Şimdi Ara

Dark Rangemax Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçenlerde sipariş ettiğim Dark RangeMax Duo 15dBi Çift Antenli 300 Mbps Güçlendirilmiş Menzilli Kablosuz Ağ Adaptörü ürünü elime ulaştı. Ama hiç beğenmedim çekim kalitesini. Neredeyse INCA IUWA-300N ile aynı çekiyo resmen, 20X çekim gücü diyorlar, yalan. Büyük ihtimal şu günlerde ürün iadesi yapacağım.
    Tavsiye edebileceğiniz wifi adaptörü var mı kali linux üzerinde çalışan, çekim gücü iyi olan? Edup w-14 takıldı aklıma ama emin değilim. Outdoor olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Teşekkürler...

• Outdor olarak wifi adaptor yerine dis ortam ap tercih edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı wifi adaptörü olarak kullanabilir miyim onu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimenli42

Aynı wifi adaptörü olarak kullanabilir miyim onu?

kullanırsınız sorun olmaz
  • merhabalar,

evdeki wireless modemin yerini değiştirdiğim için, masaüstü bilgisayarımı nete bağlamak için dark rangemax duo aldım. çekim kalitesi oldukça iyi, bu konuda bir sorun yok.

cihazı, içinden çıkan cd'deki sürücüleri yükleyerek kurdum. ilk gün sorunsuz bağlandım internete, gayet hızlıydı. ancak o günden sonra, network'e giriyor olduğum halde internete giremedim. bağlantı sağlanmasına rağmen herhangi bir veri transferi olmuyor.

dark'ın müşteri hizmetlerine de yazdım, ama saçmasapan bir cevap verdiler "başka bilgisayarda deneyin, sorunu anlayın diye". başka da bir yanıt alamadım.

network'ten anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa cok makbule geçer.

sistem xp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalyanus

merhabalar,

evdeki wireless modemin yerini değiştirdiğim için, masaüstü bilgisayarımı nete bağlamak için dark rangemax duo aldım. çekim kalitesi oldukça iyi, bu konuda bir sorun yok.

cihazı, içinden çıkan cd'deki sürücüleri yükleyerek kurdum. ilk gün sorunsuz bağlandım internete, gayet hızlıydı. ancak o günden sonra, network'e giriyor olduğum halde internete giremedim. bağlantı sağlanmasına rağmen herhangi bir veri transferi olmuyor.

dark'ın müşteri hizmetlerine de yazdım, ama saçmasapan bir cevap verdiler "başka bilgisayarda deneyin, sorunu anlayın diye". başka da bir yanıt alamadım.

network'ten anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa cok makbule geçer.

sistem xp.

sorun devam ediyormu

• evet maalesef. bu arada yukarida soylememisim. dark'ın sayfasından güncel suruculeri de indirdim. herhangi bir degisim olmadi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dalyanus D kullanıcısına yanıt
    bende aynı cihaz var ben memnunum nedir problemin söle yardımcı olayım ben sana
  • Wikingtoro kullanıcısına yanıt
    cihazı uygun şekilde kurdum, bir kaç gun internete de sorunsuz bağlandım.

ancak sonrasında, evdeki ağıma girdiğim halde herhangi bir veri transferi olmadı. internete giremiyorum, dosya indiremiyorum ama ağa bağlı gorunuyorum.

bu sorunu bir turlu cozemedim. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    cihazın ikonu üzerine gel sağ tıkla orada sadece istemci modundamı çalışıyor buna bak ap geçmişse giremezsin internete
    yapamazsan kurduğun sürücüyü kaldır sana yeni güncel bir link koyacağım oradakini indirip kur bana haber ver .
  • Wikingtoro kullanıcısına yanıt
    sağol hocam, linki bekliyorum.

teşekkürler.
    http://www.mediatek.com/en/downloads/usb/
    buraran indir kur bakalım en son en güncel driver budur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.