Şimdi Ara

Dark Sector™ (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
33.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Habere göre oyun Pc'ye gelecekmiş... Rusça'sı gelmiş bile...

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=58989

Aşağıdaki yararlı bilgileri Mc_Speed arkadaşımız hazırlamıştır.

Selam arkadaslar oncelikle oyun rusça indirenler için yardım amaçlı bir bölümdür
    C:\Program Files\Dark Sector\Configs Klasörü altında
    DS.cfg yi notepad dosyası ile açıp
    App.Language=ru olan kısmı App.Language=en yaparsanız oyunun dili ingilizce olmaktadır .
    Not : sadece konuşmalar ingilizce olmaktadır oyun menüsü veya altyazılar *****

Şeklinde gözükmektedir. örneğin ana menü

Bu durum biraz can sıkıcı ama en kısa zamanda patch çıkacağına eminim şu anda oyunun

multi 6 olarak veriyolar ingilizce de var aralarında fakat daha önce indirmiş

olanlar az daha beklesin derim.zaten 1 saat rusça oynadıktan sonra alışuıyor insan.

alışamayanlar 1 saat oynadıkran sonra yukardaki ayarı yaparsa eng ses olarak

oynayabilir.

Konuşmayı ingilizce yapanlar için yada rusça bilmeyenler için (nitekim bende bilmiyom :D ) Menüyü elimden geldiğince yazayim

1. Start the game-
    ------1a. Continue.
    ------1b. Load
    ------1c. New game.

2. Multiplayer-
    -----2a. Server oluşturma.
    -----2b. Arama.

3. Settings-
    -----3a. Görüntü ayarları
    ----------(1)- Çözünürlük
    ----------(2)- Post-ayarı yani efek
    ----------(3)- Special-effekler
    ----------(4)- Sis
    ----------(5)- Parlaklık
    ----------(6)- Altyazı açıp kapama
    -----3b. Controls
    ----------(1)- Mouse hızı
    -----3c. Ses ayarları
    -----3d. Credits
    -----3e. Bunu bende analamadım :D

4. Exit.

TUŞLAR

NOT : Kendi ayarlarımı vermekteyim iyi bir oyuncu olduğunmu söyliyeyim yani bence
    güzel tuşlar :D

C:\Program Files\Dark Sector\Configs klasötündeki
    defbind.cfg dosyasını açıp tümünü silip aşağıdaki kodları komple yapıştırın.

MOVE_Z=KEY_W KEY_S:INVERT=1 GAMEPAD_LY:INVERT=1
    MOVE_X=KEY_D KEY_A:INVERT=1 GAMEPAD_LX
    RUN=KEY_LSHIFT
    PRE_ATTACK=GAMEPAD_R1 MOUSE_B0 KEY_RBRACKET
    AIM_POWER=GAMEPAD_R2 KEY_C
    PRIME_GRENADE=GAMEPAD_L2 KEY_Q
    UBER_ATTACK=KEY_T GAMEPAD_RTHUMB
    MELEE_ACTION=GAMEPAD_CIRCLE KEY_SPACE
    ACTION=GAMEPAD_X KEY_LCONTROL
    PICKUP=GAMEPAD_SQUARE KEY_Z
    RELOAD=KEY_R
    CONTEXT_POWER=GAMEPAD_TRIANGLE KEY_E
    FLASHLIGHT=KEY_F GAMEPAD_UP
    INV_SLOT_0=GAMEPAD_RIGHT KEY_1
    INV_SLOT_1=GAMEPAD_LEFT KEY_2
    SHOW_INVENTORY=KEY_I GAMEPAD_SELECT
    PLANT_MINE=GAMEPAD_R2 MOUSE_B2
    MENU_GENERIC2=GAMEPAD_TRIANGLE KEY_HOME

W-A-S-D genel oyun yön tuşları
    Shift Tuşı = Koşma
    Mouse Soltuş = Silah atak
    C tuşu = Special (Kalkan ve Görünmezlik ) ileri seviyelerde açılacak
    Q tuşu = Bomba atma
    Mouse Orta Tuşu = Kesici Aleti Atma (Basık tutulduğunda Yavaş çekim modu) ileriki seviyelerde açılacak yavaş çekim
    Space (boşluk) tuşu= Silahla dipcikle vurma
    E tuşu= Yerden item almaya yarar (basık tutmak gerekebilir)
    R tuşu= Mermi değiştirme
    F tuşu= El feneri yakma
    I tuşu= İnventory i açar (İnventory açıkken Home tuşu yapabildiğimiz özellikleri gösterir)
    1-2 tuşu = alınan silahlar arasında geçiş
    Mouse Sağtuş =Hedef alma zoom şeklinde

Bemim ayarlar bunlar değiştirmek istersenin oyun içinden değiştirebilirsiniz fakat eng. ses yaparsanız pek şansınız olmaz değiştirmeye :D malum herşey **** :D

Yardımım olduysa ne mutlu bana

NOT : OYUN GERÇEKTEN SÜPER BENCE OYNAMANIZI TAVSİYE EDERİM.
    RUSÇA İNDİRENLER KORKMASIN OYUN OYNANABİLİR DERECEDE ANLAŞILIR. BİR TEK UPGADE OLAYI KARIŞIK ONADA YARDIMCI OLURUZ :D
    Bu Mesaj gece 1 de tarafımdan hazırlanmıştır yazım hataları olabilir kusura bakmayın ::D
    herKESE İYİ OYUNLAR ...

Aşağıdaki yararlı bilgileri |muhrip| arkadaşımız hazırlamıştır.

Arkadaşlar oyunu ingilizce yapmak istiyorsanız mutlaka okuyun!!!

konuşmaları ingilizce yapmak için;
    C veya hangi sürücüye yüklediyseniz:\Program Fİles\(belki bazılarımızda şu tür bişey yazar ''Íîâûé Äèñê'')Dark Sector\Configs
    ve DS.cfg dosyasını notepad ile açın.

aşağıdaki satırı:App.Language=ru

bu şekilde değiştirin:App.Language=en

sonra kaydedin ve çıkın

menü yazılarını ingilizce yapmak için;Öncelikle masaüstünde bir klasör oluşturun,sonra Dark Sector/Cache.Windows adlı klasöre girin ve burdaki H.Misc.cache, H.Misc_ru.cache dosyalarını masaüstünde oluşturduğumuz klasöre atın.Ardından H.Misc.cache dosyasını ayrıyetten masaüstüne kopyalayın ve adını H.Misc_ru.cache olarak değiştirin.Son adım olarakta masaüstüne ayrıyetten kopyaladığımız ve adını H.Misc_ru.cache olarak değiştirdiğimiz dosyayı Dark Sector/Cache.Windows adlı klasöre atın ve ''dosyayı değiştirmek istiyormusunuz'' sorusuna evet diyin.Sonra oyuna girin.

Bu 2 işlemi yaptıktan sonra oyundaki herşey ingilizce olacaktır:)

Birkaç arkadaşıma yardım olsun diye şu notlarıda eklemek isterim:
    Sağ ve sol tık xxxx olarak gösterilmiş.sağ tık zoom sol tık ateş etmeye yarar.
    r tuşu yeni sarjor takar.
    space tuşu melee atak işine yarar ve kutuları kırmada kullanabilirsiniz.düşmanın yanındayken space e basarsanız değişik şekillerde karşıdaki kişiyi öldürürsünüz.
    Z tuşu yerdeki mermi kutusunu alır
    sol ctrl tuşu cover yapar(gears of war daki gibi nesnenin arkasına yaslanır.)
    c tuşu elimizdeki bumerang gibi olan bıçağı fırlatır(çok önemli 2 not!!1:c ye basılı tutunca sarı bir simge görürsünüz.Tam sarı iken c den elinizi çekerseniz çok güçlü bir şekilde atar ve zincir,kilit vs. her şeyi kırar.Düşmanlara attığınızda karşıdaki kişinin uzuvlarından biri kopabilir:D 2. not ise c ye bastıktan sonra bıçak elimizden giderken tekrar c ye basarsanız yavaşlatılmış modda bıçağı mouse ile kontrol edersiniz!!)

Benim sistemim vista olduğu için eğer sorun yaşıyan varsa ilaçıda koymak istiyorum.işte link:http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.de/files/45793663/dark_sector_vista_crack.zip.html

umarım yardımım dokunur

[Kunye=14-4]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Pir ben açacaktım konuyu

Oyun çıktı 7.25 gb

Dark Sector™ (ÇIKTI)

Donanımhaber Video incelemesi

http://www.donanimhaber.com/darkSector_video_inceleme-8594.htm#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 18 Ocak 2009; 23:52:44 >

• Oyun Hakkında bilgi verebilirmisin ? ingilizcem zayıfda biraz tabi biliyorsan.
  • Bu donanım haber de incelemesi olan oyun mu yoksa
  • Evet bu oyunu hatırladım konusu vardı sanırım ama yanlış hatırlayabilirimde hatta Assasins Creed'in gelişmiş versiyonu demiştim.
  • Nasıl bir oyun acaba birden bire ortaya çıktı indirmeye üşeniyorum
  • ilk yayınlanan videolarında ''gelecekte geçen MGS - Splinter Cell'' izlenimi uyandırıyordu ama sonradan bambaşka bir oyun olup çıktı :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ANaa nere çıktı ya ne zaman çıktı hanii
  • ss isterük..
  • Nasıl bişey acep sslermisiniz
  • DH de video incelemesi var ordan bakabilirsiniz
  • PC için birkaç ss vereyim

Dark Sector™ (ÇIKTI)

Dark Sector™ (ÇIKTI)

Dark Sector™ (ÇIKTI)

Dark Sector™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 18 Ocak 2009; 23:54:25 >

• Böyle yarı fantastik yarı macera oyunları bu aralar hiç iyi gitmiyor nedendir bilmem ama tam xbox'lık oyun.
  • Oyunun grafikleri kaplamaları gears of war a benzemiyor mu ?
  • Oyun habersiz çıktı çok ilginç yaNeyse ama playstation'da tek özendiğim oyun olmuştu kendisi iyi olduğu pc'ye çıktığı...
  • benzemesi cok doğal ut3 nede olsa. ayrıca gercekten oyun cıkmışmı bu ne hız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rpm7200

benzemesi cok doğal ut3 nede olsa. ayrıca gercekten oyun cıkmışmı bu ne hız..

ut3 kullanmıyor oyun ama ona cok benzeyen bir motor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauser -- 19 Ocak 2009; 0:18:03 >
  • Epic Game�s Unreal franchise, Dark Sector ..
    bu oyunu cok takip ettim iyi bilirim zamanın da pc ve xbox için geliştiriliyor idi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rpm7200 -- 19 Ocak 2009; 0:17:57 >
  • Oyun Unreal motoruna çok benzeyen evolution motorunu kullanıyo.Zaten videosundada söylüo oyundaki hareketler felan gears of warden alınmış...
    @venomtrk bu arada verdiğin ss'ler için saol.Oyun nasıl sistemi yoruyo mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just GMGOW -- 19 Ocak 2009; 0:17:28 >
  • evet ut3 değilmiş Evolution Engine motorun ismi

http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Sector

burada oyunla ilgili birçok bilgi var

ayrıca oyun konsol versiyonlarında gamespottan 7.5 puan almış yani fena bir oyun değil
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.