Şimdi Ara

Dark Sector™ (ÇIKTI) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
33.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • selam sizin bitirdiginiz bir oyun hakkında ufak bır yardıma ıhtıyacım var ,

dark sector son adamdayım , su ahtapot kolları olan boss yanı , kolları sılah ve bumerang ıle bır sekılde halledıyorum , sonra sakallı adam ahtapotun ıcınden cıkıyor adama elektrık yuklu bumerang atıyorum ölüyorum , atmasamda ölüyorüm ,

mesaj tarıhıne baktıgımda oyunu uzun sure önce oynamıssınız fakat aklınız gelıyorsa yardım edesenız sevınırım ,

tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

Arkadaşlar bu oyunun ses dosyalarını bana bir şekilde gönderebilirseniz çok mutlu olurum çünkü ses çıkmıyor.Sorunun ses dosyalarında ki eksikliklerden kaynaklandığını düşünüyorum.

bundan sonra oyunlarını torrentten reloaded olarak indir bence hiç sorun çıkmıyor çoğu kişi batmanda buglarla savaşırken ben hiç bugsuz bitirdim
  • çok karanlık bir oyun gerçi ismine uygun ama çok itici gözüküyor...
  • sonunda bitirdim , geç keşfettim oyunu ama olsun gayet surukleyici guzel bir oyun , şiddetle tavsiye edilir.
  • Bitirmene sevindim hocam, kusura bakma yardımcı olamadım sana. Bende şimdi youtube'dan izleyecektim nasıl geçtiğimi sana yazayım diye
  • Ben bitireli 9 ay filan oldu gerçekten cok güzel oyun
  • hayatımda oynadığım en iyi aksiyon tpslerden süper bir oyun sonu ayrı süper boss dövüşler ayrı süper bana göre 4/4 lük
  • quote:

Orijinalden alıntı: charcharodon carcharias

Bitirmene sevindim hocam, kusura bakma yardımcı olamadım sana. Bende şimdi youtube'dan izleyecektim nasıl geçtiğimi sana yazayım diye

eyvallah usta eksik olma , gercekten iyi oyundu ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

hayatımda oynadığım en iyi aksiyon tpslerden süper bir oyun sonu ayrı süper boss dövüşler ayrı süper bana göre 4/4 lük

evet bu sene değeri bilinmeyen oyunların başında geliyor... genelde oyuncu yenilikçi oynanış, böyle tarz şeyler falan bekler ama bu oyun atlandı nedense

ayrıcı survival horror adınada senenin yükünü taşıdı re 5 i yanlız bırakmadı kesinlikle
  • Error accessing the application data. Reinstall the application and try again.
    If the error recurs, press "Error report" and send the report to product technical support.

arkadaşlar hatayı çözemiyorum dosyalar degıstı kopyasınıda almadım oyunu yenıden kurmak istemıyorum
    yardımcı alacak arkadas varsa lütfen yardım.
  • arkadaslar bombayı kuruoyorum zombılerı olduruorum ama cıkısı bulamıorum lutfen yardım edersenız sevınırım yoksa sınırden pc yı kırcam
  • Arkadaşlar kilisedeki canavardan sonraki bölümde odaya girdiğimizde karşıdan bize roket atan bir mekanizma var onu geçip karşıdaki koridora giriyoruz oradada bir odaya giriyoruz bombayı kurduktan sonra bir kadın gelliyo eli silahlı konuşma geçiyo kadın kaçıyo bu sefer 1dk. süre veriyo ve zombiler geliyo öldürdükten sonra çıkışı bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_yalcin -- 14 Eylül 2010; 9:53:37 >
  • Remember Me ve Gunslinger'ın türkçe yamalarını beklerken oyunsuzluktan bir bakayım dedim.Fazla beklentim yoktu ama çok beğendim oyunu.Grafikleri çıktığı yıllara göre iyiymiş,şimdi de idare eder.Glave kullanımı çok hoştu
  • 9 yıl sonra tekrar oynayayım dedim. Şu an oyun açılıyor ve oynanıyor ama menüde falan hiçbir yazı yok, bomboş. İşletim sistemim Windows 10... Yardımcı olabilecek biri lütfen pm atabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.