Şimdi Ara

Dark N10 Kullananlar Kulübü (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.642
Cevap
13
Favori
49.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efsane indirim almış. Bekleyen kaçırmasın

http://www.teknobiyotik.com/dark-n10-usb-3-0-5-fanli-pencereli-bilgisayar-kasasi.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Bana Dark N10'un anakart yükseltme vidası ve sıkmak için civatası lazım. Montajlı olarak aldığım için kutudan çıkmamıştı. Nereden bulabilirim acaba? Sadece 3 adet lazım elinde fazlalık olan varsa karşı ödemeli olarak gönderebilir mi acaba?

• herkese selamlar öncelikle gecmiş bayramınız mübarek olsun bende dark n10 kullanıcısıyım fakat sıcaklık sorunu yaşıyorum işlemcim 80 dereceyi görüyor yardımcı olursanız sevinirim

sistem. işlemci: amd fx 8350 soğutucu akasa vado

anakart: msi 970A carbon

yardımcı olursanız sevinirim

• arkadaşlar kasada malum 5 fan var . sessizlik konusunda nasıl ? 5 kasa fanı, cpu fanı, ekran kartı fanı, psu fanı vs vs derken çok gürültü oluyor mu ?
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Ben de fan kontrolcü "High" ta çalışıyor. Ve şuan herhangi bir ses duymuyorum. Kısacası sessiz. Anca kulağımı kasaya götürünce duyuluyor. Ama o bile az. Gündüz zaten pek duyulmaz. Diğer kullanan arkadaşlar da yorum yazabilirler.
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Kasada gram ses yok low profilde. High profilde hafif ses duyarsin ama rahatsiz edici degil. Ben uzulerek tum sistemimi sattim. Harbiden kasa cok iyidi.

• Geçmiş olsun. Ekran kartını kaç TL.ndan sattın? :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    1400 tl hocam.

• Sistemi komple mi sattın yoksa parça parça mı? Daha doğrusu kasa kaç TL.ndan gitti? :)

Ilk ekran kartimi sattim 1400 e.

Sonra kasayi verdim 1350 ye.

Sonrada monitoru sattim 400 e.

Benim sistem 10 senelik komurle calisan pc den gectigim icin cok hosuma gidiyordu. Hatta gecen bayramda insaat muhendisi amcam geldi sadece gaming laptop kullanir o msi ge72 den asus rog a gecmisti daha yeni bana senin bilgisayarin fanlari donmuyor sadece ledler yaniyor galiba demisti ses yok kasada diye :D

Bakalim amerikaya giden birini bulursam yada ben gidersem macbook ile donerim. Yazilimla ugrastigimdan laptop a gecme vakti geldi.

• Ben de oradaki arkadaşa ekran kartı aldırttım. Nasipse sorunsuz gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 7 Temmuz 2017; 19:34:15 >
    Amerikada mi?

• Evet. Ekran kartını Newegg 'ten sipariş etmiş. Gelince bana kargolayacak. Ama bakalım sorunsuz gelecek mi? Ve ya kargo ücreti ne kadar olacak? Kişisel gönderimde vergi muhabbeti olacak mı, olmayacak mı? Önce bunları öğrenecek. Çalıştığı için çok sık boğaz etmiyorum. Bakalım cevap bekliyorum ondan. Sorunsuz gelecek diye umuyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 7 Temmuz 2017; 20:5:16 >
    Arkadas amerikadan sana postalayacak galiba?

eğer arkadas turkiye ye gelecekse amerikadan bana da iphone aldiralim :)

• Aynen kargo ile gönderecek sıkıntı çıkmazsa. Türkiye 'ye gelse ben de birkaç bir şey daha aldıracaktım da şuan öyle bir plânı yokmuş.

Bende tanidik ariyorum amerikaya giden. Su siralar giden yok ama.

• Iyi günler bu kasa hoşuma gitti fakat 212 Evo Islemci sogutucum var icine siğmamasindan korkuyorum kullanan yada bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi

• Sahtekar Donanım Haber. Milletin reflerini dahi degistirip degistirip haksiz kazanc sagladi. Umarim Amazon gerekeni yapar.
  • Fan kontrolcusunu sadece psu dan gelen molex e takman yeterli baska bir seye gerek yok.

• Sikinti olmaz herhalde sadece molexe takmak yeterli.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.