Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinitra

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_038

Bende o 3 dedikleri var ama şöyle bi şey duydum: o 2 olan diye. ama ne kadar doğru bilmem kendi sitesine girip bakmak lazım.

Hex ile denedim yeni bi save fakat olmuyo okutamadım merete. sonuna kadar geldim ve sonunda bug yedim varmı böle bişey. sinirlerim tavan yaptı 25 saat otur başında bi 25 daha istesin

hex ile açılan 1. save deki kodları aynı yerde sağda bulunan sembollerin üzerine değil diğer açılan 2. save deki aynı bölgedeki kodların üzerine yapıştıracaksınız. Bir çok oyuncu genelde aynı sayfada sağ taraftaki sembollerin üzerine yapıştırmaya çalışıyor kodları ve hata alıyor doğal olarak. O kodları ctrl+c ile kopyalayıp diğer sayfadaki aynı bölgedeki kodların üzerine ctrl+v ile yapıştırın. Sizin bu hatayı yapıp yapmadığınızı bilmiyorum ama dikkat çekmek istedim.

Şimdi hocam ilginiz için teşekkür ederim yanlış yapmış olabilirim ama başka şekilde hallettim yapamayanlar da denesin diye açıklıyorum. şöyle ki:

bizde kayıtlı olan, sorun olan saveyi yedekliyoruz. (English içindeki)

daha sonra oyuna girip tab tuşuyla slottaki savemizi siliyoruz(buraya dikkat: oyundan silinecek, bütün slotlar boş olursa iyi olur) sonra oyundan çıkıyoruz.

Hexi açıyoruz yedeklediğimiz save dosyasında gösterilen alanları indirdiğimiz save dosyasına kopyalıyoruz. (ama indirilen değişcek bu sefer)

kaydedip kapatıyoruz. Ve tekrar belgelerim/vs./..../english klasörüne yeni savemizi atıyoruz.

İşlem tamamdır oyuna girince o slot dolucak.

Yanlış anlamadıysam sizin söylediğinize tersten yaklaştım. Hem skidrow klasörüyle uğraşa gerek kalmamış işimi oyundan silerek halletmiş oldum. Yardımınız için sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

Update 3 çıkmış haberiniz var mı? Grafikler düzeldi iyice :)

ne düzelmesi arkadaşım gölgeler hala kare kare hiçmi dikkat etmedin ?

ayrıca update 3 den sonra yukarda arkadaşın dediği gibi fps düşmeleir oluyo çok ve ayrıca item harita vs menüsüne girince çık dedikten sonra 4 5 saniye bekliyo donuyo oyun.

dahada bozdu oyunu bu son update.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

2-3 gündür yoğun olarak oynadığım oyun sonunda bitti, gerçekten çok uzun ve muazzam bir oyun olmuş. Eksi olarak sadece şu şifreleri çözmek beni fazlaca yordu ve artık bitsin moduna girdim

İlk oyunu oynamamıştım, şimdi sormak istiyorum arkadaşlar sizce çokşey mi kaçırdım ? Senaryoyu anladım ilk oyunda gerçekleşmiş davalar falan az çok çözdüm neler olduğunu. Sormak istediğim 2. oyunu bitirdikten sonra ilk oyun gider mi dersiniz ? Grafik - oynanış - senaryo - ilk oyunda hoşnut olunmayıp 2. oyunda düzeltilen şeyler falan pekçok faktör olacaktır. Attan inip eşeğe binmiş olmayayım ?

İlk oyunla 2 nci arasında fark karakterler ve 3-5 yeni yaratık.Ha bana kalırsa War ve ilk oyun daha iyiydi War tehditlere fazla aldırış etmeyen işini bitirrim
    tarzı bir karakter ama Death tahriklere kapılıyor

Söylemeyi unutmuşum arakdaşım 2 nci oyundaki RPG ögeleri ilk oyunda yok envanter sistemi, silah ve zırhların farklı özellikleri gibi.

Sonuç olarak 2. oyunun üstüne gider mi dersin ? Oynamalı mıyım

• Ya arkadaşlar oyunda bir bölüm var, hani şu üstüne bindiğimiz taştan yaratıklar var ya işte onu bir yerde pres makinesi gibi bir şeyin arasına koyup kolun tekini çekince parçalıyoruz ve altındaki o mavimtrak küre serbest kalıyor. İşte o kısımda pres makinesinin üstünde kaya gibi bir şey var ve parçalayamıyorum. Öyle olunca taştan yaratığı da makinenin üstüne koyamıyorum yani koyuyorum da biraz yanlamasına duruyor ve zaten kol aktif olmadığı için makine çalışmıyor. Ne yapmam lazım, nasıl parçalayacağım o kayayı?
  • quote:

quote:

quote:

2-3 gündür yoğun olarak oynadığım oyun sonunda bitti, gerçekten çok uzun ve muazzam bir oyun olmuş. Eksi olarak sadece şu şifreleri çözmek beni fazlaca yordu ve artık bitsin moduna girdim

İlk oyunu oynamamıştım, şimdi sormak istiyorum arkadaşlar sizce çokşey mi kaçırdım ? Senaryoyu anladım ilk oyunda gerçekleşmiş davalar falan az çok çözdüm neler olduğunu. Sormak istediğim 2. oyunu bitirdikten sonra ilk oyun gider mi dersiniz ? Grafik - oynanış - senaryo - ilk oyunda hoşnut olunmayıp 2. oyunda düzeltilen şeyler falan pekçok faktör olacaktır. Attan inip eşeğe binmiş olmayayım ?

İlk oyunla 2 nci arasında fark karakterler ve 3-5 yeni yaratık.Ha bana kalırsa War ve ilk oyun daha iyiydi War tehditlere fazla aldırış etmeyen işini bitirrim
    tarzı bir karakter ama Death tahriklere kapılıyor

Söylemeyi unutmuşum arakdaşım 2 nci oyundaki RPG ögeleri ilk oyunda yok envanter sistemi, silah ve zırhların farklı özellikleri gibi.

Sonuç olarak 2. oyunun üstüne gider mi dersin ? Oynamalı mıyım

Oyna tabi güzel oyundur Türkçe yamasıda var hali hazırda hikayeyede hakim olursun böylece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 19 Eylül 2012; 2:28:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sano

Ya arkadaşlar oyunda bir bölüm var, hani şu üstüne bindiğimiz taştan yaratıklar var ya işte onu bir yerde pres makinesi gibi bir şeyin arasına koyup kolun tekini çekince parçalıyoruz ve altındaki o mavimtrak küre serbest kalıyor. İşte o kısımda pres makinesinin üstünde kaya gibi bir şey var ve parçalayamıyorum. Öyle olunca taştan yaratığı da makinenin üstüne koyamıyorum yani koyuyorum da biraz yanlamasına duruyor ve zaten kol aktif olmadığı için makine çalışmıyor. Ne yapmam lazım, nasıl parçalayacağım o kayayı?

O alana ilk girişte gösterilen videoda gideceğin yer gösteriliyor. O yönde gidip önce bir kol bulacaksın ve sistemi harekete geçireceksin. Sonra dönüp senin taşarabasını o makineye koyup parçalayacaksın. İlk gösterilen kolu aktif etmedi isen sistem çalışmaz. İlk kolun yeri ise şöyle. Sırtın prese dönük olacak şekilde ileride suya atla karşı bölüme tırman ordan yine suya atla ve ileri bayağı yüz orda bir platformda kol olacak onu aktif et ve geri dönüp prese gel.

• quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

quote:

Update 3 çıkmış haberiniz var mı? Grafikler düzeldi iyice :)

ne düzelmesi arkadaşım gölgeler hala kare kare hiçmi dikkat etmedin ?

ayrıca update 3 den sonra yukarda arkadaşın dediği gibi fps düşmeleir oluyo çok ve ayrıca item harita vs menüsüne girince çık dedikten sonra 4 5 saniye bekliyo donuyo oyun.

dahada bozdu oyunu bu son update.

Haklısın son update dosyasını yükleyip kısa bir süre oyuna bakıp öyle yazmıştım ama oynadıkça dediğin gibi gölgelerin çok kötü durumda olduğunu oyunun kasıldığını gördüm. Ama kasılma benim ekran kartından kaynaklanıyor sanıyordum herkeste var bu sorun :s

• evet dostum kasılma bendede var malesef ekran kartıyla ilgili değil son updateden sonra oldu bu nedense.
    nadir kasılmalar var ama beni deli eden hariyayı açtığımda takılması 3 5 saniye.
  • quote:

evet dostum kasılma bendede var malesef ekran kartıyla ilgili değil son updateden sonra oldu bu nedense.
    nadir kasılmalar var ama beni deli eden hariyayı açtığımda takılması 3 5 saniye.

Daha önce oyunu updatesiz şekilde oynadım bitirdim aynı oyunun üzerine devam ediyorum baştan. Son updateden sonra sanki kamera açıları da kötüleşti gibi.
  • quote:

Oyna tabi güzel oyundur Türkçe yamasıda var hali hazırda hikayeyede hakim olursun böylece

Eyvallah en kısa sürede bu zevki yaşamam lazım
  • quote:

quote:

evet dostum kasılma bendede var malesef ekran kartıyla ilgili değil son updateden sonra oldu bu nedense.

Daha önce oyunu updatesiz şekilde oynadım bitirdim aynı oyunun üzerine devam ediyorum baştan. Son updateden sonra sanki kamera açıları da kötüleşti gibi.

Update2 grafikleri falan iyileştirmedi sadece bir DLC o. Update2 kurdu iseniz ana menüden Downloadable content bölümüne girin ve orda oyuna eklenen yeni bir bölüm var onu oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinitra -- 19 Eylül 2012; 16:51:44 >
  • quote:

quote:

quote:

Update2 grafikleri falan iyileştirmedi sadece bir DLC o. Update2 kurdu iseniz ana menüden Downloadable content bölümüne girin ve orda oyuna eklenen yeni bir bölüm var onu oynayın.

o kısım dikkatimi çekti ama mantığını anlamadım açıkçası.

• quote:

quote:

quote:

quote:

o kısım dikkatimi çekti ama mantığını anlamadım açıkçası.

Sadece oyunun çabuk bittiğini ve beğendiklerini düşünenler için bir bölüm eklemek istemişler sanırım.

• bi önceki bölümden nasıl başlarım ? 13 lvl ken 17 lvl lik yere girdim yanlışlıkla çıkılmıyoda bitirmeden geçemiyorum anlıcanız.
  • imzamdaki sistemimle darksiders II de sorun yaşıyorum.en son driver yüklü.orjinal tüm yamalar yüklü.bu oyun firmalarına lanet gitsin.konsola çıkar pc ye port yap.millet boşuna korsan kullanmıyor.THQ sana müstahak.lanet gitsin ya.4 bin liralık sistemle rezil olmak bu olsa gerek... güzelim kartlar heba olup gidiyor.alacam bir nintendo wii u 1000 liraya bakcan keyfine..anlaşıldı.
  • Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]

Judicators Tomb bölümünde 2.ghostu açamıyorum.Onu geçtim odadan girdiğimde gitmem gereken kapı aktif olmuyor.Bu sorunun çözümünü bilen veya yakın kısımlarda bir save dosyası bulunduran var mı acaba?
  • Ya ben bu bilgisayar oyunlarında nişan alıp ateş etmekten nefret ettiğim için ömr-ü hayatımda ne counter ne half life oynadım ama şimdi geldiğim bölümde elimde silah yaratık öldürmeye çalışıyorum. Tabi nişan almayı beceremediğimden (yani zamanında) yarım saattir ettiğim küfürün haddi hesabı yok. Yahu ben bu oyunu elde kılıç düşman öldürülüyor diye indirdim, silahtan kimse bahsetmemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otebostan

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]

Judicators Tomb bölümünde 2.ghostu açamıyorum.Onu geçtim odadan girdiğimde gitmem gereken kapı aktif olmuyor.Bu sorunun çözümünü bilen veya yakın kısımlarda bir save dosyası bulunduran var mı acaba?

Burada birçok bölümün başlangıcının save lerini bulabilirsin.

http://uploaded.net/file/1fhcjppp

• quote:

Ya ben bu bilgisayar oyunlarında nişan alıp ateş etmekten nefret ettiğim için ömr-ü hayatımda ne counter ne half life oynadım ama şimdi geldiğim bölümde elimde silah yaratık öldürmeye çalışıyorum. Tabi nişan almayı beceremediğimden (yani zamanında) yarım saattir ettiğim küfürün haddi hesabı yok. Yahu ben bu oyunu elde kılıç düşman öldürülüyor diye indirdim, silahtan kimse bahsetmemişti.

Eğer guardianı öldürmekten bahsediyorsan şöyle yap. Video biter bitmez ''c'' ile ata bin ve hemen ''q''ile aim pozisyonuna geç nişan alma durumu yani. Sonra ''a'' veya ''d'' tuşları ile sağa ya da sola devamlı at koştur (''a'' öneriririm). Guardian sana tam vuracağı anlarda hızlıca ''alt'' tuşu ile hızlan. Guardian vurduğu anda artık iş kolaylaşıyor kolundaki ateş toplarını patlat. Zor gibi görünüyor ama aslında kolaylıkla halledebilirsin. Eğer yine de yapamıyorum dersen şu linkteki save leri kullanarak bir sonraki bölümün başına geçebilirsin. Dosyada hex editör ile save dosyalarını fix için resimli anlatımda mevcut. Kolay gelsin.

• quote:

quote:

Ya ben bu bilgisayar oyunlarında nişan alıp ateş etmekten nefret ettiğim için ömr-ü hayatımda ne counter ne half life oynadım ama şimdi geldiğim bölümde elimde silah yaratık öldürmeye çalışıyorum. Tabi nişan almayı beceremediğimden (yani zamanında) yarım saattir ettiğim küfürün haddi hesabı yok. Yahu ben bu oyunu elde kılıç düşman öldürülüyor diye indirdim, silahtan kimse bahsetmemişti.

Eğer guardianı öldürmekten bahsediyorsan şöyle yap. Video biter bitmez ''c'' ile ata bin ve hemen ''q''ile aim pozisyonuna geç nişan alma durumu yani. Sonra ''a'' veya ''d'' tuşları ile sağa ya da sola devamlı at koştur (''a'' öneriririm). Guardian sana tam vuracağı anlarda hızlıca ''alt'' tuşu ile hızlan. Guardian vurduğu anda artık iş kolaylaşıyor kolundaki ateş toplarını patlat. Zor gibi görünüyor ama aslında kolaylıkla halledebilirsin. Eğer yine de yapamıyorum dersen şu linkteki save leri kullanarak bir sonraki bölümün başına geçebilirsin. Dosyada hex editör ile save dosyalarını fix için resimli anlatımda mevcut. Kolay gelsin.

İlgilendiğin için sağol dostum da ben o elemanı öldürdüm. Benim bahsettiğim bölüm şu:

Tam 05:00'te kanatlı kadın silah gibi bir şey veriyor bizim adama sonra ateş ede ede gidiyor ama işte ben o nişan almayla hareket etme olayını ayna anda yaparken karışıyor her şey, yaratıkları öldüremiyorum doğru dürüst. Silahı bırakıp ilerleme şansım da var ama sanki o bölümdeki yaratıklar silahla öldürülmek için yapılmış yani normal kılıçla falan öldürmek çok zahmetli. Yanına gelip patlayanı mı ararsın, üzerine zombi göndermeme rağmen zombiyi bırakıp bana dalanı mı ararsın ne kadar gıcık yaratık varsa bu bölüme doldurmuşlar ve bunları öldürmenin en iyi yolu da o silah ama kullanmaya alışık olmayınca olmuyor işte.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.