Şimdi Ara

DARK SOULS II: Scholar of the First Sin | PlayStation 4 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
8
Favori
12.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burnt ivory king ile savaştım, oyunun sonu mu bilmiyorum ama tek kişi geçmek benim için imkansız. 3 kişi çağırdım onlar kesti ben kenarda bekledim sadece:) bloodborne da yara yara gitsem de bu oyun yardımsız oynanmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    O haritada 3 tane Eleum Loyce şövalyesi vardı. Onları bulmak gerekiyordu. Boss savaşında düşmanların çıktığı kapıları buzla kapatıyor bunlar. Eğer bu şövalyeleri bulmadan girerseniz savaşa tek kişi imkansıza yakın. Şövalyeleri bulduktan sonra tek başına kesilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

@e.c.i
    Karakterim Warrior hocam, statlar aşağıdaki gibi;
     DARK SOULS II: Scholar of the First Sin | PlayStation 4
    Hala daha Halberd ile oynuyorum.

@zack06
    Hocam koyduğum videolar benim gameplay zaten. Lost Sinners'ı öldürdüm sonra Primal Bonfire diye bir şey çıktı. Direk Majula'ya atıyor oyun.
    Oradan sonra nereye gideceğimi kestiremiyorum. Bir tane atlı Boss'a geldim, onu da Halberd ile kesemiyorum. Kapıları indirdim, at kaldı ortada, ona vurmaya başladım.
    Ancak bunu bir sefer yapabildim zira iskeletler Halberd ile kesilemiyor, iskeletleri canlandıran mage'e nadiren gidebiliyorum, gidene kadar indiriyorlar.

Vitality'yi biraz yükseltmek durumunda kaldım, zira %70'in üstüne çıkıyordu zart zurt. Canımı yükselttim ancak daha çok staminaya abanıyorum.

Sizce Vit, End ve Vig ilk oynayışta kaça kadar yükseltilmeli? Richard's Rapier diye bir silah var Dex'den A alıyor, acaba Soul Vessel kullanıp DEX'e mi yüklensem?
    Large Titanite Shard düşmüyor şu an hiç bir yerden.
    Kilitli kapılara gelince, hemen her yerde var hocam, anahtarlarını bulamıyorum.
    Dragonrider Boss'unun orada Bonfire Astetic diye bir şeyi denedim, ne olduğunu öğrenmek için o bölgeyi NG+ yaptı Gerçi daha fazla soul geliyor zira orayı soul farmlamak için kullanıyordum.
    Şu an en büyük sıkıntım doğru silah ile ilerleyip ilerlemediğimi bilmemem. Halberd şu an 350 filan vuruyor, boss-lara karşı iyi ancak normal oyunun içindekilere karşı, özellikle iskeletlere karşı, sıkıntı çıkartıyor.
    Mesela Lost Sinners'ın olduğu yerde iskelet kralı mı ne diye bir boss varmış ancak bir türlü bulamıyorum orayı.

Edit: Bir de tutorial bölümünde, tabutun orada bir tane kırmızı gözlü şövalye geldi, öldürünce garip bir titanite verdi. Onu nerede kullanacağız?

Oyun iyi de acayip karışık yahu...

Oyuna basladigimda ilk drangleic seti bulmustum ona gore dagitmistim statslari. Daha sonra greatswordu bulunca soul vesseli kullanip degistirmistim tamamen. Sevdigin bi silah bulup ona gore sekil vermek iyi oluyor, simdilik bozma bence.

Iskelet lordlar lost sinnerin oldugu bolumde degil, atli boss dedigin bolumde. Atli boss zaten opsiyonel ucu covenant bolgesine cikiyor, asil boss iskelet yol oradan devam ediyor.
    Orada en ustte bir kopru var, kolu cekip actigin. O yolu soldaki yamactan bitirip selalenin arkasindan bossa ulasabilirsin

Kilitli kapilarin anahtarlari genelde bosslardan dusuyor. Gizli yerler yada baska bolumlerde bulunanlarda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.c.i -- 9 Mart 2016; 22:42:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

quote:

@e.c.i
    Karakterim Warrior hocam, statlar aşağıdaki gibi;
    Hala daha Halberd ile oynuyorum.

@zack06
    Hocam koyduğum videolar benim gameplay zaten. Lost Sinners'ı öldürdüm sonra Primal Bonfire diye bir şey çıktı. Direk Majula'ya atıyor oyun.
    Oradan sonra nereye gideceğimi kestiremiyorum. Bir tane atlı Boss'a geldim, onu da Halberd ile kesemiyorum. Kapıları indirdim, at kaldı ortada, ona vurmaya başladım.
    Ancak bunu bir sefer yapabildim zira iskeletler Halberd ile kesilemiyor, iskeletleri canlandıran mage'e nadiren gidebiliyorum, gidene kadar indiriyorlar.

Vitality'yi biraz yükseltmek durumunda kaldım, zira %70'in üstüne çıkıyordu zart zurt. Canımı yükselttim ancak daha çok staminaya abanıyorum.

Sizce Vit, End ve Vig ilk oynayışta kaça kadar yükseltilmeli? Richard's Rapier diye bir silah var Dex'den A alıyor, acaba Soul Vessel kullanıp DEX'e mi yüklensem?
    Large Titanite Shard düşmüyor şu an hiç bir yerden.
    Kilitli kapılara gelince, hemen her yerde var hocam, anahtarlarını bulamıyorum.
    Dragonrider Boss'unun orada Bonfire Astetic diye bir şeyi denedim, ne olduğunu öğrenmek için o bölgeyi NG+ yaptı Gerçi daha fazla soul geliyor zira orayı soul farmlamak için kullanıyordum.
    Şu an en büyük sıkıntım doğru silah ile ilerleyip ilerlemediğimi bilmemem. Halberd şu an 350 filan vuruyor, boss-lara karşı iyi ancak normal oyunun içindekilere karşı, özellikle iskeletlere karşı, sıkıntı çıkartıyor.
    Mesela Lost Sinners'ın olduğu yerde iskelet kralı mı ne diye bir boss varmış ancak bir türlü bulamıyorum orayı.

Edit: Bir de tutorial bölümünde, tabutun orada bir tane kırmızı gözlü şövalye geldi, öldürünce garip bir titanite verdi. Onu nerede kullanacağız?

Oyun iyi de acayip karışık yahu...

Oyuna basladigimda ilk drangleic seti bulmustum ona gore dagitmistim statslari. Daha sonra greatswordu bulunca soul vesseli kullanip degistirmistim tamamen. Sevdigin bi silah bulup ona gore sekil vermek iyi oluyor, simdilik bozma bence.

Iskelet lordlar lost sinnerin oldugu bolumde degil, atli boss dedigin bolumde. Atli boss zaten opsiyonel ucu covenant bolgesine cikiyor, asil boss iskelet yol oradan devam ediyor.
    Orada en ustte bir kopru var, kolu cekip actigin. O yolu soldaki yamactan bitirip selalenin arkasindan bossa ulasabilirsin

Kilitli kapilarin anahtarlari genelde bosslardan dusuyor. Gizli yerler yada baska bolumlerde bulunanlarda var.

Tamam hocam, gidip keseyim o zaman onu, sonra geri geleceğim

• _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Sabretmekten usandım ds3ün gelmesini. Dayanamadım bende dün knight karakter açtım lvl 58 oldum lost sinner tarafındayım yardıma ihtiyacın olursa çağır hacı:) diabloda sıktı iyice, gel artık 12 nisan gel be vicdansız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt
    Ortak daha yeni yeni alışmaya başladım, en azından sistemi çözdüm. Boss-lar kolay yahu, genelde ilk seferde geçiyorum. Bloodborne kadar zorlamadı oyun beni. Iron Keep'e geldim yeni

• Beyler bu Agility'yi gereksiz bir stata puan vererek yükseltiyoruz. Ne yapayım, yükleneyim mi?
    Bir de Vig 30-Str30-Dex30-End20-Vit 15 oldu, şimdi nereyi yükselteyim?
    Bir de platin almak için özellikle dikkat etmem gereken şeyler var mı? Bloodborne'daki göbek bağları gibi? Mesela onları kullanmazsan, bir daha oyunu baştan oynaman gerekiyordu.
    Tek gameplay'de platin alınabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 10 Mart 2016; 21:10:26 >
  • quote:

Beyler bu Agility'yi gereksiz bir stata puan vererek yükseltiyoruz. Ne yapayım, yükleneyim mi?
    Bir de platin almak için özellikle dikkat etmem gereken şeyler var mı? Bloodborne'daki göbek bağları gibi? Mesela onları kullanmazsan, bir daha oyunu baştan oynaman gerekiyordu.

Platin bloodborne kadar basit degil.
    Ng++ ya kadar gitmen gerekiyor birkac buyu ve ates icin.
    -Sun covenantinda 30 basarili co op yapip sunlight medal alman lazim.
    - bell keeper covenantinda ise secret weapon icin yanlis hatirlamiyorsam 30 pvp atman lazim, 20 de olabilir.

Onceligin sun covenanti olsun level ilerledikce co-op icin adam bulmak zorlasiyor.

Stats tavsiyesi icin hangi silah ve armor seti kullandigin onemli.
    Onlara karar verince tavsiyede bulunabilirim.

• quote:

quote:

Beyler bu Agility'yi gereksiz bir stata puan vererek yükseltiyoruz. Ne yapayım, yükleneyim mi?

- bell keeper covenantinda ise secret weapon icin yanlis hatirlamiyorsam 30 pvp atman lazim, 20 de olabilir.

Onceligin sun covenanti olsun level ilerledikce co-op icin adam bulmak zorlasiyor.

Hocam Halberd ile oynuyordum, şimdi Broadsword'e geçtim. Dex silahları kullanmıyorum şu an Strength ağırlıklı gidiyorum.
    Merak ettiğim şey bu vig ve end'i kaça kadar çıkartmalıyım. End soft Cap'e dayandı, Vig de aynı şekilde. Vig'i 50 yapmayı düşünüyorum ancak End hakkında bir fikrim yok.
    Bir de şu Agility sanırım dodge yaparken frame uzatıyormuş. Önemli gibime geldi. Ama o da garip bir skill ile yükseliyor. O skill-e yükleneyim mi?
    Kısaca ilk gameplay için STR-Vig-End ne olmalı?
    Şu an Sun'a dahilim ancak pvp nasıl yapacağım onu anlayamadım. Iron Keep köprüsünde 3 kişi geldi, onları hallettim ancak oyun kendisi gönderdi gibime geldi.

Bu broadsword gibi ancak ondan daha iyi olan bir silah var mı? Kılıç hem hızlı hem de iyi vuruyor şu an. Halberd'i hemen hemen hiç kullanmıyorum artık.

• _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Agilitiy karakterine çeviklik kazandıran bir özellik yükseltmende fayda var tabiki ama öncelik diğer statlar
    Vitality üzerine alabileceğin ağırlık kapasitesini artırır warrior isen giyeceğin zırhlar için yükseltmende fayda var
    Vigor enerjin ne kadar yükseltirsen hp o kadar yükselir
    Strengh çok fazla yükseltmene gerek yok ama kullanacağın silahlar kadar yükseltmende fayda var
    Dexterity warrior için gereksiz ama yay kullanacaksan eğer yay'ın alacağı hasarı yükseltmen için için gerekli tabi birde hızlı atak yapmak için gerekli
    Endurance işte önemli olan bir stat bunu yükseltmende fayda var (stamina barını yükseltiyor) ama orantılı bir şekilde gitmende fayda var ve 50 yapmakta fayda var

Yazdığın statlar şu şekilde olsaydı daha iyi olurdu
    Vigor : 25
    Strengh : 30
    Dexterity : 25
    Endurance: 30
    Vitality : tabi bu giydiğin kıyafetleri , kullandığın silahları karşılıyorsa ve 15 yetiyorsa sorun yok
    (bu yazdığım statlar warrior için)

Platin almak için ng3 yapmak zorundasın çünkü Dranglegic deki satıcı büyü satıyor

Dikkat etmen gerekenler ;

-Ana bossların ruhlarını satmamak ve gerekli olan eşyaları almak (öncelik olarak büyüler)
    -Venderick'i kolay kesebilmen için Giant soullarını harcamaman gerekiyor (yuvarlak ortası delik soul ) 8 tane toplarsan rahat kesersin lakin ilk oyunda 5 adet topluyorsun ve şansını denemek sana kalmış kesebilirsin belki
    -NPC leri boss savaşına alıp bosslara beraber girmek ve boss savaşlarında öldürmemek eğer ölürlerse kendini öldürtmen gerekiyor tekrar denek için (Jugo,Lucatiel ve bir tane daha var ama onunla sadece konuşarak alıyorsun)
    Lucatiel : belli mekanlarda çıkıyor ve onunla kesinlikle konuşarak o bölüm bosslarına beraber girmek zorundasın ve ölmemesi gerekiyor
    No Man's Wharf,Earthen Peak,Sinner Rise,Black Glutch bu mekanlarda bulup konuş ve o bölüm bosslarını öldür ondan sonra Venderick'i kesip King Ring'i aldıktan sonra Aldias Keep'e git ilk bonfire da göreceksin sürekli konuşarakTrophysini alıyorsun
    Jugo (elinde mavi kılıç taşıyan) : Majulanın yukarısında yerde oturan Npc bununla da belli yerlerde konuşarak bosslara girmen gerekiyor sanırım ilk o dediğim majulanın yukarısında konuşacaksın sonra Pursuer bossunu kestikten sonra konuşacaksın orada yerde oturuyor olacak ondan sonra ağacın birinin içine girdiğinde girişte oturuyor olacak ondan sonra Dranglegic'in 2. bonfireında oturuyor olacak tabi buralarda konuştuktan sonra o bölüm bosslarına girerken yanına çağıracaksın.
    Beraber girdiğin bosslar ise ;
    Dranglegic 2. boss (Aynalı boss)
    Nashandra
    McDuff : Bu bir tane ağacın içine girince yerde yatan bir adam olacak sürekli konuşunca hem gestur veriyor hemde trophysini veriyor , konuştuktan sonra Giant Lord bossuna giderken yanına çağırabiliyorsun

Bu NPC ler'i yazıyorum çünkü konuşma kaçırırsan çıkmıyorlar o yüzden 2. oyunda yapmak zorunda kalırsın.

Aklıma gelenler bunlar bunun dışında varsa aklına gelen birileri yardımcı olur diye tahmin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 10 Mart 2016; 23:05:47 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam Halberd ile oynuyordum, şimdi Broadsword'e geçtim. Dex silahları kullanmıyorum şu an Strength ağırlıklı gidiyorum.
    Merak ettiğim şey bu vig ve end'i kaça kadar çıkartmalıyım. End soft Cap'e dayandı, Vig de aynı şekilde. Vig'i 50 yapmayı düşünüyorum ancak End hakkında bir fikrim yok.
    Bir de şu Agility sanırım dodge yaparken frame uzatıyormuş. Önemli gibime geldi. Ama o da garip bir skill ile yükseliyor. O skill-e yükleneyim mi?
    Kısaca ilk gameplay için STR-Vig-End ne olmalı?
    Şu an Sun'a dahilim ancak pvp nasıl yapacağım onu anlayamadım. Iron Keep köprüsünde 3 kişi geldi, onları hallettim ancak oyun kendisi gönderdi gibime geldi.

Bu broadsword gibi ancak ondan daha iyi olan bir silah var mı? Kılıç hem hızlı hem de iyi vuruyor şu an. Halberd'i hemen hemen hiç kullanmıyorum artık.

Benim stats gelişimi böyle oldu.

VIG - 20 -----> 50 (çok hasar almıyorsan başta life ring, dragon ring ile düşük seviyede idare edebilirsin, önceliği değerlerine ver)
    END - 20 -----> 50 (hem savunma hem atak için çok önemli, öncelik ver)
    VIT - 36 -------> 60 (Hafif silah ve zırh giyeceksen ihtiyacın kadar bırak)
    STR - 50
    DEX - 10 ------> kullanacağın silaha göre çekebilirsin yukarı
    ADP - 10 ------> 30

Ultra greatsword ile oynuyordum, STR den S bonus alıyor ve ileri+R2 saldırısı bloodborne deki balta gibi etkili.
    DLC ivory king ultra greatsword ve Alonne Sword hariç boss silahları hep hüsran oldu. 2 vuruşta kırılanları var, dayanıklılık açısından dip seviyedeler.

pvp için bellkeeper gibi covenantlara girmen lazım. covenantlarda bu şekilde;
    Co-op - Heirs of the Sun - Way of the Blue
    PvP (Invading) - Brotherhood of Blood - Blue Sentinels - Bell Keepers
    PvP (yerde kırmızı yazı veya dragon eye görürsün) - Rat King - Dragon Remnants
    PvE - Company of Champions - Pilgrims of Dark

zack kaçırabileceğin trophleri söylemiş zaten, platine gideceksen Lucatiel ve Benhart görevlerini takip etmen lazım. Ayrıca scholar of the first sin sürümünde DLC deki pyromancy ve büyüleride platin için toplaman lazım.

• Hocam şimdi son statlar şu şekilde benim;

Şu ekipmanı kullanıyorum, ancak Great Club buldum bir tane sanırım Halberd'i sallayıp onu ekleyeceğim. Bir de sanırım siz Fume Ultrasword kullanıyorsunuz. Sizce Great Club mı yoksa Fume Ultrasword mü kullanmalıyım. DLC'ye şu aşamada girebilir miyim?

Son olarak elimde de şu boss soulları mevcut. Korkudan hiç birini harcayamadım :)

Bir kaç tane de ekstra sorum olacaktı,

Pursuer'den sonra millet agaçları tekmeliyor, o ağaçların bir anlamı var mı?
    Dragon Tooth buldum, yükseltmeye değer mi?
    Sadece great soulları mı kullanmayım yoksa diğer küçük boss-ların soullarını harcayabilir miyim?
    Broadsword gibi hızlı ancak ondan daha iyi olan bir kılıç varmı? Şu an için memnunum ancak daha iyisi varsa ona geçmek isterim. Tabi Strength ağırlıklı gidiyorum.
    Ve son olarak oyundaki en yüksek DPS'li silah nedir? Millet Great Club diyor nette, ondan gözümde büyüttüm çok.

Edit: Bir de The Rotten giderken yanlışlıkla bir yere düştüm sağ tarafta, baktım altta geçit var. Bir daha düştüm bir tane kapı var ancak açılmıyor. Sonra soldan devam ettim iki tane dev öldürdüm. Bu açılmayan kapıyı nasıl açabilirim. Bu kapıdan bir tane daha görmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 11 Mart 2016; 22:38:01 >

• Ağaçların ne işe yaradığını buradan görebilirsin.

http://youtu.be/y9vwEtB3Ydo

Devlerin oradaki kapıda npc var, oralarda giant key vardı onun açması lazım.

• bol backstab'li 15 dakikalik PvP maclarim... ard arda. :)

http://youtu.be/Ns1jkB_tWQE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

bol backstab'li 15 dakikalik PvP maclarim... ard arda. :)

Hocam statları ve ekipmanları yazar mısınız? Bir de dövüşün başında bir şey buffluyorsunuz, o nedir, nasıl yapıyorsunuz?
  • Fume greatsword str den S bonus aliyor, +5 iken 430 vuruyor.
    Great clup str S bonus aliyor, +10 iken 360 vuruyor.
    Dragon tooth str A bonus aliyor, +5 iken 470 vuruyor.

Bu halde dlc ye girersen uzulursun:)

Boss soullarini sakla 2 tane npc cikacak trade edip silah alacaksin.

O agaclara ancient dragon ile konustuktan sonra doneceksin.

Rottene giderken dustugun yerde 4 tane dev var. Kestikten sonra 1 tane giant soul ve anahtar alacaksin. O anahtar ile acilan 2 kapi var. Biri dustugun yerde dark covenanta cikiyor, digeri yukari kisimda ve havel set var oyunun en iyi tank setidir.

Uygarin kullandigi seyler miracle. Sacret oath ve barrier galiba.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

bol backstab'li 15 dakikalik PvP maclarim... ard arda. :)

Hocam statları ve ekipmanları yazar mısınız? Bir de dövüşün başında bir şey buffluyorsunuz, o nedir, nasıl yapıyorsunuz?

hocam öncelikle kulandığım silah "dagger". +10 yapılmış ve fire ile infuse edilmiş lost bastille'daki demirciden. (mcduff)
    oyunun daha majula'sına varmadan alabildiğin silah. damage düşük fakat çok seri vurduğundan "stone ring" ile birlikte kullanarak rakibi kitleyebiliyorsun. ayrıca çok yakın ve agresif dövüşebildiğin için bunla genelde rakipler biraz afallıyor. özellikle büyücüler ne yapacağını şaşırıyor büyü kurmaya zamanları kalmadığı için yakında durunca. dezavantajı biraz akıllı bir rakibin seni kolayca önden parry yapabilmesi. zaten video'da görmüşsündür, bir kaç kez yere ördek gibi serdiler beni.

kullandığım kalkan; watcher's shield. hem çok hafif hemde koruma değerleri çok tatlı. parry için de kulanılabiliyor. petrified dragon bone ile +5 yapılıyor. throne watcher boss'unn soul'u ile kuş kadın olan npc'den alınıyor.

dövüşten önce kullandığım buff'lar ise;
    1- önce silaha "dark" basıyorum. zaten kendinden fire vardı, üzerine bir de dark damage ekliyor.
    2- "sacred oath" kulanıyorum. bir süreliğine atak gücümü ve defans değerlerimi yükseltiyor. bu büyüyü "velstadt" ın ruhu ile straid of olaphis npc'den alabilirsin. 4 slot yer.
    3- "great magic barrier" kullanıyorum. buda benim magic, lightning, fire ve dark'a karşı bir süre defansımı artırıyor. chancellor wellager npc satıyor. aldia's keep haritasından da sandık içinde çıkıyormuş.

kullandığım yüzükler;
    1- life ring +3 (dlc'de brume of tower'dan çıkıyor. canını güzel artırır. özellikle pvp için ideal. normal oyunda pek lazım değil.)
    2- chloranthy ring +2 (ng+da executioner's chariot boss'unu kestiğinde düşüyor. stamina tazeleme hızını bayaa artırıyor.)
    3- third dragon ring (dragon shrine haritasında çıkıyor. en sevdiğim yüzük. can, stamina ve ekipman taşıma kapasiteni artırıyor.)
    4- stone ring (things betwix'de daha büyücü kadınlara girmeden solda bir dev var. onu kestiğinde düşüyor. silahının poise değerini buff'luyor.)

stat'larıma gelirsek;
    ATN: 51
    INT: 53
    geri kalan hepsi 99.

• Hocam ben baya bir kestim kestim, oyun bitecek gibime geliyor. Son boss kim bu oyunda? Sonra DLC'lere başlayamadan oyun bitecek diye tırsıyorum. 4 tane great soul aldım en son örümcek var, onu kestim.
    Bir ara bir kaleye çıkıyordum, level atladığımız kadın önümü kesti, harcarlar seni orada, daha zamanı değil dedi, döndüm geri ben de :)
    Santier's Spear'ı aldım +4 yaptım ve Raw infuse ettim. Şu an baya iyi vuruyor. Ha bir de nette önce kırın bu silahı yazıyordu, ben de gittim kırdım. Bir dolu değişik hareketi çıktı ortaya ve hasar da almıyor hiç.
    Hafif olarak yine Broadsword ile devam ediyorum ancak bir tık daha hızlı olanı olsa daha iyi olurdu.
    Bu sırada bir bölgeyi astetic ile NG+1 yaptım, şu halim ile mümkünatı yok geçemem. Geçerim ama zorlaya zorlaya ancak. Keyif alamam yani.
    Sizin şu kılıçta gözüm kaldı, onu bir şekilde almam gerek :) Ne zaman gireyim DLC'ye? Level 116 oldum. Vig 50 - End 30 - Str 32 - Dex 22 şu an.

@Uygar

Hocam benim karakter Warrior, bu daha ilk oyunum yani daha önce de Dark Souls 2 aldım ancak zor gelmişti bırakmıştım. Şimdi asıldım oyuna sıkıntısız geçiyorum.
    Ancak seçtiğim sınıf dolayısıyla daha miracle, hex vs... nedir hiç bir fikrim yok. Daha bir kere büyü kullanmadım oyunda :) Öğrenecek çok şey var sanırım.
    Lunar diye bir yer var gorgoyle-ları öldürdüğümüz, oraya gelenleri öldürünce Titanite Chunk kazanıyordum ancak genelde harcıyorlar beni :)

• quote:

Hocam ben baya bir kestim kestim, oyun bitecek gibime geliyor. Son boss kim bu oyunda? Sonra DLC'lere başlayamadan oyun bitecek diye tırsıyorum. 4 tane great soul aldım en son örümcek var, onu kestim.
    Bir ara bir kaleye çıkıyordum, level atladığımız kadın önümü kesti, harcarlar seni orada, daha zamanı değil dedi, döndüm geri ben de :)
    Santier's Spear'ı aldım +4 yaptım ve Raw infuse ettim. Şu an baya iyi vuruyor. Ha bir de nette önce kırın bu silahı yazıyordu, ben de gittim kırdım. Bir dolu değişik hareketi çıktı ortaya ve hasar da almıyor hiç.
    Hafif olarak yine Broadsword ile devam ediyorum ancak bir tık daha hızlı olanı olsa daha iyi olurdu.
    Bu sırada bir bölgeyi astetic ile NG+1 yaptım, şu halim ile mümkünatı yok geçemem. Geçerim ama zorlaya zorlaya ancak. Keyif alamam yani.
    Sizin şu kılıçta gözüm kaldı, onu bir şekilde almam gerek :) Ne zaman gireyim DLC'ye? Level 116 oldum. Vig 50 - End 30 - Str 32 - Dex 22 şu an.

@Uygar

Hocam benim karakter Warrior, bu daha ilk oyunum yani daha önce de Dark Souls 2 aldım ancak zor gelmişti bırakmıştım. Şimdi asıldım oyuna sıkıntısız geçiyorum.
    Ancak seçtiğim sınıf dolayısıyla daha miracle, hex vs... nedir hiç bir fikrim yok. Daha bir kere büyü kullanmadım oyunda :) Öğrenecek çok şey var sanırım.
    Lunar diye bir yer var gorgoyle-ları öldürdüğümüz, oraya gelenleri öldürünce Titanite Chunk kazanıyordum ancak genelde harcıyorlar beni :)

%30 luk bir kisik kalmis.
    4 buyuk soul sendeyse shrine of winter a gideceksin. O yol seni kralin yuzugune ulastiracak.

Kralin yuzugu ile aldias keep kapisini acacaksin, yol seni ancient dragona ulastiracak. Onunla konusunca ashen heart key verecek.

Ashen heart key seni gecen sordugun agaclardan memorylere goturecek.

Memorylerden Giant lord soulu elde edince draglenic castle'den taht odasina ulasacaksin.

Taht odasinda 3 farkli boss ile oyun bitecek.

Daha yolun var yani korkma :)

Dlc ye girersen elindeki silahlar ile kriz gecirebilirsin, statslarinda bir sorun yok.

Birde silahlara raw gibi taslar basarsan bonuslari duser bilgin olsun.

• quote:

Hocam ben baya bir kestim kestim, oyun bitecek gibime geliyor. Son boss kim bu oyunda? Sonra DLC'lere başlayamadan oyun bitecek diye tırsıyorum. 4 tane great soul aldım en son örümcek var, onu kestim.

@Uygar

hocam bende ilk oyunumu knight bitirdim, ng+'ya gecmeden once soul vessel ile buyucu/knight kirmasina cevirdim karakterimi. ilk oyunu buyucu bitirmek bayaa zor. milletin boss kesimine falan yardima sikca gidersen 160-180 level bandinda oyunu bitirirsin gibime geliyor. ona gore de tekrar stat dagilimi yaparsin.

str/dex/faith build bana kalirsa en iyisi. silahlara bastigin infuse'lerden de guzel bonus aliyorsun boylece ve miracle'lari da kullanabiliyorsun.

ayrica; oyunu bitirdikten sonra sen onaylamadan ng+'ya gecirmiyor. son boss olan nashandra'yi kestiginde majula'ya cagirdigin demircinin kizi sana sonsuz sayida titanite chunk satmaya basliyor. ng+'ya girmeden bir guzel depolarsan iyi olur. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.