Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jas0n_b0urn3

Ya arkadaşlar ben yeniyim bu oyunda (hatta tüm oyunlarda diyeyim, pc'de yeni oynamaya başladım da :D) bir şey sorayım. Bir bölüme geldim, ateş topu gibi bir şey var, onu alıyoruz bir yere fırlatınca patlıyor. İşte o zımbırtıyı bir kere kullanıp bir kapı açtım ama şimdi ikinci defa karşıma çıktı bir türlü denk getiremedim vuracağım yere. Youtube'dan baktım eleman nişan alıp atıyor ama ben bir türlü beceremedim o nişan alma olayını. Gamepad'le oynuyorum, nereye basmam lazım acaba?

Tamamdır sağdaki kolun üstüne basınca oluyormuş, hallettim ama şimdi de suya dalamıyorum. İnternette B'ye basınca dalar demişler (ki benim gamepad'de 3'e denk geliyor) ama ne kadar basarsam basayım dalamıyorum suyun dibine doğru. Eksik bir şey mi yapıyorum acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Orijinalden alıntı: sinitra

quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Arkadaş şu oyunlara konan skillerin tamamımı fulleyememe işi beni fıtık ediyor 30 lvl de kaldı daha yukarı çıkmıyormu bu meret?

Oyun 22 lvl de bitiyor ve game+ başlıyor. Onu da 30 a kadar oynayabiliyoruz. Daha sonrası yok ama oyundaki saçma bir durumu da anlatmadan geçemeyeceğim. Vulgrimde 25000 e satılan bir tılsım (talisman) var ve 40 lvl de takılabiliyor. Bunu bir türlü anlayamadım. Hem 30 lvl den ilerisi yok hemde 40 lvl tılsım var oyunda. Acaba orijinal oyun olmadığından mıdır bu durum.

Şimdi oynamaya devam ediyorum arkadaşım lvl 30 da sabit kalıyor ama skill point vermeye devam ediyor ne biçim iş çözemedim gitti.
    Ayrıca senin dediğin olayda var o tılsımı bende oyunun başından beri saklıyorum lvl 40 da takarız diye şimdi nereye takarız bilmiyorum

skill point sadece lvl atlayınca değil bazı görevleri yapınca da geliyor.

• İşte oyunun çeşitli bölümlerine ait main quest lere ait save dosyaları. Umarım faydalı olur. Ayrıca içerisinde save leri fix için resimli anlatımda mevcut.

http://ul.to/1fhcjppp

Alikan dostum birde bu saveleri denermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinitra -- 16 Eylül 2012; 15:33:15 >
  • %300 kritikli silahın adı Guillotine imiş ve Blackrootun verdiği görev tamamlanınca veriyor oyun.
  • Arkadaşlar 22 levelde kaldım nasıl yükseltebilirim lütfen söylesin bilen biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_038

Arkadaşlar 22 levelde kaldım nasıl yükseltebilirim lütfen söylesin bilen biri

oyun bitene kadar en çok 22 lvl olabiliyorsun. 22 den yukarı çıkamıyorsun. Oyun bitince yeniden game+ olarak başlıyor ve aynı oyunu yeniden ama 22 lvl olan karakterle oynayabilirsin. Game+ da ise 30 lvl e ladar çıkabiliyorsun.
  • quote:

quote:

oyun bitene kadar en çok 22 lvl olabiliyorsun. 22 den yukarı çıkamıyorsun. Oyun bitince yeniden game+ olarak başlıyor ve aynı oyunu yeniden ama 22 lvl olan karakterle oynayabilirsin. Game+ da ise 30 lvl e ladar çıkabiliyorsun.

Çok sağol oyunu bitiremiyorum malesef samaelle savaşırken bug yedim. ağzını burnunu dağıttım tabi yakaladı beni karşı tarafa attı sonra kendi geçemedi... sonra ben fast travel yaptım, geldim. bu seferde porttan geçip geçmişe gidemiyorum kafaları yiyecem.

• Update 3 çıkmış haberiniz var mı? Grafikler düzeldi iyice :)
  • Bende o 3 dedikleri var ama şöyle bi şey duydum: o 2 olan diye. ama ne kadar doğru bilmem kendi sitesine girip bakmak lazım.

Hex ile denedim yeni bi save fakat olmuyo okutamadım merete. sonuna kadar geldim ve sonunda bug yedim varmı böle bişey. sinirlerim tavan yaptı 25 saat otur başında bi 25 daha istesin

• the fire of the mountain
    bu görevi yapamadım nedense arkadaşlar video da baktım oynalarlar bilir elime bombayı alıyorum kola fırlatıyorum ama hiçbirşey olmuyo video da baktığımda kilitli kapı açılıyodu bilmediğim birşeymi var yoksa oynayanlar cevap verirse sevinirim.
  • Kaynak :http://www.oyunhabercisi.com/2012/09/17/darksiders-2-videolu-inceleme/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakeren -- 17 Eylül 2012; 17:50:15 >

• quote:

Bende o 3 dedikleri var ama şöyle bi şey duydum: o 2 olan diye. ama ne kadar doğru bilmem kendi sitesine girip bakmak lazım.

Hex ile denedim yeni bi save fakat olmuyo okutamadım merete. sonuna kadar geldim ve sonunda bug yedim varmı böle bişey. sinirlerim tavan yaptı 25 saat otur başında bi 25 daha istesin

hex ile açılan 1. save deki kodları aynı yerde sağda bulunan sembollerin üzerine değil diğer açılan 2. save deki aynı bölgedeki kodların üzerine yapıştıracaksınız. Bir çok oyuncu genelde aynı sayfada sağ taraftaki sembollerin üzerine yapıştırmaya çalışıyor kodları ve hata alıyor doğal olarak. O kodları ctrl+c ile kopyalayıp diğer sayfadaki aynı bölgedeki kodların üzerine ctrl+v ile yapıştırın. Sizin bu hatayı yapıp yapmadığınızı bilmiyorum ama dikkat çekmek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

the fire of the mountain
    bu görevi yapamadım nedense arkadaşlar video da baktım oynalarlar bilir elime bombayı alıyorum kola fırlatıyorum ama hiçbirşey olmuyo video da baktığımda kilitli kapı açılıyodu bilmediğim birşeymi var yoksa oynayanlar cevap verirse sevinirim.

Normal olarak bombayı atınca bomba patlar ya da siz tabanca ile patlatırsınız (eğer tabanca yani redemption skillini aldıysanız) The fire of mountain kısmında sanırım tabancayı almamış olmanız lazım yani bombayı atınca patlayıp kolu itmesi gerekir. Bunun dışındaki bir durum oyun hatasıdır. Ve oyun sürekli çeşit çeşit hatalar üretiyor. Tekrar kurup oynamanızı tavsiye ederim. Tekrar kurmak isterseniz de belgelerim/mygames içindeki darksiders2 ve C/.../app.data/local/SKIDROW/50650 içindeki storage dosyalarını tamamen silin ve o şekilde başlayın kuruluma.

• quote:

quote:

quote:

Çok sağol oyunu bitiremiyorum malesef samaelle savaşırken bug yedim. ağzını burnunu dağıttım tabi yakaladı beni karşı tarafa attı sonra kendi geçemedi... sonra ben fast travel yaptım, geldim. bu seferde porttan geçip geçmişe gidemiyorum kafaları yiyecem.

Bu linkte birçok save dosyası var. Belki yardımı olur. Burdaki before samael adlı save dosyası aslında after samael olmalı idi yanlış yapmışım. :D Son bosstan önceki save dir ve %100 dür.

http://uploaded.net/file/1fhcjppp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinitra -- 17 Eylül 2012; 20:41:22 >

• Arkadaşlar oyuna 0 dan başladım ama bu mistik 35 adet taşı toplama görevi vardı ilk oynadığımda bu görevi nerden alıyoruz bütün karakterlerle 3-5 kez konuşdum ama
    bu görev henüz aktif olmadı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

the fire of the mountain

Normal olarak bombayı atınca bomba patlar ya da siz tabanca ile patlatırsınız (eğer tabanca yani redemption skillini aldıysanız) The fire of mountain kısmında sanırım tabancayı almamış olmanız lazım yani bombayı atınca patlayıp kolu itmesi gerekir. Bunun dışındaki bir durum oyun hatasıdır. Ve oyun sürekli çeşit çeşit hatalar üretiyor. Tekrar kurup oynamanızı tavsiye ederim. Tekrar kurmak isterseniz de belgelerim/mygames içindeki darksiders2 ve C/.../app.data/local/SKIDROW/50650 içindeki storage dosyalarını tamamen silin ve o şekilde başlayın kuruluma.

sildim hocam dediklerini tekrar kurdum bakalım nasıl olacak şimdi.

• 2-3 gündür yoğun olarak oynadığım oyun sonunda bitti, gerçekten çok uzun ve muazzam bir oyun olmuş. Eksi olarak sadece şu şifreleri çözmek beni fazlaca yordu ve artık bitsin moduna girdim

İlk oyunu oynamamıştım, şimdi sormak istiyorum arkadaşlar sizce çokşey mi kaçırdım ? Senaryoyu anladım ilk oyunda gerçekleşmiş davalar falan az çok çözdüm neler olduğunu. Sormak istediğim 2. oyunu bitirdikten sonra ilk oyun gider mi dersiniz ? Grafik - oynanış - senaryo - ilk oyunda hoşnut olunmayıp 2. oyunda düzeltilen şeyler falan pekçok faktör olacaktır. Attan inip eşeğe binmiş olmayayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

2-3 gündür yoğun olarak oynadığım oyun sonunda bitti, gerçekten çok uzun ve muazzam bir oyun olmuş. Eksi olarak sadece şu şifreleri çözmek beni fazlaca yordu ve artık bitsin moduna girdim

İlk oyunu oynamamıştım, şimdi sormak istiyorum arkadaşlar sizce çokşey mi kaçırdım ? Senaryoyu anladım ilk oyunda gerçekleşmiş davalar falan az çok çözdüm neler olduğunu. Sormak istediğim 2. oyunu bitirdikten sonra ilk oyun gider mi dersiniz ? Grafik - oynanış - senaryo - ilk oyunda hoşnut olunmayıp 2. oyunda düzeltilen şeyler falan pekçok faktör olacaktır. Attan inip eşeğe binmiş olmayayım ?

İlk oyunla 2 nci arasında fark karakterler ve 3-5 yeni yaratık.Ha bana kalırsa War ve ilk oyun daha iyiydi War tehditlere fazla aldırış etmeyen işini bitirrim
    tarzı bir karakter ama Death tahriklere kapılıyor

Söylemeyi unutmuşum arakdaşım 2 nci oyundaki RPG ögeleri ilk oyunda yok envanter sistemi, silah ve zırhların farklı özellikleri gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 17 Eylül 2012; 22:58:51 >

• Samael in dediği doğru olabilirmi acaba War öldümü?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu linkte birçok save dosyası var. Belki yardımı olur. Burdaki before samael adlı save dosyası aslında after samael olmalı idi yanlış yapmışım. :D Son bosstan önceki save dir ve %100 dür.

http://uploaded.net/file/1fhcjppp

teşekkürler denicem :)

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.