Şimdi Ara

Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu- (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
5
Favori
18.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozkanderya22

quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

burada 3 sayfa yazı okudum ve doğru düzgün hiçbir bilgi edinemedim.. bu ne biçim iştir anlamış değilim.. doğru düzgün inceleme yapacak kimse yok mu burada? arkadaşın yaptıklarını zaten heryerde görebiliyoruz.. bugün hangi satış sitesine girersen gir neredeyse ayıları var.. ben torrent olayını merak ediyorum ve doğru düzgün cevap veren hiçkimse yok..

Arkadasım, yukarıda yorumları okudugunda, arkadasımızın torrentlerı ındırdıgını fakat kaydettıgı yer konusunda sıkıntı cektıgını okursunuz. Azıcık uslubunuza dıkkat edersenız sevınırım. Eger hosunuza gıtmeyen bır sey varsa, daha edeplı ve usturuplu bır sekılde konusursunuz.

yukarıdaki yorumların tümünü okudum ve bu yüzden zaten sitemim... işe yarar bilgi neredeyse yok denecek kadar az.. torrent indiriyor ama kaydettiği yeri bulamıyoruz... böyle bir durumda benim ne tepki vermemi bekliyorsunuz anlamış değilim.. gayet açık bir şekilde soruyorum açıklayıcı bir şekilde bu aleti inceleyen birisi yok mu burada?

Ben konuyu açarken ilk başta bir hata yaptım, sonradan düzelttim ama hala onun etkisinde sanırım arkadaşlar.

Sizi kırdıysam ya da yanlış anlaşmaya mahal verdiysem özür dilerim.

Ürünü kullananlar var evet ama onlar yazmadıkça bir şey öğrenemiyoruz. Ben alacaktım ürünü ama paramı başka şeylere kullanmam gerekti ve alamadım.

Eğer sizi kırdıysam tekrar özür dilerim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeeD

pc de kullanidiğim ses sistemi var ama analog girişlere sahip 6 kanal logitech x540 pcde çok güzl kullaniyorum fakat şimdi ben darkmini 3d i alsam 2 kanaldan ses dinleceğim hiçbir espirisi olmayacak peki ben ne yapicam gidip 200 liraya dijitalden analoga çeviren adaptördenmi almam gerekiyor illada bnun bi çözümü yokmu yada daha ucuzu iş göreni felan.

Hocam bu konu hakkında detaylı bir bilgiye sahip değilim. Cihazınızda optik çıkış yok mu ? Eğer varsa optikten rahat bağlayabilirsiniz cihazı. Onun haricinde sizi yanlış yönlendirmek istemem.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

burada 3 sayfa yazı okudum ve doğru düzgün hiçbir bilgi edinemedim.. bu ne biçim iştir anlamış değilim.. doğru düzgün inceleme yapacak kimse yok mu burada? arkadaşın yaptıklarını zaten heryerde görebiliyoruz.. bugün hangi satış sitesine girersen gir neredeyse ayıları var.. ben torrent olayını merak ediyorum ve doğru düzgün cevap veren hiçkimse yok..

Arkadasım, yukarıda yorumları okudugunda, arkadasımızın torrentlerı ındırdıgını fakat kaydettıgı yer konusunda sıkıntı cektıgını okursunuz. Azıcık uslubunuza dıkkat edersenız sevınırım. Eger hosunuza gıtmeyen bır sey varsa, daha edeplı ve usturuplu bır sekılde konusursunuz.

yukarıdaki yorumların tümünü okudum ve bu yüzden zaten sitemim... işe yarar bilgi neredeyse yok denecek kadar az.. torrent indiriyor ama kaydettiği yeri bulamıyoruz... böyle bir durumda benim ne tepki vermemi bekliyorsunuz anlamış değilim.. gayet açık bir şekilde soruyorum açıklayıcı bir şekilde bu aleti inceleyen birisi yok mu burada?

Ben konuyu açarken ilk başta bir hata yaptım, sonradan düzelttim ama hala onun etkisinde sanırım arkadaşlar.

Ürünü kullananlar var evet ama onlar yazmadıkça bir şey öğrenemiyoruz. Ben alacaktım ürünü ama paramı başka şeylere kullanmam gerekti ve alamadım.

neyse yine de teşekkürler ilgin için.. bakalım açıklayıcı bilgi yazan olursa okuruz.. kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

neyse yine de teşekkürler ilgin için.. bakalım açıklayıcı bilgi yazan olursa okuruz.. kolay gelsin.

Önemli değil, size de kolay gelsin.

• "Mert'in dediği gibi logitech'inizin optik girişi varsa -ki bildiğim kadarıyla o modelde yok- tek bir kabloyla bağlayabilirsiniz.Fakat dijital koaksiyel kabloyla bağlamak lazım optik yoksa ama şöyle bir durum var,koax dij.kablo normalde tekli.Yani uçları 1 giriş bir çıkış(ne taraftan bağlarsan işte) ama sizde koax dij. girişi de yok galiba.Bu durumda bir ucu koax dij. diğer ucu da 6'lı gibi kablolar hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defeat

"Mert'in dediği gibi logitech'inizin optik girişi varsa -ki bildiğim kadarıyla o modelde yok- tek bir kabloyla bağlayabilirsiniz.Fakat dijital koaksiyel kabloyla bağlamak lazım optik yoksa ama şöyle bir durum var,koax dij.kablo normalde tekli.Yani uçları 1 giriş bir çıkış(ne taraftan bağlarsan işte) ama sizde koax dij. girişi de yok galiba.Bu durumda bir ucu koax dij. diğer ucu da 6'lı gibi kablolar hatırlıyorum.

Aynen. Varsa eğer böyle bir bağlantı yapılabilir..
  • hocam aparat almak gerekiyor yaa analog 6 kanal ses çıkışı yok malesef.
  • arkadaşlar selam,

yazılanları baştan sonra okudum. ben de bu tip bir player almayı düşünüyorum. benim için önemli olan özellik, PC'de network üzerinden paylaştığım 720 ve 1080p filmleri wireless ile izleyebilmek. bu konuda yaptığınız bir test yada tecrübenizi paylaşabilirseniz sevinirim.

selamlar
  • Arkadaşlar ben 3d bir projeksiyon aldım.3d desteği var ama bir oynatıcıya gerek var.yada pc de bir program ile oynatıyor anladığım kadarıyla.Bu cihazla indirdiğim 3d filmleri full veya half artık adları neyse bütün 3d filmleri harddisk üzerinden sorunsuz izleyebilirmiyim.teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

Arkadaşlar ben 3d bir projeksiyon aldım.3d desteği var ama bir oynatıcıya gerek var.yada pc de bir program ile oynatıyor anladığım kadarıyla.Bu cihazla indirdiğim 3d filmleri full veya half artık adları neyse bütün 3d filmleri harddisk üzerinden sorunsuz izleyebilirmiyim.teşekkürler.

Evet izleyebilirsiniz.
  • ilk mesajda "incelediğimiz ürün "denmiş ...ama baştan sora bir satıcı firmanın tanıtım sayfası kopyala yapıştır yapılmış..Alınmayan,kullanılmayan bir ürün hakkında inceleme de yapılamaz herhalde ..
    Boşa giden bir yarım saatime yanarım
    Başlık açarken daha özenli olunması dileklerimle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: palermo

arkadaşlar selam,

yazılanları baştan sonra okudum. ben de bu tip bir player almayı düşünüyorum. benim için önemli olan özellik, PC'de network üzerinden paylaştığım 720 ve 1080p filmleri wireless ile izleyebilmek. bu konuda yaptığınız bir test yada tecrübenizi paylaşabilirseniz sevinirim.

selamlar

Wifi anteni zayıf kalıyor. 1080p filmleri takılmadan oynatması için ancak aynı odada modem veya router olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu model hariç bütün cihazların fw desteği dark.com.tr de varken bu modelin olmaması şaşırtıcı geldi bana?
  • Half-sbs, full-sbs deneyen var mı bu cihazla? Sanki sadece 3D blu-ray iso dosyalarını çalıştırıyor gibi yazılmış mesajlarda.
    Ayrıca 3D blu-ray iso çalıştırıp deneyen var mı acaba? Takılma, donma gibi sorunlar yaşanmış mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikskareyim

Half-sbs, full-sbs deneyen var mı bu cihazla? Sanki sadece 3D blu-ray iso dosyalarını çalıştırıyor gibi yazılmış mesajlarda.
    Ayrıca 3D blu-ray iso çalıştırıp deneyen var mı acaba? Takılma, donma gibi sorunlar yaşanmış mıdır?

Full-SBS ve Half-SBS'yi açabiliyor cihaz.
  • Dark mini mania 2 3d iso cihazını bir aydır kullanıyorum,daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum.bittorrent ve transmissionu aktif etmeme rağmen bittorrentin arayüzü açılmıyor.Transmission çalışmıyor.Android te youtube videoları oynatmıyor.Cihazın bir tek 1080p mkv leri oynatımında sorun yok.Üç sene boyunca daha doğrusu bozuluncaya kadar egreat M34a kullanıyordum.Transmission olayından memnundum.Ancak Dark ın artı yönlerine gelince;Menüler daha seri açılıyor.Cihazdan Ağdaki win 7 ve xp pc lerin paylaşılmış dosyalarını görebiliyor ve medyaları oynatabiliyorum.Cihazın orjinal yazılımı ile bittorrent ve transmissionu kullanamayınca bluetimes ve futeko sitelerinden mart 2013 vers.3.0.1 yazılımını indirip cihaza attım.Ancak onlardan da verim alamadım.Youtube ve torrent sorunları giderilmiş yazılım önerisi olan var mı?Paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk4j

merhaba. arkadaşlar. ben bu cihazı aldım 3 gün oldu. çok memnunum. 40gb lık 3D bluray iso dosyasını hiç takılmadan oynatıyor. hiç laptobu tv ye bağlayıp uğraşmaya gerek yokmuş. kumanda kullanımı rahat. harici hardiskimde olupta oynatmadığı format daha olmadı. daha denemeye devam...

3d iso'larda tam ekran sorunu var mı, yaşadınız mı? Bilgisayarda tam ekran bir filmi alttan üstten boşlukla açtı. Daha doğrusu sanırım ilk açtığımda tam ekran olan bir filmi daha sonra dediğim şekilde açtı.
  • Arkadaşlar, bu cihaz mkv içine gömülmüş PGS-SUP altyazıları gösterebiliyor mu?
  • 3d iso performansı hakkında bilgi verebilecek bi arkadaş yokmu... menülü olarak 3d bluray iso filmleri HDD den sıkıntısız oynatabiliyormu...
  • Soru çok ta gerçekten detaylı bir inceleme araştırma yok ben bu durumu ürünün tırışkalığına bağlıyorum. Kullanan sayısı çok az.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.