Şimdi Ara

Darksiders X360-PS3 (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
30.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun çok bomba olmuş ya.. melekler şeytanlar. bizim elamanda tam spawn gibi olmuş cennetle cehennem arasında sıkışmış kalmış

frame inanılmaz dusuyor yalnız sizde de varmı sorun
  • dark sider ile fps yi bir benim yazdiklarimları okursanız buradan haydar paşaya gidilirmi diye bir soru geçer ister istemez içinizden....
    geçmiş yazılanlardan gowun yere göge sıymadıgı anlasılıyorki her çıkan oyun buda oda şuda gow çakması olup etiketlenmek ten nasibini aliyor hali ile...
    bende diyorum ki..gow çıgır açmıştır dogru hakkı yenilmez bende oynadim severim.fanıda bol..
    ilk fpsnin cocukları olan şimdiki yapımlara tu kaka mı diyoruz yoksa keyiflen oynuyormuyuz
    her giden bir gelecek olana esin kaynagı barındırıyor içinde..
    gow da gow gowda gow diyerekten kargadan başka kus tanımam misali denirse çok şey kaçırılmış olur.
    aslında yapanlarda gow fanlıgı yapanlar içleri içlerini yiyor ps3fanı onlar
    ben bir oyunu oynayıp camdan atabiliyorken cd yi ve bu işlemi onlarca kez tekrarlıyorken
    onların canını yakan durum bu..

*amerikan teyzem gelirken getircek oyunu
    -ne zaman geliyo
    *bi dahaki ay
    -bak havada bişey uçuyor
    * aaa uçan daire..
    - laa ne uçan dairesi benim gökyüzüne attigim cd o
    ateş toprak hava bulut kuş su TAHTA..
    *NEee
    TAHTA ZORUNA MI GİTTİ

not* bidaha açıklama istemeyin yarim keskin cd

• Oyun ben çok zevkli yani bazı ilerlemeli oyunlarda bi bölümde takılınca sıkılıp oynamama gibi bir durum yok
  • Arkadaşlar,
    bu Ashlands da bir solucanlı bölüm var, tahtalar dizilmiş, sizi bu solucan yemeden karşıodan karşıya geçiyorsunuz.
    Son platforma gelince tam kapıdan girecekken mağaraya bu solucan beni sürekli yiyor. 10 kere denedim, eeh dedim kapattım.
    Yolunu söyler misiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: candles
    *amerikan teyzem gelirken getircek oyunu
    -ne zaman geliyo
    *bi dahaki ay
    -bak havada bişey uçuyor
    * aaa uçan daire..
    - laa ne uçan dairesi benim gökyüzüne attigim cd o
    ateş toprak hava bulut kuş su TAHTA..
    *NEee
    TAHTA ZORUNA MI GİTTİ

not* bidaha açıklama istemeyin yarim keskin cd

bunları yazmandaki amaç ne anlamıyorum ? halka "mal" olmak mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyroActive -- 8 Şubat 2010; 17:54:52 >
  • samuel denen seytan kapı actı...oradan girdim..büyk bir ihtimalle sona gidiyor...final boss cıkacak .
    6 armor parcası buldum ben gizl kalmıs 3 tas daha var geride almadigim....7 heatım 7 wratım var...
    silahım kılınc 3 lvl bunları yukseltmek için o kapıdan girmemek lazım mıs..
    oyun bitiminde dolanmak mümkün mü..acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

samuel denen seytan kapı actı...oradan girdim..büyk bir ihtimalle sona gidiyor...final boss cıkacak .
    6 armor parcası buldum ben gizl kalmıs 3 tas daha var geride almadigim....7 heatım 7 wratım var...
    silahım kılınc 3 lvl bunları yukseltmek için o kapıdan girmemek lazım mıs..
    oyun bitiminde dolanmak mümkün mü..acaba

Samael'in kapısı son boss değil.Son boss'a daha çok var.İstersen geliştir silahlarını.Yalnız oyun bitiminde maalesef dolaşmak mümkün değil.(en azından ben yapamadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jojokel -- 9 Şubat 2010; 16:59:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacrymatoire

Arkadaşlar,
    bu Ashlands da bir solucanlı bölüm var, tahtalar dizilmiş, sizi bu solucan yemeden karşıodan karşıya geçiyorsunuz.
    Son platforma gelince tam kapıdan girecekken mağaraya bu solucan beni sürekli yiyor. 10 kere denedim, eeh dedim kapattım.
    Yolunu söyler misiniz :)

Solucan'a
     Darksiders X360-PS3
    'ye basarak kilitlen ve tahtanın üzerinde bekle.Senden biraz uzaklaşınca çık kumlara.

• ben çok beğendim oyunu walla sonra sıkarmı bilmiyorum ama şuan zevkle oynuyorum böle bir oyuna ihtiyacım wardı ilk başta god war çakması demiştim ama pek alakası yokmuş esas god of war çakması dante's inferno'ymuş bu tarz oyunları sevenler kaçırmasın kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: adem_2c

Ben bir yerde takıldım da yardımcı olurmusun?
    X-box360 da oynuyorum ben örümcek var bir tane odada yalnız savaşıyoruz ışınlanıp duruyor en son örümcek olması lazım buz olan örümceği geçtim. Ne kadar uğraşsamda öldüremedim ölümsüz gibi vurmak dışında başka bir işlem mi yapacağız.

Silitha'da uygulayacağın taktik;

Bulunduğun bölümde almış olduğun " düşmanları ve itemları kendine çekmeye" yarayan bir silah var. O silah ile örümceğin kafasına nişan al ve ateş et. Ok, örümceğe saplanacak ve seni örümceğin üstüne yollayacak sende vuruşlarını yapacaksın ama fazla gaza gelme vur ve kaç sonra üstüne teleport olmaya başlayacak devamlı kaç. Yine senden uzakta duracak yine aynı taktiği yap.

Birkaç kere yaptıktan sonra tavana yapışacak ve patlayan toplar bırakacak hemen hızla o toplara fırlat ve kendini yukarı çek zaten yaptığında son vuruşunu yapacaksın.

bu örümcek cılgın yaa gebermek bilmiyo

• mesafe fark etmiyor...kamerayı sinema çekiminde tut tut ki o nu tam görebilesin her hareketini...kaçman kolay olur..
    birde ful canla girmek istersen geridebir ki kapıdan gir o odadada bol ufak örümcek var kafalarını ayakla ez..sana heat versin....bolca...
    sonra zincirle ona nişan al ateş et kafasına çak....
    3 kere böle yapınca bu sefer üstüne geliyo kamerayı ayarla sürekli dante gibi sürtünerek kayarak kaç..
    tavana yapısınca kemara acısı kullanma tavana bak isabet et.yakala bırak ve bida ateş .mob yerde

son mobda kestigim en kolay mobdu..belki taşlardan belki full heat ve armordan olabilir..
    haritası epey geniş dolanbaşlı bir yapım olmuş.....2 seride çevreye daha bir özen gösterseler üst sıralarda yer bulur ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 17 Şubat 2010; 20:40:18 >
  • oyun hakkında hâlâ karar verememiş olanlar mutlaka bu yazımı okusun.

ilk dmc'lerden bu yana hiç bu kadar eğlenceli bir tps oynamamıştım.

tabii ki dmc tarzı oyunlar için geçerli bu dediğim. ilk başları felaket, hatta ilk oyuna başladığımda hayatımda oynadığım en dandik x360 oyunu sanırım demiştim fakat belli bir süre sonra epeyce zevkli olmaya başlıyor. oyunun tek eksi yanı bulmacaları bence fakat bu konuda becerikliyseniz, yani bulmacaları çabuk çözmüşseniz hiç hissetmiyorsunuz bile. gayet akıl dolu ve pratikler bulmaca olarak. düşman çizimleri ve karakteler çok başarılı. senaryo vasat olmasına rağmen grafikler çok hoş, atmosfer güzel fakat sesleri pek beğenmedim. özellikle müzikler vasat fakat kombolar olsun, silahlar ve silahlara takılan özellikler olsun, upgrate özellikleri olsun çok çok başarılı. hiç ummadığım kadar kaliteli bir oyun çıktı darksider.

aslında bu tür oyunları sevmem. mesela god of war'u beğenmeme rağmen abartıldığı kadar iyi bulmayanlardanım. dmc'nin de ilk oyunlarını sevmeme rağmen son çıkan iki oyunu aşırı bayık gelmişti bana. zaten dante'li dmc'den sonra da bu tarz oyunları oynamayı bırakmıştım fakat zevklerine çok güvendiğim bi arkadaşın tavsiyesi üzerine bu oyunu oynadım ve benim düşüncelerimi o kadar değiştirdi ki bu oyun, bittikten sonra dante's inferno ve bayonetta'ya başlayacağım tarz olarak yakın oldukları için. kesinlikle ama kesinlikle bu tarz oyunları sevenler kaçırmasın. benim gibi DMC tarzı oyunları sevmeyen birisi bile bu kadar beğenmişse, bu türün muptelaları bayılır. fakat dediğim gibi, bulmacalarda fazla oyalanırsanız sıkılabiliyorsunuz.

son olarak ; eğer "sürekli aynı şeyler tekrarlanıyor" diyen birisinin mesajlarına aldanırsanız gerçekten büyük hata edersiniz. muhtemelen o kişi oyun oynamayı bilmiyordur. bu oyunda envai çeşit kombo ve türlü türlü özel öldürme seçenekleri var. ayrıca oyun sürekli kendini geliştiriyor. mesela ilk başlarda bir özellik öğreniyorsunuz, sonra başka bir özellik öğreniyorsunuz ve oyunun seyiri değişiyor, sonra yeni bir şey öğreniyorsunuz. böylelikle oyun kendini tekrarlamıyor. atmosfer harika olmuş. ayrıca hafif rpg tarzı da var çocukların bile anlayacağı şekilde. bu da çok hoş olmuş.

not : ben öyle her oyuna süper diyen birisi değilim. 2005'den beri x360 kullandığım halde, 200'den fazla oyun oynadığım halde 30'u geçmez beğendiğim oyunların sayısı. kesinlikle DMC'nin son 2 oyunundan daha iyi olmuş bana göre. sürekli DMC ile kıyaslıyorum çünkü DMC'ye çok benziyor birçok açıdan.

hani bazı oyunlar vardır ya sessiz sedasız çıkar fakat çok başarılıdırlar. bu da onlardan biri.

• Sende arabalari al ona at hemsom..
    O sekilde olduruyorsun..
  • İkinci oyun manyak olacak özellikle oyunu bitirenler beni anlayacaktır. I am not alone
  • oyun kaç saat suruyor
  • Vuruş hissi nasıl arkadaşlar oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Vuruş hissi nasıl arkadaşlar oyunda?

Hala almadın mı oyunu ?
  • quote:

quote:

Hala almadın mı oyunu ?

Yok dostum,fırsat kalmadı vallaOrjinal aldığım için ince eleyip,sık dokumak lazım

Saygılar..
  • quote:

quote:

quote:

Hala almadın mı oyunu ?

Yok dostum,fırsat kalmadı vallaOrjinal aldığım için ince eleyip,sık dokumak lazım

Saygılar..

Oyunu al gerçektende beğeneceksin hem kısa bir oyunda değil. Kombolar, bulmacalar, boss'lar falan çok güzel hem oyunun geçtiği bölümlerde geniş.

• Sağol dostumMultiplayer pek oynamadığım için,oyun süreleri çok önemli aslında benim için.MW2 muhteşem ama çok kısa işte.Yeni aldığım oyunları bitirdikten sonra alayım o zaman bunu,hem kullanıcı yorumları,hem de site notları gayet güzel çünkü.

Saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.