Şimdi Ara

Dark Sector™ (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
33.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun şu anlık için rus oyun yapımcısı olan ND (Noviy Disk'' Türkçesi: Yeni Disk'') firması tarafından PC için uyarlandı ve sadece rusça ve ruslara özel çıkarıldı. Yapımcının sözlerine göre: ''Bu muhteşem oyunu sadece konsollara özel kalmasını istemedik, uzundur üzerine çalışıp en iyi şekilde seslendirerek çok iyi bir optimizasyon ile oyunu başarıyla PC kullanıcıları için uyarladık, PC yapımı için lisans aldık ve PC kullanıcılara sürpriz yapmak istedik ve adımızı böylece ileriye taşıdık'' diye cevapladı...
    alıntı...

ve optimizenin mükemmel olduğu söyleniyor..
  • Oyun fena değil gibi bakalım 2-3 saat sonra oynarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Ocak 2009; 12:08:03 >
  • ben ps3 te oynadım bunu pek gelecek vaadetmiyor söyleyeyim efsane bir oyun değil yani..
  • Oyunun ingilizcesini dört gözle bekliyorum grafiklerde gayet tatmin edici.Bu arada oyundaki kanlar cok gerçekçi duruyor
  • Arkadaşlar hayirli olsun oyun çikmiştir sanirim.Multi 6 Sürümü "Russian,English,German,French,Italian,Spanish" dilleri mevcut.
  • Dostum o Xbox360 versiyonu olmasın?
  • bunu ps3 te oynamıştım çok zevkli değil ama idare eder fena değil oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

Dostum o Xbox360 versiyonu olmasın?

malesef fake çikti rusçaymiş.bi anda heyecanlandim . kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehriyet -- 24 Ocak 2009; 13:56:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: frontoza77

Oyun şu anlık için rus oyun yapımcısı olan ND (Noviy Disk'' Türkçesi: Yeni Disk'') firması tarafından PC için uyarlandı ve sadece rusça ve ruslara özel çıkarıldı. Yapımcının sözlerine göre: ''Bu muhteşem oyunu sadece konsollara özel kalmasını istemedik, uzundur üzerine çalışıp en iyi şekilde seslendirerek çok iyi bir optimizasyon ile oyunu başarıyla PC kullanıcıları için uyarladık, PC yapımı için lisans aldık ve PC kullanıcılara sürpriz yapmak istedik ve adımızı böylece ileriye taşıdık'' diye cevapladı...
    alıntı...

ve optimizenin mükemmel olduğu söyleniyor..

Bu bana hiç akıl karı gelmedi Madem bu adamlar PC'ye oyun port edebiliyor neden bu oyunu ettiler edecek başka oyun mu yoktu Madem anlıyolar bu işte GT5'i hadi 5 i geçtim 4'ü port etsinler...
    Ayrıca bu Ruslar çok bencil millet. İlk oyunlarını Rusça çıkarırlar kendi milletleri oynar sonra 1 yıl sonra İngilizcesi çıkar ayıp olmasın diye...

• quote:

Orjinalden alıntı: Mehriyet
    malesef fake çikti rusçaymiş.bi anda heyecanlandim . kusura bakma.

Önemli değil yaw ne olacak, herkesin başına gelebilir

@Oz_An,
    Dostum ama ben şunu anlamıyorum; mesela Ruslar keselerini doldurmak için oyun yapmıyor o zaman, düşünsene ne kadar garip bir durum.
    Atıyorum biz Mount & Blade'in Türkçesini çıkarmıyorken!! adamlar oyunlarını İngilizce çıkarmaya tenezzül bile etmiyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 24 Ocak 2009; 16:51:02 >

• Oyunu kurdum fakat menüler ve altyazılarda rusça bu biraz kötü olmuş ileride bir yama çıksada en azından menü ve altyazılar ingilizce olsa oyun bence gow'dan daha güzel grafiklerde yabana atılacak türden değil ve optimizasyonda iyi ruslar oyun piyasasında güzel şeyler çıkartıyorlar diğer örneğide cryostasis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Ocak 2009; 22:23:01 >
  • Evet, son dönemde çok iyi rus yapımı oyunlar çıktı piyasaya. Ruslar baya ilerledi bu konuda da bakalım biz ne zaman ilerlicez...
  • Grafikler güzel.
  • Buradaki kapıyı açamadım açabilen varmı ?

Dark Sector™ (ÇIKTI)
  • dostum oyunu rusca oynarken zorluk çekiyormusun yoksa bi sorun yaratmıyor mu ?İngilizcesini daha fazla bekleyemicem çünkü bu arada o elindeki zavazingoyu atma tuşuna daha uzun basıp kapının kilidini kırmayı dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criminalmanne -- 25 Ocak 2009; 19:49:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: criminalmanne

dostum oyunu rusca oynarken zorluk çekiyormusun yoksa bi sorun yaratmıyor mu ?İngilizcesini daha fazla bekleyemicem çünkü bu arada o elindeki zavazingoyu atma tuşuna daha uzun basıp kapının kilidini kırmayı dene

Hayır zorluk çekmiyorum ama en azından ingilizce altyazı olsaydı konu daha ayrıntılı anlaşılırdı kesinlikle oynanması gereken güzel bir oyun bende ingilizcesini bekleyemedim takıldığım yerde elimdeki ile atıldığını biliyorum zatende daha uzun basarak değil sarı olunca atmak gerekiyor bir kaç defada oldu grafikler ue'ne benziyor ama biraz daha farklı ve göze oldukça güzel görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 25 Ocak 2009; 20:07:57 >

• tamam dostum dayanamıcam daha fazla ediniyorum oyunu
  • Konsol bir Exclusive daha kaybetti. Hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: VaLoUr

Buradaki kapıyı açamadım açabilen varmı ?

Dark Sector™ (ÇIKTI)

Dostum Orada bende kaldim.Acamadim 1 turlu kapiyi
    Youtubede o bolumu buldum adam normalde firlatip kilidi kirip aciyor herhangibi özel 1sey yapmiyor sanirimm bug falan olabilir.
    Ben oyun....cennetten Elde ettim oyunu

• @ MORFEUS
    Sağ mouse ve c'ye basıldığında hedef sarı olunca atmak gerekiyor her zaman olmuyor bir kaç kere deneyince tutturuluyor ve elindeki bıçağı daha güçlü atınca kapılar açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 25 Ocak 2009; 21:10:39 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.