Şimdi Ara

Dark Sector™ (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
33.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu oynuyorum vede grafikleri bence mükemmel derece güzel ve oynanışta zevkli geow gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Konsol bir Exclusive daha kaybetti. Hayırlı olsun

Dostum bilmem hatırlar mısınız ama bu oyun seneler önce pc için açıklanmıştı hatta Unreal grafik motoru ile yapılacağı söylenmiş ve güzel bir ekran görüntüsü ile senelerce bizleri bekletmişti Daha sonra iptal oldu sandığımız Dark Sector Unreal 3 grafik motoru ile konsollara çıktı. Senelerce pc için çıkacak denen yapım uzun bir süre sonra konsollara gelince çok şaşırmıştım doğrusu ama şimdi pc ye de geldi ve denemek için sabırsızlanıyorum Beklediğim ve merak ettiğim bir oyun Dark Sector umarım hayal kırıklığı yaşatmaz.

• bende konuşmalar ingilizce birde evet yazılar yıldıza dönüyor o sorun var.nasıl save yapıldıgını bulamdım.
    3. olarak aldığımız özellik ne oluyor bu sarı halkadan sonraki özellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maliaslaner -- 26 Ocak 2009; 14:49:21 >
  • konuşmaları nasıl ingilizce yaptın dostum ?
  • DS.cfg dosyası var not pad ile içindekileri kopyala yeni bir DS.cfg dosyası yarat ve içindeki ''ru'' seçeniğini ''en'' yap.tekrar koy aldığın klasöre eskisini sakla istersen.ben değiştiremedim öbür türlü çünkü.ama yazılar gidecek haberin olsun.
  • Arkadaşlar bende öldürdüğümüz adamların silah sesleri ve konuşmaları gelmiyor bir çözümü varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: maliaslaner

DS.cfg dosyası var not pad ile içindekileri kopyala yeni bir DS.cfg dosyası yarat ve içindeki ''ru'' seçeniğini ''en'' yap.tekrar koy aldığın klasöre eskisini sakla istersen.ben değiştiremedim öbür türlü çünkü.ama yazılar gidecek haberin olsun.

Dediğini yaptım konuşmalar ingilizce oldu sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 26 Ocak 2009; 17:15:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: maliaslaner

DS.cfg dosyası var not pad ile içindekileri kopyala yeni bir DS.cfg dosyası yarat ve içindeki ''ru'' seçeniğini ''en'' yap.tekrar koy aldığın klasöre eskisini sakla istersen.ben değiştiremedim öbür türlü çünkü.ama yazılar gidecek haberin olsun.

tamam dostum deneyim bi aynı şey Cryostasis'te de işe yararmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criminalmanne -- 26 Ocak 2009; 19:24:34 >
  • dark sector saved gamehttp://rapidshare.com/files/190190537/dark_sector.rar
    rapid yapın yıldızları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maliaslaner -- 27 Ocak 2009; 17:21:01 >
  • ingilizce sürüm çıktı sanırım 7,25 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 29 Ocak 2009; 13:00:07 >
  • evet çıkmış arkadaşlar oyun..
  • ßen oynadım bu oyunu Pc DE geçen hafta grafikler hiçbir oyunda rastlanmadık bir tarzda mükemmel çok gerçekçi ilerleyen bölümlerde bazı bölümleri geçemediğim için bıraktım oynamayı ama herkeze rahatca tavsiye edebileceğim bir oyun ben oynadıgımda ruscaydı ingilizce patch cıktımı bilmiyorum..
  • Arkadaşlar Cd cilere falan geldi mi bu oyun?
  • arkadaşlar ben de rusca var bu yeni çıkan sürümü yüklemeli miyim yoksa rus versiyonu da ingilizce yapılıyo mu
  • bu oyunda oynanabilirlik nasıl? dead space gibiyse berbat. birde konusu nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

ingilizce sürüm çıktı sanırım 7,25 gb

Eğer doğru düzgün ilaci varsa bunuda indireceğim gereksiz yere acele ettik rusçasında menüler anlaşılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Ocak 2009; 21:40:52 >
  • ya ben çektimde mdf dosyasını daemon görmüyo..

isobusterla içine baktım bir ikitane ldz uzantılı recover file gözüküyo ne alaka bunlar ya
  • Yaw hani İngilizcesi çıkmıştı bunun, kuruyorum, setup'daki yazılar Rusça ve bir b.k anlaşılmıyor.
    Neyse yerini bildiğimiz için sorun teşkil etmiyor fakat oyun Rusça ise yazık olacak gerçekten.
    Ortalığı ateşlendirdiniz milleti telaşa getirdiniz
    @evohan, aha da öyle kalırsın işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 31 Ocak 2009; 14:31:40 >
  • Oyunun ingilizcesi çıkmamış
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.