Şimdi Ara

Dark N10 Kullananlar Kulübü (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.642
Cevap
13
Favori
49.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • butun sorularinin cevabi evet, msi fast boot u artik kapali kullanıyorum mavi ekran almam %90 oranla daha az olmaya basladi, en son formattan uzun süre gecti simdi mavi ekran hatalari fazlalasmaya basladi windows guncellemelerine bagladim onu da guncelleme yokken (ilk format sonrasi bir kac hafta hic mavi ekran almamistim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadım ama bende hiç mavi ekran yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boşver Abi bende alamadım zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir M.

İlk parti de on izgara var mis, sonraki partilerde cikmadi.

Bende yok mesela hic umursamadim kullaniyorum bu sekil bir problem degil benim icin, ama @Lecher abi de de çıkmadı o geri gonderdi, on izgarali istedi on izgarali gonderdiler.

Sen satin alirken on izgara olsun yoksa geri gonderirim diye not dusersen on ızgarali yollarlar diye dusunuyorum. 2. el e bir bak tabi temiz bulursan kaçırma kasadan memnun olmayani dovuyoruz :)

Cok merak ettim su izgarasiz halinin fotografini koyabilir misiniz? Internetteki fotograflar izgarali halidir herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasanın fiyatı iyice uçtu
  • Dark N10 Kullananlar Kulübü

Burada benim kasanin on fanlarinin arkasinda izgara yok görüyorsun, ilk parti alan arkadaslarda var ilk sayfadaki fotolardan görebilirsin.

• Jakkoba kullanıcısına yanıt
    Nirvanaya ulasmis fiyat o ne oyle,

Ben 180 tl civari aldim. Sifir.

• Kasadan çok memnunum. Herşey gayet güzel görünüyor. Allah bozmasın.
    Dark N10 Kullananlar KulübüDark N10 Kullananlar Kulübü

• Galiba ilk sayfalarda ben koymuştum.
  • Sanal bellek ayarın nedir?
    Windows üzerinde herhangi bir ayar ile kapatırken pagefile'ı sildiriyor musun?
  • Abi hic bilmiyorum ki sanal bellek ayaris cart curt hic bir şeyi ellemem ben stock bicimde kullanıyorum .

Sadece windows update i kapattim ve baskalarinin benim bilgisayarimdan güncellemeleri indirmesini kapattim. Akk asilmasin diye.

• Gönder kasanı da halledeyim :)
  • Abi artik kasanin guc tuşuna dokunmadan once telefonun kamerasini aciyorum hata kodlarindan album yapacağım.

Kasayida alip geleyim abi yanina mustang le bir tur attirirsin

• Sıkıntı yok gel sen :)
  • Gecen geldigimde ayagini kirmistin abi, gelemedim de sizin o tarafa araç yoktu bende. O sıcağı görünce bir daha antalya yakindan bile gecmemeye yemin ettim :D

Mustang i kullanabilecegim tek sey NFS onuda simdi indirsem finallerim bitenw kadar anca iner tv ye takar kasayi oynariz
    Dark N10 Kullananlar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 22 Ocak 2017; 16:4:16 >

• Bunlar boştaki sıcaklıklar herhalde değil mi? Bir de işlemci soğutucunuz nedir sizin? Ekran akrtının da boşta sıcaklık değeri iyiymiş. Gerçi 14nm olması avantaj sağlıyor tabii ki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 22 Ocak 2017; 16:28:17 >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Evet boştaki sıcaklıklar doğrudur. İşlemci soğutucu deep cool Gammaxx s40. Ekran kartına bayıldım fan hiç çalışmıyor idle da iken. Oyun ileri denemelere sonra bakabileceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 22 Ocak 2017; 21:3:1 >
  • Stok soğutucu olmadığı belli. Stok olsa 27-37 arası falan değişirdi o. Ekran kartınız güzel tabii ki yahu. Verin Ultra ayarlara akın gidin :))

• İyi geceler. Şimdiden güzel haftalar dilerim.

Dark N10 Kullananlar Kulübü Dark N10 Kullananlar Kulübü Dark N10 Kullananlar Kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir M.

Dark N10 Kullananlar Kulübü

Burada benim kasanin on fanlarinin arkasinda izgara yok görüyorsun, ilk parti alan arkadaslarda var ilk sayfadaki fotolardan görebilirsin.

Su en ondeki Dark logosunun bulundugu izgaranin olmadigini zannediyordum ben. Icerideki fan izgarasi cok onemli degil.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.