Şimdi Ara

Dark Sector™ (ÇIKTI) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
33.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Orada bumerang'ı yukarı atıyor, havada kontrol ediyorsun (attığın tuşa basılı tutarak - mouse ile yönlendirme yapılıyor) ve karşındaki (tellerin arkadasındaki) düğmeye çarptırmaya çalışıyorsun.
    Yalnız tam hatırlamıyorum, bir yerden elektrik bulup bumerang'ı elektrik ile beslemen gerekebilir.

Ben bitirdim, zevkli bir oyun. Son boss felaket yalnız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

@Deviilll,
    Orada bumerang'ı yukarı atıyor, havada kontrol ediyorsun (attığın tuşa basılı tutarak - mouse ile yönlendirme yapılıyor) ve karşındaki (tellerin arkadasındaki) düğmeye çarptırmaya çalışıyorsun.
    Yalnız tam hatırlamıyorum, bir yerden elektrik bulup bumerang'ı elektrik ile beslemen gerekebilir.

Ben bitirdim, zevkli bir oyun. Son boss felaket yalnız.

Yok yok tamam slow motion olayını şimdi keşfettim.Tuşları XXXX diye gösterdiği için yapmayı bilmiyodum saol genede...
  • bende ingilizce yaptım gayet yeterli oluyor... oyun gow gibi ama bence ondan daha güzel olmuş fizik motoru harika

yannız ilk bölüm hep sizyah beyaz ilerde renklenecek mi acaba bu oyun
  • Oyunun atmosferi güzel beğendim ben doğrusu..

Bu arada oyunu full olarak ingilizce yapmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki dosyayı indirip oyunun kurulu olduğu yere atarlarsa oyunları ingilizce olacaktır. Kurulum dosyası içerisinde mevcuttur.

http://www.mediafire.com/download.php?0fjozizdjom
  • quote:

Orjinalden alıntı: oğuz1907

Oyunu kurudm crack yaptım.Oyuna tam giriyorken masaüstüne atıyor.Hata mesajı felanda vermiyor salak oyunBöyle bişeyle karşılaşan varmı arkadaşlar

Al benden de o kaadr ne yapacağız???
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

bende ingilizce yaptım gayet yeterli oluyor... oyun gow gibi ama bence ondan daha güzel olmuş fizik motoru harika

yannız ilk bölüm hep sizyah beyaz ilerde renklenecek mi acaba bu oyun

Evet sonraki bölümler renkli
    Yanlız dünden beri oynuorum 7.chaptera geldim çok mükemmel ortamlar var.Yaratıkları ve Bossları çok hoşuma gitti.Çatışma ortamları müthiş olmuş zaten.Grafikler bakımından kaplamalar biraz daha iyi olsaymış daha iyi olurmuş çünkü arada sırada göze çarpıyo.Neyse o kadarıda olur dioruz.Oyun benden 8/10 puan alıyor.

• yannız AA açılmıyo galba yada ben ayarlarıı bulamadıım
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

yannız AA açılmıyo galba yada ben ayarlarıı bulamadıım

Oyunda AA yok.Zaten gerekte yok...
  • vista 64 bit te açılmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

Oyunun atmosferi güzel beğendim ben doğrusu..

Bu arada oyunu full olarak ingilizce yapmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki dosyayı indirip oyunun kurulu olduğu yere atarlarsa oyunları ingilizce olacaktır. Kurulum dosyası içerisinde mevcuttur.

http://www.mediafire.com/download.php?0fjozizdjom

dostum oyunu rusca oynayamadığım için silmiştim sonra yamayı görünce tekrar kurdum ilk oyunu girdim ama yamayı yaptıktan sonra bu hatayı verdi ''Error accessing the application data. Reinstall the application and try again.
    If the error recurs, press "Error report" and send the report to product technical support.''

TAMAM HALLETTİM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criminalmanne -- 28 Şubat 2009; 20:46:04 >

• arkadaşlar benim sistem bunu çalıştırırmı acaba bilgi verirseniz sevinirim. intel core 2 duo 1.8, ekran kartı msi n9600gt oc, 3 gb ram var 1 tb harddisk , 450 w psu yarumlarınızı bekliyorum acil yardım !!!!!!!!!
  • @blueprince79

Vista 64 bit kullanıyorum takır takır oynuyorum oyunu hocam, herhangibir hata yok.

@selim 000

Niye açmasın hocam? Açmaması için herhangibir sorun yok. Performanstan da herhangibir sorun olacağını sanmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selim 000

arkadaşlar benim sistem bunu çalıştırırmı acaba bilgi verirseniz sevinirim. intel core 2 duo 1.8, ekran kartı msi n9600gt oc, 3 gb ram var 1 tb harddisk , 450 w psu yarumlarınızı bekliyorum acil yardım !!!!!!!!!

Evet çalıştırır...
  • joypad i aktif etmenin bir yolu varmı bende logitech var ama aktif edemedim
  • Oyunda seslendirmeler de ingilizce oluyor mu? Ona göre şey ettireceğimde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Oyunda seslendirmeler de ingilizce oluyor mu? Ona göre şey ettireceğimde...

Evet seslendirmelerde türkçe oluyo.Altyazılarda ve menüde
    oluo ama menüdeki yazıların bazıları xxxx şeklinde gözüküo ama o da önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just GMGOW -- 1 Mart 2009; 16:33:48 >
  • oyun gerçekten çok güzel arkadaşlar jericho dan sonra savaş modellemeleri fizik motoru böyle güzel işleyen bir oyun oynamamıştım harbiden sağlam oyun olmuş... karekterin hareket özellikleri gow u çok andırıyor aslında ama gow bunun eline su dökemez bence

yannız aa açılmadığı için 1280*1024 için kırıklar oluşuyor malesef
  •  Dark Sector™ (ÇIKTI)

Yapamadım şu powerthrow u ....controlsten gördüğüm kadarıyla üç tane XXXX tuşu var.Biri ateş etmeye yarıyor ki bu sol mouse tuşu...Biri de elde o acayip şeyi fırlatmaya yarıyor ben bunu orta mouse tuşu olarak değiştirdim.Diğerinin açıklamasında XXXX yazıyor ama artık onun benim sağ mouse tuşu olması lazım nişan alma şeysi....

Burda bahsedilen XXXX hangisi hepsini denedim bekledim değişen renk yok yahu...Bir yardım edin gençler :)

Ya bir de mesela taramalı falan bir silah aldık.Bir süre sonra kıyafetimiz cız ediyor onu atıyoruz ve normal silahı kullanmak zorunda kalıyoruz.Bu olmak zorunda olan birşey mi önüne geçemez miyiz? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-H-T -- 2 Mart 2009; 16:23:05 >

• XXXX tuşu sanırım space olması lazım.
  • power için fırlatma tuşuna bisure basılı tut hedef alırken tabi sonra hedef imleci sararacak tam o sırada bırakıp tekrara basacan

evt adamların silahlarında virus alarmı var sendede virus olduğu için bisure sonra kendini imah ediyo diğer elinle tutuğun silaha virus gelmiyo ama ilerde buna karşı önlemli silahlarda var galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 2 Mart 2009; 17:44:58 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.