Arkadaşlar konsere giden varsa yalnız giden vs beraber gidebiliriz tek başımayım yaşadığım yerde dinleyen yok hiç yalnız da zevki çıkmaz
Bileti yeni alabildim.bende büyük ihtimal yalnız gidicem.haberleşelim
ben 25€ dan aldım. indirimli mi oldu şimdi ?
ilk 100 satılmış mıdır?
ilk 100 grupla beraber bir şeyler yapacakmış konserden sonra..
bu arada ben o siteden nasıl alacağımı bilmiyorum birisi adım adım anlatabilir mi?
DT'yi benim kadar seven bir başkası yoktur, ekle listeye.
Beni de ekleyin listeye
quote:
Orijinalden alıntı: Gary_2550
ilk 100 satılmış mıdır?
ilk 100 grupla beraber bir şeyler yapacakmış konserden sonra..
bu arada ben o siteden nasıl alacağımı bilmiyorum birisi adım adım anlatabilir mi?
ben de merak ediyorum ama sanmıyorum. 25€ nun daha ne kadar indirimi olacak ? 19€ olacak hali yok heralde. Geçen gittiğimde kapıdan kaça aldığımı hatırlamıyorum ama 80 TL falan olabiliir. ilk 100 den sonrası 35-40 € olur diye tahmin ediyorum
ilk 100 bileti alanlar konserden sonra grup elemanları ile after party'ye katılacakmış. yer falan belli değil. mail ile bildirileccek
kredi kartın olması yeterli. site seni paypal'a yönlendiriyor. orda hesabn yoksa bile alabiliyorsun. sonra site üzerinde biletin kaydediliyor, printerdan basıyorsun.
bu konseri kaçırmamak lazım aslında Therein, The Treans Wall ve Fiction albümünü canlı dinlemek güzel olurdu...
Bizim dışımızda pek dinleyenlerinin olmadığını düşünmeye başladım. Bu, en güzide albümlerinin doksanlarda kalmış olmasından ötürü günümüz sanal platformuna yeterince yansıyamayışı da olabilir tabii.
Gidecek arkadaşlar için sorunsuz, keyifli bir konser olmasını diliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: sessizsazansezgin
Bizim dışımızda pek dinleyenlerinin olmadığını düşünmeye başladım. Bu, en güzide albümlerinin doksanlarda kalmış olmasından ötürü günümüz sanal platformuna yeterince yansıyamayışı da olabilir tabii.
evet biraz buruk bir ayrıcalık. tahminimce grubun adını duyan kişi sayısı Türkiye'de 10.000 civarıdır. Dinleyicisi 5.000 olsa ki bunların çoğu da 90'lı yılları dinlemez, çoğunun da yaşı yetmez. Özetle 2.000 civarı kişiyiz core kitle olarak ve konserlerde 500 kişi rahat geliyor. Açık hava konserinde belki 1.000 olabilir.
Son konserlerinde aşırı beklettiler ama konser mekana göre oldkça kaliteliydi. Lethe ve Therin gibi klasikleri saymazsak 1-2 parça daha vardı eskilerden. Eskiler başka tabi
quote:
Orijinalden alıntı: Travis Touchdown
quote:
Orijinalden alıntı: sessizsazansezgin
evet biraz buruk bir ayrıcalık. tahminimce grubun adını duyan kişi sayısı Türkiye'de 10.000 civarıdır. Dinleyicisi 5.000 olsa ki bunların çoğu da 90'lı yılları dinlemez, çoğunun da yaşı yetmez. Özetle 2.000 civarı kişiyiz core kitle olarak ve konserlerde 500 kişi rahat geliyor. Açık hava konserinde belki 1.000 olabilir.
Son konserlerinde aşırı beklettiler ama konser mekana göre oldkça kaliteliydi. Lethe ve Therin gibi klasikleri saymazsak 1-2 parça daha vardı eskilerden. Eskiler başka tabi
Böyle Devlet Bahçeli hesaplarına girerseniz, içinden çıkamağnız. 2001'de de konser verdi bu adamlar, Uni-Rock 2008'e geldiklerinde eşlik eden kitle bayağı fazlaydı. Geçen sene yine İstanbul'a geldiklerinden, aynı turne zarfında ikinci kez gelmeleri sayıyı baltalamıştır. 10.000, 2.000 falan geçin yani, öyle sayılarla konuşamağnız. Türkiye burası, olay tamamen popülarite odaklı.
hocam ne diyosun ya. festival ayrı hikaye geç onları. Ayrıca her konsere gelen grubu bildiğinden gitmiyor. merak edip gelen, iş olsun diye gelen, sevgilisine takılan, vs...
gerçek olan şu ki Türkiye de old-school melodik death dinleyicisi hiç bir zaman onbinleri geçemez. DT de malesef ömrünü dolduruyor iyice
Festivalde eşlik eden kitle diyorum dikkat ettiysen. Yoksa bende biliyorum festivale her gelen adamın çıkan her grupla alakası olmadığını. O konserde sağlam bir eşlik vardı. DT'nin ömrünü doldurduğu yok, bu ülkede metal müzik kitlesinden yol olmaz, olay budur. Burada onbinlere çalan gruplar ancak Maiden ve Metallica olur. Yoksa yurtdışında ne gruplar nereleri dolduruyorlar, buraya gelseler sokaktan adam toplamak zorunda kalırız. Misal Faith No More burada maksimum 3000 kişiye çalmıştır, Şili'de stad kapatıyor herifler ki stad kapatacak bir grup. AC/DC bile buraya yıllardır doldurmaz diye getirilmiyor. Entel dantel U2 bile stadı dolduramadı, ülkenin yarısı entel olmasına rağmen stad boş kaldı.
baba bu ne kafası ya ?
entel'den kastın dantel ise %10, gerçek manada entellektüeli kastediyorsan %1-2. yarsıs dedğin Akepe oluyor
ayrıca metal müzik kitlesi yok olur demedim. metallica için de stat doldu bu ülkede.
Biraz farklı yapıda müzikler her ülkede son derece az kitleye hitap eder (İskandinav ülkeleri ve Almanya hariç). Sana şu kadarını söyliyim Kanadalı bir müzisyen arkadaşım bile Kanada da son derece az death metal dinleyeni olduğunu söyledi. Tamam bir USA ile karşılaştırılmaz ama toplumunun %99 u avrupa kökenli bir millet.
Türkçe'de kinaye diye birşey vardır, onun kafası benimki. Sen takıl hacı.
belli oluyo belli oluyo
istanbul konserinden önce kebapçıya girmeden önce yakaladım.konserde de hep saçını çektim
quote:
hocam ne diyosun ya. festival ayrı hikaye geç onları. Ayrıca her konsere gelen grubu bildiğinden gitmiyor. merak edip gelen, iş olsun diye gelen, sevgilisine takılan, vs...
gerçek olan şu ki Türkiye de old-school melodik death dinleyicisi hiç bir zaman onbinleri geçemez. DT de malesef ömrünü dolduruyor iyice
en azından ömrünü In flames kadar b.ka batırıp doldurmucağından eminiz
quote:
Orijinalden alıntı: La Commune
quote:
en azından ömrünü In flames kadar b.ka batırıp doldurmucağından eminiz
in flames mi o kim ? nerenin kazası oluyor ? ben tanmıyorum onu. benim bildiğim bir in flaems vardı ama yıllar önce öldü
quote:
Orijinalden alıntı: Johan Hegg
istanbul konserinden önce kebapçıya girmeden önce yakaladım.konserde de hep saçını çektim
Adam eklemiş takan yok :D baba mükemmel ya eline sağlık eklemişsin :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme