Şimdi Ara

Dark N10 Kullananlar Kulübü (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.642
Cevap
13
Favori
49.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alt tarafi kirmiziya boyadim ancak elimde kirmizi sivi yok temin edince onuda halledicem birde benim ekran kartim msi arka blaketide kirmiziya boyasammi ve msi ejderha logosunu yapsammi blakete sizce nasil durur birde siviyi kirmizi pastelmi yapsam sari pastelmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ofluhakan61 O kullanıcısına yanıt
    ARka blaket dediğiniz nedir hocam?
    Kırmızı sıvı bence daha hoş olur, msi ejderyası da güzel duru :)
  • arka blaket ekran kartının arka kısmında aleminyum plaka yokmu ondan bahsediyorum
  • Dark N10 Kullananlar Kulübü

• Resim atiyorum amcak yuklenmuyor bir sikinti var sanirim sitede

• Birazda Dark N10'lu masalarımızın resmi olsun.
    Dark N10 Kullananlar KulübüDark N10 Kullananlar Kulübü

Haa, Hatirladim hocam, backplate diyorlardı buna ingilizce.

Bunuda kirmizi yapsaniz guzel durur :)

• Fark ettim ki benim kasanin hic resmi yok, bunlarda benden,

Dark N10 Kullananlar Kulübü

• MSI H110 bu kasaya çok küçük kalıyor. Gözüme bazen çok batıyor :D
  • Ben onu siyah yapip ustune ejderha yapmayi dusunmustum kirmiziyla ejderha belirginlesir diye dusundum

• Emir bey sizin kasa bildigin normal kasa hic modlamamissiniz basit kalmamismi sizce bari kule tipi islemci sogutucusu taksaydiniz

• Aynen Kemal Abi, benim de bazen gözüme cok batiyor allahtan görmüyorum kasanin içini, pencere tarafi duvara yaslanmis sekilde duruyor bende. Bazen H170 yada Z170A gaming anakart niye almadim diye sovuyorum kendime.

Öyle de olur, ben hic modlanmis backplate görmedim guzel olur gibi.

• Aynen bende. :) Ama bir sonraki nesil işlemci ile birlikte değiştiririm muhtemelen ben. Şimdilik gereksiz masraf.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hakan hocam ben sade seviyorum, duz adamim, makyajli araba bile ilgimi cekmiyor yaris oyunlarinda motoru guclendirir rengini siyah yapar aeabanin direkt yarisa başlarim

• Bende oyle düşünüyorum abi, yeni nesil e gecerim bir iki seneye o zaman komple sistemi satarim anakart, islemci, bellek kombosu olarak ram 2400 mhz bakiyorum millette 3k ghz ram var heves ediyorum onlara. Belki kasa, power, monitor de veririm almisken hepsinin en iyisini alayim diye

• Zevkhic olmazsa bir paket sistem sivi sogutma taksaydiniz performansi artar islemcinin tabi benim fikrim ama dediginiz gibi amd yeni rayzenleri cikardi intelde de 7. Nesilleri surmeye basladi piyasaya yeni sisteme gecince yaparsiniz birde milleti anliyamiyorum sivi sogutmadan korkuyorlar kacak olur yakariz makinayi diye gerci maddiyatda var pahali oluyor mesela oratalam bir 3 bin tl lik cihaz toplasak birde sivi sogutma yapsak sadice islemciye fiyat 4 binleri buluyor ama performans ve gorsellik ucuyor

Hocam haklisiniz tabi de ben bilgisayarimi toplarken 1450 tl ye ekran kartsiz topladim 0 oldugu icin de nerde f/p olan malzeme varsa onu aldim sadece kasayi iyi almak istedim kasa ve psu yu biraz daha ileriye donuk aldim, o zamanki butceyle simdi ekran kartim msi gaming x rx 480 ve islemcim de i3 6100 olunca bu islemciye sivi sogutma ne kadar mantikli olur ileride upgrade yapinca kendi evime gecince yapmayi dusunuyorum onu da, o zaman sivi soğutmaya gececegim.

• Gördüm ki sende ekran kartı almışsın :D
  • 199$ a rx 480 gordum islemcime bakmadan yapistirdim hemeb abi, ulkemiz koşulları yüzünden 250$ odedim orasi ayri konu

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.