Şimdi Ara

DARK TRANQUILLITY FAN CLUB (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
6.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alexi'nin müzisyenliğine saygı duyuyorum.COB iyi grup,boş değiller...ama çok abartılıyorlar.Yeni nesilden birçok grup dinlerim,severim.COB'da iyi grup ama fazlasıyla abartıya maruz kalıyorlar Türkiye'de...Mesela Opeth'e hastayımdır.Aynı grup Amerika kıtasında bizim COB'u abarttığımız kadar abartılıyor.Buna gerek yok.Daha sürülerce iyi grup var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tranquillityofloss

Alexi'nin müzisyenliğine saygı duyuyorum.COB iyi grup,boş değiller...ama çok abartılıyorlar.Yeni nesilden birçok grup dinlerim,severim.COB'da iyi grup ama fazlasıyla abartıya maruz kalıyorlar Türkiye'de...Mesela Opeth'e hastayımdır.Aynı grup Amerika kıtasında bizim COB'u abarttığımız kadar abartılıyor.Buna gerek yok.Daha sürülerce iyi grup var.

Doğru biraz abartı var... Opeth bambaşka. Umarım Türkiye'de o duruma gelmez
  • Lethe
    Lost to apathy
    Monochromatic stains
    Dry run
    The treason wall
    Format c for cortex
    Insanity's crescendo

Parçaları aşmış şarkıları olup beni bu gruba bağlamışlardır. Gerek sözler olsun gerek müziğin içeriği olsun muhteşem bir atmosfer yaratıp bambaşka bir dunyaya doğru sürükleyen bir yapıya sahipler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Morph_in

Lethe
    Lost to apathy
    Monochromatic stains
    Dry run
    The treason wall
    Format c for cortex
    Insanity's crescendo

Parçaları aşmış şarkıları olup beni bu gruba bağlamışlardır. Gerek sözler olsun gerek müziğin içeriği olsun muhteşem bir atmosfer yaratıp bambaşka bir dunyaya doğru sürükleyen bir yapıya sahipler.

Bence grubun en iyi parçası Therein.The moving Sinews da çok iyi.Daha 3-4 tane daha parçaları var senin listende olmayan ama onlardan çok daha iyi olan
  • isimlerini yazarsan sevinirm bir bakayım
  • EARLY PERIOD

91 Beyond Enlightenment
    92 Unfurled By Dawn
    93 A Bolt Of Blazing Gold - Through Ebony Archways - Crimson Winds
    95 With The Flaming Shades Of Fall - Of Chaos And Eternal Night
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    HIGH PERIOD

95(The Gallery) Punish My Heaven - Silence, And The Firmament Withdrew - Lethe
    96 Zodijackyl Light
    97 Hedon - Scythe, Rage And Roses - Insanity's Crescendo - Still Moving Sinews - Tongues
    99 Free Card - There In
    00 The Wonders At Your Feet - Haven - Indifferent Suns - Emptier Still
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    LATE PERIOD

02 Final Resistance - Monochromatic Stains - The Treason Wall - Damage Done
    05(en kötü albümleri) Through Smudged Lenses - Lost to Apathy
    Fiction - Bu albümleri Character den daha iyimiş ama eh işte

Inside The Particle Storm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 28 Mayıs 2007; 22:59:37 >

• benide alın!!

dark tranquillity en sevdiğim gruptur mind matters favorimdir.

bilgi paylaşmak isteyen varsa imzamdaki linke tıklayıp amatör forumumuza üye olabilir amaç türkiyenin bütün DT fanlarını biaraya toplamak lütfen üye olun!! forum yeni bi forum ama önemli olan samimi bi ortam yakalamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovness of sprits -- 31 Mayıs 2007; 17:37:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oblivionic

EARLY PERIOD

91 Beyond Enlightenment
    92 Unfurled By Dawn
    93 A Bolt Of Blazing Gold - Through Ebony Archways - Crimson Winds
    95 With The Flaming Shades Of Fall - Of Chaos And Eternal Night
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    HIGH PERIOD

95(The Gallery) Punish My Heaven - Silence, And The Firmament Withdrew - Lethe
    96 Zodijackyl Light
    97 Hedon - Scythe, Rage And Roses - Insanity's Crescendo - Still Moving Sinews - Tongues
    99 Free Card - There In
    00 The Wonders At Your Feet - Haven - Indifferent Suns - Emptier Still
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    LATE PERIOD

02 Final Resistance - Monochromatic Stains - The Treason Wall - Damage Done
    05(en kötü albümleri) Through Smudged Lenses - Lost to Apathy
    Fiction - Bu albümleri Character den daha iyimiş ama eh işte

Inside The Particle Storm

Saolasın kardeşş

• lethe forever yabu arada ne anlama gelio bu kelime bilen varmı
  • inanamıyorum bunu burda gördüğüme..
    en sevdiğim gruplardan biridir...
    fiction albümü süper bence.yamulmuyorsam daha türkiye'ye gelmedi.

lethe ölüler ülkesinde suyundan içenlere ölümsüzlük veren bir nehirdir..
  • arkadaslar gercektende dt benim metale basladıım ilk gruptur lethe sarkılarıı duydum ve hasta oldum su an coğu sarkıları pc'de var ne olursa olsun kotu album yapmıs bile olsalar ii albumlere sayalım ve haklarını yemeyelim super bi grup bence daa da ii işlere imza atacakalrına inanıorum

ayrıca benide dt fanına uye yapın kendimi eksik hissederim

lethe
    one thought
    focus shift
    lost to apathy
    monocromathic satains
    final resistance
    mind matters

bunlar su ana kadar bende baımlılık yapan sarkıları

• Aranıza benide alırsanız sevinirim. In Flames'ten sonra Dark Tranquillity dinlemeye yeni başladım, bana önerebileceğiniz şarkıları bekliyorum.
  • ekle beni nası görmedim ben bu grubu daha önce ya

quote:

Orjinalden alıntı: passive_attack

inanamıyorum bunu burda gördüğüme..
    en sevdiğim gruplardan biridir...
    fiction albümü süper bence.yamulmuyorsam daha türkiye'ye gelmedi.

lethe ölüler ülkesinde suyundan içenlere ölümsüzlük veren bir nehirdir..

bu arada lethe , yunan mitolojisinde geçmişteki acıları , üzüntüleri , kederleri unutturan bir nehirdir , ayrıca da aynı görevle görevli olan bir tanrıça adıdır
    geçmişteki acılardan sonra gelen yeni ve güzel bir başlangıç olarak da görebiliriz

• Ne Lethe'imiş arkadaş yav. Ben dinlediğim şarkıların sözlerinden hiç bişey anlamıyorum ve anlamadığım gibi merak da etmiyorum fazla.Önemli olan müzik.Bazen Lyric leri okurum ama sözlük şart.Heriflerin ana dili İsveçce ama İngilizceyi daha iyi biliyolar gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _TyPh0N_

Aranıza benide alırsanız sevinirim. In Flames'ten sonra Dark Tranquillity dinlemeye yeni başladım, bana önerebileceğiniz şarkıları bekliyorum.
  • hocam ekle benide
  • beni de ekle
  • Benide eklerseniz sevinirim demiştim ama..
  • gruba benide dahil edin.imzama ekledim.lethe'siz dünyamı olurmuş
    son albumlerini beğenmeyenler var ama benim hoşuma gitti.
  • Beni de ekle dt 4ever
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.