Şimdi Ara

Dark N10 Kullananlar Kulübü (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.642
Cevap
13
Favori
49.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz sitem edicem valla okadar arkadaşa bu ortamdan yardımcı oldun sıvı soğutma konusunda ama hala rütbem çavuş
  • ofluhakan61 O kullanıcısına yanıt
    Sistem fena değil sadece işlemciyi düşük buldum diğer ürünlere göre. Sıvı soğutma parçalarını tek tek alıp mantajını kendiniz düzgün yapmanız iyi olmuş. Yazılan dereceler de 290x'e göre gayet iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartınada sıvı soğutma yapıcam bu ay içinde ayrıca ozaman full costum sıvı soğutma olıcak onuda belirtmek istedim
  • kasada toplam kasa fanı adeti 6 ondan olsa gerekki ekran kartının fanlarıda var kasa buz gibi dsek yeridir
  • ekran kartınada sıvı soğutma yapınca ısı değerlerini güncelliyecem
    Hocam en alttaki o yeşil kısmın boyası olmamış orayı daha iyi boyasanız mükemmel birşey çıkar kaliteli boyalar var böyle fosforlu tarzında onlarla boyayın
    Güzel olmuş ama yeşil tonu kırmızı sleve kabloya ve mavi led şerit olmamış. Keske hepsini kirmizi yada mavi tonunda yapsaydiniz.
  • Aceleye geldi biraz elimdekileri degerlendirdim keske dedigin gibi herseyi temin edebilsek hemen elimizin altinda bulamiyoruz malzeme bulabilsem neler var aklimda
  • Uv boya var ya sivida ondan mavi serit led kullanmak icap ediyor uve boya mavi isikta patlar kirmizida olmaz ozamanda uv sivi kullanmanin manasi kalmaz
    Biraz ugrasmanizla guzel bir sey cikar ama ortaya. Sadece açik yeşil yakışık kalmamis kasaya.
  • Uv yesil boyanin koyusu yok kardes
  • Uv oldugundan ayrica o sekilde acik renk oluyor isik vurdugu zaman parliyor maksatta o parlamayi vermek zaten uv isikta
  • Yesilinde sikinti yok da sadice sleve kablolar da yesil olsaydi daha iyi olurdu fanlarda kirmizi yerine uv uesil isik olaydi iyidi ancak eldeki imkanlar ona el verdi. Boylede fena olmadi ama
    aynen yine de eline sağlık, güzel görünüyor.
  • tesekkürler ama daha yapıcam va rekran kartınıda sıvı soğutma yapıp dik bağlıcam kasaya
    hem bloktaki sıvıda görünecek böylelikle
    nasıl olur o şekilde hoş olmazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan3454

quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

Zalman z3 plus bu kasadan daha iyi bir kasa degil mi?

Bana göre bu fiyat segmentinde Dark N10'a rakip olabilecek tek bir kasa var oda Corsair Carbide Spec-3'tür ikisi arasında çok kaldım ama Dark N10 aldım. Ama Corsair Carbide Spec-3 alsamda pişman olmazdım ikiside güzel kasalar.

Dark N10 Kullananlar KulübüDark N10 Kullananlar Kulübü
    Dark N10 Kullananlar Kulübü

Buda benim sistem.

kablo yönetimi çok iyi bir kasa değil. en basiti üst tarafta işlemci kablosu için yer yok. kablo delikleri silikonsuz vs. ama kasa görünüm olarak çok şık.

Emek vermişsin ama çok renk cümbüşü olmuş, karmakarışık birşey çıkmış ortaya. Kırmızı kabloları yeşil yapabilirsin. Bir de o PSU koruma bölümünü boyadığın boyayla RAM'lerin soğutucularını ve üstteki FAN çerçevelerini boyasan yeşil ve siyah uyumu hoş olur. Üçüncü ve dördüncü renk işin içine girince estetik bozulmuş.
    Bir de forum düzeni açısından mesajlarını ayrı ayrı değil de bir mesaj içerisinde yazarsan iyi olur, çok fazla flood olmuş.
  • Usteki fanlari boyamam mumkun degil osekilde yaparsam dahada bok olur cunku fanlarin ledleri kirmizi yesil ledli fanda bulamadim icin boyle oldu power koruyucusunu soktum yerine plexiden yaptim ancak onu yeniden boyicam kablolari yesil yapsam sleve kablo olduklari belli olmicak ya siviyi degistirmem lazim kirmizi yapicam oda olmaz cunku uv kirmizi sivi bulamadim
    hepsini sari yapsaniz? siyah sari uyumu cok guzel oluyor genelde, kablo ve ledler kirmizi kalsin sikinti olacagini sanmıyorum.
  • galatasaraylımısın
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.