Şimdi Ara

DARK SOULS II: Scholar of the First Sin | PlayStation 4 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
8
Favori
12.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ps4 hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugu

Yine ben,

Heides towerdaki 2.bosa gideceğim ama ilk girişte en başta canlı olmayan 2 eleman vardı onlar artık nezaman gitsem canlı oluyorlar.şovalyeleri öldürmek kolay ama bu ikisi bela oldu resmen bana. Bi yol gösteein kurban olayım.

Yerde oturan açık gri tonlu zırhları olan elemanları dıyorsan onlara cok yakın dövüştüysen veya dövüşürken yanlıslıkla onlara vurduysan uyanmıslardır ve geri dönüşü olmaz. Çok sıkıntı verıyorsa co-op birini çağır geç veya yanından koş ama arkandan takip eder boss kapısına kadar söylim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buarada 8 milyon soul memory ile co-op ta oyuncu bulamıyorum bende yeni karakter açtımü

• Online oyuncu bulmak çok zor ya. acayıp yapışkan tipler insanın peşini bırakmıyorlar. Onlara dokunmadım ama eminim .neden canlandılar bilmiyorum.

• Ben de almak istiyorum çok seviyorum böyle atmosferli oyunları ama zorluğundan her zaman korkmuşumdur

• Korkmana gerek burada her daim yardım eden olur
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilgiliniz için. Bloodborne oynamıştım 2 ay önce çok sevmiştim de ama bir ara sinirden sattım sonra çok pişman oldum. İndirime girdiğinde hemen arşivlik hesabıma atacağım. Bunu da daimi hesabıma atmak istiyorum ama tereddütteyim. Yarında bir kaç oyun alacağım bu oyun da aklımdaydı. Bir sorayım konuya dedim.

• Bu old dragonslayer bossu opsiyonel mi yani kesmesem olurmu.

• quote:

Orijinalden alıntı: zugu

Bu old dragonslayer bossu opsiyonel mi yani kesmesem olurmu.

evet opsiyonel kesmesende olur ama onu kesersen girebilecegin bir covenant var orada.

• Pvp olayı sanırım değil mi.öyleyse daha sonra keserim napalım.teşekkür ederim buarada.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığı zaman oynamıştım pek aklımda kalmamış.

• Arkadaşlar oyuna knight karakteri ile başladım.karakterimin ilk kılıcı ile hala devam ediyorum.iron keept teyim.90 lvlim.kılıç şuanda 234 dmg vuruypr infuse olarak raw basmıştım.Sizce iyi mi. Alev özellikli kılıçta var onuda kullanıyorum 115 vuruyor.Elimde birçok kılıç var ama bunlardan iyi değil.Daha iyi kılıç yada karakterime uygun bir kılıç nerde bulabilirim.str 30 dex 20 buarada

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihEnesKoc.

Teşekkürler ilgiliniz için. Bloodborne oynamıştım 2 ay önce çok sevmiştim de ama bir ara sinirden sattım sonra çok pişman oldum. İndirime girdiğinde hemen arşivlik hesabıma atacağım. Bunu da daimi hesabıma atmak istiyorum ama tereddütteyim. Yarında bir kaç oyun alacağım bu oyun da aklımdaydı. Bir sorayım konuya dedim.

Hocam bloodbornedan çok daha yavaş ve kanserdir ds2 haberin olsun ben özellikle ds3 e geçtiğimde çok zor alışmıştım oyun yapısına,ds2'de karakterler yavaş ama bosslar hızlıdır,ds3 de bu dengeli.
  • zugu kullanıcısına yanıt
    Santiers Spears

Bunu al kafan rahat bir şekilde oyna.

Not : Silahı aldıktan sonra kuş yuvasına giderek kırman lazım ondan sonra da kılıç kırılmıyor istediğin kadar duvara vur bir şey olmaz. Bir de Red Iron TwinBlade ( kırılıyor o yüzden repair powder şart ) var o da çok güzel bir silahtır. Bu iki silaha da istediğin büyüyü sürebilirsin.

Red Iron TwinBlade

• zack06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.Buna büyüde lazım slot açayım bari.eyvallah

• İron keep te black knight sword ve zweihander kılıçları var oyununda en iyi birkaç kılıcından biridir bunlar. Yerlerini Tarif etsem anlaşılmaz ama you tube da aratırsan yerlerini nasıl bulabılecegin ile ilgili videolar var. Bulundugun bölgeye ve level ına göre damage ın çok düsük açıkçası. Bu 2 kılıcı alıp fullemen gerekıyor materyal olarakta fire veya lighting tavsiye ederim..

• Bakayım hocam onlara çok teşekkür ederim.

• Sevgili arkadaşlar büyü slotunu atn yükseltmeden açabileceğim bir yüzük varmı.yoksa atnyi 10 yapmak mecburiyetindemiyim. Şimdiden teşekkür ederim.

Slot veren yüzük var ama adını hatırlamıyorum sanırım 3 slot veriyordu ekstra

Southern Ritual Band yüzüğü

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.