Bildirim
Dark N10 Kullananlar Kulübü (71. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba, psu olarak ne kullanıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ilk fotolarda emektar FSP Bluestorm II 500W var. Onu 8 yil sonra emekli ettim suan FSP Hyper 700W var.
Efsane duruyor ama. Ben kasami oyle acik bıraksam acayip toz olur. Evim nedense her gun silsemde acayip tozlu oluyor disardan deli gibi toz geliyor.
Bu arada fanlari degistirdin mi sen acayip parlak geldi bana fanlar.
Arkadaslar iyi pazarlar , istemeyerek aranizdan ayrildim . Cocugun odasinda duruoyordu kasa ve yerim yok tu satmak zorun da kaldim . Kasadan hic bir sikayetim yoktu . Ewde bir oda daha olsaydi orda kullanacaktim ama nasipmis .
Yine hep konuya bakacagim kullanici olmasanda cunku kasanin negatis olumsuz hic birseyini gormedim .
Hoscakalin .
Yok hocam fanlar stok ama mavi serit led var ekstra. Kirmizilar da mercekli led.
Genelde kapatiyorum ben de hep acik durmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 7 Mayıs 2017; 15:46:20 >
Kasa buyuk diye mi hocam. Bende yerde kullanmak zorundayim kasayi cok buyuk geliyor masama.
Elektrik islerinden anlamam yoksa bende kasa icine serit led dosemeyi düşünüyorum. Bir de arka fani söküp led fan takmayi.
Kasada tek beğenmediğim nokta ıslak bez sildigimde tozlar kasaya yapışıyor.
Ilk sayfalara doğru resimler mevcut.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tır tır ses yapıyor hdd bazen. Titreşim sesi mi bu? Yoksa benim wd 1tb blue nun bi eksisi mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 9 Mayıs 2017; 11:17:57 >
quote:
Orijinalden alıntı: Lecher
Tır tır ses yapıyor hdd bazen. Titreşim sesi mi bu? Yoksa benim ed 1tb blue nun bi eksisi mi?
Merhaba benim kasadada oluodu , biraz itiodum dokunuodum filan durodu sonra basliodu yine bazen oluodu anlamadim hic ama ua fanlar titrestirio yada hdd
Benim wd 1 tb blue da da aynı ses oluyor genelde bilgisayari ill actigim zamanda oluyor. Bazen de indirme yaparken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 9 Mayıs 2017; 8:39:1 >
quote:
Orijinalden alıntı: Emir M.
Benim wd 1 tb blue da da aynı ses oluyor genelde bilgisayari ill actigim zamanda oluyor. Bazen de indirme yaparken.
HDD uyku moduna geçip tekrar içine girdiğimde yapıyor genelde. Okuma-Yazma işlemi yaparken de çok nadir oluyor. HDD'den ziyade taktığımız yer ile alakalı. Araya sünger sıkıştırayım rahatsızlığım artar ise. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Emir M.
HDD uyku moduna geçip tekrar içine girdiğimde yapıyor genelde. Okuma-Yazma işlemi yaparken de çok nadir oluyor. HDD'den ziyade taktığımız yer ile alakalı. Araya sünger sıkıştırayım rahatsızlığım artar ise.
Aynen o şekilde bir deneyebilirsin. Benimkinde de hdd 'den geliyordu ses. Bir çıkardım, kasada ses mes kalmadı. Fanların sesi de gecenin zifiri karanlıklarında anca duyuluyor şuan.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Fanları hiç durmymuyorum low da çalışırken valla. Bir de arka fan benim corsair af serisi. Biraz sesli onlar. Ona rağmen.
Benim 1 TB WD Blue'den ses titreşimi ya da sorun yok. 500 GB Green serisini uyku modu yüzünden çıkarttım kasadan. Uyku moduna alması güzel ama PC'yi yeniden başlatırken ya da bazı programları çalıştırırken uyku modundan çıkıyor. Çıkarken de hdd'den ses geliyor(motor dönüyor, ben çalıştım diyor yani) 2-3 saniye donuyor PC. Bu donma yüzünden kenarda şimdi. 1 tane daha 1 TB wd blue almayı düşünüyorum. -
quote:
Fanları hiç durmymuyorum low da çalışırken valla. Bir de arka fan benim corsair af serisi. Biraz sesli onlar. Ona rağmen.
Ama benim fanlar highta çalışıyor. Malûm yaz geldi. Low düşük kaçar artık.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar öndeki fanları sökmek istiyorum ama ön paneli bir türlü çıkartamadım, bi kolay yolu var mı bunun? Zorlayıp kırmak istemiyorum.
On kapagi sok, kasayi fanlarin uzerine dogru dik yatir, orada on sacin centikleri var, onlari duz hale getirip cikarabilirsin.
Kasayı temizlemeyi düşünen arkadaşlar pm ile ulaşabilirler. Bugün bilgisayarı baştan aşağı komple söküp taktım, ilk günkü gibi oldu.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X