Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sano

quote:

Orijinalden alıntı: sinitra

quote:

Orijinalden alıntı: sano

Ya ben bu bilgisayar oyunlarında nişan alıp ateş etmekten nefret ettiğim için ömr-ü hayatımda ne counter ne half life oynadım ama şimdi geldiğim bölümde elimde silah yaratık öldürmeye çalışıyorum. Tabi nişan almayı beceremediğimden (yani zamanında) yarım saattir ettiğim küfürün haddi hesabı yok. Yahu ben bu oyunu elde kılıç düşman öldürülüyor diye indirdim, silahtan kimse bahsetmemişti.

Eğer guardianı öldürmekten bahsediyorsan şöyle yap. Video biter bitmez ''c'' ile ata bin ve hemen ''q''ile aim pozisyonuna geç nişan alma durumu yani. Sonra ''a'' veya ''d'' tuşları ile sağa ya da sola devamlı at koştur (''a'' öneriririm). Guardian sana tam vuracağı anlarda hızlıca ''alt'' tuşu ile hızlan. Guardian vurduğu anda artık iş kolaylaşıyor kolundaki ateş toplarını patlat. Zor gibi görünüyor ama aslında kolaylıkla halledebilirsin. Eğer yine de yapamıyorum dersen şu linkteki save leri kullanarak bir sonraki bölümün başına geçebilirsin. Dosyada hex editör ile save dosyalarını fix için resimli anlatımda mevcut. Kolay gelsin.

http://uploaded.net/file/1fhcjppp

İlgilendiğin için sağol dostum da ben o elemanı öldürdüm. Benim bahsettiğim bölüm şu:

Tam 05:00'te kanatlı kadın silah gibi bir şey veriyor bizim adama sonra ateş ede ede gidiyor ama işte ben o nişan almayla hareket etme olayını ayna anda yaparken karışıyor her şey, yaratıkları öldüremiyorum doğru dürüst. Silahı bırakıp ilerleme şansım da var ama sanki o bölümdeki yaratıklar silahla öldürülmek için yapılmış yani normal kılıçla falan öldürmek çok zahmetli. Yanına gelip patlayanı mı ararsın, üzerine zombi göndermeme rağmen zombiyi bırakıp bana dalanı mı ararsın ne kadar gıcık yaratık varsa bu bölüme doldurmuşlar ve bunları öldürmenin en iyi yolu da o silah ama kullanmaya alışık olmayınca olmuyor işte.

Aynı düşünceler bende de oluşmuştu oyunda tamamen haklısın. Kılıç kalkan varken bu silah nerden çıktı diye düşünüp sinir olmuştum ben de. Karakter normal pozisyonda hareket etse bir nebze affedilebilirdi bu durum ama hep nişan alma (aim) pozisyonunda ilerlemesi benim de sinirlerimi bozmuştu.

Not: Ben de kılıç hastasıyım. Oldum olası şu top tüfek olayını sevmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinitra -- 23 Eylül 2012; 14:17:25 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: otebostan

Judicators Tomb bölümünde 2.ghostu açamıyorum.Onu geçtim odadan girdiğimde gitmem gereken kapı aktif olmuyor.Bu sorunun çözümünü bilen veya yakın kısımlarda bir save dosyası bulunduran var mı acaba?

Burada birçok bölümün başlangıcının save lerini bulabilirsin.

http://uploaded.net/file/1fhcjppp

eyvallah dostum.

• beyler bende can 0 yaratığı öldüremiyorum youtubede bakıyorum elemanın 4 canı var

nderden alıyoruz canı bende oyun rusca anlamadım bişey :d

• Arkadaşlar bu sorun hakkında bilgisi olan var mı ? En üstteki görev ney anlamadım gitti gösterdiği bölgeye gidiyorum orda görev yapılacak bir şey yok. Oyunu ikinci kez oynuyorum ilkinde böyle bir şey olmamıştı. Update 3 sonrası mı oldu nedir anlamadım ? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

Arkadaşlar bu sorun hakkında bilgisi olan var mı ? En üstteki görev ney anlamadım gitti gösterdiği bölgeye gidiyorum orda görev yapılacak bir şey yok. Oyunu ikinci kez oynuyorum ilkinde böyle bir şey olmamıştı. Update 3 sonrası mı oldu nedir anlamadım ? :S

Fjord bölgesindeki suyun ilerisinde bulunan taş dev Oran ın verdiği bir görev o. Oran senden makers chronicle diye bir öğeyi getirmeni istiyor ve senin Muriaya gitmeni istiyor. Muria senden birtakım malzemeler isteyecek ve haritada işaretli bölgede bir sütunun üzerinde olan makers chronicle ı oradan alabilmek için gerekli olan Lodestone adlı taşı sana verecek. Taşı alınca o bölgeye gideceksin. Bölgeye yaklaşınca bir şey yapmana gerek yok bir video girecek ve öğeyi ordan alacak ve Oran a götüreceksin.

Not.. Malzemelerin neler olduğunu unuttum ama fjord daki yaratıklardan düşüyordu sanırım.

Pardon haritaya pek dikkat etmemişim benim dediğim chronicle ın bulunduğu yer farklı bir bölge. Bunu pek anlayamadım. Ama Makers Chronicle görevi ise benim anlattığım şekilde idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinitra -- 25 Eylül 2012; 8:31:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecvdr

beyler bende can 0 yaratığı öldüremiyorum youtubede bakıyorum elemanın 4 canı var

nderden alıyoruz canı bende oyun rusca anlamadım bişey :d

Hangi bölgede hangi görevde hangi yaratık. Biraz daha açıklayıcı bilgiler verirsen yardımcı olurduk.
  • oyunda topladığımız -dead page- tarzı malzemeleri ne yapıyoruz..hiç kullanmadan oyunu bitireceğiz..birde mavi kırmızı sarı taşlar var..kime vereceğiz ,satacakmıyız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeriko77

oyunda topladığımız -dead page- tarzı malzemeleri ne yapıyoruz..hiç kullanmadan oyunu bitireceğiz..birde mavi kırmızı sarı taşlar var..kime vereceğiz ,satacakmıyız..

Dead page lerin her 10 tanesi karşılığında vulgrim e satarak bir anahtar alıyorsun ve ilk bölgeden başlayarak 4 haritadaki çeşitli item ve sandıkların bulunduğu bir çeşit hazine odalarını o anahtar ile açıyorsun. Toplam 4 oda var yani 40 dead page toplamalısın. taşlara gelince o taşları blackroot a satıyorsun ve karşılığında çeşitli güçler elde ediyorsun. Örneğin critical chance critical damage strenght wrath defence vs. vs. Taşları çeşitli kombinasyonlar ile satabilirsin. Her kombinasyonda değişik bir özellik verir. Ayrıca tüm taşları tam olarak sattığında ise %300 kritikli Guillotine adlı styche silaha sahip oluyorsun. Birde relicler var. Onlarıda ostegoth a satıyorsun ve karşılığında para ex ve skill puanı alıyorsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jeriko77

oyunda topladığımız -dead page- tarzı malzemeleri ne yapıyoruz..hiç kullanmadan oyunu bitireceğiz..birde mavi kırmızı sarı taşlar var..kime vereceğiz ,satacakmıyız..

Dead page lerin her 10 tanesi karşılığında vulgrim e satarak bir anahtar alıyorsun ve ilk bölgeden başlayarak 4 haritadaki çeşitli item ve sandıkların bulunduğu bir çeşit hazine odalarını o anahtar ile açıyorsun. Toplam 4 oda var yani 40 dead page toplamalısın. taşlara gelince o taşları blackroot a satıyorsun ve karşılığında çeşitli güçler elde ediyorsun. Örneğin critical chance critical damage strenght wrath defence vs. vs. Taşları çeşitli kombinasyonlar ile satabilirsin. Her kombinasyonda değişik bir özellik verir. Ayrıca tüm taşları tam olarak sattığında ise %300 kritikli Guillotine adlı styche silaha sahip oluyorsun. Birde relicler var. Onlarıda ostegoth a satıyorsun ve karşılığında para ex ve skill puanı alıyorsun.

cevap için teşekkürler dostum..çok yardımcı oldu

• quote:

Fjord bölgesindeki suyun ilerisinde bulunan taş dev Oran ın verdiği bir görev o. Oran senden makers chronicle diye bir öğeyi getirmeni istiyor ve senin Muriaya gitmeni istiyor. Muria senden birtakım malzemeler isteyecek ve haritada işaretli bölgede bir sütunun üzerinde olan makers chronicle ı oradan alabilmek için gerekli olan Lodestone adlı taşı sana verecek. Taşı alınca o bölgeye gideceksin. Bölgeye yaklaşınca bir şey yapmana gerek yok bir video girecek ve öğeyi ordan alacak ve Oran a götüreceksin.

Not.. Malzemelerin neler olduğunu unuttum ama fjord daki yaratıklardan düşüyordu sanırım.

Pardon haritaya pek dikkat etmemişim benim dediğim chronicle ın bulunduğu yer farklı bir bölge. Bunu pek anlayamadım. Ama Makers Chronicle görevi ise benim anlattığım şekilde idi.

Hocam ben oyuna devam ediyorum ama o görev işareti orda takıldı kaldı :)

• quote:

quote:

Hocam ben oyuna devam ediyorum ama o görev işareti orda takıldı kaldı :)

Bende bir haritada bir köprüde 3 sandık görünüyor ama ortada sandık mandık yok.

Birde o oynadığın sanırım update3. ben 3 ü oynamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinitra -- 25 Eylül 2012; 16:04:13 >

• Oyunu Nightmare modunda sıfırdan başlattım. Biraz ilerledim fakat bir dövüşte gücüm bittiği gibi oyunda bitti. Restart deyince oyuna en baştan başladım
  • Apocalyptic'den sonra bir zorluk daha var: Nightmare mode. Bu mod hem aşırı zor (en basit rakip bile tüm gücünüzü götürebiliyor) hem de tek ölümde oyun komple baştan başlıyor.

Arkadaşlar ben birşey buldum:

http://www.youtube.com/watch?v=9DxoGSjC034

Bu videoda görünmeyen karakteri görmek için sonradan elde edebileceğiniz Bloodless talisman'ını kullanmanız gerekiyormuş
  • Abi bu nedir böyle yaa. Yanına gitmeye korktum yemin ediyorum. İlk oynadığımda bu kadar detaylı oynamamıştım görünce şok oldum bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Apocalyptic'den sonra bir zorluk daha var: Nightmare mode. Bu mod hem aşırı zor (en basit rakip bile tüm gücünüzü götürebiliyor) hem de tek ölümde oyun komple baştan başlıyor.

Bu videoda görünmeyen karakteri görmek için sonradan elde edebileceğiniz Bloodless talisman'ını kullanmanız gerekiyormuş

Bu konudan aşağıda linki olan sayfada bahsedilmişti rambo dostum sanırım gözünden kaçmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_50032985/mpage_9/key_/tm.htm

• quote:

Abi bu nedir böyle yaa. Yanına gitmeye korktum yemin ediyorum. İlk oynadığımda bu kadar detaylı oynamamıştım görünce şok oldum bunu

Ne olacak en lanet boss bi yakalarsa yandın.

• Ben karşıdan gördüğümde war sandım yaklaştıkça durum açığa çıktı :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Apocalyptic'den sonra bir zorluk daha var: Nightmare mode. Bu mod hem aşırı zor (en basit rakip bile tüm gücünüzü götürebiliyor) hem de tek ölümde oyun komple baştan başlıyor.

Bu konudan aşağıda linki olan sayfada bahsedilmişti rambo dostum sanırım gözünden kaçmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_50032985/mpage_9/key_/tm.htm

Evet gözümden kaçmış

• arkadaşlar update 3 ve 4ü(arguls tomb) yükledikten sonra oynayabilen var mı? bende saçma sapan şeyler oluyor. downlodable content de "the *** forge a giriyorum ama bizim eleman bi boşluğa doğru düşüyor sonra ölüyor hep böyle. arguls tombda ise saçma sapan hatalar var. düz olması gerekirken yol 3-5 metre yukarıya çıkmış , düşmanları alttan görüyorum. oyanyan ve düzeltebilen var mı ?
  • update 4 ne ara çıktı ya :) Bu da 3 gb yuh yaa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfckmk -- 28 Eylül 2012; 16:53:05 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.