Şimdi Ara

Darksiders 3 (Playstation Ana Konu) 'Mahşerin Dört Atlısında Sıra: FURY' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
5.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DARKSIDERS 3: ENTER THE FLAME HOLLOW - IGN FIRST

Yeni Video Yayınlandı!!

http://www.ign.com/videos/2018/07/09/darksiders-3-enter-the-flame-hollow-ign-first
  • Çok güzel gözüküyor. Mekanikler baya gelişmiş. Merakla bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hele biraz daha oynanış gelsin bakalım.. Fiyatta alınası olmuş, duruma göre önsiparişte geçilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 2 oyunu severek bitirmiştim sabırsızlıkla bekliyorum.

• 2. Oyun çok uzun ve bilmeceleri zordu. 25 saat oynayıp bitirememin sonunda dayanamayıp silmiştim umarım bunda oyun süresi 15 saati geçmez tadında bırakmayı öğrenmeliler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayo3327 -- 10 Temmuz 2018; 7:58:28 >
  • Ön sipariş fiyatı uygun olmuş. Almaya değer bir oyun olacak gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayo3327

2. Oyun çok uzun ve bilmeceleri zordu. 25 saat oynayıp bitirememin sonunda dayanamayıp silmiştim umarım bunda oyun süresi 15 saati geçmez tadında bırakmayı öğrenmeliler.
    Yine iyi dayanmışsın. Ben direkt sildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

DARKSIDERS 3: ENTER THE FLAME HOLLOW - IGN FIRST

Yeni Video Yayınlandı!!

http://www.ign.com/videos/2018/07/09/darksiders-3-enter-the-flame-hollow-ign-first
    önce oynanıs sonrasında ise indirim beklerim çıkışında alınıp oynanacak bir oyun değil :)
  • bu oyuna ilgi neden bu kadar az ya :/
  • Arkadaşlar bu oyuna 179 tl verilir mi sizce. Çıkışında 469 mu olur yoksa daha düşük bir fiyata çıkar mı çünkü AAA bir oyun değil. Çıktıktan sonra yorumlara göre indirim mi beklemek en mantıklısı sizce

• İlk oyun gerçekten çok başarılıydı, ikinci oyun ise bir o kadar kötüydü. Resmen tür karmaşası yaşamış bir oyundu. Umarım 3.de toplamışlardır durumu. Şu an için ön yargılıyım açıkçası, o parayı riske etmem. Dip fiyat olduğunda oynanış videolarını izler, duruma göre alabilirim.

• alacak olan alsın, şahsen ben aldım. Her an zam yiyebilir bu da.
  • Dün gece Twitch canlı yayınları vardı sonra bir anda hepsi kapandı gördüğüm kadarıyla ilk iki oyunun karışımı olmuş ama fazla izleyemedim çok büyük beklenti olmadığı sürece tatmin eder gibi.
  • Oyuna erken ulaşanlar reddit'te yazıyor bir şeyler. Ps4'te hatta one x'te bile takılmalar ve fps düşmeleri oluyormuş. PC versiyonu böyle olmaz umarım. Öte yandan oyun eğlenceli diyenler var. Silah seçenekleri de çeşitli gibi duruyor. Spoiler almamak için fazla bakmadım. Ama yine de ilk iki oyun kadar güzel değil galiba. Sandık bile yokmuş sanırım oyunda. İkinci oyunda sandık açmak çok eğlenceliydi.

• Meşhur relaxing end koleksiyon versiyonunu açıyor

• bu oyundan cok umutluydum ama inceleme siteleri ortalama notlar vermiş Yazık oldu görünen o ki darksiders 2 nin yeri hala bambaşka ...
  • Dünden beri oynuyorum ilk izlenimlerimi yazayım.

Önce iyi yanlarından bahsedelim. Oynanışı çok iyi , zorluğu tam kararında, en küçük moblar bile iki vuruşta alabiliyor, müzikleri gaza getiriyor, Fury karakteri çok iyi seslendirmeler başarılı, Combo çeşitliliği, Boss savaşları gerçekten uğraştırıcı ve her bir Boss müthiş tasarlanmış.(Seven Deadly Sins)

Gelelim eksilerine: Fps düşmeleri can sıkıcı, Action Hackn Slash oyunların da en önemli şey Fpsdir. Ama ne yazık ki bırakın 60Fps yi 30Fps bile çoğu zaman yakalanmıyor. Save sistemi inanılmaz saçma, Grafikleri geçtiğimiz nesle ait.

Sonuç olarak oyunu beğendiğimi söyleyebilirim. Troll bir site 20 puan vermiş o ortalamayı düşürmüş. Hakettiği puan 75 80 arası bişey diyebilirim. Dördüncü oyun da kıtlığı göreceğiz. Puanlarına aldanmadan almanızı öneririm. Son çıkan Tomb Raider'a İgn'nin 90 verdiği düşünülürse çok gerçekçi değil bu puanlar. Zaten indie oyunlar haricinde çok da önemli değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 1 Aralık 2018; 15:32:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Darsiders 3 Codex tarafından 5 dakika içinde kırıldı zamunda dan indirebilirsiniz. Boşuna para vermeyin çok pahalı
  • Oyun yine çok keyifli olmuş sabahtan beri oynuyorum başından kalkamadım. Bu arada tabi oyunun dağıtımcısı ubisoft, activision veya ea olmadığı için normalde alması gereken puandan 15 puan az almış durumda. Nordic games anlaşılan basına haraç vermeyi kabul etmemiş..Bu puanlamaların ne kadar gerçek dışı olduğunun en büyük kanıtı gerçekten bu oyun.

Ds1-2 yi seven bunuda sevecektir fury en az death ve war kadar karizmatik. Bu arada zannedersem save sistemine ufak bir güncelleme gelecektir...

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 28 Kasım 2018; 22:26:13 >
  • herkes save siteminden şikayetçi herhalde öldüğün zaman geriye atıyor diye
    ve cesiştlilik yokmus oyunda (abyssal armor bile paralıymış) inş. dlc ve update ile hallederler bu sorunları
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.