Şimdi Ara

Dark Nasıl bir marka ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunu almayı düşünüyorum ama fikriniz nedir ?

TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Dark Guardian 4x12cm RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri
    https://www.teknobiyotik.com/dark-guardian-4x12cm-rgb-led-fanli-full-cam-yan-ve-mesh-on-panel-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchguardian.html

• www.akortek.com
    About Us
    https://www.akortek.com/about-us
  • Ben de tam benzer bir konu açacaktım. Sizce Dark marka kasalar nasıldır? F/P canavarı mı, yoksa üstüne 3-5 daha koyup Coolermaster filan mı almak daha iyi olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa seçerken markanın hiç önemi yok bence. Tasarımını incelersiniz, beğenirseniz alırsınız.

"Beğeni = Beklentilerin karşılanması" olarak ifade edebiliriz ama burada bazı arkadaşlar beklenti olarak kasa sacının kalınlığına falan takıyorlar, "koltukta oturmaktan sıkılırsak kasanın üstüne otururuz ara sıra; kasa çok sağlam olsun" diye düşünüyorlar sanırım Sizin de bu tip bir takıntınız varsa mağazaya gidip sizi taşıyacak mı diye test ederek kasa alabilirsiniz.

Şahsen yıllardır DARK kasa kullanmaktayım, şikayetim yok. Fiyatına göre güzel kasalar sunan bir marka bence.
    Son olarak "zevkler ve renkler tartışılmaz" diyorum Kasa seçimi biraz zevk işi

• Bende 2 senedir Dark kasa kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Güzel modelleri var.

• Orta kalite bir kasa. Kasaları dışında USB komponentleri vs. gerçekten kaliteli. Garanti servisi güzel çalışıyor. 1 yıllık dark marka usb hub problem çıkarınca stoklarında o model olmadığı için bir üst modelini ücretsiz gönderdiler.

Kasaları ise standart kullanım için gayet iyi. Standart kullanımdan kastım şu; bir thermaltake kadar saç kalınlığı yok. Üzerine oturur, baskı uygularsanız eğilip bükülebiliyor. Onun haricinde soğutma performansı vs. Gayet iyi. E bi zahmet oturmayın kasanın üzerine hangi marka olursa olsun. Ben sadece bilginiz olsun diye söylüyorum.
  • dark aura 300w kullanıyorum slim kasa tipi olarak bulabildiğim en ucuz kasaydı bakalım 1yıldır kullanıyorum dark ürünleri orta kalitede denilebilir

dark>frisby>everest

diyebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer güvenilir bir marka mı
    6 yıl önce açıldı
    Gainward İyi bir marka mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ehhalil kullanıcısına yanıt
    Saç kalınlığını avantajı fan titreşimini bi nebzede olsa önlemesi. Ama onun harici şeyler banada gereksiz geliyor. Epi topu 2 bilemedin 3 kilogram kaldırıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasada en onemli şey hava akımıdır. on panel mesh olsun. cam veya plastik olmasin.

konuya gelirsek dark guzel markadır. Bence o kadar para vermeye gerek yok dark n5 kasa kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ediyorum.

• Bende de dark kasa var. Hava akisi guzel ama parcasi dandik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dark N10 advanced öneririm tek - yanı anakartın arkasında kalan kısımdaki kapakla mesafe az kabloları baya sığıştırmak gerekiyor fiyat olarak Z3 plusla kıyaslayınca daha iyi.

• Kasaları güzel, bir usb çoklayıcı aldım mesela o dandik çıktı. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı ancak kasaları f/p

• Dark Sentinel kullanıyorum şu an. Kasa gayet güzel. 215 liraya aldım ben ve bu fiyata en fazla bu kadar olur. Bağlantı yerleri tam , kablo boşlukları fazla , eli kesmiyor , vidalar yeterli , kırmızı ledli 3 fan , içi gözüken kasa daha ne olsun 215 liraya ? Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.