Şimdi Ara

Dark Sector™ (ÇIKTI) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
33.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Power olayını 4,5 kere yaptım ama hala zorlanıom yaparken istediğimde yapmak zor oluyo zamanlama önemli herhalde...Gelgelelim.

Dark Sector™ (ÇIKTI)

Kaldım burada iniyorum aşağı 50 tane zombi öldür öldür nereye kadar.Gidecek bir yer de yok.Yani olay bütün zombileri tek tek öldürmekten ibaretse geçemem ben o bölümü de :) Başka birşey var mı?Mesela yukarıdayken malum orda bi kırık lamba var.Glaive i oraya gönderince elektrikleniyor.Sonra dedim suya atayım.Su da elektriklendi.Dedim umarım zombiler toz olmuştur.Ama bi halt olmamış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: L-H-T

Power olayını 4,5 kere yaptım ama hala zorlanıom yaparken istediğimde yapmak zor oluyo zamanlama önemli herhalde...Gelgelelim.

Dark Sector™ (ÇIKTI)

Kaldım burada iniyorum aşağı 50 tane zombi öldür öldür nereye kadar.Gidecek bir yer de yok.Yani olay bütün zombileri tek tek öldürmekten ibaretse geçemem ben o bölümü de :) Başka birşey var mı?Mesela yukarıdayken malum orda bi kırık lamba var.Glaive i oraya gönderince elektrikleniyor.Sonra dedim suya atayım.Su da elektriklendi.Dedim umarım zombiler toz olmuştur.Ama bi halt olmamış.

bende aynıyerde takıldım. bilen varsa yardım edebilir mi? en azından 100 tane yaratık kestim gene geliyorlar ben sıkıldım adamlar sıkılmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderer_utku -- 2 Mart 2009; 22:31:12 >

• Bu arada ben bir kere slow motion yaptım ama nasıl yaptım bilmiyorum.Nasıl yapılıyor?
  • gene bıçağı atma tuşuna basınca bıça giderken tekrar atma tuşuna basılı tutucaksın o sırada bıçağın hakimiyeti mause geçiyo istediğin gibi yönlendiriyosun

- o zombili yerdede öldüreceksin hepsini sonra kapı açılıyodu galba baika bişe yok
  • neyse geçtim zombili bölümü :)

chapter 4 te işte elektrikli glaive o havaya atıp alevlendirdim kapının önündeki yaratıksal birikintiyi yaktım kapıyı açtım.Save olunca kapattım şimdilk :)

Ya bazen mücadele sırasında bütün ekranın rengi değişiyor birşey oluyor ama ne oluyor?Ben bir de çok hızlı gitme şeysi aldım ama nasıl kullanacağıma dair bir bilgi gelmedi.

Uyuz olduğum iki şey var oyunda şu shotgun ın nişan dairesi çok büyük adam gibi hedef alamıyorsun.İkincisi mesela 50 tane zombinin olduğu yerde ben özellikle ctrl ye basa basa kaçıyorum güzel güzel ama duvara yakın olup ctrl ye basınca duvara yapışıyor tabi o zamana kadar ağzımın payını veriyorlar.
  • Oyun demin bitti.Son Boss çokta güzel değilmiş ama zorluyo.Ama oyun genel olarak çok iyiydi.Uzun zamandan beri beni ekran başına bağlayan oyun olduunu hatırlamıyorum...
  • Arkadaşlar oyunu ingilizce yapmak istiyorsanız mutlaka okuyun!!!

konuşmaları ingilizce yapmak için;
    C veya hangi sürücüye yüklediyseniz:\Program Fİles\(belki bazılarımızda şu tür bişey yazar ''Íîâûé Äèñê'')Dark Sector\Configs
    ve DS.cfg dosyasını notepad ile açın.

aşağıdaki satırı:App.Language=ru

bu şekilde değiştirin:App.Language=en

sonra kaydedin ve çıkın

menü yazılarını ingilizce yapmak için;Öncelikle masaüstünde bir klasör oluşturun,sonra Dark Sector/Cache.Windows adlı klasöre girin ve burdaki H.Misc.cache, H.Misc_ru.cache dosyalarını masaüstünde oluşturduğumuz klasöre atın.Ardından H.Misc.cache dosyasını ayrıyetten masaüstüne kopyalayın ve adını H.Misc_ru.cache olarak değiştirin.Son adım olarakta masaüstüne ayrıyetten kopyaladığımız ve adını H.Misc_ru.cache olarak değiştirdiğimiz dosyayı Dark Sector/Cache.Windows adlı klasöre atın ve ''dosyayı değiştirmek istiyormusunuz'' sorusuna evet diyin.Sonra oyuna girin.

Bu 2 işlemi yaptıktan sonra oyundaki herşey ingilizce olacaktır:)

Birkaç arkadaşıma yardım olsun diye şu notlarıda eklemek isterim:
    Sağ ve sol tık xxxx olarak gösterilmiş.sağ tık zoom sol tık ateş etmeye yarar.
    r tuşu yeni sarjor takar.
    space tuşu melee atak işine yarar ve kutuları kırmada kullanabilirsiniz.düşmanın yanındayken space e basarsanız değişik şekillerde karşıdaki kişiyi öldürürsünüz.
    Z tuşu yerdeki mermi kutusunu alır
    sol ctrl tuşu cover yapar(gears of war daki gibi nesnenin arkasına yaslanır.)
    c tuşu elimizdeki bumerang gibi olan bıçağı fırlatır(çok önemli 2 not!!1:c ye basılı tutunca sarı bir simge görürsünüz.Tam sarı iken c den elinizi çekerseniz çok güçlü bir şekilde atar ve zincir,kilit vs. her şeyi kırar.Düşmanlara attığınızda karşıdaki kişinin uzuvlarından biri kopabilir:D 2. not ise c ye bastıktan sonra bıçak elimizden giderken tekrar c ye basarsanız yavaşlatılmış modda bıçağı mouse ile kontrol edersiniz!!)

umarım yardımım dokunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |muhrip| -- 4 Mart 2009; 7:37:31 >

• Eyvallah bilgiler için, ilk mesaja ekledim...
  • L-H-T dostum o yerde aşağı ineceksin ve zombilerin hepsini öldür.ondan sonra oradaki kapıdan zombiler gelecek ve o zombileride öldüreceksin.ondan sonra elektrik kutularına bıçağı fırlat ve bıçağın elektriklensin.elektriklenen bıçağı kapıya atacaksın ve 1,2 saniye içinde kapı açılacak:)O bölümden sonra bayağı yaratık gelicek onlarıda öldür ve bi kapı var o kapı dışardan açılmıyor.az geri gelip bıçağını fırlat ve c ye basıp yavaş modda bıçağını mouse ile yönlendir ve orada bir kırmızı alarm gibi birşey var.bıçağını tam ona saplarsan birden yeşil olacak ve kapı açılacak.
  • Burdan mümkün olabildiğince yardım etmeye çalışacağım hepinize
  • Oyun bir RE4 ve Gears of War karışımı olmuş. Resmen zombili GEOW ve hareket edilerek ateş edilebilen bir RE4
  • konusu bakımından resident evil a oynanış bakımından gow a benziyor
  • Re4'e benziyorsa oynarım valla. Bu arada Gamepad ile oynanıyor demi oyun?
  • sanırım gamepad desteği var ama ben klavye ile oynuyorum.Ayrıca kontroller re4 teki gibi sorunlu değil.
  • Gamepad ile daha zevkli olur aslında bu tarz oyunlar...
  • evet çok doğru söyledin,ama klavyede fena sayılmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

Arkadaşlar şurayı geçen varmı burda ne yapacaz ya yarım saatten beri hiç bişey bulamadım
    ACİL YARDIM EDİN...

Dark Sector™ (ÇIKTI)

Arkadaşlar yardım edebilecek yokmu ACİL!!!

devil orayı geçmenin yolunu l-h-t ye yazdığım mesajda bulabilirsin

• o kapıyı açmayı baya düşündüm bende ama taktik keyif verici gerçekten zekici hazırlanmış bir bulmaca sayılır aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: |muhrip|

L-H-T dostum o yerde aşağı ineceksin ve zombilerin hepsini öldür.ondan sonra oradaki kapıdan zombiler gelecek ve o zombileride öldüreceksin.ondan sonra elektrik kutularına bıçağı fırlat ve bıçağın elektriklensin.elektriklenen bıçağı kapıya atacaksın ve 1,2 saniye içinde kapı açılacak:)O bölümden sonra bayağı yaratık gelicek onlarıda öldür ve bi kapı var o kapı dışardan açılmıyor.az geri gelip bıçağını fırlat ve c ye basıp yavaş modda bıçağını mouse ile yönlendir ve orada bir kırmızı alarm gibi birşey var.bıçağını tam ona saplarsan birden yeşil olacak ve kapı açılacak.

Abi sağol da bir önceki mesajda yazdığım gibi geçmiştim orayı :) Ama iki soru sormuştum yine sorayım.

"Bazen mücadele sırasında bütün ekranın rengi değişiyor birşey oluyor ama ne oluyor?Ben bir de çok hızlı gitme şeysi aldım ama nasıl kullanacağıma dair bir bilgi gelmedi."

Şimdiden teşekkürler :)

• düşman gaz bombası atınca oluyor biraz uzaklaşınca kendine geliyor yine ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criminalmanne -- 3 Mart 2009; 19:56:01 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.