Şimdi Ara

Dark N10 Kullananlar Kulübü (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.642
Cevap
13
Favori
49.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben de aldım filtre felan çıkmadı sizdeki Nasıl birşey bi ss atabilirmisin acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nuzrek N kullanıcısına yanıt
    Bende ilk parti almadim benim kasamda da yok on fanlarin kasa icine bakan tarafında filtre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonerhac kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum vatandan alisveris yapmiyorum ben fiyatlarini cok sisirdiginden.

• Bu kasanın en iyi modeli hangi tarafta filtre olan? Ayrıca bulamazmıyız o modelden
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

Kasayı teknobiyotikten aldım ertesi gün elime ulaştı (istanbuldan ankaraya) sistemi yenilemeye kasadan başladım eski sistemi içine koyunca psu'nun anakarta güç veren kablosu anakarta yetişmiyor o yüzden soğutma durumu nasıl yorum yapamayacağım ama malzeme kalitesi sac kalınlığı falan gayet tatmin edici, şu an bir eksi yön bulamadım içine sistemi tam olarak yerleştirince ortaya çıkar belki, almayı düşünenlere tavsiye ederim pişman olmazsınız.

Güncelleme: Psu sorununu halledip eski sistemimde kasayı kullanmaya başladım, ilk olarak eskisine göre biraz daha sessiz oldu sistem yük altında iken, mavi ışık gözü yoran bir ışık ama kasa kontrolcüsünden low profile alınca gözü rahatsız etmiyor, kasadaki kullanılan malzemeler kaliteli hissettiriyor kutu içeriği de olabildiği kadar zengin kablo toplama aparatı vidalar falan ihtiyacınız olabilecek şeyler içinden çıkıyor, kasa üstündeki kontrol paneli sağlam baya dandik bir şey koymamışlar. Genel olarak malzeme kalitesi bu cidden güzel bir kasa dedirtiyor, bir eksi yön varsa bana göre o da anakartın arkasındaki bölgede kablolar ezilebiliyor biraz iyi düzenlemek lazım. Bunlar dışında aklıma bir şey gelmiyor objektif olarak bakarsak kasa tasarımı hoşunuza gittiyse pişman olmayacağınız bir kasa olmuş.

• Jakkoba kullanıcısına yanıt
    En iyi modeli derken, dark markasinda bu kasa tek sadece ilk parti uretimde on fanlarin onunde filtre var zaten, birde arkasina da filtre koymuslar sadece o, bende de yok mesela arka tarafina koyulan filtre gerekli bir sey de değil yani.

Bu kasanin muadili kasalarda var tip olarak benzer farkli markalarda ama onlari hic incelemedim bilemeyeceğim.

• bu kasanın hıc mı kotu yanı yok :D 250 lıra olmus guncel bılgı verırmısınız yorumlar hep super
  • eren20xxxx kullanıcısına yanıt
    Olumsuz yanı, bir düşüneyim;
    Bana göre arka kısımda kablo düzenlemesini iyi yapmazsak kapağı zor kapatıyoruz. Benim kablo düzenlemem güzel olduğundan ben kolay kapattım.

Başka da kötü yanı bana göre yok.
  • Bu kasadan uc kere topladik ama bir kere bile dokanamadim hic bişey hatirlamiyorum ben hdd ucundede ssdsistem hazirladim sistem toplanirken baska bilgisayar da simdi cok yakin bir arkadasa toplucam 1060 kullanicaz sase saglammi bide moduler bi psu alcaz ozman kablo sikisma sorununolmaz sanirim

Baba şase sağlam, korkun olmasın şase konusunda.

Bende 1060 ile 2 SSD ve 1 harddisk ile kullanıyorum.
    Sadece sata güç kablolarında sıkıntı yaşadım. Taktığım yere kablo zor girdiği için 2 ayrı kablo grubunu da açmak durumunda kaldım.
  • -TheDoctor- kullanıcısına yanıt
    Bu sizin kablolar nasıl zor yetişti ben anlayamadım :). Ben herşeyi tek tek kendim monte ettim. Hiç böyle bir sorun yaşamadım. Psu'nuzdaki kablolar mı kısa acaba :) Bir de ben ssdyi arka taraftaki kapağın altına monte ettim. Arka tarafında tek 1 adet ayrı korumalı Ssd girişi var fark ettiyseniz. Sata kablosunu da oradan anakartın üzerine yetişti, problem olmadı.

Ayriyetten kasanın eksi yönüne gelir isek; Arka tarafta çok ince ayarda bir kablo toplama yapmanız gerek yoksa kapak zor kapanıyor denilen gibi. Çünkü arka tarafta kabloların gizleyebileceğim aralık cm bakımından biraz dar. Onun dışında PSu ve Hdd yerleri gizli bölmede zaten.

Bu arada Sleeve kablolama yapmayı düşünüyorum ama kasada ne kadar rahat olur çözemedim? Var mı Dark N10'da Sleeve kablolama yapan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Önceki psu eski bir psu idi anakart da küçük olunca şimdiki kasaların büyüklüğüne yetişemedi :) psu değişince sorun halloldu uzun bile geldi neredeyse. Maalesef ssd yok bende ama olsa dediğiniz gibi ön taraftaki yer yerine arkada gizlemeyi tercih ederim :)
    High Powe PSU.
    Olay sata güç kablosu 3 ayrı ssd'ye takabilirsiniz. Fakat sadece en baştakini kullanabiliyorum. 2.de kablo dönüp bir sonrakine gittiği için kasa içinde ssd leri taktığım yere girmiyorlar. Kablo dönmüyor. 3.de yetişmiyor zaten. Olay bu. :)
  • -TheDoctor- kullanıcısına yanıt
    @Lecher Olay yeri inceleme tamam. :)

@-TheDoctor- Umarım yakın vakitte Ssd nasip olur. Pc açılışı-kapanış ve de uzun introlara sahip oyunlarda gerçekten fazla beklemenizi engelliyor ve rahatlatıyor sizi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz psu olarak cx550m düşünüyürouz moduler alalım fazla kablo sıkıntı yasatmasın dıye sızce sorun olur mu yınede kablolamada ve bunun yan kapagında genısletme alanı yok mu
  • konu baslıgındakı butun fotograglara baktım fakat n10 un hıc penceresız kapak tarafından foto yada kablolamayla ılgılı foto yok o yonden soruyorum kusura kalmayın :D
    Yani olay şu. SSD'lerin güç girişlerine dikkatli bakarsan anlayacaksın.
    Dark N10 Kullananlar Kulübü

2 ayrı hattan kablo kullanmak zorunda kaldım.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.