Şimdi Ara

DARK SOULS II: Scholar of the First Sin | PlayStation 4 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
8
Favori
12.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafama takılan birşey var yardımcı olursanız sevinirim, rehberde dediği için hiçbir bossoul'u harcamadım ama şuan sıkışmış durumdayım, ng+'ta aynı boss soul ları topayamıyor muyuz, neden bunu ilk oyunda yapmamız gerekiyor anlamadım.

Buildim str ve int üzerine kurulu diğer herşeyim cok düşük. En son medusa yı kestim (kafası elinde gezen yılan kırması bağyanı:D)
  • Yahu yeni karakter açıp sun covenantına üye olacak tamam da rank 30 olunca sunlight spearsı alacak o da tamam da e tüm silahları topla değil mi idi bu arkadaşın istediği trophy ve bu trophy alabilmek için tek karakterde olması gerek biliyorum silahların hepsi, o yüzden de sunlight spearsın yeni karakterde olması bir şey ifade etmez. Yanlış bilgilendirmeyeyim ama ben öyle biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız ds2 den dolayı 60 fpsye çok alıştık ds3te ne yapacağız bilmiyorum. Umarım dedikleri gibi 30 fpsye sabitlemişlerdir, oynarken aşırı düşüşler yaşamayız.

• Elinde dark souls 2 olup satmak isteyen pm atabilir.

• Ne güzel videolar yapıyor millet, bu çok eğlenceli mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ir0n MaideN

Yahu yeni karakter açıp sun covenantına üye olacak tamam da rank 30 olunca sunlight spearsı alacak o da tamam da e tüm silahları topla değil mi idi bu arkadaşın istediği trophy ve bu trophy alabilmek için tek karakterde olması gerek biliyorum silahların hepsi, o yüzden de sunlight spearsın yeni karakterde olması bir şey ifade etmez. Yanlış bilgilendirmeyeyim ama ben öyle biliyorum.

hocam haklı olabilirsin bak bende şüphede kaldım şimdi.
  • Remasteredstation

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Bellkeper da offline olarak trophy alırısın zaten onda sıkıntı yok orata beliren phantomu kesmen yeterli biraz geç çıkıyor ona da sabredersen olur
    Sun medal için yapman gereken offline için o covenanta katılarak tek tek boss kesmen gerekiyor her boss kesmende veriyor zaten öyle hatırlıyorum
  • Aynı boss ruhundan 2 ya da 3 tane büyü alman gerekiyor trophy için o yüzden ng+ yapmak zorunda kalıyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 5 Nisan 2016; 18:11:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Bellkeper da offline olarak trophy alırısın zaten onda sıkıntı yok orata beliren phantomu kesmen yeterli biraz geç çıkıyor ona da sabredersen olur
    Sun medal için yapman gereken offline için o covenanta katılarak tek tek boss kesmen gerekiyor her boss kesmende veriyor zaten öyle hatırlıyorum

Öyle bir bir şey varsa harika olur, dragonrider'ı aşağıya düşürür düşürür alırım torphy'yi :)

Bellkeeper sıkıntı şu an için, 1 saat geçti toplamda 6 kere kestim. Buna phantom ve invade-ler dahil. Alırım elbet de 5 günde filan alırım.
  • Sunlight medal offline ve tek kişi ile alınmıyor, sun covenantına katılıp bossları partner ile kesmek gerekiyor.
    Eski sürümde offline alınıyormuş videolarda bakmıştım, sotfs sürümde öyle birşey bulamadım.
  • Şunu yapan adam amma küfür yemiştir kimbilir. Bu kadar detaylı bir oyun görmedim hep ilginç şeyler çıkıyor insanın karşısına.

http://youtu.be/F3WIxqVf71Q

• Yok mu satan almak istiyorum.
  • Eski nesile ilk cıktıgında suyunu çıkartmıstım bir süre öncede oyuna geri döndüm. 170 level karakterim var soul memory si yakın olanlar boss larda falan yardım gerekirse mesaj atabilirsiniz akşamları oyundayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 29 Mayıs 2016; 13:16:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş bi satan bulamadım yahu, yok mu
  • Son zamanlarda oynadığım en iyi oyun, arkadaşla co-opun tadı da bir başka, gülmekten altıma ettiğim, sinirden delirdiğim anlar oluyor, inanılmaz birşey ya, bbden sonra ds2 de tek kelime ile muazzam, iyiki 2'yi aldım ilk önce, daha 3 var bundan daha güzel birşey olabilir mi
  • Us psn de E3 sales ile indirimde oyun.
    2 günlük deneme plus ını da etkinleştirince 15,99 usd.
    Oynayacam, arşivleyecem, platinleceyem diyen kaçırmasın.
  • Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.lost bastile de first pursier musallat oldu. Tek olsa bir kaç denemede hallederim de tam okçular ve köpeklerin olduğu yerde spawn oluyor. Okçuları öldürüp gitsem bile köpekleri temizlerken pursier tek atıyor. Pursiere dönsem köpekler öldürüyor. 5 tane human effigy harcadım rastgele gelen biriyle ama olmadı.
    Psn kullanici adım migalga. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: xass

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.lost bastile de first pursier musallat oldu. Tek olsa bir kaç denemede hallederim de tam okçular ve köpeklerin olduğu yerde spawn oluyor. Okçuları öldürüp gitsem bile köpekleri temizlerken pursier tek atıyor. Pursiere dönsem köpekler öldürüyor. 5 tane human effigy harcadım rastgele gelen biriyle ama olmadı.
    Psn kullanici adım migalga. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

2 tane okçu ve köpeklerin orayı diyorsun, level kaçsın soul memoryin kaç, öldürmek zorunda değilsin onu, spawn olsun geri kaç o gidiyor zaten.
  • Bak bunu bilmiyordum. Akşam tabana kuvvet o zaman.inşallah merdivendeki amca varili düzgün yuvarlarda bonfire duvarını patlatırım bu sefer.level 57 olması lazım. Soul memorye akşam bakıp yazarım.
    Yardımınız için çok teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.