Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben oyuna yeni başladım birkaç şey sormak istiyorum.

1-Heal point hangi tuşla kullanılıyor.

2-Screenshot çektiğimizde hangi klasöre gidiyor bulamadım

3-Ben update 1ve 2 yi yükledim ama hala oyunun boyutu 5.94 gb neden.

4-Skiller nasıl kullanılıyor

birde başlayalı 30 dk anca olmuştur,spolier olmayacak şekilde tavsiyede bulunurmusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinitra

quote:

Orijinalden alıntı: Metamorphizm

SİNİTRA
    quote:

Bu save samaelin ölümünün hemen sonrasıdır.oyun %100 oynanmıştır. Bütün yan görevler tamam ve bütün toplanacaklar toplandı. The crucible e girilmemiştir onuda size bıraktım. Kesecek sadece son boss kaldı. Stone toplamanın hediyeside süpermiş. :D %300 kritikli silah...

http://ul.to/025hx07z samael öldü.

Dostum bunun icinden iki tane save dosyası cıkıyor dssave3.dsav ve dssave7.dsav bunların hangisini hex programına mount edip değiştireceğiz bana söyler misin? eğer dssave3.dsav dosyası ise dediklerinin aynısını yaptım olmadı

dssave7 yi değiştirp dssave4 yap ve hex ile kodları değiş. yeni link istemişsin al aşağıda veriyorum. save4 yaptım ben dosya adını sen direk hex ile kodları değiş.

http://www.dosya.tc/server21/cPDszw/samaelbitimi.rar.html

Dostum 4. slotta acıp denedim. Olmadı. İlk slotta acıp dediğin şekilde yaptım olmadı. Corrupt save diye bir şey cıkıyor dediklerini yapınca sonra oyuna girince bastan başlıyor. Defalarca okudum acaba bir yeri mi yanlış yaptım diye belki 50 defa denedim olmadı olmadı. Özelden de yazdım eğer sorun olmayacaksa senin icin teamW ile pc'me bağlanıp bir bakıver olmuyor. Yardımlarınız icin simdiden tesekkürler.

• Hex editör ile save dosyalarını uyumlu hale getirmeyi resimli olarak anlatmaya çalıştım belki işinize yarar. Adım hıdır elimden gelen budur.

http://www.dosya.tc/server21/QwATNI/DS2saveresimli.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinitra -- 8 Eylül 2012; 22:31:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

Merhaba arkadaşlar ben oyuna yeni başladım birkaç şey sormak istiyorum.

birde başlayalı 30 dk anca olmuştur,spolier olmayacak şekilde tavsiyede bulunurmusunuz.

1..... Heal potion için 1 e bas..
    2..... Ben screenshot u paint ile açıyorum.
    3..... Asıl update2 torent bul. 3.11 gb lık olan.
    4..... Tab skilleri açabilirsin ve skillere kendinde tuş atayabilirsin. Oyunun menülerini kurcalarsan kısayolları bulursun ve değiştirebilirsin.

Kolay gelsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -alikan-

quote:

Orijinalden alıntı: RiseR88

isteyen olursa diye ben yinede upload ettim.
    bu link save için:http://www.dosya.tc/server20/Xelekw/savem.rar.html
    bu link saveleri nasıl kendi pc ne uyarlayabilmen için :http://forum.donanimhaber.com/m_64759676/tm.htm

bende biraz anlatayım zaten verdiğim ikinci linkte anlatıyor ama bende deyinmek isterim. öncelikle skidrow klasörünü sil varsa belgelerimdende save kaldır tekrar oyuna gir sonra bi bölüm geç save at sonra çık oyundan hex editörü indir eski save dosyanı aç ve sana yolladığım yeni save dosyasını açhttp://g1208.hizliresim.com/10/q/c3z2x.png resimde gösterildiği yerleri eski save dosyanda seç yalnız bu kodlar(rakamlar) seninkinde farklı olacaktır herneyse aynı yeri seçtiğine emin ol yeni save dosyası üzerinde bu değişikleri yapıştır.üstten save at ve kapat tek tek hexi kapat ve oyuna gir
    umarım yardımcı olabilmişimdir

iyi oyunlar

Kardeşim bu save dosyanı kullandık fakat save den sonrasında hp potu basamıyoruz 9 tane görünüyor ama yinede basılmıyor mavi pot yana mana da sıkıntı yok o basılıyor ama yeşil hp potu basılmıyor 9 tane göstermesine rağmen :/ Acaba bir sıkıntı mı var.?

9 pot demek trainer demektir.

Kardeşim derdim trainer değil, zaten olsa bile pot basmıyo :s 9 tane görunuyo ama basmıyo hani save dosyasını yayınlayan arkadaş trainer yapmış ama bende o özellikler basılmıyo sadece kaldığı yerden devam etme şansını kullanmış olduk.
    Not Today yardımıyla denerken ds4 olduğu için onu yapabildik.
    Senin paylaştığın ds7 olmadı diye o olunca bende ondan devam etmek zorunda kaldım.
    Neyse samael'e kadar hiç pot basmadan geldim de samael potsuz ölmüyo. Şimdi senin samaelden sonraki save'i denicem. Paylaşımların için saol Ayrıca Not Today'de çok ilgilendi saolsun.

• quote:

quote:

quote:

SİNİTRA
    quote:

Bu save samaelin ölümünün hemen sonrasıdır.oyun %100 oynanmıştır. Bütün yan görevler tamam ve bütün toplanacaklar toplandı. The crucible e girilmemiştir onuda size bıraktım. Kesecek sadece son boss kaldı. Stone toplamanın hediyeside süpermiş. :D %300 kritikli silah...

http://ul.to/025hx07z samael öldü.

Dostum bunun icinden iki tane save dosyası cıkıyor dssave3.dsav ve dssave7.dsav bunların hangisini hex programına mount edip değiştireceğiz bana söyler misin? eğer dssave3.dsav dosyası ise dediklerinin aynısını yaptım olmadı

dssave7 yi değiştirp dssave4 yap ve hex ile kodları değiş. yeni link istemişsin al aşağıda veriyorum. save4 yaptım ben dosya adını sen direk hex ile kodları değiş.

http://www.dosya.tc/server21/cPDszw/samaelbitimi.rar.html

Dostum 4. slotta acıp denedim. Olmadı. İlk slotta acıp dediğin şekilde yaptım olmadı. Corrupt save diye bir şey cıkıyor dediklerini yapınca sonra oyuna girince bastan başlıyor. Defalarca okudum acaba bir yeri mi yanlış yaptım diye belki 50 defa denedim olmadı olmadı. Özelden de yazdım eğer sorun olmayacaksa senin icin teamW ile pc'me bağlanıp bir bakıver olmuyor. Yardımlarınız icin simdiden tesekkürler.

Kardeşim aynı şekilde bende sinitra'nın ds7 li save'lerini defalarca denedim hatta senden önce aynı yorumu ben yazdım Corrupt SAve diyor ve devam etmeyi kabul edersen save siliniyor baştan başlıyor. Not Today kardeşimde tw ile bağlanıp denedi oda yaptı yine olmadı sonra başka bir ds4 olan save denedik o ilk denemede oldu. İsim değiştirmek bende de işe yaramadı sanırım save dosyasının adının orjinalde ds4 olması lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

Merhaba arkadaşlar ben oyuna yeni başladım birkaç şey sormak istiyorum.

1..... Heal potion için 1 e bas..
    2..... Ben screenshot u paint ile açıyorum.
    3..... Asıl update2 torent bul. 3.11 gb lık olan.
    4..... Tab skilleri açabilirsin ve skillere kendinde tuş atayabilirsin. Oyunun menülerini kurcalarsan kısayolları bulursun ve değiştirebilirsin.

Kolay gelsin.

Çok saol dostum peki 3 gb lık yeni bir update geldi onu yüklemeliyim?

• Arkadaşlar orta halli bir laptopum var. Sistem özellikleri aşağıdaki gibi sizce kaldırır mı ?

win7

İntel core i5-480m
    Nvdia gt 420m 1gb ram
    4gb ddr3 memory
    500gb hdd

bütün özellikleri bu sanırsam
  • quote:

Hex editör ile save dosyalarını uyumlu hale getirmeyi resimli olarak anlatmaya çalıştım belki işinize yarar. Adım hıdır elimden gelen budur.

Kardeşim azmini takdir ediyorum emek her zaman hakkı verilmesi gereken bir şeydir, paylaşımlar için saol emeğine sağlık.

Şimdi son verdiğin samael save'i denedim olmadı kardeşim yine corrupt diyor sanırım sendeki isim olayı işi bozuyor orjinalinde ds4 olmalı sanırım çünkü başka orjinal ds4 lü save dosyası aynı şekilde yapınca çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -alikan- -- 8 Eylül 2012; 23:49:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

Arkadaşlar orta halli bir laptopum var. Sistem özellikleri aşağıdaki gibi sizce kaldırır mı ?

win7

İntel core i5-480m
    Nvdia gt 420m 1gb ram
    4gb ddr3 memory
    500gb hdd

çok çok rahat kaldırır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

Arkadaşlar orta halli bir laptopum var. Sistem özellikleri aşağıdaki gibi sizce kaldırır mı ?

win7

İntel core i5-480m
    Nvdia gt 420m 1gb ram
    4gb ddr3 memory
    500gb hdd

çok çok rahat kaldırır.

Cevabın saol usta bir de en kıs nereden indirebilirm link verebilirsen sevinirim. Torrent olursa çok iyi olur. Birde bu save sorunu nedir acaba?

• quote:

quote:

Hex editör ile save dosyalarını uyumlu hale getirmeyi resimli olarak anlatmaya çalıştım belki işinize yarar. Adım hıdır elimden gelen budur.

Kardeşim azmini takdir ediyorum emek her zaman hakkı verilmesi gereken bir şeydir, paylaşımlar için saol emeğine sağlık.

Şimdi son verdiğin samael save'i denedim olmadı kardeşim yine corrupt diyor sanırım sendeki isim olayı işi bozuyor orjinalinde ds4 olmalı sanırım çünkü başka orjinal ds4 lü save dosyası aynı şekilde yapınca çalıştı.

O zaman bendeki save4 ü tekrar oyunda açıp orijinal save4 hale getirip öyle vereyim belki olur. birazdan atarım foruma.

• Sinitra kardeşim herşeyden önce eline canına emeğine sağlık ilgilendiğin için. Ama dediklerinin aynısını belki 50 defa denemişimdir olmuyor Hani sen 4 slotta acmıssın ya samuel'i bitirdiğin slotu. Bende ilk başlarken 4 de açtım o sekilde denedim olmadı. Sonra ilk slotta denedim olmadı verdiğin ikinci save dosyası icin. Simdi forumdan Not Today'a mesaj attın o uzaktan bağlanıp yardımcı olacagını söyledi denk gelirsek bir de o yapsın bakalım olmuyosa daha da acmam oyunu silerim napayım.

Sen yine de sağol teşekkür ederim emeğin için. Hakkını helal et
  • konuya da hiç girmemiştim, amma çok uğraşmışsınız save işiyle. zor birşey değil ki, pc kullanmayı bilen herkes halledebilir halbuki.nasıl bu kadar zorlandınız anlamadım
  • quote:

...

pm attım görmedin galiba.hadi film izleyecem daha geç oluyor.
  • quote:

Sinitra kardeşim herşeyden önce eline canına emeğine sağlık ilgilendiğin için. Ama dediklerinin aynısını belki 50 defa denemişimdir olmuyor Hani sen 4 slotta acmıssın ya samuel'i bitirdiğin slotu. Bende ilk başlarken 4 de açtım o sekilde denedim olmadı. Sonra ilk slotta denedim olmadı verdiğin ikinci save dosyası icin. Simdi forumdan Not Today'a mesaj attın o uzaktan bağlanıp yardımcı olacagını söyledi denk gelirsek bir de o yapsın bakalım olmuyosa daha da acmam oyunu silerim napayım.

Sen yine de sağol teşekkür ederim emeğin için. Hakkını helal et

Birde bunu dene. Bu save ile şimdi oyunu açtım 1. slottan ve birkaç yere port olup save yatım sanırım bu çalışır. Daha önceki save4 ün sadece adını değişmiştim oyunda açmamıştım. Dene bakalım olacakmı. Sadece save4 var burda.

http://www.dosya.tc/server21/NYshBg/Samaelbitis.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

konuya da hiç girmemiştim, amma çok uğraşmışsınız save işiyle. zor birşey değil ki, pc kullanmayı bilen herkes halledebilir halbuki.nasıl bu kadar zorlandınız anlamadım

Arkadaşımızın sorunu save değil, benim save dosyasını açamamak. Hex olayını biliyor. Bendeki save in özelliği %100 olması yani crucible hariç oyunda herşeyin bitmiş olması mesele bu.
  • quote:

konuya da hiç girmemiştim, amma çok uğraşmışsınız save işiyle. zor birşey değil ki, pc kullanmayı bilen herkes halledebilir halbuki.nasıl bu kadar zorlandınız anlamadım

Kardeşim sıkıntı sinatra'nın dediği gibi hex'i yapmaktan önce save'in adında sıkıntı olması. Dün sen benim pc ye bağlananda isim değiştirdik olmadı ya kardeşim sorunumuz orda işte.
    Bakiim sinatra şimdi son verdiğin save'i deniyim bir de. Not kardeşim sana tekrardan teşekkür ederim dün çok yardımcı oldun.

Yok kardeşim şimdi son eklediğin linkteki save'i denedim ama yine aynı hatayı verdi senin save'lerde mi bir şey var anlamadım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -alikan- -- 9 Eylül 2012; 1:48:28 >

• quote:

quote:

...

pm attım görmedin galiba.hadi film izleyecem daha geç oluyor.

Kardeşim sinatra'nın az önce paylaştığı en son save dosyasını samael %100 bitmiş hali olanı denediniz mi acaba oluyor mu ben mi yapamıyorum acaba.?
  • Yok isimde de sorun yok upload ettiği saveler 03-07 isimli oyunu 4. slottan acınca 03-07 veriyor öylede yaptm :) olmayınca olmuyo vardır bi ince ayarı hexi doğru yapıyorum 2f stunu felan tamam e gerisi zaten daha kolay dosyayı atmak..

ama olmuyor işte
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.