Şimdi Ara

Dark N10 Kullananlar Kulübü (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.642
Cevap
13
Favori
49.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu üstteki toz filtresini çıkarttınız mı yoksa takılı mı tutuyorsunuz?
    O filtre varken fanlar az üflüyor gibi oluyor. Filtre çıkarıyorum bayağı bir hava akışı oluyor.
    Sanki bu mıknatıslı filtre hava akışını ciddi derecede engelliyor gibi ?
  • PC açıkken kaldırıyorum, kapalıyken takıyorum toz girmesin diye. Zaten oradaki fanlar yukarıya üflediği için toz filtresinin bir fonksiyonu yok.
  • Arkadaşlar bu kasadan ben de sipariş verdim amma velakin bende 3 tane hdd var. 2 tane de ssd. Ssd ler için problem yok da 3ncü hdd yi nereye takacam yahu. Özel bir incelemede 3 tane takılabilir diyince sevinip sipariş verdim. Psu nun ustende kapali alanin ustune sabitleyebiliyormuyuz yoksa boşta mı kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monodes -- 5 Haziran 2017; 3:16:19 >
  • monodes kullanıcısına yanıt
    Sabitleme yeri malesef ki yok, şöyle yapabilirsin dvd rw kısmına hdd yi sabitlemeyi dene.
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Peki güç kaynağının filtresini de söktünüz mü?
    Güç kaynağının fan sesi boşta olmasına rağmen biraz yüksek gibi bende. Kasa fanları düşük hızda iken direkt olarak güç kaynağının fan sesi duyuluyor. O filtre hava akışını çok kısıtlıyor gibime geldi benim.
  • Hayır, güç kaynağı filtresi işlevsel havayı dışarıdan içeriye aldığı için PSU'ya toz girmesini engelliyor. O duruyor.
    Şu ürünlerden almanız lazım.
    https://www.amazon.com/Drive-Mounting-Bracket-Adapter-Metal/dp/B0094D8UGU
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Şu ürünlerden almanız lazım.
    https://www.amazon.com/Drive-Mounting-Bracket-Adapter-Metal/dp/B0094D8UGU

Ürünü alarım sorun değil,hatta önceki kasamda 3 lü hdd yuvası var sökülüp takılabilen.Onuda kullanırım ama N10 un neresine sabitleyebilirim. Gerçi kasa daha gelmedi. Yarın gelecek inşallah.Galiba psunun üstündeki uzun metal koruyucunun üstüne delik açıp oraya sabitleyebilirim. Bi gelsin kasa bakalım

• Benim sol üst fanım biraz yalpalıyor gibi. Hava akışı ise yanındaki fana kıyasla biraz az geldi elimi tutunca. Teknobiyotik, fan değişimini nasıl yapıyor acaba? Ücretsiz kargo ile arızalı fanı yollasam onlar da sağlamını yollasa yani mantıken öyle olması gerekiyor...
    HDD'yi tutan adaptörü, güç kaynağını kapatan kapağın üzerine yapıştırmayı deneyebilirsiniz belki. Çift taraflı bant iş görebilir.
    Crossfire / SLI yapılacaksa mümkün değil tabi.
    Tabi ön tarafa alınca HDD ısınabilir yüksek güç gerektiren oyunlarda/ uygulamalarda.
  • Hocam ben de kullanıcısıyım 230 TL ye almıştım, bu kasa fiyat olarak 3 katı olan kasalara kafa tutacak bir kasa. Üye olarak ekleyebilirsiniz, alacaklara tavsiyemdir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler selam, ben de dark n10 kullanıcısıyım sistemim aşağıdaki gibi fakat tempered glass veya full akrilik panele sahip kasalara ilgim artmaya başladı sizce dark N10 u aynı şekilde yapabilir miyiz önerileriniz var mı veya deneyeniniz ?

Dark N10 Kullananlar Kulübü
  • iyi günler bendede dark n10 mevcut toplayalı 1 ay oldu fakat bir sorunmudur bilmiyorum üstteki hdd ledi sürekli yanıyor pcde bi sorun yok kasma donma takılma vs ama bu küçük nokta şeklinde mavi led he yanıyor. doğalmı yoksa sorunmu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emretrkkl E kullanıcısına yanıt
    Genelde hdd yuk altindayken yaniyor o led. Ama surekli yaniyorsa bir tuhaflik olmali.

• ismailgvn77 kullanıcısına yanıt
    Ledler efsane parliyor hayirli olsun. 1070 mi o?

• cFogger kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun efsane kasa hakkaten. Ben macbook a gececegim icin uzulerek satmak istiyorum.

• Evet hocam 1070 fakat satmış bulundum kasa öksüz kaldı. Ledler AF120 fakat çok sesli çalışıyor açıkçası pişman oldum diyebilirim. Beyaz led kurbanı olduk.
    Dark in kendi fanlarindan daha mi sesli?

• Quiet edition olmasına rağmen ortalama 1.5 kat daha sesli

Anladim kotuymus o zaman. Ama görüntü fena.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.