Şimdi Ara

DARK SOULS II: Scholar of the First Sin | PlayStation 4 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
8
Favori
12.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e.c.i

quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Bu silah oyunun başlarında mı acaba? Bir de nedir bu glass canon build tam olarak?

Edit: Oyuna girdim, level 34'de No Man's Wharf'da bırakmıştım, yarım saatte yine nefret ettim. Levelim mi düşük anlamıyorum yahu.
    Oyunu yutan arkadaşlar, baştan sona nereden nereye geçmemiz gerektiğini anlatabilir mi? Zira No Man's Wharf da olmamam gerekiyor gibi hissediyorum

Yol olarak bu sirayi takip edebilirsin

http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Game+Progress+Route

Knight&warrior karakterler oyunun basinda zor zamanlar gecirebilir boyle, guzel bir set ve silaha ulasinca rahatlarsin.

Hocam hangi sınıfı seçeyim? Baştan başlarım oyuna sorun değil, zira hevesim kaçıyor şu an. Bir de hangi hediyeyi seçmeli başta? Video'daki silahı nereden bulabiliriz? Biliyorum çok soruyorum, kusura bakmayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 6 Mart 2016; 16:25:19 >

• Eger oyundan soguyacak noktaya geldiysen soccerer karakter ile baslayabilirsin, verdigi staff ile dusmanlari uzaktan rahatca alirsin.
    Gift olarak life ring veya bonfire ascetic uygun. Tercih sana kalmis ikisinide ileride bolca bulacaksin.
    Videodaki silah twinblade ama hangisi oldugunu hatirlamiyorum. Ben red iron twinblade kullaniyorum, pvp de bayagi etkili ama bosslar icin pek tercih etmemistim.
    Elimden geldigince yardimci olurum, sorun degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    DS2'nin ana konusuna da baksana, vaktinde her detayı konuşmuştuk. Orası baştan sona bir rehber gibi zaten işine yarayacak her bilgiyi çok rahat bulabilir ve öğrenebilirsin diye düşünüyorum ama yine de sen bilirsin tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

DS2'nin ana konusuna da baksana, vaktinde her detayı konuşmuştuk. Orası baştan sona bir rehber gibi zaten işine yarayacak her bilgiyi çok rahat bulabilir ve öğrenebilirsin diye düşünüyorum ama yine de sen bilirsin tabii.

http://forum.donanimhaber.com/m_58523452/mpage_17/tm.htm
    Şu konu mu hocam?

@e.c.i

Tamamdır hocam, çok teşekkür ettim.
    Aynen o.
    Video daki silahi elde etmek biraz garip ve teferuatlu sunu soyleyeyim silahin adi sentinel spear scorpion boss u kestikden sonra elde edebilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

http://forum.donanimhaber.com/m_58523452/mpage_17/tm.htm
    Şu konu mu hocam?

@e.c.i

Tamamdır hocam, çok teşekkür ettim.

Dört kere karakter açıp sildim. Hepsinde bırakmayı düşündüm. Karakteri güçlendirip ilerledikçe oyunun muhteşemligini görüyorsun. Knightla başladım ilerde aştı adamım pes edip bırakma çok şey kaybedersin.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Ben de kavruldum baya o ateşte Ama aslında basit bir taktiği var. Ejderha havalanmadan önce tahmin edip kuyruğuna doğru koşarsan alevden kaçabiliyorsun. Tabi bunu hatasız ve birkaç defa yapmak lazım. Diğer ataklarından kaçınmak kolay zaten.
  • Sorcerer ile oynamak rahat geldi baya, uzaktan alıyorum herkesi. İlk baştaki asayı +10 yaptım daha iyisini bulamadım. Adam gibi bir de kılıç ve cübbe bulsam iyi olacak. İnt 40 att 36 falan, 99 tane Soul arrow ile baya idare ediyorum, küçük mob'ları 1 veya 2 vuruşta alıyorum. Boss'larda npc'lerden yardım alıyorum varsa, lvl 90 oldum hiç sorun yaşamadım. Zorlanan sorcerer karakter ile başlayıp alışabilir, zaten bir kez öğrenince kolaylaşıyor.

• Beyler şimdi bir kaç sorum olacak,

Hala No Man's Wharf'dayım ancak sistemi biraz daha çözdüm sayılır zira hiç bir silahı güçlendirmemişim

Öncelikle bu titanite shardlar bolca düşüyor mu? Mesela Bloodborne'da bir silahı +10 ve 2 tane silahı da +9 yapabiliyorduk bir oynayışta. Burada kaç silahı yükseltebiliriz?
    Halberd'i +4 yaptım doğru mu yaptım bilmiyorum ancak daha iyi oynadığımı fark ettim. Halberd nasıldır? Daha da yükleneyim mi?
    Karakterim fazla bir şey taşıyamıyor, taşırsa dodge yapmak çok yavaşlıyor. Sağ alt köşede bir yüzde var, o kırmızı oluyor. Sadece bir tane silah taşıyabiliyorum. Ne yapmak gerekir.
    Estus Flask 4 tane taşıyabiliyorum bunu arttırabilmenin bir yolu var mı?
    Blacksmith'den 50 tane ok aldım, daha satmıyor bana. Okları nereden alacağız?

Son olarak oyunun başlarında Soul Farming yapabileceğimiz bir yer var mı? Bloodborne'daki lecture building gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 8 Mart 2016; 6:50:24 >

• quote:

Beyler şimdi bir kaç sorum olacak,

Hala No Man's Wharf'dayım ancak sistemi biraz daha çözdüm sayılır zira hiç bir silahı güçlendirmemişim

Öncelikle bu titanite shardlar bolca düşüyor mu? Mesela Bloodborne'da bir silahı +10 ve 2 tane silahı da +9 yapabiliyorduk bir oynayışta. Burada kaç silahı yükseltebiliriz?
    Halberd'i +4 yaptım doğru mu yaptım bilmiyorum ancak daha iyi oynadığımı fark ettim. Halberd nasıldır? Daha da yükleneyim mi?
    Karakterim fazla bir şey taşıyamıyor, taşırsa dodge yapmak çok yavaşlıyor. Sağ alt köşede bir yüzde var, o kırmızı oluyor. Sadece bir tane silah taşıyabiliyorum. Ne yapmak gerekir.
    Estus Flask 4 tane taşıyabiliyorum bunu arttırabilmenin bir yolu var mı?
    Blacksmith'den 50 tane ok aldım, daha satmıyor bana. Okları nereden alacağız?

Son olarak oyunun başlarında Soul Farming yapabileceğimiz bir yer var mı? Bloodborne'daki lecture building gibi?

Silahları güçlendirmek için farklı taşlar var,
    Çoğu silahı titanite shard, chunk ve slab ile +10 a kadar götürebilirsin. Oyunun sonuna doğru bazılarını sınırsız satan npc bulacaksın.
    En iyi silahlar ve zırhlar ise genelde twintwinkling titanite ve Petrified Dragon Bone istiyor, onlarda bu taşlarla +5 'e kadar çıkıyor.
    Karakterinin iyi dodge yapması için ağırlığı %70 in altında tutman gerek, üstünde ise yerden zor kalkarsın. Royal soldier ring+2 ve third dragon ringi bulunca rahatlarsın, knight karakter için vazgeçilmez yüzükler.
    Estus flask oyun içinde bulacağın, 12 adet estus flask shards ve 5 adet Sublime Bone Dust ile full seviyeye ulaşır.
    Soul farming için oyunun sonlarını beklemen lazım çünkü kestiğin düşmanlar belli bir sayıdan sonra tekrar çıkmıyor.

Şu bölüme ulaşınca suyu çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.c.i -- 8 Mart 2016; 8:31:34 >

• e.c.i kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam, yoruyorum sizi kusura bakmayın.

• Hocam balkonda blue sentinel diye bir adam var, öldüreyim mi onu? Güzel silah veriyormuş :)

Öldürürsen günahkar olursun ve o covenanta mensup olanlar sürekli dünyanı basarlar olur olmadık yerde sonra canın sıkılır bu ne ya sürekli basıyorlar diye sana tavsiye hiçbir npc yi öldürme. Oyunda hiç kırılmayan bir silah var Santier Spear adında ( o attığın videoda görünen Spear ) Door Of Pharos'dan alıyorsun onu Pharos Lockstoe kullanarak.
    Soul kasma olayını ise sonlara doğru Memories Of Jeigh'e geldiğin zaman fazla soul veren yüzüğü de takınca değme keyfine
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Öldürürsen günahkar olursun ve o covenanta mensup olanlar sürekli dünyanı basarlar olur olmadık yerde sonra canın sıkılır bu ne ya sürekli basıyorlar diye sana tavsiye hiçbir npc yi öldürme. Oyunda hiç kırılmayan bir silah var Santier Spear adında ( o attığın videoda görünen Spear ) Door Of Pharos'dan alıyorsun onu Pharos Lockstoe kullanarak.
    Soul kasma olayını ise sonlara doğru Memories Of Jeigh'e geldiğin zaman fazla soul veren yüzüğü de takınca değme keyfine

Hocam Halberd ile oynuyorum ancak fazla yavaş gelmeye başladı. Titanite Chunk henüz bulamadım bu yüzden fazla da geliştiremedim. Gerçi vurdu mu iyi vuruyor ama atlı bir boss var, oradaki iskeletlere hiç hasar vermiyor neredeyse. Morning Star mı ne diye bir hammer var, onu mu geliştirsem acaba?
    Bir de bir dolu anahtarını bulamadığım kapı var, arıyorum tarıyorum yine de bulamıyorum. The Lost Sinner'dan sonra takıldım kaldım öyle.

Bloodborne'daki Hunter's Axe gibi düşündüm Halberd'i ancak, öyle değilmiş. Şimdi takıldım kaldım bununla.

• Bu oyuna başlasam pişman olur muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix506

Bu oyuna başlasam pişman olur muyum?

Kesinlikle pişman olmassın ds 3 bir ay var bu zamanda keyifle oynarsın. Güzel oyun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Hocam Halberd ile oynuyorum ancak fazla yavaş gelmeye başladı. Titanite Chunk henüz bulamadım bu yüzden fazla da geliştiremedim. Gerçi vurdu mu iyi vuruyor ama atlı bir boss var, oradaki iskeletlere hiç hasar vermiyor neredeyse. Morning Star mı ne diye bir hammer var, onu mu geliştirsem acaba?
    Bir de bir dolu anahtarını bulamadığım kapı var, arıyorum tarıyorum yine de bulamıyorum. The Lost Sinner'dan sonra takıldım kaldım öyle.

Bloodborne'daki Hunter's Axe gibi düşündüm Halberd'i ancak, öyle değilmiş. Şimdi takıldım kaldım bununla.

Karakter ve statslar nasil ?
    Morning star ile ugrasma degmez.

• Lost Sinners a girerken meşaleleri yakarsan daha iyi olur

2. Boss da da silahına elektrik sür daha fazla damage verirsin

İlk oyun ise Broadsword kullan rahatça ilerlesin

Bulamadığın anahtarlar hangisi söyle

• @e.c.i
    Karakterim Warrior hocam, statlar aşağıdaki gibi;

Hala daha Halberd ile oynuyorum.

@zack06
    Hocam koyduğum videolar benim gameplay zaten. Lost Sinners'ı öldürdüm sonra Primal Bonfire diye bir şey çıktı. Direk Majula'ya atıyor oyun.
    Oradan sonra nereye gideceğimi kestiremiyorum. Bir tane atlı Boss'a geldim, onu da Halberd ile kesemiyorum. Kapıları indirdim, at kaldı ortada, ona vurmaya başladım.
    Ancak bunu bir sefer yapabildim zira iskeletler Halberd ile kesilemiyor, iskeletleri canlandıran mage'e nadiren gidebiliyorum, gidene kadar indiriyorlar.

Vitality'yi biraz yükseltmek durumunda kaldım, zira %70'in üstüne çıkıyordu zart zurt. Canımı yükselttim ancak daha çok staminaya abanıyorum.

Sizce Vit, End ve Vig ilk oynayışta kaça kadar yükseltilmeli? Richard's Rapier diye bir silah var Dex'den A alıyor, acaba Soul Vessel kullanıp DEX'e mi yüklensem?
    Large Titanite Shard düşmüyor şu an hiç bir yerden.
    Kilitli kapılara gelince, hemen her yerde var hocam, anahtarlarını bulamıyorum.
    Dragonrider Boss'unun orada Bonfire Astetic diye bir şeyi denedim, ne olduğunu öğrenmek için o bölgeyi NG+ yaptı Gerçi daha fazla soul geliyor zira orayı soul farmlamak için kullanıyordum.
    Şu an en büyük sıkıntım doğru silah ile ilerleyip ilerlemediğimi bilmemem. Halberd şu an 350 filan vuruyor, boss-lara karşı iyi ancak normal oyunun içindekilere karşı, özellikle iskeletlere karşı, sıkıntı çıkartıyor.
    Mesela Lost Sinners'ın olduğu yerde iskelet kralı mı ne diye bir boss varmış ancak bir türlü bulamıyorum orayı.

Edit: Bir de tutorial bölümünde, tabutun orada bir tane kırmızı gözlü şövalye geldi, öldürünce garip bir titanite verdi. Onu nerede kullanacağız?

Oyun iyi de acayip karışık yahu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 9 Mart 2016; 22:26:16 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.