Şimdi Ara

Darksiders 3 (Playstation Ana Konu) 'Mahşerin Dört Atlısında Sıra: FURY' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
5.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyuna yeni güncelleme gelmiş eski klasik dövüş sistemi eklemişler
    işte bu iyi oldu 1-2 nin tarzında oynamak daha iyi olur
  • bu nasıl bir zorluk seviyesi arkadaş kolu kırıyordum ara verdim biraz; hakikaten zorluk seviyesi çok orantısız olmuş devil may cry daki dante must die zorluk seviyesi geldi aklıma güzel oyun biraz sabır istiyor sadece
  • Fps drop yaşayan var mı arkadaşlar?
  • Darksiders III - Keepers of the Void DLC - Çıkış Fragmanı

• quote:

Orijinalden alıntı: westberlin

İlk oyun çok eğlenceliydi, vuruş hisleri falan toktu,tam hack and slash oyunuydu. 2.oyunu daha başlarda bıraktım, mekanikleri falan sarmadı. Karakterin atikliğini göstermek için sürekli saçma tırmanmalar, rpg gibi diyaloglar falan baymıştı. Konu olarak sevdiğim bir oyun ama 1.ye mi yoksa 2.ye mi yakın acaba?
    Halen merak etmekteyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • westberlin kullanıcısına yanıt
    Birebir aynı duyguları yaşıyoruz. Ben de 2. oyunu hiç beğenmedim. 3. oyunun hiçbiriyle alakası yok. Puzzle çok az, hack and slash daha ağırlıklı. İlla birine benzeteceksem kesinlikle 1. oyuna benzetirim.
  • ibrhmshn İ kullanıcısına yanıt
    Güzel bir indirim gelirse şans verilebilir o zaman .

• westberlin kullanıcısına yanıt
    Hesap olarak satın alabilirsiniz, daha uygun olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaz indirimlerinde dlc leriyle birlikte almak istoyorum , tps kamerali hack slash oyunlarini seviyorum ,tavsiye edermisiniz arkadaslar?

• Oyun proda 30fps mi acaba ?
  • Darksiders III - Seven Davely Sins

• Plus sağolsun bu ay verince bir bakayım dedim. Ne yalan söyleyeyim plus ile verilmese bir şans vereceğimi hiç düşünmüyordum oyuna. Neyse. ilk iki oyunu oynamadım hep listemde vardı ama bir türlü sıra gelmedi. Bknz prototype da aynı kaderi paylaşıyor onu da çıkaracağım bir ara aradan. Darksiders 3 e dönecek olursak dark souls mekaniğini pek sevmem burada biraz yumuşatılmış haliyle seriye yedirilmiş gibi duruyor onun haricinde bulmaca yukarıda azalmış demişler ama bana yine fazla geldi ilk oyunlarda ne kadar çoksa artık millete az gelmiş demek. Oyun mekanikleri gayet yeterli. upgradeler falan eh işte seviyesinde. düşmanlar da çeşitlilik açısından yeterli seviyede. Görsellik bence bu zamanda çıkan bir oyun için düşük kalmış. Boss savaşları keyifli. Hatta belki de oyunun en keyifli yeriydi. Total olarak bakınca gömüldüğü kadar kötü değil ama 10 üzerinden 6 yı da kolay kolay geçmez bence. Yine de fury güzel yedirilmiş karakter olarak onu da unutmadan ekleyeyim dedim.

• Oyunu merakla bekleyen biriydim. 1.oyun zamanına göre çok iyiydi, bir özgünlüğü vardı, 2.oyunda ise farklı tarzlardan sevilen öğeler eklemeye çalıştılar ve kötü bir oyun çıktı ortaya. 3.de toplayabilecekler mi diye beklerken şansıma Plus ücretsiz verdi, iyi ki de öyle oldu, para versem çok ağır söverdim. Lafı çok uzatmayacağım, çorba edilmiş kötünün bir tık altında oyun çıkmış ortaya. Belki ilerde toplar diye 4-5 saat şans verdim ama umut yok.

• İlk 2 oyunu da sevmiştim ikinci oyunun bitirilememesine rağmen çok eğlenceliydi 3’ü oynamayı düşünmüyordum. Plus verdi oynadım açıkcası benim belki kalite standartlarım düşük ya da bişe beklemiyordum ama beğendim oyunu, oynatıyor zamanının oyunlarından çok mu geride ? Evet platform öğelerini kırpıp yerine dark souls klonu mu koymuşlar o da evet. Beklentiniz yoksa oynayın ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utanmadan bozuk oyun çıkarmışlar. Karakteri biraz koşturunca hemen yükleme logosu çıkıyor. Bazen bildiğin donuyor oyun. Seste takılmalar oluyor. Ne ararsan var.
  • Oyunun 2 serisini bitirmis biri olarak baslamamı onermiomusunuz yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • psn den aldım oynadım. 1.oyunu zamanında oynamıştım kıyas yapılamaz tabi elbette ama inan elimde oyun olsa oynamazdım bunu.

zorluk fazla save olmaması kötü. oyuncuya aşırı serbestlik tanınmış

boss savaşları güzel, karakter gelişiminde özgürlük sağlanmış.

kısacası fena değil. ama başka bişi olsa elimde hayatta oynamazdım. yokluğun gözü kör olsun

edit: oyunun ana konusu yok mu forumda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutSahin1 -- 16 Ekim 2019; 11:28:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.