Şimdi Ara

Dark Sector™ (ÇIKTI) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
33.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyna yeni başladım. 2 saat kadar oynadım... 4. bölüme geldim.

burda fazla ilgi bulmaması şaşırttı beni... gayet güzel bir oyun.

bende ses sorunu yok. bilmiyorum çözümü nasıl...
  • Chpt 8deyim ben baya bi ilerledim ama sıkıldım yanlız.Oyun çok tekrar ediyor kendini. Oynanabilirlikten sonra yaratıklarda GEOW'a benzettiğini farkettim.Patlayı patlayıveriyolar. Bulmacalar güzel olmuşta bazen sıkıyo adamı yav.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

Chpt 8deyim ben baya bi ilerledim ama sıkıldım yanlız.Oyun çok tekrar ediyor kendini. Oynanabilirlikten sonra yaratıklarda GEOW'a benzettiğini farkettim.Patlayı patlayıveriyolar. Bulmacalar güzel olmuşta bazen sıkıyo adamı yav.

Oynamaya değil değmediğiniz söyleyebilir misin? ?

• quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

oyna yeni başladım. 2 saat kadar oynadım... 4. bölüme geldim.

burda fazla ilgi bulmaması şaşırttı beni... gayet güzel bir oyun.

bende ses sorunu yok. bilmiyorum çözümü nasıl...

8. bölüme geldim ve sildim oynu... çok tekrar ediyor oyun... aynı düşmanlar durmadan geliyor..hiç bitmiyor öldür öldür..
    iyice sıkıyor oyun ilerledikçe.. ilk baştaki görüşlerim tamamen değişti.
  • 9. bölüm boss unu nasıl yeniyorduk;taktik verebilecek olan var mı?
    Bayaa bir mücadele ettim;kırmızı oldu wasd ile basbasbas ama bir vuruşta götürüyor şerefsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 14 Nisan 2009; 17:44:22 >
  • Neyse 9. bölüm boss unu geçtim de: şimdi jackal la gidiyoruz oroketliler öldürüyor beni, onlara karşı nasıl savunabiliriz kendimizi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Neyse 9. bölüm boss unu geçtim de: şimdi jackal la gidiyoruz oroketliler öldürüyor beni, onlara karşı nasıl savunabiliriz kendimizi?

NEyse "G" butonuymuş ama jackal dan nasıl çıkıyorduk yaaw
    Galiba bug var;sanırım spacee basınca çıkması gerekiyor ama çıkmıyor;hiç böyle hatayla karşılaşan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 15 Nisan 2009; 16:53:36 >
  • quote:

quote:

Neyse 9. bölüm boss unu geçtim de: şimdi jackal la gidiyoruz oroketliler öldürüyor beni, onlara karşı nasıl savunabiliriz kendimizi?

Galiba bug var;sanırım spacee basınca çıkması gerekiyor ama çıkmıyor;hiç böyle hatayla karşılaşan oldu mu?

Tam hatırlamiyorum ama X tuşu ile çıkıyor olması gerek.

• quote:

Orjinalden alıntı: SuperNaturaL

quote:

quote:

Evet X ile çıkıyor. Ayrıca roketlilere geldiğinde jackalı kullanmanı tavsiye etmem. Suit'in kalkan modunu kullanarak çok rahat geçebilirsin o bölümü

• quote:

Orjinalden alıntı: SuperNaturaL

quote:

quote:

hayret bişey yaaw;hiç aklıma gelmemişti;ama oyunun gıcıklığı işte yanıp sönüyor,göremiyorsun kontrollerin hangisi olduğunu..

• oyun kendi kendine save yapıyor arkadaşlar ama oyundan çıktığınızda aynı yerden veya en son save den başlamıyor deli oldum o kadar geçtim çok eski bi yerde kaldı yardım lütfen
  • ARKADAŞLAR OYUN SAVE DİYOR AMA ÇIKIP TEKRAR GİRİNCE KALDIĞI YERDEN DEVAM ETMİYOR NE YAPMAK LAZIM
  • mutlu sona ulaştım son bosss çok sardı.oyun gerçekten oynamaya değer
  • berbet bir oyun. grafiklere aldanmayon süper dandik bir re çakması. senaryo sıfır oynanabilirlik sıfır sesler ve müzikler sıfır. vur geç den ibaret çok basit bir yapım.
  • quote:

berbet bir oyun. grafiklere aldanmayon süper dandik bir re çakması. senaryo sıfır oynanabilirlik sıfır sesler ve müzikler sıfır. vur geç den ibaret çok basit bir yapım

sen ne tur oyunlar oynuyon.gerçekten merak ettim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakan_78

quote:

berbet bir oyun. grafiklere aldanmayon süper dandik bir re çakması. senaryo sıfır oynanabilirlik sıfır sesler ve müzikler sıfır. vur geç den ibaret çok basit bir yapım

yakın zamanda oynadığım oyunlar dead space, cryostasis, fear2, bioshock. genellikle cod4 multi ve fifa09 takılıyorum hamachiyle. buradan da selam ederim 09 cu varsa kapışırız. haa god of war ın da apayrı yeri vardır bende 4-5 ayda bir bitiririm gowları:)) ben de çok merak ettim böyle basit bir yapımı savunmaya yelteniyorsun sen ne oynuyorsun peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper_tol

quote:

quote:

yakın zamanda oynadığım oyunlar dead space, cryostasis, fear2, bioshock. genellikle cod4 multi ve fifa09 takılıyorum hamachiyle. buradan da selam ederim 09 cu varsa kapışırız. haa god of war ın da apayrı yeri vardır bende 4-5 ayda bir bitiririm gowları:)) ben de çok merak ettim böyle basit bir yapımı savunmaya yelteniyorsun sen ne oynuyorsun peki?

Senaryosu zayıf olabilir ama daha kötü oyunlar da var;bence oyun güzeldi... Peki Gears of War hakkında ne düşünüyorsun?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alper_tol

quote:

quote:

Senaryosu zayıf olabilir ama daha kötü oyunlar da var;bence oyun güzeldi... Peki Gears of War hakkında ne düşünüyorsun?

gears of warı pc ye ilk çıktığında bitirdim, yeni pc mi topladığımda oynadığım ilk oyundu açıkçası çok beğenmiştim grafiklerini falan güzel oyun. 2 yi de bekliyoruz heyecanla pc için

• Fear serisi, dark sector, bioshock,death space, oynadığım son oyunlardı. Dark Sector benim baya hoşuma gitmişti. Özellikle bumerangla yavaş çekimde canavarları falan öldürmek kapıların nasıl açılacağını bulmak v.s. gibi olaylar güzeldi. Oyun güzel. İllaki elsikleri vardır ama oyun güzel.
  • Yaaw bu son boss ne böyle;3 kolu hallettim,sonra iki kolu hallettim;daha sonra çıkan 5 kolu da hallettim adama power attack da yaptım gene geberdik iyi mi?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.