi ağdan sorunsuz açıyor. Wifi ile router dibindeyken (1,5 m) sorunsuz oynatım yapıyor.

Saolun hocam bu bılgıler yararlı olacaktır.

• peki hocalarim abilerim bacilarm bende analog 5,1 ses sistemi var ben bunu nasil ne şekilde kullanacağim yardimci olurmusunz? bu ürünü alsam gidip yeni ses sistemi mi lamam gerekir biri beni aydınlatsin. çok cahilimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeD

peki hocalarim abilerim bacilarm bende analog 5,1 ses sistemi var ben bunu nasil ne şekilde kullanacağim yardimci olurmusunz? bu ürünü alsam gidip yeni ses sistemi mi lamam gerekir biri beni aydınlatsin. çok cahilimde.

Biz de cahildik,merak ederek öğrendik kendimizce...
    Koaksiyel kabloyla bağlantını kurabilirsin arkadaşım ama bu ürün şöyle güzel bir anfi,optik kablo ve tv'yle bence tam bir takım olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defeat

quote:

Orijinalden alıntı: DeeD

peki hocalarim abilerim bacilarm bende analog 5,1 ses sistemi var ben bunu nasil ne şekilde kullanacağim yardimci olurmusunz? bu ürünü alsam gidip yeni ses sistemi mi lamam gerekir biri beni aydınlatsin. çok cahilimde.

Biz de cahildik,merak ederek öğrendik kendimizce...
    Koaksiyel kabloyla bağlantını kurabilirsin arkadaşım ama bu ürün şöyle güzel bir anfi,optik kablo ve tv'yle bence tam bir takım olur.

Anfı alacak paranız yoksa dırek ses sıstemı alın bence. Bende hb1100re var, canavar gıbı bır sey.

Ayrıca arkadasın dedıgı gıbı koaksıyel kabloyla baglayabılırsınız..

• Media player ihtiyacım var, inceleme okuyayım diye girdim konuya, ömrümde ilk defa ürünü incelemeden inceleme yazanı gördüm. Daha da tuhafı kendini her eleştireni "al voltanı bas git" falan diye kovuyor. Babasının forumu herhalde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEONE -- 8 Nisan 2013; 19:00:36 >
  • Mevlana'nın bir sözü geldi aklıma...
    "Önce lafa bakarım laf mı diye, sonra söyleyene bakarım adam mı diye" demiş Mevlana.
    Lafın zaten laf değil.
    Bu konunun 3 sayfasında kullandığın üslupla da adamlığın konusunda iyi kötü fikir sahibi olduk ben ve diğer forum sakinleri.
    Hiiiçç uğraşma, inmem o seviyeye. Zaten görmeyeceğim bundan sonra yazdıklarını, ignore ettim.
    Forum yöneticilerine anlatırsın bundan sonra derdini.
    Uğurlar olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEONE

Mevlana'nın bir sözü geldi aklıma...
    "Önce lafa bakarım laf mı diye, sonra söyleyene bakarım adam mı diye" demiş Mevlana.
    Lafın zaten laf değil.
    Bu konunun 3 sayfasında kullandığın üslupla da adamlığın konusunda iyi kötü fikir sahibi olduk ben ve diğer forum sakinleri.
    Hiiiçç uğraşma, inmem o seviyeye. Zaten görmeyeceğim bundan sonra yazdıklarını, ignore ettim.
    Forum yöneticilerine anlatırsın bundan sonra derdini.
    Uğurlar olsun...

Benı bıle bılır, tanıyan tanır. Sana ugurlar olsun .

• burada 3 sayfa yazı okudum ve doğru düzgün hiçbir bilgi edinemedim.. bu ne biçim iştir anlamış değilim.. doğru düzgün inceleme yapacak kimse yok mu burada? arkadaşın yaptıklarını zaten heryerde görebiliyoruz.. bugün hangi satış sitesine girersen gir neredeyse ayıları var.. ben torrent olayını merak ediyorum ve doğru düzgün cevap veren hiçkimse yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkanderya22

burada 3 sayfa yazı okudum ve doğru düzgün hiçbir bilgi edinemedim.. bu ne biçim iştir anlamış değilim.. doğru düzgün inceleme yapacak kimse yok mu burada? arkadaşın yaptıklarını zaten heryerde görebiliyoruz.. bugün hangi satış sitesine girersen gir neredeyse ayıları var.. ben torrent olayını merak ediyorum ve doğru düzgün cevap veren hiçkimse yok..

Arkadasım, yukarıda yorumları okudugunda, arkadasımızın torrentlerı ındırdıgını fakat kaydettıgı yer konusunda sıkıntı cektıgını okursunuz. Azıcık uslubunuza dıkkat edersenız sevınırım. Eger hosunuza gıtmeyen bır sey varsa, daha edeplı ve usturuplu bır sekılde konusursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: JackSp@rrow

bu cihaz harddiskteki ntfs formatını destekliyor mu?

evet desteklıyor.

• pc de kullanidiğim ses sistemi var ama analog girişlere sahip 6 kanal logitech x540 pcde çok güzl kullaniyorum fakat şimdi ben darkmini 3d i alsam 2 kanaldan ses dinleceğim hiçbir espirisi olmayacak peki ben ne yapicam gidip 200 liraya dijitalden analoga çeviren adaptördenmi almam gerekiyor illada bnun bi çözümü yokmu yada daha ucuzu iş göreni felan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozkanderya22

burada 3 sayfa yazı okudum ve doğru düzgün hiçbir bilgi edinemedim.. bu ne biçim iştir anlamış değilim.. doğru düzgün inceleme yapacak kimse yok mu burada? arkadaşın yaptıklarını zaten heryerde görebiliyoruz.. bugün hangi satış sitesine girersen gir neredeyse ayıları var.. ben torrent olayını merak ediyorum ve doğru düzgün cevap veren hiçkimse yok..

Arkadasım, yukarıda yorumları okudugunda, arkadasımızın torrentlerı ındırdıgını fakat kaydettıgı yer konusunda sıkıntı cektıgını okursunuz. Azıcık uslubunuza dıkkat edersenız sevınırım. Eger hosunuza gıtmeyen bır sey varsa, daha edeplı ve usturuplu bır sekılde konusursunuz.

yukarıdaki yorumların tümünü okudum ve bu yüzden zaten sitemim... işe yarar bilgi neredeyse yok denecek kadar az.. torrent indiriyor ama kaydettiği yeri bulamıyoruz... böyle bir durumda benim ne tepki vermemi bekliyorsunuz anlamış değilim.. gayet açık bir şekilde soruyorum açıklayıcı bir şekilde bu aleti inceleyen birisi yok mu burada?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.