Şimdi Ara

Dark Sector™ (ÇIKTI) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
33.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet gaz bombası yiyince ekran yeşil sarı kırmızı oluyor.criminalmanne nin dediği gibi biraz uzaklaşınca düzeliyor. 2. söylediğini pek anlamadım.Ama eğer şu çantalardan çıkan özellikleri diyorsan ilerki bölümlerde kanalizasyonda bulunan market var.orada silah alıp o aldığın özellikleri silaha yerleştirebiliyorsun.zaten 4 seçenek var.

1.buy(silah satın almak için)
    2.sell(silah,bomba ve çantalardan çıkan özellikler vs. satmak için)
    3.upgrade(çantalardan çıkan özel güçler stopping power,extra clips,reload time vs.. özellikleri silaha uygulamak için)
    4.locker(sol eline alacağın silahı seçiyorsun diğer almayacağın silahı locker diyorsun)(eğer öyle yapmazsan yeni silah eline gelmez)
  • USA versiyonu ne zaman çıkıyor arkadaşlar ingilizce oynamayı çok istiyorum bu oyunu
    altyazı işini önermeyin lütfen
  • Altyazı değil, oyun komple ingilizce oluyor.

Arkadaşlar bir program buldum, klavye üzerinde istediğiniz tuşu gamepad'e atabiliyor ve gamepad'in sağ analog stick'ini mouse olarak kullanabiliyorsunuz. Dark Sector'u böyle oynuyorum.

MerlininKazanı'nda bu program için bir başlık açtım ama hiç kimse sallamadı...

http://forum.merlininkazani.com/Pinnacle-Game-Profiler-m312045.aspx

Yazıda değinmediğim bazı şeyler var. Örneğin desteklediği oyunlar değil, her oyunu gamepad'le oynayabiliyorsunuz. Desteklediği oyunların ise programı yapan amcalarımın yaptığı configleri indirip o oyun için en ideal kontrollerde oynuyorsunuz. Böyle bir şey işte. Denendi, onaylandı...

Edit: Oyunda bir yerde takıldım, şu mezarlıkta sürekli çan çalıyor vs. Orda ateşi bir yere kadar çekmemiz lazım, fakat yol baya uzun, ateş dayanmıyor. Sadece orası kaldı, ordan geçince bitecek olay sanırım(ateşi gideceği yere kadar taşıyabildim, yolda biryerleri yakmaya çalıştım fakat nafile...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 3 Mart 2009; 21:27:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Morsmordre

USA versiyonu ne zaman çıkıyor arkadaşlar ingilizce oynamayı çok istiyorum bu oyunu
    altyazı işini önermeyin lütfen

Valla şu an oynadığım da konuşmalar da İngilizce hiç bekleme sen....

quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Edit: Oyunda bir yerde takıldım, şu mezarlıkta sürekli çan çalıyor vs. Orda ateşi bir yere kadar çekmemiz lazım, fakat yol baya uzun, ateş dayanmıyor. Sadece orası kaldı, ordan geçince bitecek olay sanırım(ateşi gideceği yere kadar taşıyabildim, yolda biryerleri yakmaya çalıştım fakat nafile...)

Eğer bahsettiğin yer resimdeki -artık tapınak diyelim- tapınağın sağında yer alıyorsa şayet.

Dark Sector™ (ÇIKTI)

Ben şöyle yaptım.Şimdi bu tapınaktan geri git biraz bu ateş yanan şeyler var ya-şamdan diyelim- işte tapınaktaki şamdandan ateşi al tapınağın çıkışından bir tane daha yanmamış şamdan var.Onu yak.Sonra o şamdanın sağına geç.Şimdi en son yaktığın şamdandan ateşi al.Sonra önünde demirler var ya onun üzerinden fırlat glaive i...Yavaş çekime geç....Ordan yakmaya çalıştığımız bir şamdan daha var onu yak...Biraz zorlanabilirsin burda ama mesafeyi ayarla dene ben yaptım yani...

*Acaba bir yerden daha normal bir şekilde yanıyor muydu o şamdan ben böyle kasıntı bir çözüm mü buldum bilmiyorum.

Bundan sonrakini de diyor olabilirsin yani en son yaktığın şamdandan ateşi alıp sağındaki karaşeyi yakıyorsun.Sonra aşağı iniyorsun.Bir yol boyunca ateşi taşıyıp bir tane daha böyle kara şeyi yakman lazım.İşte en aşağı in glaive i fırlat yak mümkün olabilecek en uzak mesafede sonra koş yetişmeye çalış :) Ben bayağı denedim yetiştim.

|muhrip| arkadaşım teşekkürler...Bu arada koşma olayı çok amele ya mouse u kullanamıyosun o zaman...En son o klisemsi mekanda tepelerde gezen o tuhaf yaratığı öldürdüm ebem ağladı.Bugünlük bu kadar yeter :)

• Orayı geçtim, o dediğin uzun mesafe koşu gibi olan yer. Hakkaten ne kasıntıymış arkadaş... Yarın denerim artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Orayı geçtim, o dediğin uzun mesafe koşu gibi olan yer. Hakkaten ne kasıntıymış arkadaş... Yarın denerim artık...

Dediğim şekilde mi geçtin peki :) Daha kolay yolu varmış gibime geliyor .Ya o koşu kısmında işi zorlaştıran koşma tuşunun ameleliği...Mouse u kullanıp kamerayı ayarlayamıyorsun zorlaşıyor iyice...Bir de glaive in o karaşeye nereden ulaşabildiğini tespit et çünkü ben çok kere heh ulaştım dedim attım çok az kalmış falan...ateş sönüyor tabi baştan :) zordu epey...
  • beyler şu config klasorundeki ds.cfg dosyasını upload edebilirmi biri çözünürlük değişti düzelmiyo şimdi o dosyadaki yazılarda değişmiş benim çöz. önceden ordan ayarlanıyordu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

beyler şu config klasorundeki ds.cfg dosyasını upload edebilirmi biri çözünürlük değişti düzelmiyo şimdi o dosyadaki yazılarda değişmiş benim çöz. önceden ordan ayarlanıyordu...

http://www.mediafire.com/download.php?ztq53jhztll

Görüntü ayarları 1680x1050 yanlız...Ben direk burdan değiştirdim zira oyundan yaparken kapandıydı anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |muhrip|

quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

Arkadaşlar şurayı geçen varmı burda ne yapacaz ya yarım saatten beri hiç bişey bulamadım
    ACİL YARDIM EDİN...

Dark Sector™ (ÇIKTI)

Arkadaşlar yardım edebilecek yokmu ACİL!!!

devil orayı geçmenin yolunu l-h-t ye yazdığım mesajda bulabilirsin

Sen konunun çok gerisinde kalmışsın ben oyunu bitirdim bile.Bide yukarda ilaç vermişsin eğer banlanmak istemiosan bence kaldır onu bi an evvel...

• KaldırdımBide o mezarlıklı bölümde bıçağınızı yaktıktan sonra koşarsanız yetişemiyorsunuz.(belki bi kaç kişi yetişebilmiştir.)Merdivenlerden inmeden karşı tarafta 1 tane daha şamdan var onu yakınca yolun sonuna gelip şamdan dan bıçağı yakar ve o yumurta gibi şeylerin olduğu ağı eritebilirsin:)Evet o kilisedeki colommus adlı canavar benide kastı biraz:DZaten 2 taktiği var yenmenin.

ilk önce kolonlara çıktığında yakacaksın sonra yanına gidip space e basıp ekranda gösterilen harfe bir kaç kez basınca kafasına mermi sıkacak.Bunu 3 kez yaptıktan sonra canavar peşinden gelmeye başlıyacak.Burda işimiz daha zor.Yukarda tam elektrik patlaması gibi bir şey olduğunda ordaki aletin en altında elektrik olacak.tam patlama sırasında canavarı yakın ve hemen elektiriği alıp canavara fırlatın.2 si birden canavara gelince güçsüz olacak.bi kaç kez daha yaparsanız ölecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |muhrip| -- 4 Mart 2009; 11:22:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: L-H-T

quote:

Orjinalden alıntı: evohan

beyler şu config klasorundeki ds.cfg dosyasını upload edebilirmi biri çözünürlük değişti düzelmiyo şimdi o dosyadaki yazılarda değişmiş benim çöz. önceden ordan ayarlanıyordu...

http://www.mediafire.com/download.php?ztq53jhztll

Görüntü ayarları 1680x1050 yanlız...Ben direk burdan değiştirdim zira oyundan yaparken kapandıydı anlamadım.

eyvallah ..

bu arada bende yukardaki arkadaşın verdiği programla joypad i ayarladım gayet güzel aoynanıyor yannız hedef alma olayı tabi mause la çok daha kullanışlı

• @Animepiggy:Yukarda anlattığımı anlamaz isen şöyle kısaca anlatayım.o uzun koşu yaptığın yerde ateş dayanmaz.en başa dön merdivenlerin ortasına gel.sonra geriden ateşi yak ve merdivenlerin tam karşısına bak.orada bi tane daha ateş yakma yeri göreceksin.onu da yak ve yolun sonuna git.ondan sonra yeni yaktığın yerden ateşi alıp ağı yak.
    @Pir:Dostum sen en iyisi konu başlığını Dark Sector Sorunlar ve Çözümler diye değiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |muhrip| -- 4 Mart 2009; 18:40:07 >
  • quote:

@Animepiggy:Yukarda anlattığımı anlamaz isen şöyle kısaca anlatayım.o uzun koşu yaptığın yerde ateş dayanmaz.en başa dön merdivenlerin ortasına gel.sonra geriden ateşi yak ve merdivenlerin tam karşısına bak.orada bi tane daha ateş yakma yeri göreceksin.onu da yak ve yolun sonuna git.ondan sonra yeni yaktığın yerden ateşi alıp ağı yak.
    @Pir:Dostum sen en iyisi konu başlığını Dark Sector Sorunlar ve Çözümler diye değiştir

Olabilir iyi fikir...

• valla boss larda çok iyi olmuş bu yönü ilede lost planet e benzemiş sanki , bu sene çıkan en keyif verici oyunların başında geliyor kesnlikle deneyin
  • Chapter 7nin sonundaki elektrikçi hayvan nasıl öldürülür ya bütün cephanemi boşalttım elemanda tık yok.Bir elektrik gönderdi mi duman oluom zaten...
  • L-H-T iyi ilerlemişsinBen şimdi o virüslü kızı indirdim.şimdide vault a gidiyorum.orda bıraktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |muhrip| -- 5 Mart 2009; 23:09:39 >
  • quote:

L-H-T iyi ilerlemişsinBen şimdi o virüslü kızı indirdim.şimdide vault a gidiyorum.orda bıraktım

Hahah hacım ilerlemek ne demek an itibariyle oyunu bitirdim.

Şimdi benim önceki mesajımda sorduğum elektrikli şeye gelelim.Belki takılan olmuştur.İlk olarak CTRL ye sık sık basıp hoplayarak yaratıktan kaçının kaçınırken de vurun şerefsizi...Bazen uzaktan hızla geolip yanınızda şekillenecek size bir yumruk çakacak eğer o yumruktan kaçınırsanız güzel bir şarjor boşalımı yapabilirsiniz çünkü o yumruktan sonra size darbeye devam etmiyor mal geri kaçıyor.Böyle böyle birazcık öldürün elemanı...Bir süre sonra yaratık enteresan bir çığlık atacak ve sütunlardan birine tırmanacak sonra gözden kaybolacak...Bu sefer eleman bir köşede(sütuna bakmayın yanlız orada değil) size elektrik gönderecek havadan(su var diye ordan gönderir falan dedim ama eleman sınır tanımıyor) neyse elektrik atmadan hemen önce e ye basıp kalkan modunu aktif yapın.Yapın çünkü bu elektrikten bir tane bile yerseniz ölürsünüz.Kalkanı aktifleştirince elektrik etki etmeyecek bu sürede onu vurun.Kalkan kalkınca tekrar aktif edin böyle bir kaç defa daha yapın...Eleman renkten renge girmiş bir şekilde köşede durucak bir süre sonra yanına gelip space e basın işini bitirin :)

Çok uyuz birşey oldu.Son bossa geldim.Şimdi malum önce 3 yılanı sonra 2 yılanı sonra 3+2 yılanı öldürüoruz aralarda da bu koca mekanizmayı kontrol eden lavuğa glaive i atıyoruz.Neyse ben son boss a gelmemden itibaren 2 bilemedin 3 ölüş sonrabu yılanların hepsini öldürdüm.Oyunu bitirmem için yapmam gereken şey glaive i birkaç kez lavuğa atmak....Bende kuvvetli olsun dedim elektriğe attım glaive i attığım anda öldüm deli oldum ya sonraki oynayışlarda 6,7 defa daha öldüm yani bitirmiştim oyunu be...Neyse sonunda bitirdim işini şarapsızın...

Oyun boyunca özellikle uyuz olduğum şey bize kurşun kıtlığı yaşatılmasıydı sürekli...60 yaratık üzerime saldırıyor glaive i kullanıcam illa...Bazen kurşunu koyarlar o da bir dolumluk ki savaş meydanının ortasında öf yani...Bu yüzden bu kadar çok yaratıkla glaive ile dövüştükten sonra insanlarla savaşmak çok güzel oluyor.Kesiyon kolunu alıyon silahını umrunda mı dünya? :)

Yine de güzel oyundu...Alsak şöyle başka xbox oyunlarını da pc ye ninja gaiden vb....

Birşey daha soracağım.. Hiç kimse glaive ile kendini kesti mi?Bir keresinde insanlarla kapışıyorum.Böyle bir köşede bir kamyonun arkasında geçtim.Ama kamyon binanın bir girintisinde yani adamların oradan bana kurşun ya da bomba atması mümkün değil...Glaive i hedefledim güya kamyonun bir arasından falan bi adam döndü kafama geldi öldüm :D Yani zannetmiyorum kurşun falan olduğunu...Bir keresinde de kendimi kestim öldürmedim ama...Bunu yapan var mı acaba yoksa ben mi kuruntu yapıyorum? :)

• Hehehe.Bence son boss tan önceki boss(bizim kız arkadaşımız çıkan)daha iyi ve zorluydu.Son bölümdeki o adamı tek denemede hiç ölmeden öldürdüm:Do güçsüz kaldığı anda lazer gibi bişey geliyor.o ışın bizi öldürmeden glave i adama saplamamız lazım.Pek kolay değildi ama oyun güzeldi gerçekten.Hakikaten dediğin çok doğru.Savaş olmayan yerde mermi bolluğu var.savaş olan yerde belki 1 belki 2 kutu taş çatlasa 3 kutu çıkıyor:DBu arada herkese o g36c ye benzeyen silahı almasını dehşetle öneririm(konig mi öyle bişeydi adı sanırım):D
  • Ben oyunu pistol ve 6.bölümde shotgun alarak bitirdim başka silah almadım...
  • Filmini yapsınlar.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.