Şimdi Ara

Darksiders X360-PS3 (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
30.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GOW yerine GOD nerden çıktı hey Allahım.. COD oynaya oynaya benim de beyin sulandı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Hatırlayamadım, resim göstermeniz daha iyi olacaktır.

Orda amaç o düşürdüğün nesneyi en sondaki platforma taşımak. Oradan da bu nesne vasıtası ile (üzerine çıkarak)bir üst kata geçebilmek.
  • Evet. Yalnız önce o nesneyi ilk platformun üzerine taşımalısın.
    Daha sonra diğer iki platformuda çalıştırıp yukarı çıkmalarını sağlamalısın.
    Sonra tekrar ilk platforma gelip,
     Darksiders X360-PS3
    ile nesneyi tutup
     Darksiders X360-PS3
    ile(basılı tutup bırakarak) yumruklayarak bir karşı platforma, oradanda aynı yolla 3. platforma fırlatmalısın.
    Sonra zaten 3. platformun dibine kadar iterek bir üst kata çıkabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Evet. Yalnız önce o nesneyi ilk platformun üzerine taşımalısın.
     Darksiders X360-PS3
    ile nesneyi tutup
     Darksiders X360-PS3
    ile(basılı tutup bırakarak) yumruklayarak bir karşı platforma, oradanda aynı yolla 3. platforma fırlatmalısın.

cok teşekürler aradığım cevap buydu döne döne dönme dolaba döndüm orda

• quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Evet. Yalnız önce o nesneyi ilk platformun üzerine taşımalısın.
     Darksiders X360-PS3
    ile nesneyi tutup
     Darksiders X360-PS3

cok teşekürler aradığım cevap buydu döne döne dönme dolaba döndüm orda

Rica ederim. Sen birde sonlara doğru Tower bölümünü gör.
    Gözünü korkutmak gibi olmasın ama saçma sapan bulmacalardan oyunu bırakma derecesine gelebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: tako_ex

quote:

Orda amaç o düşürdüğün nesneyi en sondaki platforma taşımak. Oradan da bu nesne vasıtası ile (üzerine çıkarak)bir üst kata geçebilmek.

Ben bitirdim zaten oyunu da, arkadaşın bahsettiği yeri hatırlayamadım.. Neyseki hatırlayan biri çıkmış da arkadaşa yardımcı olmuş..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tako_ex

quote:

Ben bitirdim zaten oyunu da, arkadaşın bahsettiği yeri hatırlayamadım.. Neyseki hatırlayan biri çıkmış da arkadaşa yardımcı olmuş..

sen kaybolma kardeş buralardan sana daha cok soracam bu gidişle benimde bitirmem lazım cok sardı bu oyun beni

• Yok bakıyorum başlığa ben merak etme.. Elimden geldiğince yardımcı olurum Ama hatırlamama olasılığım yüksek anca resimle falan hatırlayabilirim.. Bitireli oldu bayağı çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: janot

bende bu griever i öldüreceğimiz bölümde anvil ford diye bir yere tırmanarak geçiyoz ya oradn tırmanamadım önünde mavi yığıntı var tırmanamıyorum.
    lütfen yqardım

BEYLER BURAYI HATIRLAYAN VARMI BENDE TAKILDIM .. :s
  • arkadaşlar şu portal oyunundaki dalgaya benzer aleti aldiktan sonra robot gibi bi boss gelio,tepesine konup
     Darksiders X360-PS3
    tuşuna basmamiz lazim ancak portal giriş ve cikişlarini yerdeki yuvarlaklara acabiliyoruz,galiba bilgi veriyodu ancak dikkat etmedim herhangi bir tuşa basılı tutup portala girince çıkışta daha yükeğe sıçrayabiliyormuyuz yardim lütfen...
  •  Darksiders X360-PS3
    ye bir süre basılı tutup portalı açarsan daha yükseğe sıçrayıp robotun tepesine konabilirsin
  • eywallah hoca saolasin...
  • Help,yine takıldık.Burdan nasıl çıkıcaz.
     Darksiders X360-PS3
     Darksiders X360-PS3

• ben yarn 360 ya casper yada eski kasa alıcam bu oyunn videosunu izledim yutube da oyun nasıl 360 da iyi mi kırık var mı bide yardımcı olun ona gore alıcam 360 yada ps3 de olabilir.
  • Oyunda takılan ve yardım isteyen arkadaşlar için güzel haber. Oyunun adım adım çözümünü gösteren videolar youtube'da yayınlanmış nihayet. Takıldığınız bölümlere bu videolardan bakabilirsiniz.

Darksiders adım adım tam çözüm videoları:
    http://www.youtube.com/view_play_list?p=FF60AC1D3EAF88C8&annotation_id=annotation_945051&feature=iv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesMaster_27 -- 18 Ocak 2010; 2:15:37 >
  • bayonetta
    brutal legend
    darksiders

hangisini tercih edersiniz ilk olarak
  • brutal legend tarz bakımından biraz daha farklı bir oyun. Ve çok zevkli bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

bayonetta
    brutal legend
    darksiders

"Şahsen":
    1-Darksiders
    2-Brütal Legend
    3-Bayonetta (devil may cry'ı sevdiysen) 2. sırada olabilir.
  • quote:

bayonetta
    brutal legend
    darksiders

Yerinde olsam ilk olarak Brutal Legend alırdım. Daha sonra Bayonetta ve DarkSiders.
  • quote:

bayonetta
    brutal legend
    darksiders

1- Brütal Legend
    2- Darksiders
    3- Bayonetta

Metal müzik seviyorsan bu şekilde.. Sevmiyorsan 1 ile 2. sırayı yer değiştir..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.