Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eywallah kardeşim buldum 2-3 saniye uzun bastım aynen dediğin gibi uzağa fırlattı çok saol jeriko77
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

Beyler oyunda hiç dünyaya inmeyecekmiyiz sıkmaya başladı trollerin dünyası ?

bir bölümü yine newyork'da geçiyor.

Peki oyunda kaç tane dünya var dostum şuan

SPOİLER

ölüm diyarındayım ?

SPOİLER
  • Bugün yükledim gerçekten kaliteli oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruible'de kaç tane wave var. Dün biraz oynadım 15 te filan bıraktım sonunu zorlamadım artık. Samael'e de girmedim daha giresim gelmiyor oyun bitcek diye :s
  • Oyuna 2 dakika bakıyım diye girdim 2 saat çıkamadım.
    Gerçekten atmosfer felan harika olmuş, gamepad ile tadından yenmiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alito

quote:

Beyler oyunda hiç dünyaya inmeyecekmiyiz sıkmaya başladı trollerin dünyası ?

bir bölümü yine newyork'da geçiyor.

Peki oyunda kaç tane dünya var dostum şuan

SPOİLER

ölüm diyarındayım ?

SPOİLER

teleport olduğun birçok dünya var. çizgisel bir ilerleyiş yok aslında ama hikaye bazında doğal olarak gideceğin yer belli, ilerledikçe görürsün zaten. bence işin bu kısmını çok düşünme sadece tadına varmaya bak. bölüm sonu canavarlarından ziyade oyundaki bulmacalar zaman zaman daha zorlayıcı olabiliyor. ben aslında işin bu kısmını daha çok sevdim

• quote:

Orijinalden alıntı: sinitra

Reca ederim her zaman bekleriz :D

Sen biliyosundur Cruible görevine girdim de çok ilerlemedim hiç can potu yok anca 26 ya kadar geldim bu wave'ler kaç tane kaça kadar gidiyor bide en sona kadar gelsen ne verıyor?
  • Arkadaşlar gamepad ile oynamayı istiyorum ama nedense oynayamıyorum. Bir yerlerden ayar falan mı yapmak lazım klavye yerine gamepad seçilsin falan diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -alikan-

quote:

Sen biliyosundur Cruible görevine girdim de çok ilerlemedim hiç can potu yok anca 26 ya kadar geldim bu wave'ler kaç tane kaça kadar gidiyor bide en sona kadar gelsen ne verıyor?

quote:

quote:

101

• Update 3'ten sonra FPS düşmeleri oldu. V-sync açık 75'ken bir anda 30'lara düşüyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

quote:

quote:

quote:

quote:

101

YUH :P 101 tane wave mi var :) Peki en son da verdiği en iyi itemi alan var mı ne veriyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

101

YUH :P 101 tane wave mi var :) Peki en son da verdiği en iyi itemi alan var mı ne veriyor?

50 wave ilk oyunda 50 wave game+ da sanırım. Ve ilk 50 bitince Guilleotin diye yüzde 300 kritikli styche veriyor(yanlış hatırlıyor olabilirim belkide 100 dalgadan sonra veriyordur unuttum vallahi :D). Açamadığın save de vardı o silah

Oyuna baştan başladım ve ilk slottan save ile başladım. Bu seferde save lerim açılmazsa isyan edecem. Tüm bölüm başlarını save yapıp bir dosya hazırlayıp foruma atacağım yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinitra -- 14 Eylül 2012; 19:09:50 >

• Birinci oyunu çok sevmiştim ama ikinci oyunu hiç sevemedim gerçi 2 saat falan oynadım yorum yapmak için erken ama Sleeping Dogs ve Fall of Cyberton gibi oyunlardan sonra çok boş geldi en azından şu an için.Her şartta o kadar para verdik oynamaya devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Birinci oyunu çok sevmiştim ama ikinci oyunu hiç sevemedim gerçi 2 saat falan oynadım yorum yapmak için erken ama Sleeping Dogs ve Fall of Cyberton gibi oyunlardan sonra çok boş geldi en azından şu an için.Her şartta o kadar para verdik oynamaya devam.

Yılmak yok devam sanırım seversin oyunda ilerledikçe.
  • Arkadaş şu oyunlara konan skillerin tamamımı fulleyememe işi beni fıtık ediyor 30 lvl de kaldı daha yukarı çıkmıyormu bu meret?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Arkadaş şu oyunlara konan skillerin tamamımı fulleyememe işi beni fıtık ediyor 30 lvl de kaldı daha yukarı çıkmıyormu bu meret?

Oyun 22 lvl de bitiyor ve game+ başlıyor. Onu da 30 a kadar oynayabiliyoruz. Daha sonrası yok ama oyundaki saçma bir durumu da anlatmadan geçemeyeceğim. Vulgrimde 25000 e satılan bir tılsım (talisman) var ve 40 lvl de takılabiliyor. Bunu bir türlü anlayamadım. Hem 30 lvl den ilerisi yok hemde 40 lvl tılsım var oyunda. Acaba orijinal oyun olmadığından mıdır bu durum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Arkadaş şu oyunlara konan skillerin tamamımı fulleyememe işi beni fıtık ediyor 30 lvl de kaldı daha yukarı çıkmıyormu bu meret?

Oyun 22 lvl de bitiyor ve game+ başlıyor. Onu da 30 a kadar oynayabiliyoruz. Daha sonrası yok ama oyundaki saçma bir durumu da anlatmadan geçemeyeceğim. Vulgrimde 25000 e satılan bir tılsım (talisman) var ve 40 lvl de takılabiliyor. Bunu bir türlü anlayamadım. Hem 30 lvl den ilerisi yok hemde 40 lvl tılsım var oyunda. Acaba orijinal oyun olmadığından mıdır bu durum.

Şimdi oynamaya devam ediyorum arkadaşım lvl 30 da sabit kalıyor ama skill point vermeye devam ediyor ne biçim iş çözemedim gitti.
    Ayrıca senin dediğin olayda var o tılsımı bende oyunun başından beri saklıyorum lvl 40 da takarız diye şimdi nereye takarız bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

101

50 wave ilk oyunda 50 wave game+ da sanırım. Ve ilk 50 bitince Guilleotin diye yüzde 300 kritikli styche veriyor(yanlış hatırlıyor olabilirim belkide 100 dalgadan sonra veriyordur unuttum vallahi :D). Açamadığın save de vardı o silah

Oyuna baştan başladım ve ilk slottan save ile başladım. Bu seferde save lerim açılmazsa isyan edecem. Tüm bölüm başlarını save yapıp bir dosya hazırlayıp foruma atacağım yakında.

Walla dostum saol emeğine sağlık çokta uğraştın ama bir türlü senin save'leri açamadık. Hani ilk başta ben beceremiyodum ama sonra kaptım basitmiş ama biz yanlış yeri copy yapıyomuşuz sürekli hata ordaymış onu aşınca denediğim bir kaç save oldu bir tek seninki olmadı. En son Jeriko arkadaşın save'i ile Archon'u öldürdüm sonra Soul Arbiter'i tamamladım ama hala samael'e girmedim hani oyun bitecek diye giresim gelmıyo. game+ bana biraz zor gelıyo oynadığn yerleri bi daha oynamak sıkar diye düşündüğüm için bulaşamam sanırım game+'ya

• Ya arkadaşlar ben yeniyim bu oyunda (hatta tüm oyunlarda diyeyim, pc'de yeni oynamaya başladım da :D) bir şey sorayım. Bir bölüme geldim, ateş topu gibi bir şey var, onu alıyoruz bir yere fırlatınca patlıyor. İşte o zımbırtıyı bir kere kullanıp bir kapı açtım ama şimdi ikinci defa karşıma çıktı bir türlü denk getiremedim vuracağım yere. Youtube'dan baktım eleman nişan alıp atıyor ama ben bir türlü beceremedim o nişan alma olayını. Gamepad'le oynuyorum, nereye basmam lazım acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.