kolay gelsin arkadaşlar bende oyunu bitirmek üzereydim ama önemli deil bidaha oynarız artık
Wow. Şaşirdim :) Süper oLacak. TAdindan yenmez
kolay gelsin.
%50 olmuştur gerçekten çok hızlısınız elinize sağlık
bu oyunda bende ara videolar görünmüyor, halbuki video klasöründe hepsi tek tek izlenebiliyor.
türkçe yama gelirse en çok buna üzülürüm
Sizi bekleyip başlayayım madem , elinize sağlık
kolay gelsin oyun mukemmel,turkce yama ile yeniden bitirilir
quote:
Orijinalden alıntı: Just In Time
bu oyunda bende ara videolar görünmüyor, halbuki video klasöründe hepsi tek tek izlenebiliyor.
türkçe yama gelirse en çok buna üzülürüm
Windows Media Player'ın son sürümünü yüklemeniz lazım. Çözümü budur.
Arkadaşlar nedir son durum acaba. Yama çıkmadan bir iki gün önce haber verirseniz oyunu yükleyelim yeniden.
BENİM OYUNUM! Çok iyi oldu bu.Benim GAMEPAD bozuldu diye oyunu sildim az önce salak gibi
dayanamadım 1 bölüm oynadım oyun harika hemen kapattım türkçe alt yazısını beklemedeyim :)
Çeviri durumumuz %80'e ulaşmış durumda.
quote:
Orijinalden alıntı: Venomz
Kolay gelsin hocam az kalmış.
Elinize sağlık , bekliyoruz...
Oy oy çok sevindim bir bölüm geçip bırakmıştım yama tamamlanınca bitireceğim oyunu teşekkürler...
Bnde sabrszlkla bkliyorum dha indirmedim oyunu tr yaması glmedn bulaşmıyım istedm kolay glsn ekibe.. Bide Oyunçeviri sitesine girilmiyor " This Account Has Been Suspended " bu çıkıyor girmek istediğimde bi sorun mu war acaba ?
ne zaman kavuşuyoruz yamamıza :)
Yama görevini üstlenen tüm arkadaşları tebrik etmek istiyorum. Beklediğim oyunun bir yamasıydı. Teşekkürler emeğinize sağlık...
quote:
Orijinalden alıntı: Venomz
Oyunceviri sitesi arızalıydı açılmış .. Bide yanlış anlaşlmassa bişey sorucam .. sitede %60 olarak gösteriyo güncelleşmemiş halimidir acaba burda %80 dediğinz içn .. bunu merak ettim tekrardan kolay gelsn ..
ya beyler bu oyunu indirmek için çok fazla ingilizceye gerek yok..nasıl olsa konuşulanları anlamak oyunu bitirmenize engel olmuyor ama Divinity II: The Dragon Knight Saga gibi oyunlar var bunlar ingilizce bilinmeden oynanmıyor onları çevirseniz daha iyi olur tabi bu benim fikrim xD