Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -alikan-

quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

konuya da hiç girmemiştim, amma çok uğraşmışsınız save işiyle. zor birşey değil ki, pc kullanmayı bilen herkes halledebilir halbuki.nasıl bu kadar zorlandınız anlamadım

Kardeşim sıkıntı sinatra'nın dediği gibi hex'i yapmaktan önce save'in adında sıkıntı olması. Dün sen benim pc ye bağlananda isim değiştirdik olmadı ya kardeşim sorunumuz orda işte.
    Bakiim sinatra şimdi son verdiğin save'i deniyim bir de. Not kardeşim sana tekrardan teşekkür ederim dün çok yardımcı oldun.

Yok kardeşim şimdi son eklediğin linkteki save'i denedim ama yine aynı hatayı verdi senin save'lerde mi bir şey var anlamadım :(

Vallahi bende anlamadım. Sanırım en başta oyunu 4. slottan açmamdan kaynaklanıyordur. Sonradan değişip 1. slottan açıp oynadım ama yinede farketmiyor demekki. Artık benim yapacak birşeyim yok. Şimdilik eyvallah.

• Sizden bir ricam var birde şunu denermisiniz. Game+ da ilk görevin başlangıcındayım. Yani daha herşey sıfır halde. Belki bunu açar.

http://www.dosya.tc/server21/acOVNy/dssave_Game_baslangic.rar.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinitra

Sizden bir ricam var birde şunu denermisiniz. Game+ da ilk görevin başlangıcındayım. Yani daha herşey sıfır halde. Belki bunu açar.

Deniyorum kardeşim bir umut :) birazdan yazarım
  • pm atmış ama film izliyordum.neyse yarına hallederiz.
  • treestone 3. görevinde kaldım ve format yedi makine o kısımlarda save dosyası olan varsa atabilirmi şmdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

Arkadaşlar orta halli bir laptopum var. Sistem özellikleri aşağıdaki gibi sizce kaldırır mı ?

win7

İntel core i5-480m
    Nvdia gt 420m 1gb ram
    4gb ddr3 memory
    500gb hdd

bütün özellikleri bu sanırsam

çok çok rahat kaldırır.

Cevabın saol usta bir de en kıs nereden indirebilirm link verebilirsen sevinirim. Torrent olursa çok iyi olur. Birde bu save sorunu nedir acaba?

Pm attım sana

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinitra

Sizden bir ricam var birde şunu denermisiniz. Game+ da ilk görevin başlangıcındayım. Yani daha herşey sıfır halde. Belki bunu açar.

Deniyorum kardeşim bir umut :) birazdan yazarım

Yok kardeşim olmuyor senin save'lerde bir sorun var az önce başka bir save buldum yine bu konudan jeriko77 isimli arkadaş paylaşmış onun save'i denedim ve oldu city of dead bölümüne geri dönmüş olduk ama olsun oraları oynayamamıştım zaten :)
    Yinede çaban için teşekkür ederim

• diğer iki horsemen için de devam oyunu gelecek gibi duruyor Pestilence, War, Famine, Death

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 9 Eylül 2012; 21:33:35 >
  • yamayı deneyen var mı? işe yarar bir şey ise bizde deneyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalFrontier -- 10 Eylül 2012; 6:24:08 >
  • bugün bitirdim son boss biraz vasattı ama güzel öldü oyun diğer iki atlıdan biriyle devam eder mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 11 Eylül 2012; 0:14:50 >
  • Arkadaslar sistemim,

İ7 2630QM
    Gt 550M ekran kartı
    6 gb ram

Oyunu ful ayarlarda 30 fps üstü oynayabilir miyim sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu oyunu çok zevk alarak oynadım ve bitirdim hatta bir süre game+ sına da devam ettim..bunun üzerine max payne 3 kurdum ama bana çok yavan geldiği için 9. chapterda max payne3 ü sildim..oyun hakkında fikir sahibi olmayan arkadaşlara Darksaider 2 tavsiyemdir ve bence oynanabilirlik-senaryo-müzik çok daha iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeriko77

Ben bu oyunu çok zevk alarak oynadım ve bitirdim hatta bir süre game+ sına da devam ettim..bunun üzerine max payne 3 kurdum ama bana çok yavan geldiği için 9. chapterda max payne3 ü sildim..oyun hakkında fikir sahibi olmayan arkadaşlara Darksaider 2 tavsiyemdir ve bence oynanabilirlik-senaryo-müzik çok daha iyi...

Yaşadığım save sorunu üzerine senin paylaştığın bi save'i kullandım sağolasın çok işimi gördü city of dead'in ortasında takılmıştım senin save'le son boss'undan devam ettim. Şu an Archon'u öldürdüm Samael'e girmeden Soul Arbiter'lere gireyim dedim en son 6. kattayken save alıp bıraktım daha girmedim orayıda bitireyim sonra Samael ardından son boss yaparım. Merak ettiğim ondan sonrasında kapalı olan bölümler filan mı açılacak yeni bişeyler mi açılacak bu game+ denen olay ne oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jeriko77

Ben bu oyunu çok zevk alarak oynadım ve bitirdim hatta bir süre game+ sına da devam ettim..bunun üzerine max payne 3 kurdum ama bana çok yavan geldiği için 9. chapterda max payne3 ü sildim..oyun hakkında fikir sahibi olmayan arkadaşlara Darksaider 2 tavsiyemdir ve bence oynanabilirlik-senaryo-müzik çok daha iyi...

Yaşadığım save sorunu üzerine senin paylaştığın bi save'i kullandım sağolasın çok işimi gördü city of dead'in ortasında takılmıştım senin save'le son boss'undan devam ettim. Şu an Archon'u öldürdüm Samael'e girmeden Soul Arbiter'lere gireyim dedim en son 6. kattayken save alıp bıraktım daha girmedim orayıda bitireyim sonra Samael ardından son boss yaparım. Merak ettiğim ondan sonrasında kapalı olan bölümler filan mı açılacak yeni bişeyler mi açılacak bu game+ denen olay ne oluyor.

kapalı olan bölüm açılmıyor..en azından benim oynadığım kısımlarda yoktu..yalnızca oyun sonuna kadar topladığın silahlar ile oyuna sıfırdan başlıyorsun ama silahlar güçlü olduğu için ve skiller oyun çok kolay ilerliyor..kasmak zorunda kalmıyorsun

• Beyler oyunda hiç dünyaya inmeyecekmiyiz sıkmaya başladı trollerin dünyası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

Beyler oyunda hiç dünyaya inmeyecekmiyiz sıkmaya başladı trollerin dünyası ?

bir bölümü yine newyork'da geçiyor.

• arkadaşlar biri bana acil yardım etsin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ivory citadel bölümünde 2 mavi geçiş portundan geçmem lazım 2 form yukarıda kaldı bn taşa dönüşerek karşıya fırlatması gerekio portların ama kısa fırlatıo o yüzden geçemiom save dosyası varsa lütfen birisi bana yardımcı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aromos35

arkadaşlar biri bana acil yardım etsin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ivory citadel bölümünde 2 mavi geçiş portundan geçmem lazım 2 form yukarıda kaldı bn taşa dönüşerek karşıya fırlatması gerekio portların ama kısa fırlatıo o yüzden geçemiom save dosyası varsa lütfen birisi bana yardımcı olsun

portları oluştururken tuşa 2-3 saniye basılı tut, daha uzağa fırlatır..
  • Benim hoşuma gitmedi.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.