Şimdi Ara

Dark N10 Kullananlar Kulübü (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.642
Cevap
13
Favori
49.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hata yapacaksın uefi kullanmayarak. Driverlarininda güncelliğine bakmalısın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abi alayi güncel driverlarin, benim icin boot yaparken mavi ekran vermemesi yeterli yoksa xp de kullanirim mavi ekran vermeyecekse acilista, sadece oyunlar destek verse xp ye yeter :D

Oyun aciyormu abi ltsb ? baktim ama kritik sistemler icin sadece guvenlik guncellemesi alan sistem yazmışlar banka sistemi gibi algiladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 19 Ocak 2017; 17:16:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FSX oynuyoruz düşün aertık :P
    Sıkıntı yok tutarlı ve temiz bir winows sürümü
  • Eve gidince bakicam abi sabah 9 dan beri Elektro Kardiyo Grafi dersi goruyorum Serebral Vajinalis geciriyorum suan

• Anlaşıldı senin beyin faal error o zaman :)

• Aynen Abi bir yandan evdeki sistemin verdigi mavi ekran hata kodlarini, ne gibi çözümler uretecegimi dusunurken bir yandan önündeki EKG kagidina bakip hasta Miyokard İnfraktüsü geçiriyor ama Anferior mu İnferiormu Septal mi neresinden geçiriyor onu bulmaya çalışmak bir yandan bunu yaziyorken kasa konusunu dagitmayi gectim senin bu söylediklerimden bir sey anlamayagini unutup yazmaya devam etmek Mavi ekranı birazdan ben vereceğim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle herkese tavsiye ederim ozellikle benim gibi ilk kez kasa toplayacaklara

forumdaki reyizler el atıp bu kasayi onermisti fan olayindan onlari takmaktan ayarlamaktan falan çok çekiniyordum abi kasa bir geldi adamlar her şeyi ayarlamış ışıklar fanlar hepsi kurulu sadece kablolari anakarta takacaksiniz

200tlye asla bu kadar kaliteli bir şey beklemiyordum sogutmasi da cok iyi o kadar zorluyorum ekran kartini (asus strix onunda etkisi var tabi) 50dereceyi asla gordugunu hatirlamiyorum en son 45 gordum sasirdim hatta belki bi ara 46 47 gormusumdur ama emin degilim islemci zaten ondan da dusuk oluyor (i5 6500)

Velhasıl tam fiyat performans urunu sistem tavsiyesi veren arkadaşları dinleyin benim arkadas 500e aldi kasa bundan cok ses cikariyor tam bilmiyorum modelini falan ama güya havalı bir şey

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Kulube hoşgeldin bro :)

• Hoşbuldum galiba girdiğim ilk klüp burası :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Kulüp listesini finallerim biter bitmez sömestri tatilinde düzenleyeceğim mobilden yapınca liste de kayıyor konu da kayıyor.
  • kasanin sesi nasil acaba ? salonda kullanacagim ses cok onemli cunku..birde bu kasaya sessiz 500-600w arasi hangi psu onerirsiniz?
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Şöyle diyim, kasa da fanlar low ayarda iken ses yok, yüksek kalite isteyen oyunları ultra da açıyorum ekran kartı ısınmasın diye fanları high a getiriyorum kulaklık kullanıyorsan yine duymazsın fan sesini, ama high da ve kulaklıksız kullanıyorsan hafif ten duyarsın ama öyle öküz gibi traktor sesi tarzı ses çıkmaz hafif ses çıkar kulaklık kullanıyorsan ses çıkmaz dediğim gibi.

PSU da Aerocool KCAS 600w 80+ kullanıyorum bunda hiç ses yok sanki fan yok psu da, bu kadar da beklemiyordum ama dediğim gibi ses çıkmıyor bunun muadili high power 600w 80+ var aynı paraya onu @Lecher abi kullanıyor onda nedir durum söylesin :)

• Bilgisayarı faal konuma getirdim. Çalıştığını ışıklarından anlıyorum. :) ekran kartı fanları durdu zaten. 5 fan low da işlemci fanı çalışıyor. yanına gidince hafif bi ses duyuyorum o kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 20 Ocak 2017; 22:7:39 >
  • Bu kasanın ön ızgarası var mı yok mu arkadaşlar?
    Eskiden varmış sonra teknobiyotik ön ızgarasız satmış...
    Son durum nedir?
    Ha bir de 2. elini bulmak lazım bunun. Malum dolar aldı başını gitti. :)
  • Abi bi yarim saat dizi izleyeyim dedim hevesim kacti, gene acarken mavi ekran

Dark N10 Kullananlar Kulübü

• Kurulumunda hata var muhtemelen. Uefi kurulum için ara beni yardımcı olayım. Şimdi kurdum bende sistemi sıfırdan. Çikilop oldu. 😁

• İlk parti de on izgara var mis, sonraki partilerde cikmadi.

Bende yok mesela hic umursamadim kullaniyorum bu sekil bir problem degil benim icin, ama @Lecher abi de de çıkmadı o geri gonderdi, on izgarali istedi on izgarali gonderdiler.

Sen satin alirken on izgara olsun yoksa geri gonderirim diye not dusersen on ızgarali yollarlar diye dusunuyorum. 2. el e bir bak tabi temiz bulursan kaçırma kasadan memnun olmayani dovuyoruz :)

• Abi kufur etsen daha az alinirim :D

Usb fat 32, bolum duzeni gpt icin bilmem ne, iso dosyam win 10 pro x64 uefi.

Bios ayarlarim da boot uefi ve alttaki her sey de uefi

E windows kurulumunu da her zamanki gibi yapıyorum temiz kurulum seklinde windows 10 a kanim isinmamisti ilk ciktigi zamandan beri, yildizimiz hic barismiyor onla :D

• Gpt düzeni seçiyor musun rufus'ta?
    Biosta Windows 8/10 whql seçili mi?
    Msi fast boot açık mı?
    Windows kurarken partition oluşurken kontrol ettin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 20 Ocak 2017; 23:16:53 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.