Şimdi Ara

Dark Sector™ (ÇIKTI) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
33.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bigen

Yahu yere indirmeyi başardım;yeşil dumanlar tüttüğü zaman ateşli glavieri fırlatınca tutuşuyor ama ateşe nasıl çekeceğimi beceremedim bir türlü???

Ateşin içine girmiyor zaten orda yanına gelemiyor o yüzden oraya çek dedim birkaç kere daha glavieyi yakıp fırlat ölüyor.

quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

avenged versiyonu yükleyen var mı

Ben o versiyonu yükledim sorunsuz oynuyorum.
  • Arkadaşlar bu REPACK sürümünde kurulum yaparken çalan parçayı nerden bulabilirim,yada ismini bilen varmı acaba?
  • @PesimistRap , ilk bölümlerde garip şekilde rüzgar sesi filan fazla geliyordu, normal konuşmalarda arkadan ses geliyordu aşırı şekilde

ilerki bölümlerde sadece bip sesi gelmeye başladı, oyundan çıktığımda windows ta hiçbir ses çalışmadı, bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi

bende oyunu sildim mecburen, sadece bip sesi geliyor tiz bir şekilde, ilk defa rastaladım böyle birşeye
  • @KırıkKılıç
    Dediğim gibi bende hiçbir sorun yok sendeki sorununda versiyondan kaynaklandığını sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PesimistRap

quote:

Yahu yere indirmeyi başardım;yeşil dumanlar tüttüğü zaman ateşli glavieri fırlatınca tutuşuyor ama ateşe nasıl çekeceğimi beceremedim bir türlü???

Ateşin içine girmiyor zaten orda yanına gelemiyor o yüzden oraya çek dedim birkaç kere daha glavieyi yakıp fırlat ölüyor.

Yere indiği zaman yaratığın tam önüne geçip "finisher" yapmak gerekiyor. En azından ben öyle yaparak öldürdüm onu.
  • Evet arkdaşım;aynen öyle geçtim;şimdi de Nadia yala buluştuğumuz yerden kaçmaya çalışıyorum ama nereye gideceğim acaba?
  • quote:

Evet arkdaşım;aynen öyle geçtim;şimdi de Nadia yala buluştuğumuz yerden kaçmaya çalışıyorum ama nereye gideceğim acaba?

Kapıdan çıkıp sola döneceksin. Yıkılan duvardan gideceksin. Bende orda çok aramıştım başa dönüp durmuştum.
  • of be ne oyundu ama cabuk bitmesin diye günde 1 chapter oynuyordum gercekten cok güzel olmuş son zamanlardan dead speaceden sonra en beğendiğim oyun bu en zor bosta 9. bölüm bosu 10. bölümünki çok kolay. Bu oyun fps -korku -aksiyon içinde herşeyi barındırıyor oynamayanlara şiddetle tavsiyemdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

Oyunun grafikleri kaplamaları gears of war a benzemiyor mu ?

manyak benziyor be ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usak_Efesi

quote:

manyak benziyor be ya

Bence alakası yok.

Bu arada yardım. Hani şu sağ kolumuz acaip birşey olduktan sonra büyük bi yaratık geliyor sonra kaçıp gidiyor az ilerleyince yer altında tünellere falan iniyoruz.Ardın tekrar bir meydana çıkıyoruz ya bir sürü düşman geliyor.Orada kaldım ben gidecek ne bi kapı nede bir tünel kapağı falan var. Ne yapmam lazım orda acaba.SS diyeceksiniz şimdi formatta hepsi gitti.Belki yazılardan çıkaranlar olabilir diye söylüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

quote:

quote:

manyak benziyor be ya

Bence alakası yok.

Bu arada yardım. Hani şu sağ kolumuz acaip birşey olduktan sonra büyük bi yaratık geliyor sonra kaçıp gidiyor az ilerleyince yer altında tünellere falan iniyoruz.Ardın tekrar bir meydana çıkıyoruz ya bir sürü düşman geliyor.Orada kaldım ben gidecek ne bi kapı nede bir tünel kapağı falan var. Ne yapmam lazım orda acaba.SS diyeceksiniz şimdi formatta hepsi gitti.Belki yazılardan çıkaranlar olabilir diye söylüyorum.

yardım istiyorsan youtubeye girecen ara kısmına -- dark sector chapter xx -- yaz yeterli

• quote:

Orjinalden alıntı: radikal1

quote:

quote:

quote:

manyak benziyor be ya

Bence alakası yok.

yardım istiyorsan youtubeye girecen ara kısmına -- dark sector chapter xx -- yaz yeterli

Eeee o zaman bu bölümün ne anlamı kaldı hocam.Kapatalım gidelim.

• dediğin bölümü şimdi hatırladım bende orda kalmıştım meydanın arkalarına doğru demir tellerle örülü bir kapı var orda demir tellerin arasında bumerangı atıp kapıyı acma butonun basacan ama buraya dikat -- bumerangı c tusuna basıp fırlatığımızda tekrar aynı anda 2. kez C tusuna basarak gidişi yavaşlatırız ve mause orta tuşla gidiş yönün değiştiririz-- bu sistemle acacan kapının kontrol panelini
  • Yaaw bu 7.bölümdeki boss nedir öyle;ilk bir iki darbesini savuşturuyorum yaralıyorum;ama sonra bir projectile yoluuyor uzaktan nerde olursam olayım yüksek etkili patlayıcı nuke yemiş gibi geberip gidiyorum;burada ne yapacağız?
    Üç tane birden patlayan şua gönderiyormuş shiled power filan diyor da...???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 5 Nisan 2009; 15:55:01 >
  • quote:

Yaaw bu 7.bölümdeki boss nedir öyle;ilk bir iki darbesini savuşturuyorum yaralıyorum;ama sonra bir projectile yoluuyor uzaktan nerde olursam olayım yüksek etkili patlayıcı nuke yemiş gibi geberip gidiyorum;burada ne yapacağız?

7. bölüm de ki bos hangisi tam hatırlayamadım suyun içindeki görünmez yaratıkmıydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: radikal1

quote:

Yaaw bu 7.bölümdeki boss nedir öyle;ilk bir iki darbesini savuşturuyorum yaralıyorum;ama sonra bir projectile yoluuyor uzaktan nerde olursam olayım yüksek etkili patlayıcı nuke yemiş gibi geberip gidiyorum;burada ne yapacağız?

7. bölüm de ki bos hangisi tam hatırlayamadım suyun içindeki görünmez yaratıkmıydı

Aynen hocam;tam üstüne bastın ayağını kaldır

• Selam yine ben. Yine bu bölümde takıldım mezarlığa benzer bölüm Cptr3 olması lazım. Burada ne yapmam lazım acaba?

• quote:

Selam yine ben. Yine bu bölümde takıldım mezarlığa benzer bölüm Cptr3 olması lazım. Burada ne yapmam lazım acaba?

as o kapıdan içeri gidip vanayı cevirecen sonrada alevli kuleden birtanede arkanda var yanlız onda alev yok alevli kuleye bumerangı atıp arkandaki kuleye nisan alıp okuleyide alevlendirecen sonra sağ ve sol tarafa gidecen yanlız sol tarafa giderken uzun yolda bumerangın alevleri bitiyor yolun tam yarısında tekrar alevi olmayan alev kulesi olacak onuda alevlendirten sonra kara çarşaflı kapıları acabilirsin bilmem anlatabildimmi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.