Şimdi Ara

DARK TRANQUILLITY FAN CLUB (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
6.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Focus Shift 'e Taktım Bu aralar paso dinliyorum.
  • Dinlemelere doyamadığım ayrıca şu genç yaşımda bi sorun olmazsa üni-rock festte göreceğim nacizane metal grubudur

ayrıca beni de ekleyin
  • benide ekleyin !!!!!!!!! ekleeeee !!!!!!
  • tek bır sarkısını severım ve tek gecerım

lethe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

tek bır sarkısını severım ve tek gecerım

lethe

Geçire geçire içine ettiniz şarkının...

Sadece Lethe'yi bilen gelipte birşey yazmasın bir zahmet,Dark Tirenkuiliti'ci olmuyor onlar...
  • Ekle bu konuyu arıyordum uzun zamandır : )
  • ekle bakalım bana metali sevdiren gruplardan biridir
  • abim sağolsun, onun sayesinde öğrendim bu adamları.. ekle benide.
  • ekle
  • Anam kaç yıllık konuşmuş yahu bu
    Benide eklerseniz yada kurucu arkadaş hala yaşıyorsa artık

3 senedir aksatmadan dinlediğim grup.
    İlk başta vokale pek alışamamıştım rahatsız etmişti ama dinledikçe kendine bağladı. Çogu zaman şarkı sözlerini anlamadamda bilmesemde bana hissettirdiği o duygu çok hoşuma gidiyor bu grubun.
    Tarzından ödün vermeyen gittikçede yukarı taşıyan bir grup.
    En sevdiğim tarz olan melodeath inde babalarından biri.

Haven-The Lesser Faith-Misery Crown-Lost to Apathy şarkılarındaki brutallarda dersliktir

• hala dinliyorum lan :( projector albümünü ölene kadar dinleyeceğim galiba
  • Dostum al al al bu grubu nasil gormedim ben!

Favori sarkilarim Shadow Duet , Lethe , Therein, Punish My Heaven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kosova Kurtuluş Ordusu -- 31 Ocak 2012; 21:49:51 >
  • ekle beni de
  • 6 Mayıs 2012 Dark Tranquillity Türkiye Konseri

6 MAYIS 2012, PAZAR @ JOLLY JOKER BALANS

ISVEC METAL MUZIGININ EN ONEMLI ISIMLERINDEN DARK TRANQUILLITY, BIR YILLIK ARADAN SONRA YOGUN ISTEK UZERINE, 6 MAYIS 2012 PAZAR AKSAMI JOLLY JOKER BALANS`TA SAHNE ALIYOR.

MEKAN KAPASITESINDEN OTURU BU KONSER ICIN YALNIZCA 600 ADET BILET SATILACAK VE KESINLIKLE TEK BIR DAVETIYE VERILMEYECEKTIR. BILETINIZI TUKENMEDEN ALINIZ.

ILK 100 BILET INDIRIMLIDIR!!!

PAYPAL HESABI ACMANIZA GEREK OLMADAN, DOGRUCA KREDI KARTI BILGILERINIZI PAYPAL ODEME SAYFASINDA KONUK KULLANICI OLARAK GIREREK BILETINIZI ALABILIRSINIZ!

DARK TRANQUILLITY konserinin az sayıdakı biletleri EVENTBRITE uzerinden satista. San Fransisco, ABD`de kurulu EVENTBRITE online bilet satis sektorunde devrim yaratan bir kurulus. Bugune kadar 50 milyon adede yakin bilet satisi gerceklestiren EVENTBRITE sektorde bircok yenilige de imza atti. Bunlarin arasinda belki en onemlisi artik “biletin kaybedilmesi veya calinmasi“ diye bir sorunun tamamen ortadan kalkmis olmasi. EVENTBRITE uzerinden aldiginiz elektronik biletler email kutunuzda. Istediginiz zaman cikis alabiliyorsunuz. Tek yapmaniz gereken etkinlige gelirken EVENTBRITE uzerinden aldiginiz biletin cikisini alip kapidaki gorevliye ibraz etmek.

Her biletin uzerinde yer alan barkod kapida EVENTBRITE`in ozel Iphone aplikasyonu tarafindan okunuyor. Eventbrite uzerinden biletinizi almak icin PAYPAL hesabina sahip olmaniz gerekmedigi gibi isterseniz PAYPAL bakiyenizi kullanarak da alabilirsiniz. PAYPAL bugun dunyada en yaygin olarak kullanilan ve en guvenilir online odeme metodu olarak kabul ediliyor.

Bir Unirock Organizasyonu

- 18 YAS SINIRI VARDIR

- SATILAN BILET IADE EDILMEZ VEYA DEGISTIRILMEZ

• add me
  • 6 mayısta 2. kez balanstayız yine sağlam bir konser olacak.
  • Şu bilet olayını çok kasmışlar daha önceki gibi elden alsaydık ne olucaktı sanki
  • Arkadaşlar konsere giden varsa yalnız giden vs beraber gidebiliriz tek başımayım yaşadığım yerde dinleyen yok hiç yalnız da zevki çıkmaz
  • ekle beni de..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.