Şimdi Ara

Darksiders X360-PS3 (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
30.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun sabah 20 gb 360 aldım makinamı yanında darksiders aldım okadar dediler kırıntı olmuyo xbox da oyun kırıntı ve ekranda donuslerde hareketli sahnelerde ekran bole yırtılıyo gibi oluyo yazıklar olsun acaip sinirliyim keşke ps3 alsaydım
  • Peki...
  • PS3 yırtılan ekranı zamklamıyor ya yav, aynı grafik hataları onda da var
  • yok arkadaşımda ps3 var darksider ben 360 aldım bugun 2.el 20 gb premum oyunda kırıntı var birde ekran nasıl anlatim kamerayı sağa sola cevirdinde yada zıplayım kostugunda ekranda yırtık yırtık gibi beyaz çizgi oluyo çok kötü yalan mı solicem aldım yeri aradım hepsinde var dedi bu sorun
  • Yok hocam, dediğin doğru ben yalan söylüyorsun demedim.
    Oyun teknik olarak fiyasko zaten. Aynı sorunlar PS3 içinde geçerli diyorum sadece
  • arkadaşım da ps3 80 gb pal makina var onda gördüm oyunu darksadersi zaten onda olmuyo ekranda kayma kırıkda bu kadar fazla degıl onlara gidip taktım konsolu aynı tv de baktık diorum sen ps3 de var diyosun sende ps3 olduna inanmıyorum resim koy darksaders li kendi makonan olsun ben gözume mi inanıcam sana mı
  • ok öyle olsun.
  • oyun çok güseldi ya inşallah ikincisini yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

bayonetta
    brutal legend
    darksiders

hangisini tercih edersiniz ilk olarak

1- Brütal Legend
    2- Darksiders
    3- Bayonetta

Metal müzik seviyorsan bu şekilde.. Sevmiyorsan 1 ile 2. sırayı yer değiştir..

1) DARK SİDERS
    o KESİN...

ama dersenki ben god of wardan nefret ediyorum, devil my cry hayranıyım, o zaman 1) bayonetta

Oyunun ilk bölümünde hafif bi kalitesizlik var grafik olarak falan bi hayal kırıklığı oluyo zaten, nerdeyse oyunu oynamadan bi kenara bırakcaktım...
    ama oyunu bi bi saat oynayınca görüyosunuzki god of war takliti değil god of war türünde özgün yeni bi oyun... Tabiki god of war la kıyaslamıyorum god of war oyun olamaz hic bi oyunda god of war la kıyaslanamaz...

Kombo upgarade leri değişik kılıclar... ilerleme sistemi gayet akıcı ve zevkli bi oyun ara videolarıda izlemesi zevkli oluyo... cod 4 mf 2 den sonra adam akıllı kurulup oynadığım tek oyun diyebilirim, herkeze tavsiye ederim...

Bayonetta ve avatar gibi ucuz aksyon oyunlarının yanında böyle özgün oyunlar cok iyi oluyo bence...

• Oyuna bugün tam olarak başladım ve beğendim. Keyifli ve sürükleyici bir oyun olmuş. Ana karakterimizde bir Warcraft esintisi var. Senenin en süpriz oyunlarından biri oldu.
  • Bende oyuna yeni başladım,biraz ilerledim.Eğlenceli bir oyuna benziyor,oynayıp görücez
  • 5 dk önce oyunu bitirdim. Öncelikle söylemeliyimki gerçekten ama gerçekten çok beğendim.

Geçen haftada Bayonetta'yı bitirmiştim. İkisi de gerçekten çok iyi oyunlar, bence hemen hemen eşit seviyede oyunlar. Ama söylemeden geçemeyeceğimki Darksiders'ın senaryosu, atmosferi ve özelliikle de boss'ları beni çok etkiledi. Bayonetta'da oynanış olarak bir adım önde biyebilirim. Türü sevenler bu iki oyunu da kaçırmayın bence. Yeni bir DMC oyunu gelene kadar bu iki oyun bence bizi sadece oyalamaktan çok öteye götürecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Oyuna bugün tam olarak başladım ve beğendim. Keyifli ve sürükleyici bir oyun olmuş. Ana karakterimizde bir Warcraft esintisi var. Senenin en süpriz oyunlarından biri oldu.

Eet hocam kesinlikle, War tıpkı Arthas gibi olmuş
  • tamam beyler sağolun brutal legende başladım 2. sırada bu var sonra bayonetta
  • Bayonetta'yı alıp almamak konusunda kararsız kaldım.Darksiders kadar var mı yoksa daha mı üstün?
  • arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ,, ben bu tarz oyunlarda çok becerikli değilim ama bir tane boss var kırık köprülerin üzerinden atlıyor sıra ile araba fln atıyor , sonra yanıma geliyor,, bir türlü öldüremedim,, orak ile saldırmama rahmen 2-3 defa vuruyor öldürüyor ,, acaba bir yöntemi fln varmı 5-6 defa öldüm ...

lütfen yardım !!!!!!
  • O dediğin boss değil aslında mini boss diyelim biz ona. Onu soyle oldur sana fırlattıgı arabaları alıp sende ona atacaksın daha sonra yanına gelincede kılıc darbeleri ile oldurebilirsin. RB tusunu kullanarak bur kac uygulayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezar

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ,, ben bu tarz oyunlarda çok becerikli değilim ama bir tane boss var kırık köprülerin üzerinden atlıyor sıra ile araba fln atıyor , sonra yanıma geliyor,, bir türlü öldüremedim,, orak ile saldırmama rahmen 2-3 defa vuruyor öldürüyor ,, acaba bir yöntemi fln varmı 5-6 defa öldüm ...

lütfen yardım !!!!!!

Yanına git ve Chaoseater ile giriş ama fazlaya kaçırma vur kaç taktiği uygula.

Azrael'i kurtarma bölümündeyim maşallah baya bulmaca koymuşlar o bölüme.

• Oyun maalesef beni baydı devamlı aynı tür bulmacalar acayip sıktı bugün yada yarın gidip takaslayacağım bu nedir böyle paso bomba al oraya yapıstır patlat git sonra oraya zıpla ışınlan tamam bulmacalar zor değil ama acayip derecede baydı beni.

Yapımcılar resmen oyunu uzun tutabilmek için aynı bulmacaları pişirip pişirip önümüze koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 22 Ocak 2010; 7:09:16 >
  • Hocam az bir şey kalmış oyunun bitmesine bari bitir öyle takasla..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.