Şimdi Ara

Darksiders X360-PS3 (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
30.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soulfly1

Hocam az bir şey kalmış oyunun bitmesine bari bitir öyle takasla..

Yok valla hocam hiç düşünmüyorum çünkü acayip sıktı. Aynı bulmacaları çözmekten valla gına geldi. Oyunu uzatacağım diye .... çıkarmışlar
  • Oyuna kıyamadım. Bu kadar ilerledik bırakmak olmaz dedim ve oyuna yine dalış yaptım gerçi yine beni mest etti. Straga denen boss hiç cüssesinin adamı değilmiş Griever için basit diyordum bu ondanda basit çıktı.

Kırılan kılıcın parçalarını toplamaya başladım.
  • Son zamanlarda bitirmek için zevkle kastığım oyunlardan bir tanesiydi, gene söylüyorum bence bu oyunu her xbox360 sahibi oynamalı ama ilk bölümlerde bırakmamalı ilerleyen bölümlerde grafikler daha iyi.
  • kılıç parşalarını toplarken dry road ve ashlands denilen yerlere nasıl gidicem gerçi oralar bande unexplored location ama nasıl gideceğim ışınlanamıyorum çünkü dediğim gibi unexpllred locatrion bir yardım edin de bitiriyim.
  • Ben bir yerde takıldım da yardımcı olurmusun?
    X-box360 da oynuyorum ben örümcek var bir tane odada yalnız savaşıyoruz ışınlanıp duruyor en son örümcek olması lazım buz olan örümceği geçtim. Ne kadar uğraşsamda öldüremedim ölümsüz gibi vurmak dışında başka bir işlem mi yapacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem_2c

Ben bir yerde takıldım da yardımcı olurmusun?
    X-box360 da oynuyorum ben örümcek var bir tane odada yalnız savaşıyoruz ışınlanıp duruyor en son örümcek olması lazım buz olan örümceği geçtim. Ne kadar uğraşsamda öldüremedim ölümsüz gibi vurmak dışında başka bir işlem mi yapacağız.

Silitha'da uygulayacağın taktik;

Bulunduğun bölümde almış olduğun " düşmanları ve itemları kendine çekmeye" yarayan bir silah var. O silah ile örümceğin kafasına nişan al ve ateş et. Ok, örümceğe saplanacak ve seni örümceğin üstüne yollayacak sende vuruşlarını yapacaksın ama fazla gaza gelme vur ve kaç sonra üstüne teleport olmaya başlayacak devamlı kaç. Yine senden uzakta duracak yine aynı taktiği yap.

Birkaç kere yaptıktan sonra tavana yapışacak ve patlayan toplar bırakacak hemen hızla o toplara fırlat ve kendini yukarı çek zaten yaptığında son vuruşunu yapacaksın.

• Oyun az önce bitti. Yılın en iyi yapımlarından biriydi. Sonunda ikincisinin geleceğini resmen haykırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Oyun az önce bitti. Yılın en iyi yapımlarından biriydi. Sonunda ikincisinin geleceğini resmen haykırdı.

Dostum önce "çok sıktı,sürekli aynı bulmacalar"diyorsun.Şimdi de "yılın en iyi yapımlarından".Hangisine inanalım:)

Orjinal alıyoruz oyunları,sizin fikirleriniz de önemli

Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Oyun az önce bitti. Yılın en iyi yapımlarından biriydi. Sonunda ikincisinin geleceğini resmen haykırdı.

Dostum önce "çok sıktı,sürekli aynı bulmacalar"diyorsun.Şimdi de "yılın en iyi yapımlarından".Hangisine inanalım:)

Orjinal alıyoruz oyunları,sizin fikirleriniz de önemli

Saygılar..

Oyun için öncelikle süper yorumları yaptım ama sonlara doğru bir bölümdeki aynı tür bulmacalar acayip canımı sıkmıştı ve bir anlık sinirlendim ama sonradan oyuna tekrar giriş yapınca atmosfer beni yine içine aldı ve kendimden geçtim.

Bende orjinal olarak aldım ve verdiğim paraya hiç üzülmedim

• Benim gibi oyunu sonuna kadar oynayan ve bitiren herkes oyunu çok beğendi, ama başlardaki grafik hatalarını aldanıp bırakanlar yanlız oyuna kötü yorum yapıyor.
  • Arkadaslar Black Throne bölümünde iki tane port açip birinden girip öbüründen çikiyoruz hatirlarsaniz, yerdeki porttan çikarken ziplayip yukardaki bölüme geçmem gerekiyor ama ziplayamiyorum, ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Arkadaslar Black Throne bölümünde iki tane port açip birinden girip öbüründen çikiyoruz hatirlarsaniz, yerdeki porttan çikarken ziplayip yukardaki bölüme geçmem gerekiyor ama ziplayamiyorum, ne yapmam gerekiyor?

Tuşa basılı tutup ateşle o zaman daha güçlü bir şekilde açılıyor delikler.
  • geçtim tesekkürler ama prince of persia tarzi bulmacalar gerçekten bunaltmaya baslasdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

geçtim tesekkürler ama prince of persia tarzi bulmacalar gerçekten bunaltmaya baslasdi.

Rica ederim.

Black Throne bölümü baya bulmaca kaynıyor ve maalesef birbirinin aynısı denilebilecek bulmacalar. Aynı bulmacaları çözmekten sıkılıp oyunu bıraktım ama dayanamayıp birkaç saat sonra yine başladım. Black Throne'dan sonra fazla yolun kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 29 Ocak 2010; 23:56:25 >
  • Oyunun siparisini verdim.Aslinda bu dönemde cok yogun bir oyun trafigi bizleri bekliyor malum orjinal kullaninca insan ister istemez tereddüt yasiyor.Darksiders'i bu tereddütler icinde siparis ettim umarim buna deger zira dedigim gibi haftaya Dantes inferno'dan baslayip God of war 3 e kadar gidecek bir trafik var.Hepsini almam lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Oyunun siparisini verdim.Aslinda bu dönemde cok yogun bir oyun trafigi bizleri bekliyor malum orjinal kullaninca insan ister istemez tereddüt yasiyor.Darksiders'i bu tereddütler icinde siparis ettim umarim buna deger zira dedigim gibi haftaya Dantes inferno'dan baslayip God of war 3 e kadar gidecek bir trafik var.Hepsini almam lazim.

oyunu ilk başlarında hayal kırıklıgı yasarsan aldırıs etmeden devam et pişman olmassın harika bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

oyunu ilk başlarında hayal kırıklıgı yasarsan aldırıs etmeden devam et pişman olmassın harika bir oyun

Tamamdir bunu dikkate alirim.
  • ben begendim oyunu baslardayim..mavi ve kırmızı kapılar buzdan acık degil kanat aldim ucuyor ama kısa ucuslar yapıyor..ve cup lavlara mavi objeler havada tutuyor yukseklik veriyor 2 li olan yere geldim.bi turlu geçmiyo..birde baz bölgelerde kancalara asılı bisiler var mavi onlar ne anlamadim.. düdükde caliyor ...
    zaten 100 tane birbirine benzer fps yazabilirim..
    bu demekmidir ki fps atasi doom dur neden kalıp yıllardir degişmedi şuclu crysis cod moh farcry biosshock ver abalıya
    turkselin çekim gücü tuksellinin gücü
    param yok oynuyorum oynuyorum oynuyorum oynuyorum durmadan oynuyorum.

paran var sadece birkerecik oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: candles

ben begendim oyunu baslardayim..mavi ve kırmızı kapılar buzdan acık degil kanat aldim ucuyor ama kısa ucuslar yapıyor..ve cup lavlara mavi objeler havada tutuyor yukseklik veriyor 2 li olan yere geldim.bi turlu geçmiyo..birde baz bölgelerde kancalara asılı bisiler var mavi onlar ne anlamadim.. düdükde caliyor ...
    bu demekmidir ki fps atasi doom dur neden kalıp yıllardir degişmedi şuclu crysis cod moh farcry biosshock ver abalıya

Bu mesajın çevirisini yapabilecek olan var mı?Hangi dilde yazıldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: candles

ben begendim oyunu baslardayim..mavi ve kırmızı kapılar buzdan acık degil kanat aldim ucuyor ama kısa ucuslar yapıyor..ve cup lavlara mavi objeler havada tutuyor yukseklik veriyor 2 li olan yere geldim.bi turlu geçmiyo..birde baz bölgelerde kancalara asılı bisiler var mavi onlar ne anlamadim.. düdükde caliyor ...

Bu mesajın çevirisini yapabilecek olan var mı?Hangi dilde yazıldı..

Biraz çorba tarifine benzemiş
    Darksiders ve FPS ne alakaysa çözemedim

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.