Şimdi Ara

Darksiders X360-PS3 (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
30.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aytac001

ya dellenmek üzereyim bu armagedon kılıcının kayıp parçaları nerede yahu? bir tane sanki haritada buldum ama onun olduğu yerde çölde kapalı kırmızı yerlerden bomba ile patlatmam lazım ortada bomba yok

Son aldığın bir özellik var elemanın gözleri kırmızı ışık saçıyor o moda gireceksin. Bomba ile patlatacağın kırmızı kristallerin olduğu yerin arka tarafına dolan bu özellikle duvara yapışık bombalar göreceksin. Bu sayede kristali patlatıp yoluna devam edebilirsin.
  • 5 yaşında çocuk gibi "benim oyunum senin oyununu döver" kavgası yapan mı istersiniz,3 TL lik DVD sinin boşa gittiğine yanan mezarcılar mı isterseniz?Hepsi Darksiders konu başlığı altında toplanmıştır,bilginize.Sadece oyunla ilgili yorum yapan olgun arkadaşlara teşekkür ediyorum.Forumun düştüğe hale bakın,oyunla ilgili fikirlerini paylaşanlara teşekkür eder hale geldik

Amacı oyun oynamak olan ve fikirlerini paylaşmak için foruma giren insanların sayısında inanılmaz bir düşüş var son günlerde.Seviyeyi düşüren fanboylar belli,bas bas bağırıyorlar.Yöneticilerin ciddi bir şekilde uyarması gerekiyor bunları.4-7 günlük uzaklaştırma fayda etmiyor,cezası biter bitmez aynı tarz mesajlar atmaya devam ediyorlar.

Ben orjinal kullanıyorum ve forumdaki arkadaşlarımın fikirleri önemli benim için.Ama bakıyorum çoğunluğun beğendiği bir oyunun konu başlığına 3-5 tane fanboy dadanıyor hemen.Buarada bu oyun da nedense hep PS3 exc lerinden birine en azından oynanış olarak çok benzeyen bir oyun oluyor.PS3 exc. benzeri bir oyun mu var,hemen dalga geçiliyor.Söyleyecek laf bulamasalar bile grafikler çöp oluyor mesela.Örnek olarak Forza 2-3,Dante,Halo 3 ve son olarak da Darksiders ı verebilirim.Bu başlıklara dikkat edin,belli fanboylar mutlaka dalga geçmek için girmişlerdir.

Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

5 yaşında çocuk gibi "benim oyunum senin oyununu döver" kavgası yapan mı istersiniz,3 TL lik DVD sinin boşa gittiğine yanan mezarcılar mı isterseniz?Hepsi Darksiders konu başlığı altında toplanmıştır,bilginize.Sadece oyunla ilgili yorum yapan olgun arkadaşlara teşekkür ediyorum.Forumun düştüğe hale bakın,oyunla ilgili fikirlerini paylaşanlara teşekkür eder hale geldik

Amacı oyun oynamak olan ve fikirlerini paylaşmak için foruma giren insanların sayısında inanılmaz bir düşüş var son günlerde.Seviyeyi düşüren fanboylar belli,bas bas bağırıyorlar.Yöneticilerin ciddi bir şekilde uyarması gerekiyor bunları.4-7 günlük uzaklaştırma fayda etmiyor,cezası biter bitmez aynı tarz mesajlar atmaya devam ediyorlar.

Ben orjinal kullanıyorum ve forumdaki arkadaşlarımın fikirleri önemli benim için.Ama bakıyorum çoğunluğun beğendiği bir oyunun konu başlığına 3-5 tane fanboy dadanıyor hemen.Buarada bu oyun da nedense hep PS3 exc lerinden birine en azından oynanış olarak çok benzeyen bir oyun oluyor.PS3 exc. benzeri bir oyun mu var,hemen dalga geçiliyor.Söyleyecek laf bulamasalar bile grafikler çöp oluyor mesela.Örnek olarak Forza 2-3,Dante,Halo 3 ve son olarak da Darksiders ı verebilirim.Bu başlıklara dikkat edin,belli fanboylar mutlaka dalga geçmek için girmişlerdir.

Saygılar..

bende orjinal kullanıyorum oyunu almak için yorumlara bakıyorum ama arkadaşın dediği gibi basit yorumlar var malesef

• Oynanış çok farklı ama benim bir arkadaşım Prototype i beğenmemişti hiç zannedersem bunu da beğenmeyecek. Gerçi ben prototypei beğenmiştim ama bu prototype kadar iyi değil. Yine de bu tür oyunları seven için gayet güzel. Grafiklere o kadar takılmayın son çıkan oyunlar kadar iyi değil tabi ama o kadar da kötü değil.
  • quote:

5 yaşında çocuk gibi "benim oyunum senin oyununu döver" kavgası yapan mı istersiniz,3 TL lik DVD sinin boşa gittiğine yanan mezarcılar mı isterseniz?Hepsi Darksiders konu başlığı altında toplanmıştır,bilginize.Sadece oyunla ilgili yorum yapan olgun arkadaşlara teşekkür ediyorum.Forumun düştüğe hale bakın,oyunla ilgili fikirlerini paylaşanlara teşekkür eder hale geldik

Saygılar..

Dostum artık oynadığımız oyunlardan alacağımız zevki boşverir oldu insanlarımız.. Sahip olduğumuz şeyi kendi gözümüzce ne kadar harikulade olduğunu insnaların burnuna sokar vaziyete geldik.. Bu nedenle de aldığımız oyun zevki bir kenara atılmış durumda.. Yahu adamlar tamam yapmış oyun, konsol.. Hangisini seviyorsan al onu takıl gerisini geç.. Yok sony yapmış yok microsoft yapmış bilmem ne.. Açıkça söyleyeyim microsoft'u sevmeyen bir insanım ama yiğidi öldürüp hakkını vereceksin.. Güzel iş yaptıkları şeyler de var bunu da söylemekten hiç çekinmem.. Beğenmiyorsan da beğenmiyorum diyip geçeceksin, karalamayacaksın..

• oynadıkça saran bir oyun
  • konu başında tartışmalar vardı,neyse ben oyunu indiriyordum ama xbox360'ım yoktu dün aldım zaten oyunda çekiliydi taktım oynadım,oyun gayet iyi olmuş acayip sürükleyici arada sıkıcı yerlerde var ama oyun götürüyor ve grafiksel olrakda ben baya beğendim ha kusursuzmu değil ee zaten bu zamanda 360'dan daha iyisinide beklemek olmaz sanırım ps3'de her yerde karelenme görünce oyun iyi geliyor baya:)
  • quote:

Saygılar..

Eskiden sadece bi oyun xbox exc diye çamur atanlar vardı. Misal gears of war 2 sadece xboxda var diye basit iğrenç zevksiz grafikler çöp dediler. Sonra geow 3 ps3 e geliyor dedikoduları çıktı hepsi sevincinden hangi tuşa basıp ne yazacağını şaşarıdı. Sonra microsoft dedikoduları yalanladı. Gelmese olur gelmesin zaten çokda tın bizde gow var gibi fanboyluk yapıp aynı yere döndüler.

Baktılar ne caza alıyorlar ne ceza puanı üstüne üstlük attıkları tartışma çıkarıcı her mesajlarına +1 diyen insanlarda var. Bundan güç alrak xbox konsuna gelip multiplatform oyunlarda dahi gow ile killzone ile kıyaslanarak çamur atılmaya başlandı. Yemedi tatmin olmadı egoları Üstüne bu oyunu sadece ps3 çalıştırır bu oyunu bitek cell kaldırır. dünyayı kurtaran adamın oğlu ken kutaragi diye başlıklar açılmaya başlandı. Hakbuki bölüm kurallarında şöyle bi madde var ;

6-) Bölümün huzurunu bozacak mesajlar atmak, konsol fanboyluğu yapmak, topic'leri kasıtlı olarak başka boyuta çekmek ve asıl konudan uzaklaştırmak, sırf mesaj sayısının artması için '' +1 , evet katılıyorum '' gibi yorumlar yazmak ya da sadece smiley'den oluşan mesajlar atmak yasaktır. Fanboy mesajları habersizce silinecek, gerekli görüldüğü takdirde cezai işleme başvurulacaktır.

Yönetici arkadaşlarımızı kesinlikle suçlamıyorum bu adamları ister 4 gün ister 7 gün ister süresiz banla gene geliyorlar gene aynı şeyler. Bunları yapanlarda zaten önceden süresiz ban yiyip yeni kullanıcı ismiyle tekrar gelen fake üyeler..

İnsanda utanma edep adap terbiye gibi unsurların yanı sıra forum nasıl kullanılır fikirlere nasıl saygı duyulur gibi etik unsurlarında bulunması lazım ama yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 10 Ocak 2010; 18:40:05 >

• God Of War mı? Darksiders mı? Polemiğine hiç giremeyeceğim. Oyun güzel mi, güzel eğlendiriyor mu, ewet eğlendiriyor. O zaman hangisinin daha iyi olduğunu tartışmayı bırakın da oyunun tadına varmaya bakın...
  • ne varsa xbox360'da var zaten 360 olmasa bu kadar oyunu nasıl oynardım oynardık,yerim gow'u tekrar gears of war 2 oynuyorum bu kadar manyak bir oyun olabilirmi resmen döktürüyor
  • oyunu alış listesine ekledimde herkes bir yerlerde takılmış oyunda. biraz zor bir oyun galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaxx

oyunu alış listesine ekledimde herkes bir yerlerde takılmış oyunda. biraz zor bir oyun galiba.

O kadar zor oyun değil, bulmaca bolca var oyunda ama çok aman aman zorlukları yok. Oyunun sonlarına doğru gelirken bulmacaların birazda birbirini tekrar etmesindemidir artık böh dedim yeter, oyun güzel hoşta özellikle sonlara doğru bir kendini tekrar etme var bulmacalarda, nasıl geçtiğimi hatırlamıyorum bile sonları öyle bodoslama daldım nerde kapı varsa. Ama oyun güzel, özellikle son video baya bi gaza getirdi, galiba yakın zamanda bi dlc çıkartırlar buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailsofcharon -- 11 Ocak 2010; 3:25:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malmsteen1

quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kyosan

Tren bölümünde takılan arkadaş için;

Orada vagonu mekanik sistem yardımıyla sağdan sola doğru getirdikten sonra, vagonu ileri doğru itip onun yerine yolcu vagonunu çek. yolcu vagonunun diğer tarafına geçerek yumruk at. (sanırım bu özelliği almış olman lazım) Bunun için B'ye basılı tutup Y'ye basıyordun yanılmıyorsam. Yolcu vagonu ileri doğru çarpınca üstten yukarı çıkabileceğin bir bölüm açılacak. Vagonun üstüne çıkarakyeni açılan delikten yukarı çıkacaksın.

İri yaratıkla uğraşan arkadaş için zaten gerekli açıklamaları güzelce yapmışlar. :)

eve gidince deniycem hocam zaten hemen ^^ oyun psiko sardı ya

e peki istasyonda en başta su nasıl boşalıyor??

valla hocam sana yol yol tarif edemiycem :( ama bi tane buz parçasını kırdıktan sonra arkasından çıkan mekanizmayı çalıştırmıştım. öyle boşalmıştı

peki birde bomba ve kırmızı kapalı yer var önce onu mu yapmam lazım suyu boşaltmdan frizbi gibi zımbırtıyı elime alamıyorum

yardım edebilecek varmı frizbi gibi bıçaklı şeyi elime alamıyorum oyun mu sapıttı yoksa başka bir çozümmü var...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orada vagonu mekanik sistem yardımıyla sağdan sola doğru getirdikten sonra, vagonu ileri doğru itip onun yerine yolcu vagonunu çek. yolcu vagonunun diğer tarafına geçerek yumruk at. (sanırım bu özelliği almış olman lazım) Bunun için B'ye basılı tutup Y'ye basıyordun yanılmıyorsam. Yolcu vagonu ileri doğru çarpınca üstten yukarı çıkabileceğin bir bölüm açılacak. Vagonun üstüne çıkarakyeni açılan delikten yukarı çıkacaksın.

İri yaratıkla uğraşan arkadaş için zaten gerekli açıklamaları güzelce yapmışlar. :)

valla hocam sana yol yol tarif edemiycem :( ama bi tane buz parçasını kırdıktan sonra arkasından çıkan mekanizmayı çalıştırmıştım. öyle boşalmıştı

peki birde bomba ve kırmızı kapalı yer var önce onu mu yapmam lazım suyu boşaltmdan frizbi gibi zımbırtıyı elime alamıyorum

yardım edebilecek varmı frizbi gibi bıçaklı şeyi elime alamıyorum oyun mu sapıttı yoksa başka bir çozümmü var...

Sorun nedir anlayabilmiş değilim. Start ekranına basıp frizbiyi d-pad' e atamalısın. Sonrasında RS ile nişan alıp RT ile fırlatıyoruz zaten.
    Kaldığın yerin çözümü de hatırladığım kadarıyla; önce kırmızı bölgeye bir bomba fırlatıyorsun. Sonra ateş kaynağından borulara doğru frizbiyi fırlatıp boruları alevlendiriyorsun. Kırmızı yerin yakınındaki boruyuda alevlendirdikten sonra son kez bombaya fırlatıp o bölgeyi patlatıyorsun.
    Suyu boşaltacağın yere gitmek içinde suyun altından, uzunca olan bölgeye girip yukarı bak. (Trenin olduğu bölgenin tam karşısı) Yukarı doğru bir delik göreceksin.
    Oradan devam edip sonra suyu boşaltıyorduk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 11 Ocak 2010; 17:03:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sorun nedir anlayabilmiş değilim. Start ekranına basıp frizbiyi d-pad' e atamalısın. Sonrasında RS ile nişan alıp RT ile fırlatıyoruz zaten.
    Kaldığın yerin çözümü de hatırladığım kadarıyla; önce kırmızı bölgeye bir bomba fırlatıyorsun. Sonra ateş kaynağından borulara doğru frizbiyi fırlatıp boruları alevlendiriyorsun. Kırmızı yerin yakınındaki boruyuda alevlendirdikten sonra son kez bombaya fırlatıp o bölgeyi patlatıyorsun.
    Suyu boşaltacağın yere gitmek içinde suyun altından, uzunca olan bölgeye girip yukarı bak. (Trenin olduğu bölgenin tam karşısı) Yukarı doğru bir delik göreceksin.
    Oradan devam edip sonra suyu boşaltıyorduk...

dostum benim oyun takıldı sanırım frizbi8 x blade) seçilmiyor d-pad ile seçiyorum ama ana ekranda seçilmiyor borozan gibi şey görülüyor....azrail sopası:) gibi şeyi aldım bölüme başlamadan ondan beridir seçilmiyor frizbi...borozan gibi şey ve o zımbırtı seçili duruyor...

• Oyunda yaşanan aşırı tearing nedeniyle bir patch hazırlanıyormuş

http://www.shacknews.com/onearticle.x/61862
  • Oyun teknik olarak yerlerde sürünüyor.Açıyorum,ilerleyiş vs. tamam ama,kaplamalar,gölgeler,fps,tearing sürünüyor oyun... ve kapatıyorum.
  • bu raylarda duran 3 tane yukarıya aşağıya hareket eden sistem var birde yukarıdan itip düşürdüümüz parca carklının parcası gibi nereye sürüklüyoruz onu acaba takıldım orda
  • Hatırlayamadım, resim göstermeniz daha iyi olacaktır.
  • 26 saatlik yorucu bir yolculuğun sonunda kaptım 1000 puanımı
    Lanet bir Wrath Shard yüzünden 3 saat gezinmişimdir boş boş
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.