Şimdi Ara

Darksiders X360-PS3 (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
30.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal alıpda oynuyorsan oyunları, darksiders türünde bayonettayı şiddetle tavsiye ederim, darksiders da güzel oyun ancak bayonetta çok daha iyidir(bana göre). biri 9 luk oyunsa diğeri 9.5 luktur, daha sonra takas yoluyla alırsın darksiders ıda.
  • Bayonetta ve Darksiders'a iş güç derken gecikmeli olsa da başlıyorum bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailsofcharon

Orjinal alıpda oynuyorsan oyunları, darksiders türünde bayonettayı şiddetle tavsiye ederim, darksiders da güzel oyun ancak bayonetta çok daha iyidir(bana göre). biri 9 luk oyunsa diğeri 9.5 luktur, daha sonra takas yoluyla alırsın darksiders ıda.

Bayonetta'nın demosunu oynamıştım ve sevmemiştim dostum.Türünü çok sevmeme rağmen,hem sitelerden hem de oyunculardan bu kadar yüksek not alan bir oyunu nasıl sevemedim,çok garip valla:)Oyun çoğu siteden 9 civarı not alıyor ama bende tık yok:)

Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Sağol dostumMultiplayer pek oynamadığım için,oyun süreleri çok önemli aslında benim için.MW2 muhteşem ama çok kısa işte.Yeni aldığım oyunları bitirdikten sonra alayım o zaman bunu,hem kullanıcı yorumları,hem de site notları gayet güzel çünkü.

Saygılar..

Hadi hayırlısı o zaman. Darksiders gerçektende oyalayıcı bir oyun.
  • 25 Şubat'ta 1.5 saat sürecek bir Darksiders demosu geliyor. Oyunun satışları beklentinin altında kalmış, o yüzden demo geliyormuş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

25 Şubat'ta 1.5 saat sürecek bir Darksiders demosu geliyor. Oyunun satışları beklentinin altında kalmış, o yüzden demo geliyormuş sanırım.

Güzel haber dostum,sağolÇok iyi oyunlarla çakıştı,büyük ihtimal bu yüzden fazla satmamıştır bence.

Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

25 Şubat'ta 1.5 saat sürecek bir Darksiders demosu geliyor. Oyunun satışları beklentinin altında kalmış, o yüzden demo geliyormuş sanırım.

Güzel haber dostum,sağolÇok iyi oyunlarla çakıştı,büyük ihtimal bu yüzden fazla satmamıştır bence.

Saygılar..

Oyun maalesef istenilenin altında sattı.Puanlar ve kullanıcı yorumları olumlu ama olmadı böyle bir yapımın çok daha iyi satması lazımdı

• Bende dantes infernoyla bunu arasında kaldım, şimdilik danteye başladım daha sonra darksidersa başlıcam....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiz802

Bende dantes infernoyla bunu arasında kaldım, şimdilik danteye başladım daha sonra darksidersa başlıcam....

Dante's Inferno ile başlaman daha iyi olmuş çünkü kısa bir oyun hemen bitirir Darksiders'a başlarsın. Darksiders daha uzun bir oyun.
  • Bu nasıl oyun arkadaş tam 2 saat bulmaca bitmedi kılıcı al heykele yerleştir oraya git bumerangı alevli salla bilmemneyi patlat,ha bitti ha bitecek diye bırakamıyorsun da oyunu sonradan boss geldi de rahatladım öf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 28 Şubat 2010; 3:13:56 >
  • arkadaşlar sorun bende galiba oyunu hiç sevemedim çünkü çok uzun ve bulmacalar bir yerden sonra gerçekten de sıkıyor bıraktım sonra yine başladım ama yine bıraktım dayanamıyorum artık ya ama bayonetta da durum böyle değildi o yüzden de zaten daha fazla puan aldı eğer darksiders ile bayonetta arasında kalmış biri varsa kesinlikle bayonetta yı tercih etsin derim
  • hakikaten çok bulmaca var ya. bu kadar olmaz. maşallah aksiyon oyununu puzzle oyununa çevirmişler. abartı falan yok cidden. oyun 100 de 70 bulmaca 100 de 30 aksiyon. bu kadar olur diyorum. batırmışlar güzelim oyunu. her adımda da bulmaca olmaz ki arkadaş.

azrael bölümünde bıraktım vallahi. portal açan eldiveni aldım. bir iki bulmacadan sonra yetti kapattım. bi daha da dokunmam galiba.
  • bu oyunun bulmacaları hiç zor değil, biraz veteran yanınız varsa çok kolay geçiyorsunuz. ben sadece birkaç yerde zorlandım, gerisini çok basit geçtim ve bana hiç de öyle aşırı bir bulmaca varmış gibi görünmedi.

bu oyunun bulmacalarını çözemeyenler FFX gibi oyunlara hiç bulaşmamış demek ki. bu oyun resmen çocuk oyunu gibi kalır mesela FFX'in bulmacaları yanında. ben 15 saat dövüşmüşsem, belki 2-3 saat ancak bulmacalarla uğraştım. zaten nasıl yapacağınız sırıtıyor resmen. mesela kapıdan giriyorsunuz ve hemen yanda portal açma yeri var. o oraya boşuna koyulmadığına göre illa ki bir işe yarayacak, böyle böyle oynarsanız rahat geçersiniz.

azrail'in yeri gerçekten biraz sıkıcı olmuş fakat bulmacaları çözdükçe eğlenceli oluyor, çok güzel düşünmüşler bence bu bulmaca olayını. zaten bulmacalar olmasa kesinlikle bu kadar beğenmezdim.

• Demosu Live'a düşeli 4 gün oluyor,ama sadece gold üyelerine açık.Kaç gün böyle kalır arkadaşlar?

@kontendoo

Ne zamandır söyleyeceğim,denk gelmiyor.İmzan süper dostum

Saygılar..
  • ya şu örümcekli bölümü nasıl geçicez acaba 4 tane ufak örümcek var 3ünü buldum oldurdum 1 tane kaldı ama yolu bulamadım bi türlü anlatabilicek varmı acaba ?

birde puzzle kısmı cok sıkıcı hale geldi 11 saat oyun suresinin 2.30 saati combat'da geciyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

bu oyunun bulmacaları hiç zor değil, biraz veteran yanınız varsa çok kolay geçiyorsunuz. ben sadece birkaç yerde zorlandım, gerisini çok basit geçtim ve bana hiç de öyle aşırı bir bulmaca varmış gibi görünmedi.

bu oyunun bulmacalarını çözemeyenler FFX gibi oyunlara hiç bulaşmamış demek ki. bu oyun resmen çocuk oyunu gibi kalır mesela FFX'in bulmacaları yanında. ben 15 saat dövüşmüşsem, belki 2-3 saat ancak bulmacalarla uğraştım. zaten nasıl yapacağınız sırıtıyor resmen. mesela kapıdan giriyorsunuz ve hemen yanda portal açma yeri var. o oraya boşuna koyulmadığına göre illa ki bir işe yarayacak, böyle böyle oynarsanız rahat geçersiniz.

azrail'in yeri gerçekten biraz sıkıcı olmuş fakat bulmacaları çözdükçe eğlenceli oluyor, çok güzel düşünmüşler bence bu bulmaca olayını. zaten bulmacalar olmasa kesinlikle bu kadar beğenmezdim.

bulmacalar zor değil. dediğin gibi kolay aslında. ama arkadaşım bu kadar da bulmaca koyulmaz ki. final fantasy yi geçtim ne oyunlar gördük biz .zamanında kıt ingilizce ile binbir çeşit adventure oynadık. mesele bulmaca değil. mesele bıktırma. adım gibi eminim çoğu kişi yarım bırakmıştır oyunu. yazık etmişler onca emeğe konsepte.
    15 saate 2-3 saat oranlamışsın. vala benim dövüşler gayet kısa sürüyor hacı.o değil hard falan da değil de normalde oynuyorum oyunu. sapır sapır dökülüyo adamlar. hele ki stone skill midir nedir ona kasınca çok kolay. ki zaten ilk kılıcın gücünü fullemişim. dövüş falan kalmadı hacı.sağolsunlar paso bulmaca çözüyoruz .hayır onlar da zor değil çok kolaylar. ne bi tam çözüme baktım şimdiye kadar ne bişey. ki sevmem de zaten. ama o azrail bölümünde elemanın üstünde böyle taşlar falan çıktı. dönüyorlar sürekli. ışınları eşitlemek gerekiyor falan diyor. azraile iki çaktım. bi daha açmamak üzere kapattım vallahi.

• ya arkadaşlar şu kilisedeki bulmacaları çözdükten sonra bir boss geliyor onu geçtim sonra bizim eleman çıktı orda y'e basınca karşımıza bölgeler çıkıyor orda birçoğu kilitli giremiyoruz oralara 2 yer var oralarıda geçtiğimiz bölümler neyse birine girdim,girdimde ne ... yiyecez şimdi bir yere geldim suyun içine giriyorsun 3 tane yerde yaratıkları öldürdüm tıkandım kaldım nereye gideceğiz anlamadım oyun güzelde bu kadarda moku çıkarılmaz ki canım
  • Oyunun su an galiba yuzde 70 lerinde falanim..
    Eger basit bir sekilde oyunda takildiginizda bile bu sizi sisiriyor, oyun zevkinizi kiriyorsa sakin bu oyuna yaklasmayin..
    Ancak hem aksiyon hemde az biraz beyin jimlastigi hosunuza gidiyorsa oyun tam size gore.
    OYun su ana kadar cikmis nextgen oyunlarin icinde OYNANIS SURESI olarak en doyurucu oyun diyebilirim..
    Kendini tekrarliyor laflarina da katilmiyorum.. O kadar surede o kadar oynanista tabiki olucak bazi mekanlardan bir kac defa gecmemiz yada bazi bulmacalari bir kac kez cozmemiz..
    Spoiler olabilir ama colde en son zincirli solucanla kapisirken atin ustundeki aksiyonu coktandir hic bir oyunda gormemistim..
    Hele de ati cagirdigimizda sol elini yerde suruyerek kosar adim ati beklemesi ve ata binme gecisleri mukemmel ..
    Dedigim gibi DMC ve GOW tarzi oyunlari seviyorsaniz az biraz da Geow tadini ariyorsaniz bu oyun tam size gore,,
    Paranin hakkini inanin vericektir merak etmeyin.
    Grafiklerde biraz daha elden gecirilseymis dadindan yiymezmis ama bunada sukur

• yav kasatka kardeşim sen demedinmi oyun bulmacalar yüzünden bıktırıyor diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

bu oyunun bulmacaları hiç zor değil, biraz veteran yanınız varsa çok kolay geçiyorsunuz. ben sadece birkaç yerde zorlandım, gerisini çok basit geçtim ve bana hiç de öyle aşırı bir bulmaca varmış gibi görünmedi.

Bulmacalara zor diyen olmadıki aşırı derecede fazla bulmaca olduğunu belirttik sadece ha bitti ha bitecek derken bir bulmaca bir bulmaca daha çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.